Belladyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi skiftede fra en anden dyrelæge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har en lille hund med noget allergi. Første problem var at den ene dyrlæge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor køber vi en stor pose, næste gang vi kommer siger den anden dyrlæge at... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i Brønshøj.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

61 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ringede idag fredag d.30/6 og fik en…

Ringede idag fredag d.30/6 og fik en tid allerede samme dag, allerede der var jeg glad. Ankom med min lille Bellis (guldhamster) da hendes ansigt var meget hævet, kom til med det samme, og kom ind til den sødeste dyrlæge, kan desværre ikke huske navnet på hende. Hun undersøgte hende i alle ender og kanter, hvilket jeg ikke havde forventet, da jeg havde kontaktet andre dyrlæger, der bare sagde at hun var jo et gammelt hamster, så det var vist på tide at give hende fred, helt uden at have set hende..
Jeg fik forklaret i detaljer hvad lille Bellis fejlede, og fik anitbiotika og øjendråber med hjem. Dryppede øjnene da jeg kom hjem, og allerede samme aften var hun mere aktiv end hun havde været i flere dage, hendes øje så også allerede bedre ud. Så alt i alt er jeg yderst tilfreds med behandling både af Bellis og jeg selv. Kan varmt anbefale Bella dyreklinik. Jeg vil ihvertfald bruge dem fremover. Mange tak for en tryg og god oplevelse hos jer.

30 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Fremragende. Professionelle, søde, rare og altid overskud til lidt ekstra.

28 kwietnia 2022

En god dyrlæge

Har haft en rigtig god oplevelse på Bella Dyreklinik. Jeg kom ind med min kat Frida som havde haft det skidt i et par dage og jeg var meget bekymret. Men heldigvis var dyrlæge Irene rigtig god til at lytte og Frida var helt tryg i hendes hænder. Irene fandt hurtigt ud af hvad der var galt. Frida blev behandlet og i løbet af et par dage var hun frisk igen.

12 kwietnia 2021

Reddede Novas liv!

Reddede Novas liv!
Topprofessionel dyrlægeklinik.
Bedste rådgivning. Virkelig engageret.
Følger op på Novas ve og vel.
En tryg og god oplevelse for både vores søde lille hund og hendes ejere.

9 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Vi har en lille hund med noget allergi.

Vi har en lille hund med noget allergi.
Første problem var at den ene dyrlæge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor køber vi en stor pose, næste gang vi kommer siger den anden dyrlæge at det ikke er det rigtige foder.
Bagefter
skal vi have specificeret hvad vores hund er allergisk overfor. Vi får at vide at der skal tages en blodprøve.
Regningen blev 3250 kr. uden varsel om regningens størrelse. Man kunne godt have oplyst beløbet inden, så vi selv kunne undersøgt om der var et billigere sted, for har nu fundet ud af hvor meget forskel der er på priserne.

14 marca 2021

5 store hjerter til Bella dyreklinik

5 store hjerter til Bella dyreklinik. Dyrlæge Annette var meget empatisk, professionel og rolig og fik hjulpet vores elskede hund bella på 12 år med at sove stille ind hjemme i trygge omgivelser.
Største anbefaling herfra❤️

9 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

De bondefanger med prisen.Ankommer og…

De bondefanger med prisen.Ankommer og beder om pris på et kloklip af min papegøje. De oplyser 80 Kr. Det tager under 10 min og ved betaling er prisen 423 kr. Forklaringen konsultation samt pigen i skranken er ny og ikke kender priser.Kommer aldrig til at bruge denne klinik igen og vil fraråde mine venner at bruge denne klinik

8 października 2018

Fantastisk dyrelæge

Den bedste oplevelse jeg til dags dato har haft hos en dyrelæge.
Min skønne som jeg har adopteret fra internat har et angst problem hva klipning af klør angår.
Og derfor skulle han ha en let bedøvelse. Og fremgangsmåden og den måde de håndterede situationen kan jeg absolut ikke sætte en finger på.
Havde fået en pris er andet sted på over 900 kr for præcis det samme men hos Bella blev det kun 358 kr. Er så glad for jeg har den klinik i nærheden. Bruger aldrig nogen anden dyrelæge og vil varmt anbefale klinikken.
Tak for en super behandling.
Mvh Nick

3 sierpnia 2016

Danmarks bedste dyrlæge

Vi er kommet hos Bella dyreklinik siden 1989, og har altid været glade og tilfredse, og har intet haft at udsætte på deres behandling af vores mange forskellige dyr gennem tiden. Tvært imod har de altid fundet årsag og rigtig behandling. Første gang vi kom til dem var med vores første broholmer, som haltede. Vi havde frekventeret en del andre dyrlæger, og forslagene til behandling var mange, uden virkning. Det tog Bella dyreklinik 10 minutter at finde ud af at han havde revet et ledbånd over i knæet, noget alle de andre dyrlæger havde overset. Han blev opereret og fik mange gode år efterfølgende. Da den sørgelige dag kom, hvor vi måtte tage den svære beslutning at ende hans liv pga af aldersbetinget sygdom, sparede de ham turen til dyrlægen og kom hjem til os istedet. Aldrig har jeg mødt en mere diskret og etisk tilgang, og Bullrog fik lov at dø hjemme i armene på min mand. Siden har der været mange andre af vores dyr på besøg i klinikken, og vi og de har altid følt os godt modtaget. Senest igår har de gjort alt for redde livet på vores kat, der kom hjem med en afrevet hale. Tak til Bella dyreklinik, der brugte en hel dag på at redde vores kat, selvom vi kom akut. Vi håber stadig på at han overlever, men gør han ikke, ved jeg at der er gjort hvad der kunnes for at redde hans liv fra Annettes side og vi er dybt taknemmelige

13 września 2012
Oceniono na 2 z 5

Dyrlæge uden Etik.

Har brugt Bella dyreklinik i nogle år og har så været flyttet til jylland og er nu kommet tilbage til København, er desværre på førtidspension, har ikke noget familie og ej heller venner, min eneste holdepunkt er min utrolige dejlige hund og så min hustru.

Nu er det desværre sådan at min dejlige 10 år gammel blandning ikke har det godt, han kan næsten ikke støtte på sit ene bagben og piver og er meget ked af det, så hvad gør man, havde det kun været til et eftersyn, tog jeg ham til dyrlægen, men jeg ved desværre at en regning, måske vil komme op på 3-4000 kr, et beløb som jeg ikke har.

Skrev så pænt til Dyrlægen, må jeg ikke nok betale over 3 gange, for han betyder alt for mig og her kom så dyrlægens Etik på prøve.

Etik versus penge på bordet, en dyrlæge er her for at hjælpe vores dyr uanset hvad, ja det troede jeg, men nej, indirekte var svaret, har du ingen penge må dyret lide.
Ja så må jeg jo spare sammen i 2-3 mdr og håbe at han kan holde sig og så bliver det hos anden dyrlæge og mine næste hunde bliver også hos anden dyrlæge.

5 grudnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Dyrlæger med empati for dyr OG ejere.

Super proffessionelle dyrlæger. Med et fantastisk og kærligt tag på dyr. Kærlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" på dig, når de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg flyttede væk fra kvarteret, brugte en anden dyrlæge én gang, gik ikke godt, så vendte tilbage til Bella Dyreklinik og har været trofast siden, nu gennem 16 år til min sidste kat skulle ha fred. Mine 2 nye maine coons skal derop i næste uge, der er ingen steder jeg hellere går hen, med mine 2 killinger, og Bella Dyreklinik vil være min faste dyreklinik, for de har overskud til dyret OG ejeren. ANBEFALES!!!

25 lutego 2011

Brønshøjs bedste dyrlæge(r)

Som ejer af en efterhånden særdeles gammel kat (20+), er det rart at vide at ens dyrlæge bekymrer sig om ens kæledyr og aldrig tager nogen chancer. Prismæssigt ligger klinikken måske ikke i den billige ende (har ikke så meget at sammenligne med), men de er super søde at besøge og ved en imponerende mængde om dyr. Annette kan kun anbefales på det kraftigste (den eneste af dyrlægerne jeg har erfaring med) i forbindelse med katte i alle aldre, endda selvom hendes ekspertise så vidt jeg husker ligger indenfor krybdyr. Susan i receptionen er altid flink, den sidste dyrlæge har jeg ingen erfaring med, men han virker også som en flink fyr.
Under alle omstændigheder er det et sted jeg gerne lægger mine penge, når jeg ved hvor dygtige og venlige de er på klinikken.
Jeg savner måske nogle længere åbningstider, men det kan man jo ikke altid bestemme over.
Kort opsumeret en dyrlæge praksis jeg aldrig har tvivl omkring og som altid kan hjælpe. :)

25 stycznia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej