Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

is helemaal niet zoals de foto aangeeft volgens de foto zijn de printen geborduurd. levertijd heel ver overschreden komt uit China. op de trui een plak print helemaal niet mooi . het zijn een stell... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze oplichters dropshopping en rotzooi leveren die nergens op lijkt. Retour sturen naar China en geen geld terug. Hier niets bestellen

Oceniono na 2 z 5

Goed geholpen door de klantenservice! Helaas is het erg omslagtig om een item te retourneren en is het erg prijzig om dit te doen aangezien het naar Azië gestuurd moet worden. Dit is erg bijzonder en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

De badkleding is best mooi, maar in geval van retourzending, blijkt het naar Azië gestuurd te moeten worden op eigen kosten en dat is erg duur. Bij Laluna Amsterdam zou je toch verwachten dat het om e... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą męską
  3. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Laluna Amsterdam is een familiebedrijf gespecialiseerd in dames en herenkleding. Sinds 2013 bieden wij een zorgvuldig samengestelde collectie aan van stijlvolle kleding, variërend van trendy must-haves tot tijdloze klassiekers. Vanuit ons magazijn in Amsterdam leveren we zowel binnen Nederland als internationaal. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke benadering, snelle service en de focus op mode die voor iedereen toegankelijk is. Als team zijn we dagelijks bezig met het selecteren van items waarin mensen zich zelfverzekerd en goed voelen. Wij geloven in kwaliteit, stijl en klanttevredenheid

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oplichting?

Wacht nu al bijna 3 weken op mijn bestelling, geen updates, geen antwoorden op mijn emails.
Weinig vertrouwen in dit bedrijf met deze werkwijze, vooral omdat de website niet meer bereikbaar is.

18 marca 2026

Geen betrouwbaar bedrijf

Kwaliteit waardeloos,
Prijs hiervoor veel te hoog, is gewoon alibaba shit.
Lijkt Nederlands bedrijf, vergeet het maar !
Geld retour, vergeet het maar.....
kort gezegd, oplichters !

15 grudnia 2025

Niet bestellen

Niet bestellen. Je krijgt nooit iets aan. Eerst mooie mail dat bestelling meteen in orde wordt gemaakt. Paar dgn later mail dat ze het artikel niet meer kunnen leveren. Je krijgt de keuze om je geld terug te krijgen of om iets anders te kiezen. Nadien geen antwoord meer…ik heb al 3 keer gevraagd waar mijn terugstorting blijft, maar geen antwoord meer. Oplichters zijn het!!!!!

29 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Hi.alles

Hi.alles . De service. De articsl dat ik kocht. Helemaal naar wens.past heel mooi en netjes

29 stycznia 2026

Zelfs 1 ster is teveel.

Zelfs 1 ster is teveel.

Wat een ongelooflijk slecht en onbetrouwbaar bedrijf is dit. Ze doen in antwoord op de reviews of ze het allemaal voor je oplossen maar dat gebeurt dus niet. Ik wacht al sinds de zomer van 2025 op mijn geld en ze zeggen steeds toe het te zullen overmaken maar ik heb nog altijd niets gezien.

Koop hier niets want de kwaliteit van de kleding is ook waardeloos. Het bedrijf zit in ieder geval niet in Amsterdam waar ze je ook nog eens mee misleiden.

28 stycznia 2026

Koop hier niks

Dit zijn een stelletje oplichters. Zit al 2 maanden op mijn geld terug wachten, en maar excuses verzinnen om het niet terug te betalen. Terug zenden naar China kost je ook nog eens 23 euro, gewoon een stelletje ordinaire oplichters

3 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

12 november en 22 december al een…

12 november en 22 december al een review geschreven. Nu is 13 januari nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Heb steeds contact via mail met een zogenaamde Britt. Iedere x weer een ander excuses. Bedrijf schijnt gewoon in een loods op industrie terein gevestigd te zijn. Veel beloftes en uitvluchten om het op te lossen, maar nog steeds mijn geld niet terug. Stuur bijna iedere week een mail en nu reageren ze ook al niet meer op deze mails. Telefoonnummer dat op site staat, nemen ze niet op. BESTEL HIER NIETS, OPLICHTERIJ!

12 listopada 2025

Beste Patrick,

We vinden het vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je niet wordt geholpen, maar we willen hier wel duidelijk op reageren. Wij zijn dagelijks actief en bereikbaar via e-mail en werken er continu aan om openstaande dossiers zo snel mogelijk correct af te handelen. Dat er “niet meer gereageerd wordt”, herkennen wij dan ook niet als structurele werkwijze.

Terugbetalingen worden altijd uitgevoerd zodra een retour correct is verwerkt. Dat dit in jouw geval langer lijkt te duren dan wenselijk, nemen we serieus. Als dit inderdaad nog niet is afgerond, zullen we dit opnieuw spoedig nakijken en opvolgen zodat het netjes wordt opgelost.

Wij zijn een professioneel opererend bedrijf en hebben geen belang bij het achterhouden van gelden. Mocht er iets mis zijn gegaan in de communicatie of verwerking, dan lossen we dat graag correct op.

DIT IS EEN SCAM WEBSITE!

DIT IS EEN SCAM WEBSITE!
Mijn gekochte product, een glas-in lood-lamp van een kat komt totaal niet overeen met de plastic klomp ellende die we hebben gekregen. Ik zou het nog niet eens aan de kringloop durven geven. Product komt in beschrijving, materiaal en uiterlijk totaal niet overeen met wat ik gekocht heb.

De website met alle inhoud en foto is volledig nep. De retour policy is ook krankzinnig. Je mag zelf betalen om het terug naar China te sturen/brengen.

Wij hebben dus €40 in de prullenbak gegooid. Maak dus niet dezelfde fout en KOOP NOOIT WAT van Laluna ""Amsterdam"".

12 stycznia 2026

Beste Tijmen,

We vinden het jammer dat het ontvangen product niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard vervelend en nemen we serieus.

Tegelijk willen we duidelijk benadrukken dat wij géén scam of oplichtingswebsite zijn. Wij leveren daadwerkelijk bestelde producten en werken professioneel samen met vaste leveranciers. Onze productomschrijvingen en afbeeldingen zijn gebaseerd op de informatie die wij ontvangen, en we doen ons best deze zo accuraat mogelijk weer te geven. Dat dit in jouw geval anders is overgekomen, betreuren we.

Wanneer een product niet naar wens is, hanteren wij ons retourbeleid zoals vermeld op onze website en kijken we altijd mee naar een mogelijke oplossing. We blijven onze productinformatie verbeteren op basis van feedback zoals deze.

Een complete oplichterij

Een complete oplichterij. In alle opzichten. Ik raad Laluna Amsterdam absoluut niet aan. De kwaliteit van de producten is verschrikkelijk, de stijl en het materiaal komen niet overeen met de afbeeldingen. Leugen na leugen, oplichting na oplichting.

6 października 2025

Beste Premek,

We vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd, maar willen wel duidelijk reageren op de beschuldigingen die je uit. Wij zijn géén oplichters en handelen niet met de intentie om klanten te misleiden.

Wij werken professioneel, met vaste leveranciers, en doen ons best om onze producten zo duidelijk en eerlijk mogelijk te presenteren. Dat een product niet aan persoonlijke verwachtingen voldoet, is vervelend en nemen we serieus, maar dat betekent niet dat er sprake is van leugens of oplichting.

Wanneer een artikel niet naar wens is, hanteren wij ons retourbeleid zoals vermeld op de website en zoeken we waar mogelijk mee naar een oplossing. We blijven onze productinformatie en communicatie verbeteren op basis van feedback zoals deze.

NIET bij bestellen

NIET bij bestellen! artikel komt totaal niet overeen met foto! Ik bestelde een gebreide trui en kreeg een soort vilten ding met opdruk van een gebreid patroon, heel lomp model, met kleine ronde hals in plaats van boothals. Als je klaagt wordt er niets gedaan en krijg je maar 30% terug van je geld. De winkel in Amsterdam bestaat denk ik niet, daar kon ik niet naar toe.

2 stycznia 2026

Beste Barbara,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat de trui niet aan je verwachtingen voldeed en dat het model en materiaal anders zijn overgekomen dan gehoopt. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen wel benadrukken dat wij professioneel werken en geen producten bewust anders leveren dan gecommuniceerd. Onze productbeelden zijn gebaseerd op informatie van onze leveranciers en we doen ons best deze zo nauwkeurig mogelijk te tonen. Wanneer een artikel niet naar wens is, hanteren wij ons retourbeleid zoals vermeld op de website. De gedeeltelijke terugbetaling die je noemt wordt aangeboden als alternatief voor retourzending, maar is nooit verplicht.

Wij zijn een Nederlands bedrijf en werken samen met internationale leveranciers; retouren verlopen daarom via ons magazijn in Azië. We begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen en nemen je feedback mee om onze communicatie hierover te verbeteren.

Zeer slechte service

1. Onbetrouwbaar,
2. Slechte retourprocedure.
3. Zeer trage reactie(s) op vragen.

1. Presenteert zich als een groot bedrijf.
Op de website, met foto en al als fysieke winkel maar is na enig zoekwerk een eenmansbedrijf in een kantoor-verzamelpand in Amsterdam.
Klantenservice "Britt" of Hoofd klantenservice "Anna" zal hier dan ook wel dezelfde persoon zijn.

2. Retourprocedure is een retouradres in China.
Dit is dus het drop-ship adres en geen "winkel" in Amsterdam.
Naar verhouding duur en complex om terug te sturen.
Dit kan mensen afschrikken en het voorstel voor korting op een volgende aankoop is niet reëel.
Dan hou je een verkeerd artikel over en een korting die je nooit gaat gebruiken.

3. Klantenservice reageert in eerste instantie wel met dit kortingsvoorstel. Ziet er dan nog aardig en goed uit tot je hier op ingaat en om het retouradres vraagt.
Dan begint de ellende.
Artikelen retour gestuurd en verder heel lang geen reactie van Laluna.
Pas na tussenkomst van rechtsbijstand kan opeens alles heel snel afgehandeld worden.

September gekocht - December pas geld retour. 3 maanden.

18 grudnia 2025

Beste Exercitia,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren, maar willen wel benadrukken dat wij professioneel en transparant werken. De suggestie dat wij ons anders voordoen dan we zijn, verbaast ons.

Wij zijn een Nederlands bedrijf en werken met een klein, vast team en internationale leveranciers. Voor een deel van onze collectie verlopen retourzendingen via ons magazijn in Azië, zoals duidelijk vermeld in onze voorwaarden. Dit is geen “verborgen” dropshipconstructie, maar een bewuste en gangbare werkwijze.

Dat de afhandeling in jouw geval langer heeft geduurd dan wenselijk, betreuren we. Een terugbetaling hoort sneller te verlopen en we nemen dit signaal serieus om onze processen verder aan te scherpen.

Oceniono na 1 z 5

Bestel hier nooit iets, dit is oplichting!

Bestel hier nooit iets, het is oplichting! Dit is geen kledingwinkel aan de Herengracht in Amsterdam, zoals ze in hun mail vermelden. De foto van de winkel op de website is nep. Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Amsterdam en verzendt niet met PostNL (zoals ze op hun website en in de e-mailbevestiging vermelden), maar laat kleding van slechte kwaliteit uit China komen. Op de website staat dat je het gemakkelijk en snel kunt retourneren, maar er staat niet hoe dat dan werkt.

27 grudnia 2025

Beste Esther,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We vinden het jammer om te horen dat je een andere verwachting had van onze winkel en dat dit tot teleurstelling heeft geleid.

Wij zijn een Nederlands bedrijf en werken, zoals veel moderne webshops, samen met internationale leveranciers. Hierdoor worden sommige bestellingen rechtstreeks vanuit ons magazijn in Azië verzonden. Dit staat vermeld in onze voorwaarden. Een deel van onze zendingen verloopt via PostNL, andere via internationale vervoerders, afhankelijk van het product en de leverancier.

Wat betreft retouren: deze zijn mogelijk volgens onze retourvoorwaarden, maar we begrijpen dat dit duidelijker gecommuniceerd kan worden. Dat nemen we serieus en gebruiken we om onze informatievoorziening verder te verbeteren.

We verwerken jaarlijks meer dan 20.000 bestellingen en ontvangen dagelijks veel tevreden reacties via e-mail. Tegelijk vinden we het belangrijk om ook kritische feedback serieus te nemen en klanten die niet tevreden zijn uit te nodigen om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf, zonder pardon geld verdienen over andermans rug

Het is een WAARDELOOS BEDRIJF dat zich doet voorkomen als een winkel in Amsterdam maar ze zijn niets meer dan een webshop die dropshipments doet vanuit China.
Maatvoeringen kloppen niet, kwaliteit is verschrikkelijk en als je het wil retourneren is helemaal een drama. Want ook dan geven ze niet thuis. Retourneren naar China op eigen koste om het vervolgens unclaimed na 5 maanden weer terug te ontvangen. En als je daar contact over opneemt omdat je aan je verplichtingen hebt voldaan qua retourneren etc. Zijn het allemaal blablabla verhalen die je als antwoord krijgt maar GEEN TERUGGAVE VAN JE GELD. GEEN ENKELE SERVICE.
Walgelijk, zonder pardon geld verdienen over de rug van anderen.

Mensen alsjeblieft, DOE HET NIET, TRAP ER NIET IN, KOOP HIER NIETS want uiteindelijk ben je je geld kwijt zonder dat je kleding hebt waar je wat mee kunt.

14 grudnia 2025

Oplichters…

Als je geld terug vraagt reageren ze niet meer het terug sturen ook belachelijk terwijl winkel in Amsterdam zit ben hier nog niet klaar mee zal ook op sociaal media rond sturen het zijn oplichters

11 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej