NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej
50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø for INGEN TING. Står på hjemmeside at der skulle være 5+ på lager, INTET og selv medarbejderen kunne ikke finde varen. STOL IKKE PÅ BILTEMA…rodebutik.
Reakcja na opinię
Jeg købte en sprayflaske med kalescheimprægnering til sølle 80 kr. Da jeg havde brugt flasken i ca 10 min, virker spraypumpen ikke længere. Jeg kører tilbage butikken i den tro at jeg selvfølgelig f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Sklep z produktami do pieczenia
- Wyposażenie łazienek
- Sklep z akumulatorami
- Sklep marinistyczny
- Sklep z artykułami biurowymi
Napisane przez firmę
HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/
Japanvej 18, 4200, Slagelse , Dania
- Kundeservice@biltema.dk
- www.biltema.dk
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Har forsøgt at bytte en vare til en tilsvarende, men i anden størrelse
Har forsøgt at bytte en vare til en tilsvarende, men i en anden dimension. Jeg har desværre ikke bonen, men varen er mærke med “Biltema” og får besked om, at det vist kun er Bilka, der har ombytningsret.
Jeg har tage min vare med igen og købt den rigtige størrelse i en anden forretning. Sådan en manglende fleksibilitet og dårlig kundeoplevelse skal man lede længe efter

Sur medarbejder
aldrig tage til Biltema i Holstebro. Havde købt en vare hvor jeg så plastikken var lidt åben nogen steder. Så gik jeg ind med den igen , MED kvittering på den i hånden. Jeg tjekkede om alle var sådan det var de så det er nok sådan produktet er.
Går op til kassen samme man står der hvor jeg lige havde købt samme vare af for 2-3 min siden. Han kan godt kende mig og det sagde han også godt. Men han står og råber af mig den sure mand fordi jeg havde overset et skilt. Og han tog den næste gang tog han den fordi han trode jeg havde stjålet den.

Super service og kundepleje
Min plæneklipper gik i stykker efter halvanden måned, og efter nogen tid fik jeg en ny.

Elendig kundeservice
Jeg bor i Bredsten, men hentede en glidebane i Horsens, da den var længere end de andre tilgængelige glidebaner.
Kommer hjem og sætter den glad op til stor fornøjelse for ungerne på 8 år.
Efter max 20 minutter er der et 6-7 cm langt hul i samlingen underneden.
Ergo kan glidebanen ikke længere sprøjte vand op af hullerne.
Jeg ringer til kundeservice, som stiller mig videre til Horsens.
Her taler jeg med en ligeglad og små-uforskammet medarbejder, som hverken vil sende en ny eller give pengene tilbage. Jeg skal køre hele vejen til Horsens for at få penge retur eller bytte varen.
2 x 50 minutters kørsel. Helt urimelig kundeservice ift. at det er en reklamation.

Dårlig service 👎
Har købt en buskrydder, hvor hovedet knækkede efter ca 10 ganges brug, og har nu ventet 14 dage på et nyt hoved til den, som absolut burde være en lager reservedel. Kunne have købt et på nettet og modtaget det på 2-3 dage 🙄

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Alt ved biltema er godt hvis man sætter…
Alt ved biltema er godt hvis man sætter sine forventninger efter det. Værktøjet rækker fint til hobby brug og maden i cafeteriet er mega billigt og ganske udemærket. Det burde andre steder lærer noget af at alting ikke behøver at koste det hvide ude af øjnene.
En kunde fra biltema Fredericia

Biltema Horsens 😡
Havde købt en ringeklokke, den var så ikke til nogen nytte hjemme hos mig da væggene åbenbart var for tykke til at signalet kunne gå igennem, jeg jeg ville så returnere den ,men det kunne jeg ikke da den jo virkede og der bare var et fejl køb fra min side ??
Wow dårlig service,jeg havde både kvitteringen og original emballage.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Helt generelt så er Biltema en rigtig…
Helt generelt så er Biltema en rigtig god butik der har hvad man skal bruge.
Denne er rettet mod Biltema Horsens (Kevin)
Går helt stille og roligt med mine 3 små vare hen imod selvscan da køen er lang ovre ved kassen som den altid er. Der havde Kevin andre tanker, da jeg kommer 1,5 meter fra indgangen kigger Kevin op sætter lukke båndet for. Uden at trække en mine eller sige et ord. Om han han så er blevet kaldt hen for håndtere en reklamation eller hvad han, så kan man godt udvise den smule respekt det kræver at sige, “jeg er lige blevet kaldt et andet sted hen så jeg må bede dig om at bruge den almindelige kø”.

Uren cafeteria
Biltema café
Dejligt, men de er så øvv dårlige til at holde renlighed på bordene

Købte en plæneklipper i 2023
Købte en plæneklipper i 2023. 2år efter ryger rem af så jeg tjekker rem og opdager at lille remskive er smelted så kontakter biltema Kalunborg for at få reservedel får så at vide at den plæneklipper sælger de ikke mere så den er bare til at smide ud 1700kr misted plus må købe ny men det bliver ikke i biltema

Dårlig kundeservice i Biltema
Jeg var i dag i Biltema i Glostrup og købe 2 pakker pærer med numrene 34804 og 34805, jeg sagde, at det var lige meget med bonen. Da jeg kommer hjem virkede ingen af de 4 pærer. Jeg kørte retur med dem og går op til kassen, jeg oplyser, at pærerne ikke virker og siger, at jeg ikke har nogen bon og skal ikke have de 34,00 retur men oplyse dem om, at pærerne ikke virker og så siger ekspedienten til mig om jeg har en bon og jeg siger, at det har jeg jo lige sagt at jeg ikke har og jeg er ligeglad med de 34,00 men at jeg blot vil oplyse at ingen af de 4 pærer ikke virker, så andre kunder ikke kører forgæves men det var han ligeglad med.
Jeg lod pærerne stå på disken og gik.
Sikke en service. Biltema i har et kundeservice problem.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Skrift kan ikke fjernes på whiteboard
Købte 2 stk. whiteboards samt whiteboardtusser. Overfladen på tavlerne er anderledes end andre, jeg har set -mere blank.
Efter 2 dage kan skriften ikke længere viskes ren.
Forsøgte med sprit, hvilket gjorde overfladen ru og endnu sværere at rense. Tavlerne er ubrugelige.

Dårlig kundeservice i Biltema Kalundborg
Jeg var fredag d. 4/7 2025 i Biltema i Kalundborg. Jeg skulle købe et gavekort og andre ting. Jeg fik udleveret gavekort og de andre ting blev skannet ind, og jeg betalte med kreditkort. Jeg fik udleveret bonen og skulle til at gå, da medarbejderen sagde, at det ikke var gået igennem. Jeg brugte mit kreditkort igen og medarbejderen sagde at det var gået gennem denne gang, men denne gang kunne medarbejderen ikke udlevere bon, så jeg valgte at gå, da jeg allerede havde en bon på tingene og gavekortet.
Jeg syntes det var mærkeligt at jeg fik udleveret bon i første omgang, så jeg tjekkede min netbank og kunne se at Biltema var trukket to gange. Jeg gik til kassemedarbejderen og sagde hvad problemet var, og hun tilkaldte en anden medarbejder. Han kunne godt se problemet, men kunne kun give et tilgodebevis på det beløb der var betalt for meget. Det synes jeg var for dårligt da det ikke var mit problem at der blev trukket for meget. Han forsøgte at ringe til sin leder, men denne leder tog ikke telefonen, men der blev skrevet en seddel omkring problemet, og fik fortalt at vi kunne komme tilbage lørdag.
Senere samme dag blev jeg ringet op og fik fortalt at man havde fået fat på lederen, men det først kunne løses mandag, da man skulle snakke med bogholderiet. Senere samme aften tjekker jeg om der er penge på gavekortet igennem Biltemas hjemmeside, men får en fejl omkring at kortet er ukendt. Jeg regnede med at der bare ville gå lidt tid inden deres system registrer gavekortet.
Tilfældigvis tjekker jeg igen gavekortet næste dag lørdag d. 5/7 2025 inden jeg skulle køre til fødselsdag, og ser igen en fejl med at gavekortet er ukendt. Jeg skynder mig ud til Biltema i Kalundborg for at høre om der er problemer med gavekortet, og får her at vide at der ingen penge er på gavekortet. Så ikke nok med at de trækker penge to gange, de har også udleveret et gavekort uden penge på.
Så nu venter jeg på til det bliver mandag så jeg forhåbentlig få en god forklaring og undskyldning for virkelig dårlig behandling.
Utroligt man bare ikke kan give penge tilbage på et kreditkort som man kan så mange andre steder, f.eks. supermarkeder.

Biltema Glostrup
Biltema Glostrup: Avisvare gik ind til højere pris ved kassen, og da vi viste kassemedarbejderene tilbuddet, var hans svar, at han ikke kunne han godt se, men at han ikke kunne gøre noget når varen blev scannet ind til anden pris!!? Hvad f… er det for en service.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Uprofessionelt hjælp for at slippe for arbejde
jeg sendte min kæreste i biltema for at købe plastafdækning da jeg ikke selv havde muligheden. på forhånd har jeg tjekket om det er på lager for ikke at sende min kæreste afsted i tilfælde af de ikke havde. der var 10+ på lager.
Da hun ankommer er der ikke flere på hylden så hun beder dem tjekke lageret. de havde lige fået varer så de bruger 15 minutter på at lede men siger så det har de ikke på lager, trods hjemmesiden tydeligt viser andet. hun spørger så indtil om de har andet ligene og de siger hun kan kigge i butikken. grundet den kommentar vælger hun at gå , på vej ud af butikken kommer en medarbejder så hen med præcis det produkt hun ledte efter og siger de havde det alligevel. og det er selfølgelig rart. men 2 stjerne fordi de trods deres viden om at de har det ikke vil bruge energien på at finde det bare fordi de har fået varer hjem og der derfor er rodet på lageret. uprofessionel og doven service med kommentaren at hun bare kan kigge i butikken efter et alternativ når de ikke vil finde det hun oprindeligt leder efter

Bare ad
Jeg var i biltema café og købte 3 snackburgere til mig og min familie. Da vi får snackburgerende er de alle kolde i midten og min har et hår i. Det syntes jeg altså er for klamt. Det var I herning

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Købte et sammenklappeligt bord med…
Købte et sammenklappeligt bord med stole i Biltema Nykøbing Falster og opdager da jeg kom hjem at bordpladen var i stykker, skynder mig over med bordet dagen efter d. 1/7 ca. kl. 14 og ville gerne returnere det og have pengene retur da jeg kan konstatere kvaliteten er ringe. Ekspeditienten som er en ung mand omkring de 30 år fortæller at han kun kan give mig en ny vare da det er en reklamation, dette ønsker jeg ikke og siger at han må give mig den nye vare og så vil jeg returnere den, så ryster han på hovedet af mig og jeg spørger om det er mig han ryster på hovedet af, samtidig kommer en anden kollega, en ældre dame frem og siger at det er hende han ryster på hovedet af, han slår dog fast at det er mig han mener da han synes jeg er en flabet kunde, han kaldte mig simpelthen flabet!!! Jeg er dybt chokeret over at man taler sådan til kunderne, blot fordi de vil returnere en vare, det må kunne gøres bedre! Det endte med at jeg fik et tilgodebevis som jeg så kunne indløse hos en sød pige ved kassen.

Dårlig kundeservice.
Kundeservice er vist et fremmedord i Biltema.
Har fået et 18mm fortøjnings torv på 10 m i fødselsdagsgave og ønskede at bytte det til 2 på 6,5 m.
Dette kunne under ingen omstændigheder lade sig gøre da jeg ikke havde en kvittering.
Tovet var urørt og i original pakning.
Det skal understreges at de 2 jeg ønskede at bytte til samlet ville være dyrere, men det kunne eller ville de absolut ikke.
Det kalder jeg meget dum kundepleje. 😪

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Hej jeg var i Biltema i Hjørring i…
Hej jeg var i Biltema i Hjørring i deres café, jeg fik en fransk hotdog, som tog en evighed at få fordi den unge mand bare stod og kiggede ud i den blå luft. Derefter spurgte jeg om de havde hvidsløgs dressing, han svarede ja, men du må ikke få det i. Kan det være rigtigt at man ikke må få det i sin hotdog. Min kone skulle have en belgisk waffel, hvilket han lavede fejl på to gange og endte med at fjerne det meste af hendes softice for at bytte hendes drys ud så hun endte med det halve is hilsen Kristian

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Man kan ikke klage over servicen for…
Man kan ikke klage over servicen for der var ingen service, har i dag d 28/6-2025 i Biltema Nykøbing Falster oplevet den ringeste og mest ubehagelige form for kundeservice . Jeg skulle bruge nogle ting hvor man blev henvist til kundeservice hvor der kom dame frem der spurgte om div numre på det jeg skulle bruge , jeg oplyste jeg havde prøvet på skærmen men var ikke klar over at numrene skulle skrives ned da man ikke bliver oplyst om det , medarbejderen vil vise mig det på sin telefon men den virker så vi går ned til skærmen som heller ikke virker på det tidspunkt, jeg bliver oplyst om at jeg bare kunne have gjort det hjemmefra så jeg havde numrene klar når jeg ankom til Biltema , langt om længe virker hendes telefon og jeg finder hvad jeg skal bruge , at det er kundens fejl kan jeg sagtens forstå for det var en meget stor fejl at jeg kørte i Biltema for at blive betjent at uduelig og ubehagelig person der absolut ingen ting ved om kundeservice, hvis det Biltemas form for kundeservice er det sidste gang at jeg handler der

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.