Hier een Philips Hue Ensis lamp gekocht. En deze door destijds Beaumotica laten installeren. Nu, een paar maanden na het verstrijken van de garantietermijn van 2 jaar is een van de buizen van de lamp... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jammer dat dit bedrijf ook kopje onder is gegaan. Helaas zie ik dit pas te laat. Altijd erg goede ervaringen gehad, duidelijke professionele en vooral gepassioneerde uitleg over de diverse produc... Zobacz więcej
Beaumotica zou een doorstart hebben gemaakt !!! Eind oktober een bestelling gedaan en geleverd gekregen. Product retour gestuurd, omdat het niet naar wens was. Geen enkel bericht over ontvan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Willemstraat 5, 4811 AA Breda, Breda, Holandia
- 088 400 5600
- klantenservice@beaumotica.com
- www.beaumotica.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ongekende service.
Ongekende service.
Ik had zelf verkeerd product besteld en onvolledig terug gestuurd.
Na 1 mailtje belde ze mij,en alles was duidelijk en heel netjes door gepakt.
Bestelling is goed retour verwerkt en geld wordt terug geboekt. Ongekent zo snel en netjes zelfs tijdens de carnaval als Brabant op slot zit werken hun gewoon door.

Prima geholpen
Ik was heel bang dat ik ook een slechte ervaring zou op doen maar dit bleek niet het geval te zijn. Communicatie was snel en duidelijk. Goed geholpen.

Odpowiedź od Beaumotica
Bedankt voor de super snelle levering
Bedankt voor de super snelle levering, prettig telefonisch contact en verpakking. Blij mee! Gr Jan

Valse lokker bundel beaumotica
Onderstaande verhaal is inmiddels door Beaumotica opgelost door de productomschrijving aan te passen. Daarnaast is mij aangeboden om op de volgende bestelling korting te krijgen.
Ik heb bij Beaumotica een bundel met 3 Hue Lily XL, 100 W adapter en 3 verlengkabels besteld. Vandaag was de levering en ontbreekt de 100W adapter. In de beschrijving staat dat de 100W adapter meegeleverd wordt, maar ik moet dan alsnog een keuze maken tussen 1 100W adapter of 2 stuks 40W adapter, waarna de prijs ineens een stuk hoger wordt. Daarom beide niet gekozen en de juiste prijs die ook op internet staat komt tevoorschijn, met in de beschrijving dat de bundel een 100W adapter bevat.
Heel vaag en warrig, met als gevolg dat Beaumotica kennelijk vindt dat ik alsnog de 100W adapter moet aanschaffen.
Site duidelijk niet voor elkaar.
Ondertussen op basis van onderstaande antwoord van beaumotica review aangepast.

Odpowiedź od Beaumotica
Ook ik heb een negatieve ervaring met…
Ook ik heb een negatieve ervaring met Beaumotica. Artikelen besteld en geleverd gekregen. Zover geen probleem.. Maar inmiddels wat items retour gestuurd en dan wordt het stil... niet bereikbaar. Geen reactie op mail en uiteraard ook geen centen retour voor dit moment.
Waardeloos en vooral jammer.
Ik weet wel dat ik artikel wat ik wel nodig heb niet meer via Beaumotica ga bestellen.

Waardeloze service
Drie weken moeten wachten op de levering van het bestelde product. Product retour gezonden, maar bijna een maand later is het bedrag nog steeds niet teruggestort. Herhaaldelijk contact opgenomen met de klantenservice, maar alleen te horen gekregen dat de retourzending ontvangen was en nog verwerkt moest worden

Graag een reactie!
Kennelijk reageren jullie alleen maar op slechte reviews, want zowel telefonisch als per mail zijn jullie totaal niet bereikbaar! Dit is al punt 1.
Punt 2 is het feit dat ik op de site verschillende spullen besteld ter waarde van 450 euro. 2 artikelen zouden niet op voorraad zijn, maar zouden binnen 1-6 werkdagen weer beschikbaar zijn. We zijn inmiddels 6 werkdagen verder en je raadt het al….geen geleverde spullen. Vervolgens op de site gekeken en nu zijn ineens alle bestelde spullen niet meer op voorraad!?! Ja er is een tekort aan grondstoffen en chips…maar pas dan gewoon je levertijden aan of vermeld dit gewoon netjes en eerlijk op je site. Zoals anderen mij al zijn voorgegaan, ik voel me opgelicht en in de maling genomen….
Punt 3 is dat ik naar mijn moeder had moeten luisteren: Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook!
Punt 4 is dat ik geleerd heb om reviews te lezen voordat ik iets bestel. Als ik dit eerder had geweten, had ik nooit en te nimmer hier iets besteld!!!
Ik sluit af met de vraag: Hoe gaan we dit oplossen Beaumotica? En wanneer kan ik eindelijk mijn bestelde spullen verwachten? Of misschien nog beter… Zo snel mogelijk mijn 450,- terug.
Ik ontvang graag een reactie!
Edit 13-01:
Vandaag de bestelde goederen ontvangen en een excuusmail van Beaumotica zelf. De goederen waren supernetjes verpakt!! Ondanks de slechte communicatie en bereikbaarheid, ben ik uiteindelijk toch tevreden! Als Beaumotica nou de klantenservice en de beloofde levertijden gaat verbeteren is het in mijn ogen een goede webshop met mooie aanbiedingen!!

Odpowiedź od Beaumotica
Reeds betaald voor 2 Philips hue pakketen maar geen bevestiging ontvangen dat de betaling goede orde is ontvangen en reageren niet op email berichten!
Afgelopen zondag heb ik 2 Philips hue lampen besteld, het bedrag is ook via iDEAL van mijn bankrekening nummer afgeschreven. Ik heb nog steeds geen bevestiging ontvangen wanneer ik mijn bestelling mag verwachten, of email berichten reageert het bedrijf ook niet. Graag wil ik mijn bestelling deze week alsnog ontvangen en zo niet kunnen ze het bedrag van €104,98 terug boeken op mijn bankrekening.

Wat moet je hier nu mee
Tja, wat moet je van dit bedrijf denken. We wilden graag een nieuwe hue eetkamer lamp bestellen. Als je op Google zoekt staan er bij hun 2 verschillende prijzen. Bij de een de mogelijkheid om ophangservice te selecteren bij de ander niet. Ongeacht of je de ophangservice kiest zit er wel EUR 10 verschil tussen. Nou ja, dat zal dan wel die 10 EUR. Ik wil de beste lamp op 29 december in de winkelwagen doen.. staat er uiterlijk 1 januari geleverd, nou dat komt niet geheel geloofwaardig over. Dan maar even bellen.. tja dan krijg je niemand aan de lijn, en er komt een bandje dat je wordt teruggebeld. Tot op heden niks en dat bevestigd alleen maar mijn aanname dat die lamp nooit geleverd was geweest op 1 Januari.

Gewoon schandalig!
Op 12 december een bestelling geplaatst. Deze is tot de dag van vandaag nog niet geleverd. Kan de klantenservice niet bereiken gewoon weg omdat er niemand de telefoon beantwoord. Daarvoor moet je natuurlijk ook personeel hebben. Meermaals gebeld, steeds hetzelfde bericht. Er wordt niet geantwoord. Als ik deze week mijn te geven kerstcadeau niet in ontvangst kan nemen. Zijn jullie mij als klant kwijt!

Odpowiedź od Beaumotica
Bestelling geplaatst voor 2 Hue lampen…
Bestelling geplaatst voor 2 Hue lampen op 13 december. Zou volgende dag verstuurd worden. Stond geen vermelding dat lampen niet in voorraad waren. Op email krijg je geen reactie? Voice mail meerdere keren ingesproken wordt ook niet op gereageerd. En de zogenaamde specialist krijg je nooit aan de lijn. Wel krijg je weer aanbiedingen binnen via mail waarin vermeld wordt dat je kostenloos kan retouneren binnen 30 dagen. Dan moeten ze wel eerst leveren

Odpowiedź od Beaumotica
Verzenden duurt lang geen reactie op verzoek tot annuleren
Wij hebben op 8 december lampen besteld. Zouden binnen 1 dag worden verzonden. Na 1 week vragen waar de lampen blijven. Deze komen pas op zijn vroegst einde dit jaar. Jammer dat ze daar zelf niet mee komen. Gevraagd om order te annuleren en geld terug te storten. Krijg geen reactie hierop.
Reactie is onzin. Het stond er echt niet bij. Net nog gecontroleerd. Zeer jammer dat het zo moet lopen.
Review aangepast van 1 ster naar 3 sterren. Blijkbaar werkte de ICT systemen niet mee. Dit kan gebeuren. Hopelijk wordt dit opgelost, zodat iemand aders er geen problemen mee heeft.

Zeer teleurstellend!
Hallo Tessa, bedankt voor je reactie maar mijn mening blijft ongewijzigd! Heb intussen nogmaals jullie voicemail ingesproken met het verzoek terug te bellen en de klantenservice gemaild. Helaas nog niks vernomen. Waarom neem je wel de moeite om te reageren op een review maar neem je geen contact op met de klant?
Daarnaast geef je aan dat de levertijden gecommuniceerd worden. Helaas is dat ook niet correct want als ik inlog en naar de status van mijn bestelling kijk is er nog niks bekend!
Zou graag zien dat je vandaag contact opneemt en mijn orders in behandeling neemt.
Eerst maar even de reviews gelezen. Ondanks dat er meerdere niet overtuigend waren toch maar besteld. Dit had ik beter niet kunnen doen! Voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis, nee dus! En telefonisch niet bereikbaar en niet reageren ook mijn mail. Echt waardeloos en laatste keer dat ik hier besteld heb!

Misleidend en niet bereikbaar
Misleidend en niet bereikbaar, op de website laten weten dat voor 23uur, de volgende dag geleverd worden, maar dit gebeurt dus niet.
En telefonisch gewoon niet bereikbaar om elke.a na te vragen omtrent de bestelling.
Ik annuleer mijn bestelling en koop hier niet meer.

Odpowiedź od Beaumotica
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service! Ook goed advies😄😄😄

Odpowiedź od Beaumotica
Had een probleem met instellen van Hue…
Had een probleem met instellen van Hue App verlichting. Dat werd snel opgelost met de vakkennis van jullie medewerkers.
Top wat kennis en snelheid aangaat.
Kontakt is een aanrader.

Garantie
Na zo ongeveer heel mijn huis van Hue verlichting te hebben voorzien , ging het toch mis met een stekker adapter van een licht strip .
De wisseling van e mails en tel liepen de spuigaten uit , werd helaas verwezen naar Phillips , dus de verkoop aan mij verliep goed totdat er een garantie geval uit kwam !

Odpowiedź od Beaumotica
Na aanschaf van Philips Hue outdoor…
Na aanschaf van Philips Hue outdoor verlichting en sensor een aantal vragen gesteld aan de helpdesk. Ik ben erg goed en uitgebreid geholpen met tips en oplossing.

Zeer goede service
Zeer goede service
Ik had van de Philips hue de voeding stuk. Deze viel nog binnen de garantie termijn en Beaumotica heeft me geweldig goed geholpen om met Philips tot een oplossing te komen
Ik kreeg na enkele weken gewoon een nieuwe opgestuurd
Waar heb je tegenwoordig nog firma’s die zoveel moeite doen hun klanten te behouden
Ik kan iedereen Beaumotica aanbevelen

Prima service
Een onderdeel van onze lamp was kapot en niet los te bestellen. De medewerkers van Beaumotica hebben goed met ons meegedacht en een mooie oplossing geboden. Prima service!

Doświadczenie Trustpilot