Billigkoste.dk / Kappersagentur Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt

Oceniono na 5 z 5

Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca środków czystości

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

347 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice og fin hjemmeside

Hurtig levering. Modtager varen dagen efter.
Jeg lavede et fejlkøb, som blev behandlet top kundevenligt. Mikkel i kundeservice var lyttende, hjælpsom og svarede på alle mine spørgsmål. Han skal have lønforhøjelse med det samme.
Hvis der var gratis levering skulle de have 6 stjerner.

6 stycznia 2021

Odpowiedź od Billigkoste.dk / Kappersagentur

Mange tak for de finde roser. Hurtig levering og personlig service er meget vigtig for os. Som en virksomhed med 30 år på bagen ( fra 1989), ved vi hvor vigtig dette er for vores kunder.
Tanja

Alt spiller bare

Bestiller kl. 13:30, og næste eftermiddag er produktet leveret. Det er bare god service.

8 października 2020

Odpowiedź od Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Daniel. Mange tak for din ros. Det glæder os, at du er tilfreds.
Team Billigkoste.dk

Oceniono na 1 z 5

Ingen ordrebekræftelse, dårlig service!

Ingen ordrebekræftelse, og da jeg dagen efter modtog nogle af de ting jeg havde bestilt manglede der en ting, dette stod dog ikke på pakkesedlen og derfor var jeg i tvivl om jeg overhovedet fik bestilt det.

Derfor gik jeg ind og bestilte støvsuger hovedet endnu engang. Kom så til at bestille 2x mundbind, 2x handsker og 2 støvsuger hoveder, dette var en fejl og jeg ændrede dette til én af hver, det fik siden åbenbart ikke fat i, så nu står jeg med tre støvsuger hoveder (det første jeg bestilte kom nogle dage efter) og en masse andre ting x2.

Det er super fedt med så hurtig levering, bare ikke når man ikke modtager en ordrebekræftelse hvor der står hva du faktisk har bestilt.
Jeg bestilte lige efter de havde lukket og kunne derfor hverken komme i kontakt med dem pr tlf, mail eller Facebook, og tingene blev pakket samme aften og leveret dagen efter.

Opdatering.

Selvfølgelig sletter jeg anmeldelsen og lægger en ny op igen når du lægger personlige oplysninger ud på nettet, hvilket ikke er lovligt!

Eftersom der ikke er nogle mails, ordrebekræftelser eller lign. Valgte jeg at skrive fra min private mail da jeg faktisk blev i tvivl om hvilken mail jeg havde bestilt tingene fra!
At jeg kommer til at skrive den forkerte mail kan i åbenbart ikke se igennem fingre med!

5 października 2020

hej igen.
Hvorfor sletter du den tidligere anmeldelse (02.10.20)for så at lægge den samme op igen?
Vores svar er det samme:

Hej Maja.
1- Vi har løbende skrevet sammen de sidste 3 uger, og det ser ud som du stadig ikke forstår sammenhængen – vi prøver igen med nedenstående punkter og håbe at dette denne gang vil lette din forståelse.

2 - Det er korrekt at man ikke altid kan få fat i os efter kontores lukketid.
3 - Den mail du skriver fra er IKKE den mail du bestiller på. Jeg formoder det er derfor du mener du ikke har fået vores mails. Vi sender til den oplyste mail både automatisk genererede bekræftelse fra shoppen, GLS T&T og faktura.

4- Du bestiller 2 gange og vi sender 2 gange. Vi holder desværre ikke øje med om kunder bestiller 2 gange. Vi har svaret på alle din mails vedr. din dobbelt ordre og har flere gange forsøgt at forklare dig ovenstående. Både d.16.09.20 og 18.09.20

5 - Vi har tilbageført penge for den vare der var i rest(15.09.20) og sendt EFTER du afbestilte og annullerede, og vi skrev at du kunne beholde det. Dette er LÆNGE FØR DENNE ANMELDELSE.

6 - Vi har sendt dig en returseddel så du kunne sende alt hvad du ikke ønskede at beholde retur. Dette var d.18.09.20

6 Vi kan desværre ikke altid tilbyde vores kunder garanteret korrespondance udenfor vores åbningstid, og vi må derfor konstaterer at vi ikke kan tilfredstille dine ønsker og behov.
Vi er kede af at du mener vi kun er 1 stjerne værd. Vi har sendt din ordre, krediteret og tilbageført penge for en vare du kunne beholde, OG sendt en pakkelabel.
Mvh Team billigkoste

Du bestiller fra en mail adresse, skriver til os på en anden og henviser til en tredje, sletter den første anmeldelse OG mit svar og anmelder os 2 gang med samme tekst. Hvorfor? Hvis du sletter igen vil svaret stadig være set samme! Og jeg gør opmærksom på, at hvis du vælger at svare os på mail, vil svaret blive lagt online. Der skal ikke være tvivl om at vi tager dette meget alvorligt.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og god service

Lynhurtig levering og god service. :-)

Købte et anigtsvisir, en mindre del manglede, men dagen efter kom GLS med delen.

Talte også med en smaddersød og serviceminded medarbejder i telefonen.

Jeg kommer helt sikkert "forbi" igen og handler hos firmaet. :-)

28 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Fantastisk service! Bestilte kl. 19. 10 min senere var pakken afsendt fra firmaet og næste dag kunne jeg glædelig modtaget min nye støvsuger!

Jeg var vild med, at firmaet havde en super fin beskrivelse af den støvsuger jeg købte og en rigtig fin opgørelse (med billeder) over hvilket tilbehør det medfulgte.

Dog er det en smule ærgerligt at man skal betale fragt, når man køber for et stort beløb.

7 kwietnia 2020

Gulvmåtte

Hej, vi har købt en gummimåtte til gulvet , men jeg ringede først til kundeservice og hun var godt nok meget flink ,blev hjulpet med det samme, ellerede fik vi varen næste dag , det gik meget stærkt og ikke nok med , at vi fik måtten på halvepris var den rigtigt god kvalitet og som sagt halv så billigt som andre steder. Tak for hjælpen!!

4 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft utrolig positiv kontakt…

Jeg har haft utrolig positiv kontakt med Billigkoste.dk på Facebook, og den kontakt har givet mig en meget stor tillid til firmaet, som jeg helt sikkert vil handle med næste gang jeg mangler noget i deres varekatalog. Det vigtigste for mig er ikke prisen, men at der er en god tillid til dem jeg skal handle med..

4 kwietnia 2020

120×180 smudsmåtte

120×180 smudsmåtte

Jeg bestilte en smudsmåtte igår til vores gang og i morges bankede en mand på vores dør og han havde måtten med til os.
Det går hurtigt og det er billigt
10 ud af 10 herfra og kan kun anbefale dem

5 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Har lige købt en kost og en svaber til mit værksted. Super service og hurtig levering.
Har også købt en gulvvasker som de kunne levere til under halv pris af de andre forhandlere. Sparede ca 25000 kr på den. Glæder mig meget til at prøve den når den ankommer.
Kanon rådgivning og en uhørt god service.
Mvh Allan Damm
Bøgeskov biler

16 listopada 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej