complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down
J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Zobacz więcej
Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Zobacz więcej
Chinese rotzooi!
Jas besteld, had niet in de gaten dat het een chinese webshop was. Probeerde na 2 dagen nog te annuleren maar dat ging niet meer. Na een week of 3 kwam het pakket dan binnen.... Jas leek niet eens op het bestelde, polyester rotzooi. Na contact met de klantenservice was het eerst: terugsturen op eigen kosten. Nadat ik zei dat ze zich kapot moesten schamen en vertelde dat behalve dat het rotzooi was het ook nog de verkeerde kleur was, hoefde ik het retour niet te betalen omdat zij de verkeerde kleur hadden gestuurd. We hadden inmiddels al flink heen en weer gemaild en altijd binnen een paar minuten antwoord. Nu ik dus graag een retourlabel wilde opeens dagenlang radiostilte terwijl daarvoor dus altijd direct antwoord. Ik bleef elke dag mailen. Na een kleine week dan toch opeens een mail, dat ze mijn geld terug hadden gestort, 140 euro. En idd een dag later stond het op mijn rekening. Vandaar dus 2 sterren ipv 1 ster ;) Dus ik heb geluk, heeft me alleen wat ergenis gekost en wat schaamte omdat ik niet beter heb opgelet waar ik iets bestelde.
Geen levering en geen terugbetaling
Bijna 3 maanden geleden een trui besteld en betaald, nu nog steeds niets ontvangen. Na diverse mails en uiteindelijk verzoek mijnerzijds om terugbetaling , nog steeds niets gezien ! Wilde dat ik deze reviews eerder had gezien. Het is pure oplichting !
Oplichters!!
Oplichters!!! Een Noorse trui besteld en kreeg net als Ingrid (zie beneden) een flut shirt dat niets van doen had met het bestelde. Retourneren is een ramp. Pure afzetterij.
Weerzinwekkende dons?jas
Helaas net de 2e bestelling ontvangen bij de eerder bezorgde neptas. Te verwachten na die tas, maar helaas al onderweg. Ditmaal, een donsjas zonder 1 spoor van dons. Ruikt ook chemisch. De mouwen komen halverwege !! mijn onderarm, de jas kan nauwelijks dicht, geen pasvorm en het materaal is weerzinwekkend. Ik ga internet aangifte doen want dit is (wederom) echt oplichting.
Schandalig bedrog
Schandalig bedrog. Een stijlvolle lange gewolleerde suede langewinterjas blijkt in realiteit een afschuwelijk lelijke, korte prutjas in afzichtelijk bruin polyester. Terugsturen naar één of ander louche adres in China is verplicht Track & Trace en kost 77 €. Puur bedrog !!!
WEGBLIJVEN !!!
Wij kunnen enkel de negatieve beoordelingen beamen en bevestigen.
Kwaliteit ondermaats, mails ivm retour worden amper beantwoord, en retouradres is in het verre oosten.
WEGBLIJVEN
Zeker niets aankopen !
Zeker niets aankopen !
Vreselijke kwaliteit .
Beschrijving producten zijn leugens, komt met niets overeen verkeerde kleur, verkeerde maat en helemaal niet de kwaliteit waarover sprake
Terugsturen kost al gouw 40 €
Je kunt ook niet betalen met een kredietkaart zodoende kun je niets stopzetten
Tis pas als de bestelling toekomt dat je weet dat de site leugen en bedrog zijn
Nooit never nooit wat bestellen…
Nooit never nooit wat bestellen stelletje oplichters 🤮🤮🤮
NIET bestellen
16 december een winter jas besteld welke na vertraging op vertraging op 3 januari is geleverd; een totaal andere jas.
Gemaild naar de klantenservice en kon retour op eigen kosten (€30 op een jas van €99 is een hoop)
Inmiddels is het 27 januari en ben ik nog bezig met deze ellendige mensen, ze geven 'oplossingen' welke alleen voordelig is voor hun en ze laten ontzettend lang op zich wachten.
Ik heb een melding bij de consuwijzer en raad andere aan dit ook te doen.
Pure oplichting!
Dit zijn oplichters. Ik kocht een gebreide warme Noorse trui. Het bleek een polyester t-shirt te zijn. Ik kon het op eigen kosten (meer dan 25 euro) terugsturen naar China om het volledig aankoop bedrag terug te krijgen. Na een aantal keren ‘op en neer’ gemaild te hebben kon ik 30% van het aankoop bedrag terug krijgen en mocht ik de trui houden. Dit is hun verdienmodel!
De foto’s en informatie op de website kloppen niet met het product. Je wordt opgelicht!! Ga niet met dit bedrijf in zee!!
Niets kopen
Zeker niets op deze site bestellen! Komt uit China en is van zeer slechte kwaliteit. Het geleverde product komt niet overeen met de advertentie. De retour kosten zijn voor eigen rekening en dat is zeer kostbaar aangezien de producten retour moeten naar Hong kong.
''Bakkermode''
''Bakkermode'', It is a SCAM!!!
Completely different item in comparison to the photo! They should be ashamed. I had my doubts already since the site had only one photo and seemed suspicious. For some reason I risked it because I really liked the leather jacket I ordered for 90 euros. Don't ever buy from there
Het is oplichting!!
Het is oplichting!!! Heb dure leren jas gekocht van 199, voor 99 euro. Krijg ik een fleece jasje wat bij de Action 5euro is!!! Totaal ander model ook! Heel erg dit!!!!!
Dropshipped goedkope rommel uit china
Dropshipped goedkope rommel uit china
Item lijkt niet eens op de foto van de site veel te klein want is een Chinese maat.
Ben eens benieuwd hoe de retour gaat verlopen want wat ik hier zo lees dan kan die wel eens een huisbezoek verwachten.
Mocht je je afvragen wie er achter de webshop zit even zoeken op sidn naar de registratie gegevens van de domein houder
Misleidende naam voor de website
Misleidende naam voor de website. Is sprake van dropshipping en hoge retourkosten.
Koop nooit wat bij Bakker Mode
Koop nooit wat bij Bakker Mode
Op site goed verzorgde foto.
Zachte Kasjmier Trui besteld maat XL na 5 weken trui ontvangen , waarschijnlijk maatje S , Trui is veel ste klein, Trui is zonder labels geen maat/wasvoorschrift .Bakker Mode schrijft Trui moet retour verzonden worden, U raadt het al , naar China
kosten ruim 25 euro , kosten klant ondanks foutieve levering ,zeer slecht service en kwaliteit van product ver onder de maat .
Advies koop nooit wat bij Bakker mode !
1 ster is helaas al te veel
1 ster is helaas al te veel. Pas op wat je denkt te bestellen, komt aan, maar is zeker niet de kwaliteit die je verwacht. Helaas nep! Retour is mogelijk, op je eigenkosten; mag naar China.
Vervelend dat er bedrijven zijn die het moeilijk maken om kwaliteit te bestellen. Goedkoop was het ook niet helaas. Trap er niet in!
Bakker mode zijn oplichters
Wat iedereen al zei: pas als je het gekocht hebt, zie je dat het uit China komt. Als je je geld terug wilt, moet je het terugsturen naar China. Voor 33 euro. Omdat ik er geen enkel vertrouwen in heb dat ik mijn geld terugkrijg heb ik de gebreide noorse trui, die een spuuglelijk synthetisch shirt bleek te zijn, met een mislukte print van een noorse trui maar niet terug gestuurd
Slechte kwaliteit en geen response als er een probleem is .
Er is een bestelling aangekomen en de kwaliteit is pover. Heb 3 truien besteld waarvan 2 maten van L en 1 maat van 2XL . Kreeg de verkeerde maat aan en ze beweren dat ze de juiste maten hebben geleverd . Moest foto`s opsturen ,wat ik deed en kreeg een reactie dat alles klopte . DUS NIET . Heb hun dit nogmaals gemaild maar geen reactie meer . De gsm nr die erbij staat in de contactgegevens geeft steeds aan als je belt dat er niemand beschikbaar is in het engels . Dus een firma inderdaad van Chinese oorsprong waar geen enkel beweging komt als er een probleem is . 1 Keer en nooit meer ,wees gewaarschuwd als je je centjes niet kwijt wil aan een hoop ondermaatse kleding en geen enkel response krijgt als er een probleem is . Dan kan je daar kopen ,anders ver van weg blijven .
Pas op voor Bakkermode.nl
Pas op voor Bakkermode.nl
Het is een bedrijf gevestigd in China, zie gegevens onder op de website. Ik had sloffen besteld, best dure sloffen van 45 euro, na bestelling zie je pas dat het uit China verstuurd word. Dat duurt natuurlijk een paar weken (en dus geen kerst cadeau voor mijn vrouw) maar uiteindelijk geleverd. Bij het openmaken blijken het totaal andere sloffen te zijn die zelfs al kapot waren. Via AliExpress precies dezelfde gevonden voor 1 euro. In eerste instantie wilde bakkermode.nl nieuwe of iets anders sturen, ik heb aangegeven dat dit oplichting is. Hierna is binnen 2 dagen het geld terug gestort en de sloffen mogen we houden. Pas dus op, een .nl website is niet per definitie een Nederlandse webshop
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.