Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Perfect geregeld. Ik kocht een paal voor mijn laadpunt. Deze was in de outlet ivm een beschadigde doos. Bij aankomst bleek er toch iets meer schade te zijn (kromme voet) dan alleen een beschadig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten én over de serviceverlening! Bij aflevering was een zonnepaneel beschadigd. Na melding hiervan te hebben gemaakt heeft het bedrijf kosteloos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering met goede communicatie. Nadat ik per ongeluk het verkeerde product besteld had, heb ik het teruggestuurd. Dit ging even mis door een recente verhuizing van Solar Outlet, bezorging... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

Alles voor uw zonnepaneleninstallatie voor groothandelsprijzen.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Nu voor de 2e keer een teleurstellende…

Nu voor de 2e keer een teleurstellende ervaring, toen ik alles besteld had ging alles al verkeerd, bellen en mailen , niemand wist opeens van niets. advocaat er op gezet en gelijk gekregen maar afgekocht door mijn verzekering, nu heb ik een versplinterd paneel, reactie: geen garantie, het paneel is gebruikt. Ja duh anders leveren ze toch niet? Of tewel niets installeren want dan vervalt de garantie. Kijk maar als je opstal verzekering het dekt. Wat is dat nou ik heb voor 6000 euro uitgegeven toen en service van nul comma nul. Echt waardeloos bedrijf zijn achteraf ook nog eens veels te duur. Durfen niet eens een naam onder een mail te zetten. Zal voor de 2e keer wel weer een advocaat er op zetten wordt een principe questie nu. Schijnbaar is goedkoop echt duurkoop mvg Bert been

Reactie is ook mooi, besteld op 27-05-2022, geleverd nov/ dec 2022
Geïnstalleerd pas in 2023 ivm verkeerde spullen wat ze ontkennen
Liggen er nog geen 3 jaar.
Ander bedrijf gemaild, netjes antwoord terug, je kan het zonnepaneel gewoon claimen bij Jinko.

1 kwietnia 2026
Logo Solar Outlet

Odpowiedź od Solar Outlet

Beste meneer Been,

Vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Omdat deze installatie inmiddels 6 jaar geleden is geplaatst, valt schade zoals een versplinterd paneel helaas niet meer onder de installatiegarantie. Panelen worden buiten blootgesteld aan alle weersinvloeden; breuk door externe factoren na zo'n lange periode valt daarom buiten onze dekking.

Wel bieden wij, zoals afgesproken, garantie op de efficiëntie en opbrengst van de panelen. Voor fysieke schade na 6 jaar verwijzen wij inderdaad naar uw opstalverzekering, omdat dit de gebruikelijke weg is voor schade aan de woning.

Solar Outlet

Perfect geregeld.

Perfect geregeld.
Bij aankomst bleek er toch iets meer schade te zijn (kromme voet) dan alleen een beschadigde doos. Na dit aangegeven te hebben kreeg ik direct reactie dat dit niet gezien was (kan gebeuren) en is mij een extra compensatie aangeboden.

De kromme voet heb ik inmiddels zelf kunnen herstellen.

Blij met deze goede klantenservice :-)

9 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Goed verpakt

Goed verpakt, en snel geleverd.
Wel spijtig dat er geen communicatie geweest is van verzending of track and trace.

30 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Afhandeling kan beter

Bestelling ging goed kregen bevestiging van de order
Daarna zouden we een mail krijgen met track and trace code
Die is nooit gekomen
In een keer zonden ze voor de deur geluk dat ik die dag thuis was

10 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Keurig oplossing na een foutje in de bestelling.

Bij mijn bestelling ging in het systeem wat verkeerd. Het artikel dat ik bestelde bleek op de site goed te staan maar werd door het systeem aangezien als een Wifi dongle ipv de LAN variant.

Hierover hebben ze mij keurig gebeld en afgestemd welke ik van de 2 wilde hebben. Daarna is de juiste, LAN variant, naar mij opgestuurd.

5 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Een prima solar shop omdat ze kwaliteit…

Een prima solar shop omdat ze kwaliteit verkopen tegen een goede prijs. Het is echt nu het goede moment om zonnepanelen te kopen en installeren omdat de prijs laag is en de zonnepanelen een hele hoge efficiency hebben. Het klimaat verandert draag jij ook je steentje bij?

22 października 2025
Oceniono na 3 z 5

Oneerlijk adverteren

Oneerlijk adverteren.
Ze maken reclame op google voor zonnepanelen met 7,95 euro verzendkosten.
Zodra je winkelmand vol zit, en je alle pagina's gegevens hebt doorlopen, krijg je 129 euro verzending op je brood !!
Dan ga ik wel elders

23 października 2025
Logo Solar Outlet

Odpowiedź od Solar Outlet

Beste Youri,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring had met de verzendkosten. Wij adverteren nooit met de bedoeling om te misleiden. De verzendkosten van €7,95 gelden voor standaardpakketten, maar zonnepanelen vallen helaas onder een speciale vrachtcategorie vanwege gewicht en formaat.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw opmerking mee om onze communicatie hierover duidelijker te maken.

Solar Outlet

Wat een kanjers!

Wat een kanjers!
Binnen een dag stond mijn bestelling van 1 paneel met installatiemateriaal klaar. Het was bestemd voor mijn tuinhuisje en ik dacht dat het wel in mijn VW Up zou passen. Niet dus. Geen probleem. De mannen Solar-Outlet boden aan om het langs te brengen bij het tuinhuisje in. Almere-Haven. Als service! Daar werd ik wel even heel blij van! Dank jullie wel!

5 września 2025

Vlotte levering

Een datalogger met ethernet besteld, zodat ik niet meer met de wifi verbinding hoef te vechten. Redelijke prijs. Besteld 19/07, geleverd 22/07 in België. Vlot dus.

19 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer betaalbaar en uitstekend geholpen

Ik had hier zonnepanelen besteld (zelf installeren), omdat het de goedkoopste in de regio was. Dat je daar een zeer vriendelijke en uitstekende hulp bij het inladen van de auto bij krijgt is echt meer dan ik had verwacht. Ook dat ik door een defecte "Frunk" mijn spanbanden niet kon bereiken, hebben ze geholpen om deze op een andere wijze vast te sjorren. Jongens bedankt!

13 czerwca 2025

Fijne zorgvuldige service

Fijne zorgvuldige service, scherpe prijs, aardige betrokken mensen.
Goed geholpen met op het laatste moment omruilen van een paneel dat geschikt is voor mijn installatie en direct leverbaar. En ook nog helpen inpakken in mijn auto. Top!

23 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan…

Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan Solar Outlet om een zonnepaneel op te halen. Bij aankomst viel direct op dat het magazijn er netjes en georganiseerd uitzag. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, wat meteen een goede indruk gaf.

Tijdens mijn bezoek bleek het paneel helaas niet in mijn auto te passen. Dit werd met een glimlach opgevat door het personeel, en tot mijn verrassing boden ze spontaan aan om het paneel kosteloos bij mij thuis te bezorgen. Dit getuigt van uitstekende service en klantgerichtheid.

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Solar Outlet. Ze combineren een professionele uitstraling met een warme en klantvriendelijke benadering. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zonnepanelen of aanverwante producten.

2 maja 2025

Commande toujours pas livrée

J'ai commandé deux batteries Marstek Venus le 10 mars, pour une livraison annoncée au 18 mars. Le délai de livraison a été reculé au 14 avril pour cause de retard de l'arrivée du container. Au 18 avril, toujours aucune nouvelle de Solar Outlet.nl, qui ne répond pas à mes e-mails. Sur le site je vois que les livraisons sont maintenant fixées au 15 mai ! Cette entreprise ne respecte pas ses délais et laisse ses clients dans l'ignorance.

10 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej