Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt
Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Zobacz więcej
Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.
Albuen 28, 6000, Kolding, Dania
- +45 75 50 58 72
- info@billigkoste.dk
- www.billigkoste.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan varmt anbefale Billigkoste.dk.
Kan varmt anbefale Billigkoste.dk.
Hurtig og god service :-)
Det er helt i top service de tilbyder.
Min 2. ordre på en uge.
Denne gang bestilte jeg kl 1520, kl 1552 kommer en besked at mine varer er på vej..
Emballagen er også i top, varerne kunne sagtens klare en tur til månen og tilbage igen uden at tage skade..
Kompetent - god service og hurtig!
Super god telefonisk kundeservice....intet mindre!
varen modtaget indenfor 24 timer
varen modtaget indenfor 24 timer. Stor tilfredshed.
Dejligt nemt at købe hos jer
Dejligt nemt at købe hos jer, samt hurtigt modtagelse af de vare man bestiller og de lever op til Mine krav og kvalitet 👌👍🏼💪👍
Hurtig ekspedition.
Billigste centralstøvsuger på markedet
Billigste centralstøvsuger på markedet. Levering på 5 dage, som lovet.
Hurtig service:) Jeg er meget tilfreds:)
Super nemt at navigere på hjemmesiden
Super nemt at navigere på hjemmesiden. Nice price og dag til dag levering. Helt i top
Der er mangel af varerne (kun 1 fra…
Der er mangel af varerne (kun 1 fra betalte 2) i modtaget order!
fejlen er dog rettet og de manglende varer tilsendt
Skulle have et nyt mundstykke til min…
Skulle have et nyt mundstykke til min støvsuger. Fin og hurtig betjening, nemt at finde den rette. Kunne ikke være bedre. Jeg er yderst tilfreds.
Lynhurtig levering.
Jeg ledte efter en ny støvsuger af bestemt model. Den billigste jeg fandt var på Billigkoste og jeg bestilte tirsdag kl. 11.00 støvsugeren. I dag onsdag kl. 10.00 var den leveret. Hurtigere kan det ikke gøres
Super betjening hos Billigkoste.dk
Super betjening. Ved bestilling blev jeg ringet op af en meget venlig mand, idet jeg havde lavet en fejl og blev vejledt hele vejen. Perfekt. Det er ikke tit, man oplever dette (Har aldrig oplevet det før). Tak!
Hilsen
Ole Mouritsen
God kommunikation og hurtig levering…
God kommunikation og hurtig levering Kun +++ herfra
En super service
En super service, de er meget fleksible med hensyn til levering. Fik virkelig en fantastisk behandling. Kan varmt anbefales
Helt ok.
Gode produkter i stort udvalg. Priserne er riimelige og leveringen hurtig
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.