Zobacz, co mówią recenzenci
Svara gärna på mail eller uppdatera er hemsida och var ärliga att ni inte levererar och lurar folk på pengar! Ni borde skämmas!! Folk är beroende av er och ni bara behåller pengarna!! Skäms!!!
Inni użytkownicy przeglądali również
Både mupparna och muskelapoteket är ren bluff
Detta är en ren bluff, beställde både av mupparna och Muskelapoteket. Båda är bluffsidor som aldrig skickar varorna man beställt. Mupparna har lagt ner sin mail. Muskelapotelet svarar forfarande men man får bara ursäkter till varför varorna inte skickas.
Varning handla inte hos mupparna rena…
Varning handla inte hos mupparna rena bluff företaget. Du blir bara blåst lurad på pengar. Och varorna skickas aldrig När man skriver svarar de aldrig på dina mail. vilka idioter lura människor på pengar. Bättre lägga pengarna på något annat än handla hos dom röd varning scam rena bedrägeri
Mupparna.net Får inte varorna man beställt
Mupparna.net är riktigt bluff företaget. Får inte varorna man beställt. Blir blåst på både pengar och varor. Svarar inte när man skickar mail
Stor röd flagga. Handla inte hos dem du blir bara fattig kan lägga dom pengarna på annat istället
OBS!!
OBS!!! Jag blev också något blåst .
MEN VET ALLA JAG TOK REKOMMENDERAR ⏭️⏭️ DRUGIFY ⏮️⏮️
Alla försändelser kommer fram ibland tar det 2-3 dagar jätte snabbt och MYCKET FIN OCH BRA SERVICE jag själv iallafall ger dom en ☝️ riktig rejäl stark 10/10
VARNING!
VARNING!
Kasta inte pengarna i sjön. Jag gjorde det för två år sedan.
Förlorade mycket pengar.
Du får inga mediciner. Det går inte längre att köpa receptbelagda mediciner på internet. KOM IHÅG DET.
Jag har beställt för en månad sen men…
Jag har beställt för en månad sen men fick ingenting jag försökte nå de via mail men de svarar alldrig jag blev lurad.
Bluff
Herregud, läs omdömen innan ni beställer. Sista året är mupparna nedstängt och ni får ingen leverans. Ren och skär fake.
Beställde efter min födelse dag slutet…
Beställde polskt premium 5g med , går ej å få löst benz nån stans här så är mkt intresserad finns kring Nässjö/Eksjö/Vimmerby mail i första där jag beställde efter min födelse dag
Grattis t kärringen lixom 😔38 men inge lugnande
Under all kritik tamefann😡🤯🤯🤯🤯
Under all kritik
Bluff rakt igenom. Tidigare har de svarat på mejl och haft trevlig kundservice, levererat det man beställt. Men nu har det inte levererats, och istället behållit flera tusen kronor. De leker med ens liv, bokstavligt talat. De har även bytt mejladress, så misstänker att någon tagit över sidan.
Under all kritik. Betala tillbaka pengarna istället.
Numer är Mupparna en ren scam
Numer är Mupparna en ren scam! Håll er borta från den denna shop!!
var inte en idiot
Var dn idiot och betalade nästan 4000kr då jag tidigare haft med mupparna att göra men nlev givetvis blåst. inget svar på mailen . F$N alltså..
beställde i december 24 inget fått
beställde i december 24 inget fått. scamers
Jag beställde zopizlon fick hjälp o…
Jag beställde zopizlon fick hjälp o krångla med bitcoin o det varslades 27/2 o har inte kommit än så poäng från 1-10 o då är 10 bäst men dom får en 0a för dom svarar inte änns på mail
Betalade 1300kr men fick aldrig några…
Betalade 1300kr men fick aldrig några varor eller förklaring. Totalt ghostad efter betalning.
Mupparna är inte längre aktiva
Mupparna är inte längre aktiva.
Röd flagga! 🚩 Handla inte från mupparna mer
Scam köp inget varning
Scam köp inget varning, köp på swedstore dem är gröna
Jag beställt grejer från mupparna
Jag beställt grejer från mupparna, jag anser mig själv ha blivit totalt blåst, inte ett ljud har jag hört ifrån dom, så dåligt
Fortfarande inte ett ljud!
Fortfarande inte ett ljud?! Vad händer? Tar bort inlägg på Bollplank så sidan måste ju leva? Kan man få ett livstecken?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.