Oceniono na 1 z 5

NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø for INGEN TING. Står på hjemmeside at der skulle være 5+ på lager, INTET og selv medarbejderen kunne ikke finde varen. STOL IKKE PÅ BILTEMA…rodebutik.

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en sprayflaske med kalescheimprægnering til sølle 80 kr. Da jeg havde brugt flasken i ca 10 min, virker spraypumpen ikke længere. Jeg kører tilbage butikken i den tro at jeg selvfølgelig f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  2. Sklep z produktami do pieczenia
  3. Wyposażenie łazienek
  4. Sklep z akumulatorami
  5. Sklep marinistyczny
  6. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/

1,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Kontantbetaling er for dårlig

Lang kø, og kun EN kasse åbent, selv om der er 4 scan-selv kasser, er det sjældent at de er åbne. Når de så endelig åbner scan-selv kasserne, kan man se at kunderne stadigvæk bliver stående i køen, for at betale KONTANT; så BILTEMA, tag det til jer, størstedelen af kunderne ønsker stadigvæk at betale kontant 💁💰💰✌🏻👍🏻

19 czerwca 2025

Hej John,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du har oplevet lang ventetid og begrænset bemanding ved kasserne. Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være, især når der er flere scan-selv-kasser til rådighed som ikke er i brug.

Vi tager din kommentar om kontantbetaling alvorligt. Det er vigtigt for os at finde en god balance mellem effektiv ekspedition og hensyn til kundernes forskellige betalingspræferencer – herunder kontantbetaling, som mange stadig foretrækker.

Din oplevelse er givet videre til den relevante afdeling så vi kan arbejde på at forbedre bemandingen og tilgængeligheden af vores kasser fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag
Freja//Biltema

Utrolig dårlig service

Bestilte vinglas for over 1 mdr. siden, henvendte mig igår i butikken (Glostrup), fik at vide, at dem havde de ikke mere, men det kunne godt være, at de havde dem i Kalundborg eller i Jylland MÅSKE, der kunne jeg bare køre over for at se, om de har dem. Utroligt at de ikke vil sende varer imellem butikkerne når tingene er bestilt.

25 czerwca 2025

Torben,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager meget den frustration, du har oplevet i forbindelse med din bestilling af vinglas. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at det er utilfredsstillende at få besked om, at varen muligvis findes i en anden butik uden mulighed for at få den sendt

For at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning, vil vi meget gerne bede dig sende os en e-mail med følgende oplysninger:

Det produkt det drejer sig om
Dine kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og e-mail)

Send venligst informationen til vores kundeservice på kundeservice@biltema.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Endnu en gang tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Freja//Biltema

Cykel ikke iorden

Jeg købte en cykel i mandag eftermiddag. Jeg bestilte Biltema Service så den er monteret og klargjort. Der loves på hjemmeside, at den vil være klar til brug når man kommer hjem, garanti for at den er samlet korrekt samt den vil være justeret og prøvekørt. Min oplevelse er anderledes. Vi aftalte, at de skulle gøre den klar til tirsdag og sende en sms. Det skete ikke. Så kørte derud onsdag over middag. Cykel var samlet og jeg tog den med hjem. Jeg ville så køre en lille testtur men den lød underligt og ikke bare som en skærm der støder mod hjulet. Så stod af cykel igen. Ringede til en meget cykelkyndig ven og han kom i dag. Det viser sig, at styret er sat skævt på, sadel er ikke spændt ordentligt fast, der er ingen (ja ingen) olie på kæden (så tandhjul ville hurtigt være blevet ødelagt) og forhjulet var skævt/ekset så bremsen stødte på. Selvom det er en billig cykel kan man vel forvente, at den kan køre. Så en kænpe skuffelse. Personale var flinke men ingen vidste noget om aftale osv. Virkelig ærgerligt for skulle bruge cyklen til nyt arbejde i næste uge.

9 czerwca 2025

Hej Lillian,

Vi beklager meget for den oplevelse, du har haft med din cykelkøb og Biltema Service. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår, hvor frustrerende det må være, især når du havde brug for cyklen til dit nye arbejde.

Vi vil straks tage din feedback videre til vores team for at sikre, at sådanne fejl ikke gentager sig.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, bedes du sende en e-mail til os med sagsnummer #31487637, så vi kan se, hvad du henviser til. Vi vil derefter sende det til de rette personer, som vil undersøge sagen og kontakte dig.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Biltema Thisted

Biltema Thisted
Jeg bestilte en græsslåmaskine med sæbebobler som min datter hentede for mig. Hun viste ikke hvad det var hun skulle hente, så modtog varen og tog den med hjem. Det var så en græsslåmaskine uden sæbebobler og 60 kr. billigere end den jeg habde betalt. Jeg kørte de 30 km til Biltema for at bytte den og sagde jeg forventede en kompensation for de 60 km og som undskyldning for fejlin, men fik at vide at var min egen skyld, da min datter skulle have sagt det da hun hentede den. De byttede varen og sagde jeg skulle se bedre efter en anden gang.
Jeg havde som minimum forventet en undskyldning.
Jeg handler aldrig i Biltema mere

13 czerwca 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, at det har været frustrerende at modtage en forkert vare og derefter skulle bruge tid og transport på at få det rettet.

Vi beklager, at du ikke følte dig mødt med forståelse i butikken. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig godt behandlet – også når der sker fejl.

I forbindelse med vores "Køb og Hent"-service opfordrer vi til, at man kontrollerer sin ordre, inden man forlader varehuset. Det fremgår også af vores hjemmeside:
👉 Sådan fungerer Køb og Hent

Det ændrer dog ikke på, at vi burde have håndteret situationen mere imødekommende, og vi vil tage din feedback med videre internt, så vi kan forbedre os.

0 stjerner..

0 stjerner... KÆMPE amatører...

Man bestiller varer i deres shop, og der bliver tjekket om de er på lager. Afslutter bestillingen med en "hent selv" levering.

Da jeg så får besked om, at ordren er klar, mangler 80% af varerne og er i restordre. Det er simpelthen for amatøragtigt!

12 czerwca 2025

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse
Vi har undersøgt din ordre 0403000078758 nærmere og kan bekræfte, at varehuset i Aalborg havde enten 1 eller 4 stk. af den ønskede vare på lager på bestillingstidspunktet.

Det betyder desværre, at vi ikke kunne levere hele mængden med det samme, hvilket vi beklager meget.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre: Hvis du ønsker at bestille hele mængden samlet, kan vi arrangere, at varehuset kontakter dig, så snart ordren er komplet og klar til afhentning.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@biltema.dk og henvise til dit sagsnummer #31472037, så vi kan få det sat i gang for dig.

Ingen webshop? - what?

Hej. Har hidtil kun handlet en gang hos Biltema: Odense afd. OK oplevelse. Skal nu bruge en vare i sommerhuset i Hundested, Nordsjælland. Er i gang med at bestille varen på websiden. Når frem til at bekræfte bestilling og bliver bedt om at udvælge butik for AFHENTNING. What, ingen webshop, ingen forsendelse til Hundested. Der er ca. 40 km til Roskilde - hver vej. Vi skriver altså år 2025. Det må være eneste kædeforretning i Europa uden webshop. Hvad sker der? Er Biltema ved at lukke eller har de ikke opdaget konceptet med webshop?

12 czerwca 2025

Hej Hans

Tak for din anmeldelse – og tak for din tid i telefonen tidligere i dag.

Vi forstår godt din undren, og vi vil gerne bekræfte, at Biltema ikke er ved at lukke ned. Tværtimod! Vi udvider løbende og arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen.

Som vi også nævnte i telefonen, har Biltema aldrig haft en traditionel webshop med hjemmelevering. Vi har i stedet valgt at fokusere på vores "Click & Collect"-løsning, hvor du bestiller online og afhenter i en af vores butikker. Det er en model, der gør det muligt for os at holde priserne lave og sikre hurtig adgang til varerne.

Vi forstår dog godt, at det kan være en udfordring, hvis man befinder sig langt fra en butik – og vi tager din feedback med videre i vores overvejelser om fremtidige løsninger.

Tak igen for din henvendelse – og for at du tog dig tid til at ringe til os.

Dårlig service

Vi stod i den heldige situation at familien kom for at hjælpe med vores båd, og da vi gerne skulle kunne lave noget alle sammen køre jeg til biltema i Glostrup og køber ny kompressor så jeg havde 2. Køber en større model til 2000kr som jeg betaler for kl10.06 og køre tilbage til Brøndby havn, samler kompressor og fylder det olie man skal ha på, sætter den i stikket og lyder fra 1 sekund som den kæmper med at køre rundt, kommer op på 4 bar og går ud. Køre tilbage til butikken kl 12.30 og fortæller hvad den gør og regner da 1000% med de bare giver mig ny, men nej den skal til reparation selv om jeg fortæller jeg skal bruge den idag og ikke kan vente. Så siger jeg de må give mig mine penge tilbage så jeg kan finde anden da jeg lige står med folk der er kommet for at hjælpe os, men det er de ligeglade med. Jeg kan i min vildeste fantasi ikke fatte man kan behandle sine kunder sådan,

9 czerwca 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og din email, som du har sendt til vores landsdækkende kundeservice.

Jeg vil henvise dig til den mail, som vores kollager har sendt til dig, hvor der står: " Som det fremgår her, skal vi som udgangspunkt have mulighed for at undersøge varen for at vurdere, om der er tale om en fabrikationsfejl. Dette er en del af vores reklamationsproces og gælder for alle tekniske produkter. Vi forstår, at det kan være til gene, især når produktet er helt nyt og der er planlagt arbejde, men vi er forpligtet til at følge denne procedure for at sikre en fair og ensartet behandling af alle reklamationer."

Vi beklager mange gange dette besvær.

Ingen service i Odense…

Checker deres hjemmeside for om Odense afd. Har den vare jeg skal bruge på lager før jeg køre derind da jeg har 40 km frem og tilbage. Fedt det har de (5+)
Da jeg kommer derind og kikker på hylden er der ingen, henvender mig til personalet og en kikker på lageret. Det har de men grundet travlhed på lageret kan jeg ikke få min vare før på tirsdag ! Hvad F er det for en service eller manglende på samme ? Vil man drive en forretning og sælge varer eller ikke ?
Min tid er sgu ikke gratis og det er brændstof heller ikke. Det er en ommer biltema !

8 czerwca 2025

Tak for din henvendelse.

Først og fremmeste vil vi gerne beklage denne henvendelse, som du har haft i vores varehus i Odense.

Jeg har i dag været i dialog med varehuset og de informere at de har haft super travlt og derfor har de desværre været bagud med at fylde alle hylder op igen, men de arbejder hårdt på sagen.

De vil gerne tilbyde dig at finde denne vare som du har savnet, men for dette skal vi bede dig om at sende os en mail til kundeservice@biltema.dk hvor du sender os følgende:

- dit sagsnummer #31423375
- Navn og telefonnummer
- hvad art nummer det drejer sig om
- Hvor mange du ønsker af dem.

Så snart vi modtager dette, så vil vi sender det til varehuset for yderligere behandling.

Oceniono na 3 z 5

Butikken

Jeg har alle dage holdt meget af at komme i biltema . Da de har alt det man ikke vidste man manglede . Men kommer der ikke så meget mere efter det nye koncept med cafe . Lugten af pølser og et bygge marked hænger ikke sammen i min verden.

2 czerwca 2025

Hej Fru Arentoft.

Tusind tak for din kommentar – vi sætter stor pris på, at du deler dine tanker med os.

Det glæder os at høre, at du har haft mange gode oplevelser hos Biltema gennem tiden – netop det med at finde ting, man ikke vidste, man manglede, er noget, vi ofte hører og er stolte af!

Vi forstår godt, at det nye caféområde i dit lokale varehus kan føles som en ændring i stemningen. Selvom Biltema Café har eksisteret i flere af vores varehuse i mange år, er det rigtigt, at det først for nylig er blevet en del af udvalgte butikker – og det kan naturligvis give en lidt anden oplevelse, især hvis man forbinder Biltema med noget mere "råt og praktisk".

Formålet med caféen er at give vores kunder mulighed for en lille pause undervejs – men vi tager selvfølgelig din feedback til os og vil bruge den i vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.
Vi håber, du fortsat vil finde inspiration og gode køb hos os – med eller uden en fransk hotdog undervejs.

Oceniono na 1 z 5

Har nu været forbi cafe’en i Holbæk…

Har nu været forbi cafe’en i Holbæk afdelingen x 2 og begge gange er håndhygiejnen mildest talt under alt kritik.
Samme fugtige gummihandske brugt ved betjening af kasse apparat, modtage kontanter, tilberede fødevarer mv. kort sagt ingen håndhygiejne i fødevare området overhovedet… føj lige til at blive syg af.
Begge gange forlod vi cafe’en rystet.

Opfølgning: tirsdag d. 17/6 - 2025
Sidder i skrivende stund og nyder en bid mad og drikke i cafe’en (Holbæk) hvor vi til glædelig overraskelse ser, at de hygiejniske principper er bragt i orden - tak for det…!

7 czerwca 2025

Kære Elisabeth,

Tak for din besked – og for at gøre os opmærksomme på problemet. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår din frustration.

Vi tager hygiejne meget alvorligt og har straks mindet vores personale om vigtigheden af at skifte handsker efter kontakt med fx kontanter og mad.

Vi håber, du vil give os en ny chance – og tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Serviceydelse ifm. reklamation

Købte en kompressor hvor det lignede at emballagen tidligere havde være brudt, hvorfor jeg gemte kassen hvis der mod forventning, skulle opstå problemer med varen. Ganske rigtigt - efter kun 3 dages brug, fik varen så nedbrud, og jeg kørte tilbage til butikken i Glostrup for at få en ombytning eller pengene tilbage. Biltema vil midlertidig hverken bytte varen eller give pengene retur og jeg skal vente henover ferien på at den skal sendes til reparation; hvilket bare er en rigtig træls situation, når man skal bruge den henover pinseferien.
Denne oplevelse medfører at jeg fremover ikke har tillid til Biltema's service samt kvalitet på el-værktøj.

7 czerwca 2025

Kære Casper,

Tak for din henvendelse. Vi forstår din frustration og beklager den oplevelse, du har haft.

Som beskrevet i vores reklamationspolitik skal vi undersøge varen, før vi kan tage stilling til ombytning eller refundering. Din sag er blevet behandlet, og vi har informeret varehuset i Glostrup.

Varehuset har forsøgt at kontakte dig, da de nu er færdige med at se på din vare. Vi anbefaler, at du ringer til dem direkte for at få den afsluttende information.

Oceniono na 2 z 5

Ualmindelig lang ventetid - klik og hent

Klik og hent kun hvis du har +10 minutter til at vente på at din vare kommer ud.
Det er nu sket gentagende gange, og hver gang jeg ringer lyder de lige overrasket over at jeg har meldt min ankomst.
Dårlig service!

3 czerwca 2025

Hej Louise,

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft i forbindelse med afhentning af din vare. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over ventetiden og den manglende respons.

Vi vil gerne være ærlige omkring, at vi desværre ikke har en medarbejder dedikeret udelukkende til denne opgave, og derfor kan der i perioder opstå ventetid.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den internt til at forbedre vores processer og sikre, at alle medarbejdere er bevidste om vigtigheden af god kundeservice – også i pressede situationer.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt en vare til levering…

Jeg har bestilt en vare til levering ved min bil. Efter 15 minutter ringer jeg ingen tager telefonen efter flere omstillinger. ringer til varehuset heller ingen tager telefonen efter 20 min. humper jeg mig ind i butikken ved vareudleveringen står 2 medarbejdere den ene kikker ud i luften den anden er begravet i skærmen, min vare står på bordet. Jeg spørg hvorfor jeg skulde vente 20 min på varen svar "fordi vi har andet at lave" der er ingen kunder i sigte. Tag lige at hælde sådan en medarbejder ud eller undervis ham i begrebet service. Sker det igen er vort samarbejde slut

3 czerwca 2025

Hej Niels-Jørgen,

Vi er kede af, at du måtte vente så længe, og at det ikke lykkedes at komme i kontakt med os telefonisk. Vi vil gerne være ærlige omkring, at vi desværre ikke har en medarbejder dedikeret udelukkende til denne opgave, og derfor kan der i perioder opstå ventetid – også selvom det udefra kan se ud som om, der er ledige hænder.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt vare sortiment

Rigtig godt vare sortiment, men kunne godt ønske at regndækken til hunde var angivet i størrelser som eks XL osv, var i tvivl om størrelsen da jeg købte et til hunden igår, som var et nummer for småt, så ind og bytte til nummeret større

30 maja 2025

Hej Henrik,

Tak for din fine anmeldelse og din feedback. 🤩

Vi er meget glade for din interesse for vores varehus og vores varer her hos Biltema, og ser frem til at se dig i et af vores varehuse.

Vi tager disse forslag med videre til vores produkt managere.

28-2180 tapedispenser

28-2180 tapedispenser. Billigt skidt. Har en anden og den virker.

29 maja 2025

Hej Michael,

Tak for din feedback om 28-2180 tapedispenseren.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med produktet. Vi sætter stor pris på din ærlighed, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og service.

Snydt med udløbsdato

Biltemas gavekort er kun gyldig 1 år fra købsdato. Det kunne godt være skrevet på den folder man får kortet i, og ikke kun med småt bag på kortet. Øv for en oplevelse

27 maja 2025

Hej Johnny,

Vi vil altid anbefale jer at kontakte vores landsdækkende kundeservice pr. mail kundeservice@biltema.dk og forhøre dem om mulighederne for at forlænge dit gavekort.

Jeg kan informere dig om at 9 ud af 10 gange, så er dette en mulighed.

De skal blot bede dig om at sende et billede af gavekortet eller dit ordre nummer, samt hvad varehus der tætteste på dig og dit telefon nummer.

Så kan de sagtens hjælpe dig og andre kunder.

Oceniono na 1 z 5

Udsolgte varer som skulle være på lager

Chekker hjemmefra at den vare jeg skulle have var på lager og kører fra Svendborg til Odense. Da jeg kommer til butikken chekker jeg igen varen for at finde lokationen og der er fortsat flere varer på lager. På lokationen er hylden tom og adspurgt, oplyser en ansat at der nok er “koks” i it systemet igen. Så videre til T.Hansen og her har de på forunderlig vis de varer som man kan chekke online 🤬

25 maja 2025

Hej Michael,

Først og fremmeste vil vi gerne beklage at denne lagerstatus ikke har været i orden og du derfor har været kørt forgæves efter en vare.

Vi henviser altid vores kunder til at lave en køb og hent ordre, netop for ikke at stå i denne situation og derved kørt forgæves. https://www.biltema.dk/om-biltema/kundeservice/koebsinformation/koeb-og-hent/

Så bliver varerne lagt til side til en også undgår man at køre forgæves.

Oceniono na 1 z 5

Bestille en del til vores hus

Bestille en del til vores hus. Vælger click collect.

De reklamere med den er på lager, og kan hentes indenfor 2 timer.

Efter ca. 1,5 time får jeg besked på den pakkes.

Hele familien ud i bilen, og afsted de 40 kilometer mod Glostrup.

Da vi lander p pladsen undre jeg mig over, jeg ikke har fået en klar besked på min ordre. Der er gået over 2 timer.

Jeg går ind i butikken, og får oplyst at de ikke har den på lager.

Og de annullere derfor min ordre.

Hvorfor giver i mig ikke besked!?

Den person der er ude for at plukke den, kunne da godt ringe, eller sende en sms - så man ikke skal køre 80 km uden grund!

Hold kæft det er dårlig stil!

25 maja 2025

Hej Søren,

Først og fremmeste vil vi gerne beklage denne denne oplevelse som i har haft i denne weekend vedr. at lave køb og hent ordre i vores varehus i Glostrup.

Jeg har nu undersøgt denne henvendelse og kan derfor se følgende:

Bestilling 1 stk. stålrør 79-612

Ordre modtager 11,21 - Begyndt at blive plukket 13,07 - Annulleret 13,31

Derudover så har jeg været i dialog med varehuset, som informere os at de desværre havde fejl i deres lagerstatus og 2 medarbejder havde ledt efter denne vare. Men forventer at der kommer 18 stk. på torsdag med varerne.

Vi beklager dette besvær.

Dårlig service

Man kan ikke klage på service i glostrup afdeling for der er ingen.
Hele 1 sal var uden medarbejdere
Lang kø ved kassen og kun 1 kasse åben
Lørdag d. 24 Maj

24 maja 2025

Hej John,

Tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse i vores varehus i Glostrup.

Vi beklager mange gange at der har været mangle på medarbejder i vores varehus i Glostrup i denne weekend.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil naturligvis undersøge sagen nærmere i sammenarbejde med ledelsen og vores varehus.

God dag

Æv kørte forgæves

Æv kørte forgæves
Havde været i butikken efter en vare, som desværre var udsolgt, bad om besked (mail), når den var tilbage på lager, da jeg fik besked i går, kørte jeg ud for at hente
De står den stadig på paller kunne ikke udleveres, fik jeg besked på !!!
Trods jeg ventede ret længe.
Spild af tid og benzin, æv

23 maja 2025

Hej,

Vi beklager meget, at lagerstatus ikke har været opdateret korrekt, og at du derfor er kommet forgæves efter varen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

For at undgå sådanne situationer anbefaler vi altid at benytte vores "Køb og Hent"-service, hvor du reserverer varerne online og afhenter dem i butikken. På den måde sikrer du dig, at varen er klar til dig ved ankomst. Du kan læse mere og benytte servicen her: biltema.dk/om-biltema/kundeservice/koebsinformation/koeb-og-hent

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Rigtig god dag!

Biltema

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej