BESTSECRET Recenzje

13 844

4,2

Świetny sklep. Zawsze wspaniałe promocje markowych ubrań znanych projektantów. Szybka dostawa a w razie potrzeby prosty i szybki zwrot towaru. Polecam. Robię zakupy od kilku lat 🤗

Niestety, mimo porannej wiadomości, zwrot nie został przez Państwa przetworzony 🤷‍♀️ Od jakiegoś czasu robię zakupy w Best secret. Nigdy wcześniej nie było problemu, aż do teraz. O ile realizacja... Zobacz więcej

Zawartość sklepu jest olbrzymia jest w czym wybierać o ile będzie rozmiar ....bo przeglądając bez podania rozmiaru są bardzo na mój gust ubrania oraz buty ..i coś co mi się bardzo podoba nie ma rozmia... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą dziecięcą
  4. Dom mody haute couture
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

O BESTSECRET

BESTSECRET is one of Europe’s premier destinations for off-price premium and luxury fashion.

Thanks to partnerships with some of the world’s most sought-after brands, we offer a high-end shopping experience like no other. From womenswear, menswear, and kidswear to beauty, home décor, and accessories, our customers enjoy access to discounted prices not available anywhere else.

In addition to our online platform, BESTSECRET operates members-only retail locations in Munich, Dornach, and Vienna — together forming a private community where style meets exclusivity.

Dobra

14 tys. recenzji

(13 844)

Polecam - ekspresowe zamówienie

Ekspresowa wysyłka, najlepsza cena, produkt zgodny z opisem.

Nie wiem, jakie doświadczenia miały osoby, które pisały słabsze opinie natomiast był to mój pierwszy zakup w sklepie - wiedziałam dokładnie czego szukam i jak znalazłam, po prostu zamówiłam. Rozmiar sprawdziłam u producenta, po wymiarach dobrałam swój. Zamówienie złożyłam późnym wieczorem w środę - dotarło do mnie w piątek rano kurierem.

Produkt - buty - dokładnie to co zamówiłam, zapakowane w oryginalne opakowanie, bez śladów użytkowania czy innych niespodzianek.

Na pewno zamówienie mogę polecić i sama wrócę po kolejne rzeczy ze względu na wybór produktów i świetne ceny ale teraz też samą realizację zamówienia bo była turbo ekspresowa i bez problemów.

15 maja 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Bardzo dziękujemy za szczegółową i pozytywną opinię.
Cieszymy się, że Pani/Pana pierwsze doświadczenie z naszym sklepem było tak udane oraz że zarówno produkt, jak i czas realizacji spełniły oczekiwania. Szczególnie miło słyszeć, że cały proces przebiegł szybko i bezproblemowo.
Doceniamy również polecenie naszego sklepu i mamy nadzieję, że wkrótce ponownie znajdzie Pani/Pan u nas coś dla siebie.

zblokowana

Zosstałam zblokowana tylko dlatego, że korzystałam z przysługującego mi prawa do zwrotu towaru. Sklep twierdzi, że koszty obsługi moich zamówień są za wysokie. To żałosne, że w dzisiejszych czasach karze się klienta za to, że ubrania nie pasują lub różnią się od zdjęć. Zamiast poprawić opisy produktów, wolą pozbyć się klienta. Bardzo nieprofesjonalne podejście i brak szacunku. Nie polecam nikomu, kto liczy na normalną obsługę po zakupie.

12 maja 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Rozumiemy, że ta decyzja jest dla Państwa rozczarowująca. Niestety określone zachowania związane z zamówieniami i zwrotami mogą prowadzić do nieproporcjonalnie wysokich kosztów, co utrudnia dalsze oferowanie wszystkim członkom najlepszego stosunku jakości do ceny.
Prosimy o zrozumienie, że nie możemy udostępniać indywidualnych, szczegółowych analiz.

Witam

Witam
Kolejne naste (?) zamówienie i bez zmian!
Realizacja zamówienia baaardzo szybka, pięknie zabezpieczona przesyłka !!!
Zwrot towaru i w przeciągu 2 dni przelana kwota!!!
Rewelacja👍👍👍
Pzdr

11 maja 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy przypadły Ci do gustu i że nasze ceny były dla Ciebie atrakcyjne.

Lubię Bestsecret

Lubię Bestsecret , często są rzeczy konges slojd w korzystnych cenach

5 maja 2026

Wszystko ok

3 maja 2026

Uwielbiam ten sklep

Uwielbiam ten sklep. Ile razy tutaj zajrzę, wychodzę z nowym produktem. Są świetne marki i wspaniałe okazje. Na dodatek, często oferują bonusy okazjonalne, od 10-20% ceny. Zajrzałam na chwilę i nowe adidasy już do mnie jadą…:)
A kiedy coś nie pasuje, zwracasz łatwo i ekologicznie bez drukowania.
Czego chcieć więcej !

3 maja 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię!

Cieszymy się, że tak bardzo lubisz nasz sklep i że za każdym razem znajdujesz coś dla siebie. Świetnie też słyszeć, że doceniasz nasze marki, okazje oraz dodatkowe bonusy — i oczywiście gratulacje z okazji nowych adidasów! Miło nam również, że zwroty są dla Ciebie łatwe i wygodne.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy dalej spełniać Twoje oczekiwania!

Rewelacja

Zamawiam od kilku lat, szybkie dostawy, a przy zwrotach natychmiastowy zwrot pieniędzy.

1 maja 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze szybkie dostawy i sprawny proces zwrotów spełniają Twoje oczekiwania.

Świetna apka do zakupów

Świetna apka do zakupów, dużo taniej niż w sklepach. Kupuję tylko tutaj zawsze wszystko przychodzi o czasie i nie ma problemów ze zwrotami jak coś nie pasuje. Polecam w 100%

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Cieszymy się, że zakupy, dostawy oraz proces zwrotów spełniają Twoje oczekiwania.

NAJLEPSZY SKLEP !!!

Towar najwyższej jakości, zamówiłem już mnóstwo rzeczy rozmiarówka się zgadza jeszcze niczego nie odesłałem (a to rzadkość).Wszystko oryginalne bardzo dokładnie sprawdziłem buty bo to moje oczko w głowie , mogę polecić każdemu ze spokojnym sumieniem.

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię!
Cieszymy się, że jest Pan w pełni zadowolony z jakości naszych produktów, dopasowania rozmiarów oraz autentyczności artykułów.
Dziękujemy za polecenie i życzymy dalszych udanych zakupów.

Niestety

Niestety, ale muszę się zgodzić z komentarzem poniżej, że zmiany, które zaszły są tylko na minus. Lepsze oferty można znaleźć na konkurencyjnych platformach co kiedyś było bardzo ciężkie.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć, że wprowadzone zmiany nie spełniły Pani/Pana oczekiwań. Stale pracujemy nad dalszym rozwojem naszej oferty i doświadczenia zakupowego, a takie uwagi są dla nas bardzo cenne. Naszym celem jest zapewnienie jak najlepszego doświadczenia dla wszystkich klientów.

Team BESTSECRET

Żona jest zadowolona i to jest…

Żona jest zadowolona i to jest najważniejsze!

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni – to dla nas najważniejsze.

Dobre ceny

Dobre ceny , duży wybór , przesyłka dosyć szybka. Zwrot towaru czy też pieniędzy bezproblemowy. Polecam z czystym sumieniem.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo nasze ceny, ofertę oraz sprawny proces dostawy i zwrotów.

Team BESTSECRET

Niestety po zostawieniu tam kilku tyś…

Niestety po zostawieniu tam kilku tyś złotych, oraz wyrobieniu sobie najwyższego statusu diamentowego moje konto zostało usunięte z dnia na dzień bez podania przyczyny. Dodatkowo zostałem poinformowany, że przy ponownym założeniu konta zostaną one usunięte oraz gdy nie będę przestrzegał regulaminu zostaną podjęte kroki prawne wobec mnie. Zdecydowanie nie polecam

17 kwietnia 2026

Dziękujemy za opinię.
Zamknięcie konta może nastąpić wyłącznie w oparciu o obowiązujące warunki korzystania z serwisu. Decyzje tego typu są podejmowane po wewnętrznej weryfikacji i obowiązują niezależnie od statusu członkowskiego. Rozumiemy, że taka sytuacja może być rozczarowująca, jednak nie możemy udostępniać szczegółowych informacji dotyczących indywidualnych decyzji dotyczących kont.

Niestety jest coraz gorzej

Niestety jest coraz gorzej. Od jakiegoś czasu zaczęły zachodzić zmiany w BestSecret i to na gorsze. Zlikwidowano jeden z programów lojalnościowych, zmalała ilość nowych produktów lub częstotliwość umieszczania ich na stronie jest dużo niższa, a do tego ceny które zaczęto oferować są już mało atrakcyjne. Wcześniej naprawdę można było zakupić produkt w dobrej, okazyjnej cenie, a teraz te ceny często nie różnią się od tych w innych sklepach lub bywają nawet wyższe.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że wprowadzone zmiany nie spełniły Pana/Pani oczekiwań. Zmieniliśmy nasz program lojalnościowy, starając się go udoskonalić. Jednocześnie otrzymujemy od innych klientów również pozytywne opinie na temat tej zmiany, jednak rozumiemy, że Pana/Pani doświadczenie było inne i nie było satysfakcjonujące. Również w odniesieniu do asortymentu oraz polityki cenowej żałujemy, że nasze obecne działania zostały odebrane negatywnie. Opinia klientów jest dla nas ważna i stanowi istotny element dalszego rozwoju naszej oferty.

bardzo fajne promocje

bardzo fajne promocje, każdy znajdzie cos fajnego dla siebie i ogl to polecam

11 kwietnia 2026

Team BESTSECRET

Firma rzetelna szybkość dostawy krok po…

Firma rzetelna szybkość dostawy krok po kroku opisane przesyłki kurierskie cena jakość

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą rzetelność, szybką dostawę oraz jasne informacje o przesyłkach. Zależy nam na zapewnieniu najlepszej jakości usług w BestSecret. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą równie udane.

Superbb

Super bez problemow

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy bardzo za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko.

BESTSECRET

BESTSECRET wysłał mi 32 cm sztywną torebkę Nike X Jacquemus w 25 cm kartonie. Tak ją upchali na siłę że torebka jest zniszczona.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Przykro nam, że otrzymana torebka dotarła w uszkodzonym stanie. Taki sposób pakowania nie spełnia naszych standardów jakości. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem konta BestSecret, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.