Bakker

Oceniono na 1 z 5

j ai commandé 8 rosiers violets en avril. nous sommes en juillet et je n en ai aucun de violet!!! j ai un rouge, un blanc et des roses minuscules pâlottes! bref, je leur ai écrit et aucune nouvelle! p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Modtog 12 stk. barrods roser i efteråret 2013. I foråret 2014 stod det klart at 6 af dem ikke kom til live. Kontaktede firmaet som hurtigt svarer at der selvfølgelig er erstatning hvis produktet ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har handlet 2 gange ved Bakker. 1. gang (april) online- ingen problemer med betaling med kreditkort, forsendelsen kom også regelmæssigt. Planterne har det fint. 2.gang bestilte pr.post, mit træ er ank... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

før to mnd siden bestilte nogle lysende sten og i forbindelse med dem burde jeg få en gratis gave,en værktøj kufert,men i stedet fik jeg noget andet bilig plastik!! HOLD JER VÆK FRA BAKKER HOLLAND,er... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Elendig

Elendig. 0 stjerner hvis det var en mulighed. Billeder i netbutik svarer på ingen måde til de produkter jeg modtog. De var ødelagte, stort set visne, og virkelig små. Ingen blomster. Lige til at smide ud. Jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen. Snyd og bedrag. Skamme sig skulle de.

31 maja 2017
Oceniono na 1 z 5

Første og sidste gang jeg handler her.....

Jeg bestilte blandt andet to citrustræer med en angiven leveringshøjde på 40-45 cm. Jeg modtog to små planter, nærmest skud, på 15 cm. Den totale levering var dårligt emballeret og sendt i to kasser med ET forsendelsesnummer, hvilket skabte noget forvirring hos postvæsenet og en del besvær for mig.

14 maja 2017

Ulovligt gebyr?

På min ordre og min ordrebekræftelse står leveringsadressen som min egen adresse. Da varerne er afsendt får jeg besked om at de kan afhentes på den lokale Føtex 2 km væk.
Jeg annullerede ordren inden for 14 dage, men får nu besked om opkrævning på gebyr på 300 kr. for dette. Næppe lovligt i flg. dansk købelovgivning? Og aldeles usmageligt, når de ingen steder ved ordren skrev at pakken skulle hentes ved den lokale Føtex.

4 maja 2017
Oceniono na 1 z 5

dårlig leveringstid og trækker pengene fra ens kontoen før varen er afsendt.

Har bestilt regnvandsbeholder hos firmaet d. 18/4-17, d. 20/4-17 trækker de pengene på min konto(hvilket først må gøres når tingene er afsendt) . Først d. 2/5 får jeg mail som det er blevet afsendt.

Da jeg bestiller min vare får jeg mail om at det vil blive leveret inden for 5-9dage, hvilket ikke er sket. Da jeg kontaktede kundeservice fil jeg en dame i røret som ikke kunne besvare mine spørgsmål omkring mim vare.

2 maja 2017

Visne planter

Leverer udgåede og meget dårlige planter til en høj pris, selvom pakken blev afhentet og pakket ud 2 timer efter ankomst til postudleveringssted.
Lige til komposten!

26 kwietnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Man burde kunne give 0 stjerner.

Man burde kunne give 0 stjerner.

For præcis en måned siden bestilte jeg Hortensia'er for næsten 1700 kroner, og pengene blev trukket efter 4 dage.
Jeg har intet hørt eller set siden da. En henvendelse til kundeservice gav blot standardsvaret "vi sender varerne når de er klar".

Jeg tænkte til en begyndelse, at sådan et stort firma må da være leveringsdygtigt og have mindst én ansat med forstand på kundeservice. Men sådan er virkeligheden ikke.

Jeg er sådan set ligeglad med hvad Bakker måtte have af forretningsbetingelser, for dette er aldeles uhørt og jeg skal aldrig handle dér igen.

Har man velkendte leveringsproblemer, kan man i det mindste vente med at trække penge til varen er afsendt!

Opdatering 20/5-17

Jeg modtog mine planter i dag, eller det der er tilbage af dem, efter næsten to måneder. Så det var en dyr fornøjelse.

Bakker er ikke et firma jeg gider gå i rette med, men jeg vil blot opfordre til at man ikke handler dér. Man bliver snydt så det driver.

Nå ja - mine blev selvfølgelig heller ikke leveret på adressen som lovet, og betalt for.

26 kwietnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Har ventet over 1 måned nu på …

Har ventet over 1 måned nu på bestilling af blomster...og der stod leveringstid 4-9 dage!
Øv

Så er planter modtaget....efter mere end 1 mdr..hvilken skuffelse ! Miniatureplanter i dårlig vækst og nogle rådnende...burde koste 10 kr.stk..men jeg har givet 100 kr.lever absolut ikke op til beskrivelsen fra hjemmesiden..og slet ikke leveringshøjden.
Har smidt knap 1050 kr ud på komposten.
DETTE FIRMA BURDE LUKKES..når man læser hvad andre har skrevet her på trustpilot...havde jeg dog bare set disse anmeldelser før bestilling :0((

22 kwietnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Hvorfor kiggede jeg ikke her før …

Hvorfor kiggede jeg ikke her før bestilling ??
Jeg har samme oplevelse som alle de andre der har skrevet...
opgav at komme igennem på telefon med kundeservice..
Barrodsplanter sendt fra Holland... "fejl sorteret" står der i track n trace oplysningerne... forsinkelse må forventes... barrodet planter i en kuvert overlever ikke 10 dages transport...
- hvis en eneste overlever er det et held..
Don't use this webshop !

11 kwietnia 2017

Dårlig kvalitet

Planter og knodler leveres i dårlig stand,hvor fleste af dem overlever ikke.Jeg kan ikke anbefalder deres produkter.Jeg har smidt ud flere hundrede kroner.....Meget meget lang leveringstid.

26 marca 2017
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse - kan ikke anbefales

Jeg afgav en ordre i midten af januar måned og ved bestillingen blev det oplyst at jeg kunne forvente ordren leveret i starten af februar.

Midt i februar havde jeg endnu ikke hørt noget(selvom de havde trukket pengene fra min konto) så jeg skrev til deres kundeservice. Her kunne de ikke sige noget om hvornår jeg kunne forvente min ordre leveret da planterne ville blive sendt fra et gartneri i Holland.

Efter yderligere tre uger hvor jeg ikke hørte noget, kontaktede jeg igen kundeservice og fik dem til at annullere ordren.

Virkelig dårlig oplevelse, selvom det dog skal nævnes, at kundeservice var hurtig til både at besvare henvendelser og til at være behjælpelig med at annullere ordren, samt sende penge retur på min konto.

16 marca 2017
Oceniono na 1 z 5

Snyd i ordrebekræftelsen, levering til forkert adresse.

Da jeg bestilte hos Bakker blev ordren bekræftet med min adresse som leveringsadresse. Det viste sig at Bakker vil slet ikke levere varer til mig. De sendte pakken til en postbutik uden for byen i stedet for. Jeg bor ikke i postbutikken! Og det var ikke den nærmeste postbutik.
Deres ordrebekræftelse er jo en ren snyd hvis de ved godt at de aldrig leverer varer til den adresse som står i ordrebekræftelsen.

9 marca 2017

Outrageous Response

An outrageous response from Bakker's customer service team. Clearly they are more interested in maintaining their trust pilot rating than dealing with their customers. In no way shape or form has the issue been resolved. I still don't have my delivery and I still have no information on if and when it will arrive so I still don't have any presents for my family this Christmas. Bakker have told me it's not their problem, it's all in the hands of their courier Hermes. I spent an hour trying to get through to Hermes customer services only to be told that it wasn't their problem and I had to speak to Bakker. I can only reiterate my comments, do not order anything from this company. They clearly do not care about their customers at all!

23 grudnia 2016

Elendigt foretagende

Jeg skulle godt nok have kigget herinde før jeg bestilte.

Planterne ankom for sent. Jeg havde indtastet leveringsadresse på siden, men de blev alligevel leveret til posthuset uden omdeling. Jeg havde netop bestilt online for ikke at skulle transportere dem! Desuden fik jeg intet at vide om, at planterne var på ankommet til posthuset. Det var lidt et held, at jeg var inde og kigge på trackingsiden, hvor der stod, at de ventede på mig på posthuset.

Derudover går der utrolig lang tid før de svarer, når man skriver til dem.

Planterne var i nogenlunde kvalitet.

Sidst men ikke mindst, så lå der i pakken en kuvert fyldt med reklamer både fra dem selv, men også for dametøj, kosmetik og modelbiler?!

18 października 2016

Dårlige blomster og behandling

Min kone har flere gange bestilt blomster hos bakker, men det er ingen succes. Dårlige blomster, ingen svar fra kundeservice når man vil benytte sig af reklamationsretten. Tænk jer om før i bruger dem.

De har også en meget "billig" gave politik, når man køber. Den holder ikke.

23 sierpnia 2016

Elendige planter.

Efter at have ventet i 3 mdr. Modtog jeg omsider den ordre som jeg havde rykket for 4 gange. Da jeg åbnede kassen var samtlige planter beskadiget og jorden var røget ud af potterne selvom de var pakket ind i en slags plastik omslag. Selve planterne var i en elendig forfatning og levede slet ikke op til det man kunne forvente til den pris. Det havde været meget billigere at købe dem i en blomsterhandler og så kunne jeg samtidig se hvad jeg fik med hjem. Jeg reklamerede men det viser sig at man ikke kan få refunderet pengene men få et tilgodebevis eller nye planter. Ellers tak.

9 czerwca 2016

Øv måtte efter 1 måneds udsættelse af levering annullere ordre

Bakker.dk har godt nok et virkeligt lækkert sortiment, når man kigger på hjemmesiden. Og jeg bestilte en hel masse og havde sådan glædet mig til at få det hjem og plantet.

Men efter 2 udsættelser af levering, som altid er mindst 14 dage frem - måtte jeg bide i det sure æble og annullere ordren, fordi jeg ikke kan vente længere og helt ærligt ikke stolede på om der ville blive ved med at komme udsættelser eller ordren kunne leveres.

Der skal helt sikkert arbejdes på bedre levering, når varer er sæsonbaserede som plantebranchen jo er!

8 czerwca 2016

Elendigt

Bestilte 2 maj og efter 9 dage skrev jeg for at høre hvad der skete med min bestilling.
De skrev retur at det ville komme sidst i maj...
Det er netop modtaget i dag.
Track and Trace har ikke virket, så anede ikke noget om at det ankom, før det netop var klar til afhentning.
Det er blevet afsendt en Torsdag, så har nu ligget på i transit i 5 dage.
Planterne er så Løg, Barrodet busk, Hostaer uden jord og endelig nogle middelst talt døde lavendler....
Jeg har netop skyndt mig at få dem i jorden med masser af Vand, så nu må vi håbe på det bedste.
Pris kontra kvalitet, hænger i hvertfald ikke sammen.
Kan ikke anbefale butikken.

31 maja 2016
Logo Bakker

Odpowiedź od Bakker

Hej, tak for meldingen, vi beklager dette. Sporingen af pakken virker ikke før pakken kommer til Danmark og blir scannet ind af Postdanmark, derfor kunde du ikke se noget på sporingen. Din pakke blev sent fra Holland om fredagen for at lastbilen skulle komme frem til Danmark på mandag morgen så pakken ikke risikeret at stå på posthuset over weekenden. Du har garanti på alle produkter du får fra os, venligst kontakte kundeservice for en reklamation.
Med venlig hilsen Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej