Har brugt belladyre klinik gennem 13 år og er meget tilfreds. De altid søde og grundige. Gør oplevelsen for hunden så tryg som muligt...kan kun anbefales 🌞
Super proffessionelle dyrlæger. Med et fantastisk og kærligt tag på dyr. Kærlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" på dig, når de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... Zobacz więcej
Vi skiftede fra en anden dyrelæge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... Zobacz więcej
Vi har en lille hund med noget allergi. Første problem var at den ene dyrlæge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor køber vi en stor pose, næste gang vi kommer siger den anden dyrlæge at... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i Brønshøj.
Frederikssundsvej 127, 2700, Brønshøj, Dania
- www.belladyreklinik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Altid god og kyndig behandling…
Altid god og kyndig behandling igennem efterhånden mange år og katte. Har benyttet dem hele mit voksne liv og mine forældre før mig, fra dengang Lasse ejede klinikken. Velfortjente 5 ☆'er herfra 🙂
Jeg har været tilfreds kunde i Bella…
Jeg har været tilfreds kunde i Bella Dyreklinik I over 32 år. Alle mine dyr, 1 hund og indtil videre 9 katte gennem årerne, (4 katte har jeg pt) har været under deres kyndige, kærlige og omsorgsfulde hænder, under sterilisationer, vacciner, øremærkning, sygdom, kontrolbesøg, og i sidste ende afsked. Annette Staun er bredt uddannet, og et empatisk menneske. Hendes ansatte ligeså. Aldrig gennem 32+ år, har jeg haft grund til klage eller utilfredshed. Jeg kan ikke andet end give Bella Dyreklinik min aller største anbefalinger, og uforbeholdne TAK for tidligere, nuværende og fremtidige behandlinger af mine pelsede familiemedlemmer. Igår var det Charlie på 15 år. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kyndig og professionel vejledning fra…
Kyndig og professionel vejledning fra Annette - hun tager sig tid til min hund; og giver omsorg og empati. Altid super service fra de ansatte hos Bella Dyreklinik 😊👏🏻
Altid søde og dygtige
Altid søde og dygtige - har været vores dyrlæge gennem mange år.
Meget kompetent og samtidigt venlig…
Meget kompetent og samtidigt venlig betjening, giver altid tid til at besvare de spørgsmål man har.
Fantastisk dyrlæge
Fantastisk dyrlæge. Grundigt, dygtig, alle er mega søde og tager sig godt tid. Privat forståelse. Ledte efter flere dyrlæge men har slet ikke fortrudt mit valg. Kommer 100% igen hvis det bliver nødvendigt
Super klinik
Kan varmt anbefales
I er professionelle og personlige på samme tid og har altid min hunds ve og vel som 1. prioritet. I har aldrig foreslået unødige behandlinger eller undersøgelser, og jeres priser er meget rimelige.
Tryghed og opmærksomhed
Vi følte os meget trygge og virkelig godt behandlet da vores lille hund blev kastreret. Modtog billede af ham efter operationen og personlig goodibag med hjem. Så sødt og opmærksom personale.
Elendigt personale, uduelige mennesker som gør alt til deres fordel.
Normalt plejer jeg at anbefale Bella dyreklink til alle jeg møder, den del er dog ændret efter et besøg i december med min kat og jeg vil derfor anbefale alle at holde sig langt væk derfra. Min kat blev taget til dyrelægen da han var utrolig sløj, det første jeg møder er utrolig travlt personale, dette var jeg dog fuldt ud klar over og de tager derefter min kat ind til undersøgelse, jeg aflevere ham kl 9. Og jeg høre derefter INTET frem til kl 15 hvor jeg er jævnt frustreret over at jeg intet ved om min kats tilstand. Da dyrelægen ringer udtrykker jeg min frustration over hvor dårlig service jeg har fået, det er dyrelægen dog helt uforstående overfor da de jo havde “travlt” jeg får så besked på at hente min kat kl 17:30 inden de lukker, da jeg henter min kat får jeg smidt en regning på 5500kr i hovedet for undersøgelser jeg absolut ikke har godtaget eller er informeret om. Havde jeg været informeret om prisen havde jeg da bestemt overvejet en anden dyrelæge da de fleste undersøgelser ikke var nødvendige.
Kort fortalt så er Bella dyreklink utrolig pengegriske mennesker som vil gøre alt for at tjene pengene til deres fordel. Da jeg før har været rigtig glad for Bella dyreklink er jeg utrolig skuffet over min behandling og hverken jeg eller mine dyr kommer derud igen.
Jeg oplevede manglende kommunikation og…
Jeg oplevede manglende kommunikation og forslag til alternativ behandling med dyrlægen og en hård tone i forbindelse med en tandrensning af min hund, som var blevet lagt i narkose. Jeg fik besked om at 17 tænder skulle hives ud (organer så fine ud). Adspurgt om betalingen på over kr. 17.000,- kunne deles op, fik jeg svaret "nej, vi skal jo også leve" eller om der var alternativer, fik jeg svaret "nej, alle tænder skal ud". Jeg var så presset, at jeg ikke
forlangte, at min hund kun fik hevet de løse fortænder ud i undermunden, hvilket havde givet en meget mindre regning, samt tid til at sunde os (hund og ejer). - og hvilket ville have været et alternativ til at hive alle 17 tænder ud. I stedet følte jeg mig tvunget til at få aflivet min hund. Alt foregik på under 60 minutter. Jeg har været i dialog med Bella Dyreklinik, som for øvrigt kom til at tage for kremeringen, til trods for at jeg tog min hund med mig. Det beklagede de naturligvis og jeg fik pengene retur herfor. Jeg har foreslået Bella Dyreklinik, at de går ind i en bedre dialog med dyreejere i fremtiden. De svarede, at de gerne ville have opereret tænderne ud. Jeg er forsat meget sorgfuld over at have fået min elskede hund aflivet.
De var så søde lige fra starten af
De var så søde lige fra starten af, havde ro i maven da jeg afleverede min 6 mdr killing til at blive steriliseret, kan kun anbefale det sted !! Meget søde og meget profesionelle. Ringede undervejs og fortalte st det var gået godt, ringede dagen efter for at høre hvordan det gik. Har kun ros til dem. De bedste hilsner fra sally og familie
Aflivning med lyd på
Fik min hund på ca 11år aflivet
inden jeg kom ind til dyrelægen kunne jeg høre på dyrelægen i venteværelset at hun var utilfreds med at skulle aflive min hund hun ville hellere have en anden patient, da vi kom ind i klinikken startede hun med at spørge hvad skal vi gøre med din døde hund det var ikke særligt, rart hun aflivede min hund hvor han stod op hun stak forkert så han skreg som en gris prøvede at flygte fra smerten fik han lagt på gulvet jeg var der hele var tiden, da hun ikke kunne få hjertet til at stoppe gav hun 3 injektioner istedet for 1 denne aflivning følger mig dag og nat, er ikke i orden dyrelægens svar, at det er hvad der kan ske min hund har aldrig reageret hos dyrelægen ved injektioner dyelægen sagde også at hun arbejded 50,70 timer for at hjælpe dyr ,det er sindsygt du kan ikke arbejde så meget og være tilstede hele tiden mentalt
Et dyr skal ikke forlade denne verden med smerter og angst
Anbefaling af dyrlæge
Vi har haft begge vores katte hos Bella Dyreklinik og har været meget tilfredse. Vores ene kat havde i mange år været urenlig, uden at en tidligere dyrlæge havde fundet noget gennem undersøgelser.
Hos Bella Dyreklinik bed de ved første konsultation mærke i racen, og gjorde opmærksom på, at der kunne være tale om nyresvigt. Dette bekræftede undersøgelser, og vi kunne derefter behandle vores kat med den rigtige foder og medicin. Vores katte har været igennem blodprøver og mindre operationer, og der har hverken været komplikationer eller efterfølgende behov for opfølgning.
Alt i alt en positiv oplevelse.
Super god behandling
I denne dyre klinik har jeg oplevet den bedste og mest omsorgsfulde behandling. Rigtig god opfølgning og efterbehandling.
Jeg kan stærkt anbefale…
Jeg kan stærkt anbefale belladyreklinik. Man føler sig velkommen lige fra man træder ind og de har virkelig hjulpet mig med min kat som skulle opereres. Deres priser er rimelige i forhold til så mange andre steder. Vil aldrig skifte dyrlæge.
Idag skulle vores white highland terri…
Idag skulle vores white highland terri aflives som ramte familien meget hårdt. Tak for god støtte og håndtering af situationen.
Yders professionelt serivece.
Jeg kan varmt anbefale denne
Dyreklinik til alle..
Top anmeldelser herfra.
Bedste dyreklinik
Bedste dyreklinik
Begge mine hunde havde dyrelægeskræk og nu elsker de at komme til dyrelægen❤️
Jeg bliver anklaget for misrøgt
Jeg bliver anklaget for misrøgt af min hund fordi han har en knækket tand, som sjovt nok har været tilset af dem selv de sidste 6 gange jeg har været hos dem. Så de kan jo så anklage sig selv i stedet, da det jo var dem selv der har stået for behandlingen. Dybt ubehageligt at blive anklaget for da ingen elsker min hund mere end mig selv, og mine dyrelæge regninger siger det samme. Jeg vender aldrig tilbage hos dem igen, sikke en ubehagelig oplevelse og en ubehagelig ejer!
OBS : Dette har intet at gøre med de altid søde og rare piger og kvinder der sidder i receptionen, de får fem stjerner... Ejeren får dog nul...
Bedste dyreklinik!!!
Har haft Bella Dyreklinik siden slut juni 2020, hvor min schæferhund skulle kastreres. Jeg faldt tilfældigt over deres klinik, snakkede med dem og valgte dem. Har blevet der siden, de er altid MEGA søde og venlige, elsker dyrene og gør alt for at både min hund og jeg har den bedste oplevelse😍 ringede til dem så sent som idag, da jeg skal have noget til min hund til nytår, og de tager sig tid til én og hjælper alt hvad de kan med at give den bedste oplevelse og sørge for at min hund får det bedste nytår