Informacje dotyczące firmy

1. Salon przedłużania włosów
  2. Fryzjer dla obu płci
  3. Fryzjer

Napisane przez firmę

Dé boutique salon voor fabulous lokken, in Eindhoven. Hair Extensions by Char is gespecialiseerd in keratine wax hair extensions van eigen label. Het product is 100% human hair, van de meest hoogwaardige kwaliteit op de markt. We hebben 15 rijke kleurtinten, we plaatsen 2-3 tinten per klant om het allermooiste resultaat te behalen. Onze professionele haarstylisten plaatsen en verwijderen de extensions met precisie zodat jouw eigen haar niet wordt beschadigd. Een on-point behandeling én beleving, we hopen je gauw te zien in de salon!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Niet tevreden

Personeel is vriendelijk en meedenkend.
De kwaliteit van de haren waren mooi. Daarom 2 sterren gegeven.
Helaas klopte de kleur totaal niet bij mijn haar. De extensions waren gezet met kleur draad wat totaal geen match had bij mijn haarkleur waardoor je ze continu door mijn haren heen zag.
Laatste contact gaf ik aan dat ik ze er uit ging halen omdat ik niet tevreden was, hier geen reactie meer op gehad. In totaal 1 maand in mijn haren gehad.. dure aankoop.

6 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Teleurstellende ervaring met gemengde…

Teleurstellende ervaring met gemengde haar-extensions van nepkwaliteit

Voor een bedrag van €585 had ik hoge verwachtingen van de kwaliteit. Helaas viel dit zwaar tegen: het haar voelt nep aan, klit snel, heeft weinig volume en mengt slecht met mijn eigen haar. Om het enigszins toonbaar te houden, moet ik het dagelijks stijlen, wat ontzettend slecht is voor mijn haar.

Toen ik mijn klachten deelde met de eigenaresse, werd mijn ervaring in eerste instantie ontkend. Na veel heen en weer kreeg ik alleen het voorstel om de extensions te laten verwijderen, waarna ze later zouden laten weten welke compensatie ze eventueel zouden bieden. Daar ging ik niet op in – terecht, want dan had ik geen bewijs meer. Uiteindelijk boden ze slechts 20% terug van het aankoopbedrag (€580).

Zodra ze je geld hebben, lijken ze niet meer geïnteresseerd in jouw ervaring. Ik voelde me totaal niet serieus genomen en volledig onbegrepen als klant.

Kortom: slechte kwaliteit én slechte service. Ik voel me opgelicht.
Absoluut geen aanrader.

2 sterren zijn voor Sandra, zij was wel zeer klantvriendelijk en begripvol.

17-06-2025
Dit is mijn reactie op de terugkoppeling van de salon.
Er wordt gezegd dat ik onwaarheden spreek – begrijpelijk dat je je product wilt verdedigen, dat zou ik ook doen. Wat ik in de salon aangaf, was niet dat ik geloof dat het om echt mensenhaar ging, maar dat ik snap dat je achter je product staat.
Wat mij echter opvalt, is dat er in de salon nooit is aangegeven dat mijn eigen haar te pluizig zou zijn of dat het meerdere structuren heeft. Zoals ik eerder al zei, was dit niet mijn eerste ervaring met extensions. Ik gebruik al jaren verschillende soorten, van zowel echt mensenhaar als synthetisch, en ik weet echt wel het verschil.
Het probleem zit niet in de structuur van mijn eigen haar, maar zoals ik eerder aangaf in het feit dat het haar niet mengt met mijn eigen haar, snel klit, stug en zwaar aanvoelt. Dat zijn geen eigenschappen van echt mensenhaar.
Je hebt een serviceoplossing aangeboden, maar in mijn ogen zou dat slechts tijdelijk iets oplossen. Het kwam op mij over alsof je er snel vanaf wilde zijn. Nu word ik bovendien neergezet als iemand die liegt, en onwaarheden verspreidt, dat vind ik erg jammer en pijnlijk. Mijn ervaring is geen leugen, maar waarheid. Waarom zou ik het anders verzinnen? Iedere vrouw wil er goed uitzien en geeft daar veel geld aan uit en waarom zou ze klagen als dat is gelukt?
Ik ben speciaal naar Amsterdam gekomen voor iets wat helaas niet aan de verwachtingen voldeed. Zelfs direct na het inzetten van de invisible extensions gaf ik al aan dat ik niet helemaal tevreden was, maar ik hoopte dat het er na een paar keer wassen beter uit zou zien.

Toen ik bij jullie in de salon kwam voor de service afspraak, had ik mijn haar gestyled en gekruld om het een mooie vorm te geven, zodat het een beetje toonbaar is.

Dit was mijn eerste bezoek aan jullie salon en ik heb er oprecht spijt van. Het gaat mij niet om het geld, maar om kwaliteit en een goed resultaat en dat is helaas niet het geval geweest. Inmiddels ben ik al meer dan €1000 kwijt aan het laten inzetten van nieuw extensions. Deze ervaring heeft mij dus flink wat gekost, veel geld en energie, en dat wens ik niemand toe.

30 maja 2025
Logo Hairextensionsbychar

Odpowiedź od Hairextensionsbychar

Beste Leila,

We hebben elkaar al uitgebreid telefonisch gesproken, wat jammer om deze review nu te ontvangen. Vooropstellende dat we je juist wél wilde helpen en onze service aanboden maar dat jij die afsloeg.
Ook hebben we het samen gehad over onze kwaliteit haar, dit is absoluut niet synthetisch/ gemengd of nep, maar 100% mensenhaar en je gaf aan dit ook te geloven dus ik begrijp niet waarom je hier wederom onwaarheden deelt. (dit deed je ook al via een ander review platform)
Wij delen jouw mening hierin uiteraard niet omdat het onwaar is. Onze klanten komen juist voor onze kwaliteit haar keer op keer bij ons terug.

Jouw eigen structuur haar is slag en pluizig, niet steil. Op jouw prijsopgave (via Whatsapp) werd direct gereageerd met dat onze extensions niet matchen bij “slag” dus vroegen we om foto’s van jouw eigen haar. De door jou gestuurde foto’s ter consultatie waren anders (veel minder slag en niet pluizig) dan hoe het op de dag van plaatsing bleek na het haar te hebben gewassen.
De styliste heeft je hier in de salon op gewezen, dat het veel styling nodig zou hebben met hittetools etc. maar je wilde de extensions alsnog laten zetten.

We hebben jouw klacht serieus genomen en boden je een gratis serviceafspraak aan waarin we het zouden verzorgen/ samen zouden achterhalen wat er mis ging qua verzorging thuis. Je ging akkoord met het maken van deze afspraak, in de salon bleek echter direct dat je het kosteloos verwijderd wilde hebben en je geld terug wilde. Ook constateerde de styliste dat het haar er heel goed uitzag en het mooi viel, voor ons absoluut geen reden om over te gaan tot verdere actie.

We boden je alsnog een gratis hittebeschermer aan ter bescherming van je eigen haar, die weigerde je. Uiteindelijk boden we je inderdaad gratis verwijderen en 20% terugbetalen aan omdat je het er perse uit wilde hebben, maar dit weigerde je ook want dat zou “niets zijn”.
Dit alles in hetzelfde telefoongesprek toen je nog in de salon was, nadien ben je weggegaan met de extensions in.

We begrijpen dat je niet tevreden bent met de uitkomst maar wij kunnen niet meegaan in deze klacht omdat we het er absoluut niet mee eens zijn. We staan achter ons merk, onze kwaliteit en zouden je onze service aan blijven hebben geboden waar nodig.

Met vriendelijke groet, Team Hair Extensions by Char

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een prijs opgave gekregen van 75…

Ik heb een prijs opgave gekregen van 75 aan betaling en de eerste termijn 136 dat komt uit op iets boven de 200.
Uit eindelijk na een tijdje denken akkoord gegeven betaal link gekregen voor de aan betaling 200 euro aanbetaling…. Hebben ze de prijzen veranderd (wat mag natuurlijk) zonder het te vermelden waar door ik 200 euro moet aan betalen en dan nog de 1e termijn moet betalen dit komt uit op een bedrag van 320 euro dit was niet de prijs opgaven die ik heb ontvangen helaas denken ze niet mee en willen ze niks veranderen ook al is de prijs verandering niet vermeld toen ik akkoord gaf… helaas geen goeie ervaring voor mij. En helaas geen extensions.

5 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Al anderhalf jaar kom ik bij jullie in…

Al anderhalf jaar kom ik bij jullie in de salon en iedere keer weer heel erg blij met het resultaat! Extensions van topkwaliteit en niemand is het ooit opgevallen dat ik ze überhaupt draag.....
Ook is het super fijn dat je in termijnen kan betalen zo merk er niet veel van wat laten we eerlijk zijn goedkoop is het niet.
Lieve Suus dank je wel weer! En tot de volgende keer😘

10 października 2024

Very good quality hair

The hair feels super nice, has quality and a natural structure. Especially the Customer Service is really good and helpful!

17 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Vandaag voor het eerst na heeel veeel…

Vandaag voor het eerst na heeel veeel twijfels toch extensions laten zetten bij Char. Wat is het mooooiii geworden!! Ik ben er zo blij mee. Susan was zo lief en eerlijk! En je kunt gewoon heel makkelijk in termijnen betalen! Ze zien mij voortaan zeker terug!

9 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Voor de eerste keer extensions laten…

Voor de eerste keer extensions laten zetten bij Hairextensions By Char.
Bij binnenkomst wordt je al meteen hartelijk ontvangen.
Aangezien het de eerste keer was, was ik er een beetje nerveus over, maar wát een goed advies geven de dames, staan open voor een gezellig praatje, de sfeer is heel relaxed waardoor je er erg comfortabel en thuis voelt!
Je wordt zo goed verzorgd dat ik een bezoek aan de salon zou omschrijven als; pure verwennerij voor jezelf.
Bedankt Evi&Susan!
Jullie zijn echt toppers met mooie karakters.

12 stycznia 2023

Topteam!!

Dag dames,

Ik wilde even een review sturen.
Ik ben supertevreden met mijn haren. Zo blij!! Voel me extra mooi nu haha. De service is vanaf binnenkomst ‘mag ik je jas aannemen’ tot aan het einde van de afspraak helemaal professioneel verlopen, mijn complimenten. Zo netjes en zo’n lieve knappe meid. Bedankt voor alles en het leuke gesprek tijdens het zetten van de extensions.

Mijn schoonzusje heb ik ook overgehaald en zij heeft een afspraak voor woensdag.

Nogmaals dank dikke aanraders!! Doe zo verder topteam!❤️

13 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Professioneel en oog voor detail

Na jaren eindelijk weer extentions laten zetten. Eerder al andere gehad, maar nooit deze keratine wax extentions. Ik zou nu niet meer anders willen. Het haar is van goede kwaliteit en de meiden in de salon zijn erg professioneel. Ze weten duidelijk wat ze aan het doen zijn en hebben oog voor detail. Ze nemen de tijd om de juiste kleur voor jouw haar kiezen. Ook de salon is anders dan anders. Zo mooi en een fijne sfeer. Ik ga zeker terug.

18 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Professioneel, kwaliteit en een prachtige salon

Ik heb eerder ergens anders extensions geplaatst en wilde graag wat anders uitproberen. Ik kwam terecht bij hairextensionsbychar, de kwaliteit van het haar is geweldig. Het mooiste haar wat ik tot nu toe heb gehad. Ik ben erg goed geholpen en ik was onder de indruk van de professionaliteit. De salon is prachtig en anders dan andere salons. Ik kom zeker terug en ben echt super blij met het eindresultaat 😇

29 listopada 2022

Geweldig!

Na 2 zwangerschappen is mijn haar een stuk dunner geworden maar daar is nu niets meer van te zien. Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest! Het ziet er heel natuurlijk uit en heb nu een volle lange bos haar. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de werkwijze. Ik kom zeker weer terug!

1 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej