BilligAlu.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Wulkanizacja

O BilligAlu.se

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.

Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.

BilligAlu.se – Alla kan byta hjul

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Däck & Fälgar

Total 8 stk. däck och 8 stk fälgar.
Vw Passat - 4 däck och fälgar 100% som passar på bilen.
Mercedes C 200 - 4 däck och fälgar 100% som passar inte på bilen (fälgar).

12 kwietnia 2014

däckad

allt bra utom leveranstiden
beställde 20/3
fick däcken 8/4

12 kwietnia 2014

Superbra

Det var den bästa affär jag har gjort på länge.
Servicen var helt perfekt, fast det blev lite fel med bult och centrumbrickor så löstes
allt perfekt. Ett stort Tack.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra pris och personlig service är en lysande kombination!

Jag hade ett antal frågor inför valet av däck och fälg som jag skickade via mail. Jag fick snabbt ett svar att de skulle behandla mina frågor och återkomma med ett svar (normalt innebär detta allt mellan att mitt mail kommit fram till en server alternativt att företaget verkligen menar det de säger och faktiskt återkommer). Jag blev uppringd dagen därpå där jag fick svar på en del av mina frågor och besked om att övriga svar kunde dröja ytterligare ett par dagar. Efter ett par dagar fick jag meddelande om att de tyvärr ännu inte kunde leverera ett svar men de lovade att återkomma snarast. Efter ytterligare två dagar fick jag de sista svaren och genomförde beställningen. En vecka senare anlände allt enligt önskemål och till rätt pris. Jag fick dessutom kontinuerlig information om var leveransen befann sig. Mycket imponerande och personlig service.

Bra service

Köpte däck och fälgar "separat" och inte i ett färdigt paket men fick däcken pålagda och balanserade när jag frågat om de kunde hjälpa mig med detta. Kontakten med företaget gick snabbt och smidigt.

Oceniono na 1 z 5

Fälgarna passade inte!!!

Inte roligt när man krängt på däcken och fälgarna inte passar trots 100% passningsgaranti.

1 kwietnia 2014
Logo BilligAlu.se

Odpowiedź od BilligAlu.se

Hej Joel,

Tack för din recension.

Som jag skrev i mailen till dig beklagar jag att du har fått fälgar som inte passar din bil. Det händer tyvärr ibland, men vi vill alltid vara behjälpliga med en lösning. Som jag även skrivit i mailen till dig blir vi tvungna att indentifera vad felet är, så att vi inte skickar likadana fälgar igen. När vi har hittat vad felet är skickar vi givetvis nya fälgar till dig och tar dom gamla retur utan att det kostar dig något.

Vid övriga frågor kan du ringa på 0770 774 888 eller skriva till info@billigalu.se

Jonathan Billigalu

Beställde däck och fälgar till min BMW 325

...och det var mycket positivt. Snabb leverans och mycket trevligt bemötande av kuntjänsten. Var i kontakt med kundtjänsten eftersom min orderbekräftelse kom i skräpposten och jag såg det inte, vilket ju inte var BilligAlu's fel.

Det enda som gör att det inte blir 5 stjärnor är emballaget, det hade trillat av (en pappskiva på var sida hjulet) vid leverans, men fälgarna var oskadda.

Rekommomenderas starkt.

26 marca 2014

Grymt smidigt

Fick hem däcken väldigt snabbt samt att dom var väldigt bra embalerade. Mycket bra service

21 marca 2014
Oceniono na 1 z 5

leveranstid

Leveranstiden var 3-6 arbetsdagar men det tog betydligt längre tid att få mina däck. Ingen info om senare leverans utan det fick jag själv reda på när jag ringde Kundtjänst efter 7 dagar Inte bra. Men däcken var bra och billiga.

14 lutego 2014
Logo BilligAlu.se

Odpowiedź od BilligAlu.se

Hej Nils,

Tack för din recension.

Jag beklagar att du inte har mottagit däcken inom förväntad leveranstid. Vi försöker alltid överhålla dom planerade leveranstiderna men ibland uppstår det komplikationer vi inte kan påverka som gör att leveransen kan bli längre än planerad.

Jag hoppas däcken motsvarar din förväntningar och skulle det uppstå några frågor är du alltid välkommen att skriva till mig på info@billigalu.se

Jonathan
Billigalu

Bra och trevligkundtjänst

Billigt och bra sortiment. Leveranstid OK om man inte har problem med transportbolag som jag. Men inget som leverantör kan påverka. Snabbt ersättning till leveras som gick villse.
Rekomenderas!

27 stycznia 2014

Handlade nya fälgar!!!

Första gången jag handlade här, Är faktiskt jättenöjd med både produkten samt framförallt bemötandet , väldigt profsigt, märks att ni är måna om kundernas nöjdhet

27 stycznia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej