Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down

Oceniono na 1 z 5

J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Zobacz więcej

1,4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Opgelicht!!

Opgelicht!!! Jas besteld, vest ontvangen wat er niet op leek. Terugsturen kon op eigen kosten. Goede jas nooit ontvangen!

31 stycznia 2025

Niet daar kopen

Niet daar kopen! Je krijgt je bestelling niet dan nog moeilijk doen om het artikel terug te sturen ook nog eens op eigen kosten. Ik vraag me af of ik mijn geld terugkrijg. Ik moet juridische stappen nemen..even iets bestellen wat een ramp, slechte kwaliteit.

22 lutego 2025

Niets kopen hier!!!

Niets kopen hier!!!
Ik ben opgelicht; € 100 voor een jas en die nooit ontvangen. Wel een vestje wat er niet eens op leek.
Klantenservice reageert eerst welwillend, begripvol en zegt dat je mag kiezen of je geld terugwilt of ruilen en verdwijnen vervolgens van de radar!
Is Chinees en zijn dus fraudeurs!

25 lutego 2025

Teddyjas besteld

Teddyjas besteld . Na 3 weken ontvangen: een vod gekregen. Kan meteen naar de kringloop. Idd denk je met een Nederlands bedrijf van doen te hebben. De rotzooi komt gewoon uit China. Advies: Koop nooit iets bij dit bedrijf.

26 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een misleiding alom bij Bakkermode

Wat een misleiding alom bij Bakkermode.
Heb een leren jas besteld... Bleek uit China te komen, (vond ik al misleiding) maar goed, als de kwaliteit verder goed was... Maar helaas, echt om te janken... LEER?? Het is gewoon een stoffen "jas" lijkt meer op een vest en zonder enige vorm erin. Het lijkt in NIETS op de foto van de jas die ik heb besteld.

Heb een mail gestuurd maar nog geen reactie. Voel me zo ontzettend opgelicht. Mocht ik mijn geld niet terugkrijgen dan ga ik hier 100% werk van maken met mijn rechtsbijstandsverzekering. Want dit accepteer ik echt niet.

Dikke waarschuwing, KOOP HIER NIETS!!!!

26 lutego 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Na eerst een verkeerd artikel te hebben ontvangen werd de belofte gedaan dat het juiste artikel spoedig zou volgen. Helaas na diverse malen mailen envele loze beloftes lieten ze vandaag dood leuk weten dat het management van mening is dat het juiste artikel wel is geleverd en dit het is. Jammer dat je zo je geld moet verdienen door hardwerkende mensen te besodemieteren.

24 lutego 2025

Let op: fraude!

Let op: bakkermode.nl is een frauduleus bedrijf!! Het lijkt een Nederlands bedrijf met een Nederlands telefoonnummer maar is gevestigd in China. De communicatie via de mail verloopt via met AI gegenereerde berichten. Mijn bestelling is nooit geleverd, ik blijf vriendelijke mails krijgen met een stockfoto van een model dat zogenaamd een medewerker klantenservice is. Niets bestellen want je bent je geld kwijt!!

12 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Bakkermode.nl opgepast frauduleus , nooit iets bestellen

Meer dan 1 maand geleden voor 200€ besteld na verschillende mails van hun , latere levering, alles is verloren ,we gaan opnieuw bestellen?? Terwijl ik verschillende keren aangaf annuleren en terugbetaling.
Komt alles ineens aan, inhoud zou ik zelf een hond niet mee kleden, onafgewerkt, verkeerde kleur en maat M ipv xl, retour beleid zeggen ze tss 15 en 25€ voor klant maar dhl vraagt 74€

21 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf. Heb 4 weken geleden een trui en een vest besteld en betaald, maar niets ontvangen.
Veel heen en weer gemaild zonder iets op te schieten. Ze geven geen geld terug en schrijven dat ik het altijd kan retourneren. Maar ik heb niets ontvangen en jullie ervaringen met terugsturen zeggen mij genoeg. Ik zie mijn ervaring als een belangrijk leermoment en probeer mijn verlies te incasseren.

23 stycznia 2025

!!!!! ARNAQUE ''''

!!!!!! arnaque La livraison ne correspond absolument pas à la commande de 99.99€. Après plusieurs échanges et photos, ils n'acceptent pas de corriger ou rembourser . Ils proposent que je renvoi en chine !!!! sans communiquer d'adresse ou références.
C'est vraiment un "pseudo magasin " a éviter absolument.

28 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Het is zeer zeer slecht bedrijf

Het is zeer zeer slecht bedrijf . Ik had op 2 feb 2025 kleding besteld . Over 2 weken ontvangen ik . Dat ziet totaal andere uit . En totaal andere kwaliteit. Ik neem contact met klantenservice. En krijgt mail terug . Ik moet die artikel terugsturen naar China . Met eigen geld . Dat is niet normaal . Ik vraag mijn af Joe kunnen wij die geld terug krijgen . Ik zien nu zo veel review hier onder . Kunnne wij niet samen de recht zaak schakering . Zo dat niet nog meer Mesen opgelicht zal worden . Niet normaal

14 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Nou één ster is nog teveel

Nou één ster is nog teveel, ik ben gigantisch opgelicht. Ik had een hele mooie jas besteld maar kreeg één of ander vreselijke jas toegestuurd, het leek zeker niet op de jas die ik had besteld!!!
Heen en weer gemaild maar ze kunnen niets doen. Mensen wees gewaarschuwd bestel niets, want je wordt absoluut opgelicht!!!!! Ik zie dat er veel meer mensen deze ervaring hebben, laten we met z'n alle dit bedrijf aanpakken en zorgen dat dit niet nog meer slachtoffers maakt!!! En met z'n alle dit naar consuwijzer sturen!!!!!!

12 lutego 2025

laat je niet verleiden

jas gekocht via internet
4 tal weken moeten wachten , komt blijkbaar rechtstreeks vanuit china
dan de echte desillusie , jas komt helemaal niet overeen met de foto , heeft een slechte kwaliteit , kleur komt niet overeen en er ontbreken drukknoppen
dus maar een mail naar bakkermode , kreeg voorstel om een nieuwe op te sturen of een ander artikel ter vervanging van dezelfde waarde
heb gevraagd om mijn jas gewoon terug te sturen en het geld naar mij te storten
dit was mogelijk , maar moest mijn jas terug naar china sturen met track and trace pakket , kostprijs tussen 45 en 75 euro
heb getwijfeld maar wou er geen geld meer aan spenderen,dus jas gedoneerd aan een bedelaar , hopelijk is hij er gelukkig mee
Maryl

2 lutego 2025

Dropshipper, niet bestellen!

ik heb besteld bij Barneveldmode, dit is een dropshipper, niks gekregen, die site is nu offline.
deze site is een spiegel van die site die online is sinds barneveld zwart ging, zelfde principe, vreselijk.

29 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Probeerde een jas binnen 30 minuten te…

Probeerde een jas binnen 30 minuten te annuleren. Je krijgt de hele dag geen bericht van dit bedrijf, kennelijk werken ze daar s'nachts en krijg om 02.27 uur bericht dat ze de jas niet meer kunnen annuleren. Pure oplichting is dit. Misschien eens aanmelden voor het programma opgelicht ! Up-date van deze bestelling je besteld een leren jas denk je ?? Je krijgt er een stoffen jas voor wat totaal niet lijkt op wat je hebt besteld. Zeker weten OPGELICHT !!! Bestel hier nooit kleding wees gewaarschuwd !!!

10 lutego 2025

Goedkope namaak.

Het is helaas dat je een ster moet geven, want dit bedrijf is dat zeker niet waard. Een dure jas gekocht, zag er erg mooi uit op de foto. De levering duurde langer dan ws beloofd en dan krijg je een goedkope namaak wat niet eens op een fatsoenlijke jas leek. Naar mijn mening pure oplichting! Meteen contact gezocht met het bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar, maar wel via de mail. Volgens het management is het dezelfde jas en is er blijkbaar geen verschil tussen het stoffen product en de lerenjas die ze via hun site te koop aanbieden. Wil ik het terugsturen en dan kom ik er achter dat ik dan meer van 60 euro kwijt zal zijn aan de verzendkosten. Want die betaalt het bedrijf niet. Uit angst dat ik mijn geld überhaupt niet terug ga zien, maar besloten de jas niet terug te sturen. Ik wil niet nog meer geld kwijt raken door de fouten van dit bedrijf.
Ik raad u dan ook zeker aan om bij een andere online winkel te kijken.

Oceniono na 1 z 5

Do not order from this website!!

Do not order from this website!!! I ordered bags and arrived after a month ! That’s not only the problem! The bags doesn’t look like the photos on the websiter! very cheap junk and bad quality from china.
I requested for refund and they never respond my email! What a scamm!!!

Oceniono na 1 z 5

Net als veel meer mensen heb ik veel…

Net als veel meer mensen heb ik veel spijt dat ik bij bakkermode iets heb besteld en de website niet gecheckt heb! In plaats van een Noorse gebreide trui zoals te lezen en zien op de site kreeg ik een goedkoop shirt van synthetische stof. Misleiden van de consument is het. Ik probeer mijn geld terug te krijgen, maar ik heb er een hard hoofd in.

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej