Reakcja na opinię
Wauw wat is dit een fijne behandeling ik voelde me meteen op me gemak bij Nina in Eindhoven en ze zorgde dat ik er prachtig uit kwam, was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste (Ik adv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Locatie Utrecht. Mijn vaste kapster is Kiki. Ik ben heel kritisch met m’n haar, kleur en lengte. Als geen ander begrijpt Kiki exact wat m’n wensen zijn. Ze weet precies de juiste mix qua kle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heerlijk en fijn weer geholpen door de dames in Utrecht! Altijd gezellig bij Kiki en m'n extensions zitten altijd perfect!
Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.
Algolweg 18 D, 3821 BH , Amersfoort, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Ik zat vandaag voor de eerste keer bij Rachel in de stoel. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf passend advies. De uren vlogen voorbij en ik ga met ontzettend mooi haar de deur uit. Zeker een aanrader voor wie mooi lang haar wil!
Kom hier al jaren, mijn haar zit altijd top naar wens, thx Kiki.. super fijne kapster!!
Weer een gezellige afspraak bij Kyra! Heerlijk begin van mn weekend en mn haar zit weer top 🤩🙏🏻
Kyra is echt de topper van de eeuw; lief, zorgzaam, gezellig en een echte prof! Dankjewel weer, blij met jou!

(Ik adviseer Nina ♥️)

Locatie Utrecht.
Mijn vaste kapster is Kiki.
Ik ben heel kritisch met m’n haar, kleur en lengte.
Als geen ander begrijpt Kiki exact wat m’n wensen zijn. Ze weet precies de juiste mix qua kleuren te maken en ook de juiste lengte die ze op mijn verzoek altijd haarscherp bot knipt.. en ze werkt in een hoog tempo.
Eigenlijk kan ik blind in de stoel gaan zitten en Kiki haar gang laten gaan.
Krijg heel veel complimenten altijd.
Buiten haar enorme professionaliteit is Kiki ook een zeer gezellige warme persoonlijkheid en tijdens de sessie kletsen we wat af en voor ik t weet is t klaar.
Tis dat een 10 meestal de hoogste score is verdient Kiki in mijn ogen een veel hoger cijfer !!!
Dus Kiki, wederom bedankt voor alles hedenmiddag en zie je in Juli weer.
Warme groet,
Desiree

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom altijd met zoveel plezier bij Kyra in salon Amersfoort, ze is kundig, heel gezellig en enorm klantvriendelijk. Het voelt alsof ik weer even bij klets met een vriendin! En altijd met een hele mooie bos haar vertrek ik weer!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom nu al maanden bij Kyra en elke keer is het eindresultaat perfect. De extensies blijven goed en mijn eigen haar blijft gezond. Kan haar van harte aanbevelen!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Super blij met me haren! Altijd tevreden als ik wegga bij Kyra. Kwaliteit en gezelligheid is nooit te missen bij haar. Fijne tips en mooi gestyld weer ☺️

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Heel erg blij met het eindresultaat! Voel me eindelijk weer mooi en vrouwelijk :)

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik ben al meer dan 2 jaar een vaste klant en ben erg blij over het algemeen met de service van Beauty by Roos. Kiki is echt een super kapster! Heel professioneel en geeft altijd fijne tips mee:) Het enige wat ik aan te merken heb is dat de prijzen gestegen zijn zonder dit gecommuniceerd te hebben naar de klanten, erg jammer.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Heel fijn weer geholpen door de liefste Kyra

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Kom al een jaar in Antwerpen en wordt steeds met veel zorg gesoigneerd, en met voorkeur door Eden! Kijk steeds uit naar onze afspraak.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Zeer tevreden over het resultaat! Kira is een topper en je kan altijd bij haar terecht! Heel meedenkend en lief!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Heel erg blij met een volumebehandeling die ik heb gehad in Eindhoven. Geven eerlijk en goed advies. Dank je wel Eden voor het mooie resultaat!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Super lief geholpen en geadviseerd door Maxine met een volume behandeling! Geen dunne punten en gaten meer, ging weg met mooi vol haar in de krul! Thank you

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Weeral top gedaan! Eden werkt heel professioneel en je hebt niet het gevoel dat je er al enkele uurtjes zit. Leuke en vlotte babbel. Heel erg bedankt en tot binnenkort!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Altijd heel tevreden met de mooie kwaliteit haar en service. Leuke meiden stuk voor stuk. Paar keer gehad dat er iets niet helemaal goed ging (zakten snel uit) maar toen goed en netjes opgelost.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Super leuk personeel en er gaat echt zorgvuldig over je haar heen. Ze geven ook eerlijk advies naar wat je haar nodig heeft

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.