Bakker

Oceniono na 1 z 5

j ai commandé 8 rosiers violets en avril. nous sommes en juillet et je n en ai aucun de violet!!! j ai un rouge, un blanc et des roses minuscules pâlottes! bref, je leur ai écrit et aucune nouvelle! p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har handlet 2 gange ved Bakker. 1. gang (april) online- ingen problemer med betaling med kreditkort, forsendelsen kom også regelmæssigt. Planterne har det fint. 2.gang bestilte pr.post, mit træ er ank... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Modtog aldrig min bestilling

Jeg bestilte d 5 maj, ringede til kundeservice, 2 uger efter min bestilling,for at spørge efter mine vandplanter, fik ikke noget brugbart svar. Har i dag d 25 maj ringet og bedt om at få handlen ophævet, og bad dem om at sende mine penge tilbage.
Svindelforetagende. Ville ønske at jeg havde kigget herinde før jeg bestilte

25 maja 2016
Logo Bakker

Odpowiedź od Bakker

Hej, tak for meldingen,vi beklager dette. Da vores produkter kommer fra forskellige leverandører i Holland kan vi desværre ikke altid give en eksakt leveringstid. Har de nogle andre spørgsmål, venligst kontakte kundeservice så skal vi hjælpe jer på bedste måde.
Venlig hilsen Bakker kundeservice

Duer ikke

1 stjerne for deres hjemmeside, intet andet virker desværre.
Ingen varer og ingen service.

4 maja 2016
Oceniono na 1 z 5

og de love og lover og lover - meget lidt sker..

den 11.9.
Kære haveven,

Vi har i dag sendt en forsendelse til dig, som består af 1 pakke. Hvis du ønsker at efterlyse din pakke, klik da her.
Totalbeløbet af din ordre, ., vil blive trukket på dit kreditkort inden for kort.
Vi anbefaler dig at pakke din forsendelse op hurtigst muligt efter afhentning og plante alle planter og/eller løg hurtigst muligt.

Denne e-mail kan ikke besvares.
Hvis du vil kontakte os, beder vi dig venligst sende en e-mail til vores kundeservice,
Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer til din ordre eller vores produkter, hører vi gerne fra dig.
Du kan kontakte os via e-mail: eller
på tlf. . Tænk på at ventetiden en gang i mellem kan være lang.

Vi ønsker dig rigtig god arbejdslyst i haven!
Bakker kundeservice

Resultat af søgning

Tilbage Søg igen Udskriv
Forespørgsel udført
14. september 2015 kl. 12:29

Forsendelsens nummer:

Registreringer

Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen:

Vær opmærksom på, at der ikke umiddelbart kan søges oplysninger om forsendelser, hvor afsendelsesdatoen er ældre end 6 måneder.

Har du spørgsmål til registreringerne, så kontakt kundeservice.

14 września 2015

Total kikset internet firma

Jeg har tit købt varer på nettet, men aldrig været ude for noget lignende som Bakker. De sælger faktisk "levende" planter så her burde leveringen have top prioritet !!, men man får ikke noget fragtnummer tilsendt og ingen info om hvornår forsendelsen forventes at ankomme.
Da jeg er træt af at vente på min bestilling og rykker for info får jeg at vide at planterne har stået til afhentning i 8 dag på et posthus. Aldrig, aldrig mere vil jeg have noget at gøre med et så useriøst firma. mvh Annette S. Jensen

26 marca 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service eller slet ingen service

Jeg bestilte frø for 500,00 kr. Efter 14 dage, hvor jeg 1 gang har spurgt til ordren, får jeg en mail om at min ordre er blevet omprioriteret og derfor vil være længere undervejs.

Det er frø jeg har bestilit - ikke planter. Frø som de burde have på lager.

Jeg kan kun tilslutte mig den ringe service som ellers er beskrevet herinde

17 marca 2015
Oceniono na 2 z 5

Venter for længe på varer uden at få info.

Pengene blev trukket i min bank den 22. sept 14. Jeg blev oplyst om at pakken vil blive afsendt ca. 14 dage herefter. Så langt, så godt.
Da jeg rykker den 13. oktober svarer Bakker, at de ikke har nogen nærmere dato endnu. Nå. Så venter jeg igen.
Jeg rykker i dag den 24. oktober, og først her får jeg at vide, at det er fordi der er én vare, der er udsolgt. Jeg havde hellere haft, at de informerede om det når der nu er gået så lang tid. Jeg har nu bedt om at få den vare taget ud af ordren og refunderet, så jeg i det mindste kan få resten af varene og få mine blomsterløg i jorden. Jeg håber at de kan lade sig gøre SNART for jeg vil ikke vente flere uger på de blomsterløg. (Det var en ordre over kr. 1000,- samlet).
Det er min første bestilling så jeg kan ikke sige noget yderligere om kvalitet mv. Jeg synes dog at udvalget i netbutikken er virkelig stort.

24 października 2014

Møjplanter

Har modtaget et stk ferskentræ, det var bare en vissen pind uden rødder. Endvidere en stikkelsbær og brombærbusk på 10 cm højde???? De lover så at erstatte fersken, men får intet i postkassen. Også for dårligt de ikke svarer alle de kunder på Trustpilot. Jeg har lagt mine sidste penge hos det firma, forbrugerombudsmanden burde ind over, de skal stoppes!

1 sierpnia 2014

Ikke ordentlig levering

Jeg bestilte varer til levering ved min dør. De skulle efterfølgende afhentes på et postkontor, hvilket ikke var muligt for mig da det var træer og jeg kun har en cykel. Jeg havde aldrig bestilt varerne hvis jeg vidste der ikke var levering til døren. Jeg skrev på bestillingen at det skulle stilles i garagen. Bakker.dk svarer delvist på mine mails og sender mig efterfølgende en ekstraregning på 300 kr, på trods af at jeg har afvist varer, da jeg ikke havde mulighed for at transportere træer på min cykel. Sagen blev afsluttet, da jeg kontaktede en advokat.
Hold jer væk fra dette firma!!!

11 lipca 2014
Oceniono na 4 z 5

Temmlig dårlige roser, men fin service

Modtog 12 stk. barrods roser i efteråret 2013. I foråret 2014 stod det klart at 6 af dem ikke kom til live. Kontaktede firmaet som hurtigt svarer at der selvfølgelig er erstatning hvis produktet ikke lever op til forventninger. Har nu modtaget et tilgodebevis, som vi anvender senere på året. Det var også muligt at få pengene udbetalt. Alt i alt OK kundeservice.

30 czerwca 2014
Oceniono na 5 z 5

Helt iorden :)

Købte et lille Fersken-træ og nogle roser i April måned, og selvom de lå på posthuset i 2 dage (var for doven til at hente dem) blomstre de fint og er begge meget pæne. Så ingen kritik herfra!

24 czerwca 2014
Oceniono na 2 z 5

Ret skal være ret

Jeg skrev til Bakker fordi de 4 planter jeg havde bestilt ikke levede op til forventningerne især de to af dem. Jeg hørte ingenting, synes det var for dårligt, men her i dag har jeg modtaget en check på 2 planters pris uden forklaring, men ok det var da bedre end ingenting.

18 czerwca 2014

poor service

Seks klatrerose bestilt og modtaget. Alle har kun vildskud og ingen knopper. Har sendt 4 mail til Bakker.dk og de gider ikke engang svare, hold jer fra dem.

13 czerwca 2014

HOLD JER VÆK FRA BAKKER HOLLAND

før to mnd siden bestilte nogle lysende sten og i forbindelse med dem burde jeg få en gratis gave,en værktøj kufert,men i stedet fik jeg noget andet bilig plastik!! HOLD JER VÆK FRA BAKKER HOLLAND,er totalt uacceptabelt og sende ikk varene ude som de lover.de får vores penge med deres løgn varer og hvis er vi utilfredse og sende varen tilbage så sende de en NY REGNING!!!

13 czerwca 2014
Oceniono na 1 z 5

For ringe til at være sandt - men jo den er go' nok!

Jeg har igennem næsten 30 år handlet med firmaet af og til. For mange år siden handlede jeg en del der. Jeg var meget tilfreds med de planter, der blev tilsendt, og hvis der var problemer med nogen af planterne, så var de rigtig hurtige til at sende en erstatningsplante osv. I de senere år har jeg så ikke haft så stort et behov for nye planter, så der har jeg ikke handlet der så meget. Men nu er jeg i to omgange faldet for noget, som jeg "slet ikke kunne leve uden", jeg har af gammel vane bestilt hos firmaet i den tro, at alt var som før i tiden. Men men men, tiden er gået - og det firma er i hvert fald ikke det samme som før. Første gang fik jeg tilsendt noget, der skulle ligne planter, men som ikke ville gro + to figurer som jeg absolut ikke havde bestilt og ikke kunne bruge til noget som helst (planterne fik jeg da pengene tilbage for). Denne gang bestilte jeg planter i marts, som skulle komme i starten af maj + et fuglebad, som jeg skulle bruge som gave, men intet skete udover ordrebekræftelsen, hvor der ikke engang stod hvad jeg havde bestilt og hvornår det skulle komme. Jeg er et meget tålmodigt menneske og så tiden an, men har nu kontaktet firmaet vedr. ordren. Og jeg fik bare den besked i røret: "at de havde annulleret ordren, da planterne nok var for dårlige", hvorfor f..... kunne de ikke lige sende en mail så!!!

11 czerwca 2014

2 buske på 10 cm og 3 poser med stauderødder for 600 kroner

Jeg havde forventet mig meget af de bestilte amerikanske syrener, som jeg ellers ikke har kunnet finde. De skulle blive 2 meter høje, er stedsegrønne og blomstrer længe. Jeg betalte 268 for 2 stk. og modtog 10 cm. høje tørre planter. Endvidere bestilte jeg stauder. Den ene slags ankom som rodnet, som synligt var i live. Den anden slags ligner skvalderkålsrødder, og de er efter nu 10 dage fortsat ikke begyndt at spire. ØV

3 czerwca 2014
Oceniono na 1 z 5

Find en anden leverandør!

Bestilte d. 22.4 en plante og nogle frø. Først d. 26.4 modtager jeg en "ordrebekræftelse" - men uden en specifikation af ordren og uden en leveringsdato. Først efter at jeg havde skrevet til deres kundeservice modtog jeg d. 13.5 en besked om at mine varer nu var på vej. I dag har jeg så hentet dem (ja man skal selv hente på posthuset, selvom man betaler for leveringen). Een af grundene til at jeg valgte Bakker, var den "gave" man fik med. Da jeg bestilte i April var det en "Falsk Banan", som jeg meget gerne ville have, og som faktisk var årsagen til at jeg bestilte nok så jeg kom over deres minimumskøb. Men den var desværre udsolgt. Så i stedet havde de sendt 3 roser, som jeg bestemt ikke har noget at bruge til! Øv. Har også forsøgt at ringe til deres kundeservice flere gange, men beskeden er blot "Vi har mange opkald, ring senere". Dårlig service. Sidste gang jeg handler der!

15 maja 2014

650 kr for døde planter

Jeg bestilte i starten af april en blanding af 10 forskellige typer frø, potter og levende planter (to krydderurter og to sorter roser) fra bakker.dk.
Efter knap en måned kom der besked om at mine planter var ankommet, og kunne hentes på det nærmeste posthus.
Af de levende planter håber jeg stadig på at få de to sorter roser til at overleve, selv om jeg er ved at miste håbet, og de to levende krydderurter var lige til at smide i komposten da de for længst var døde (tænk supermarkeds krydderurter der har stået en måned i en solrig vinduskarm uden vand).
Der var absolut intet gjort for at de skulle overleve turen, på trods af at de kasser de var sendt i var beregnede til det.
Af de frø jeg bestilte har de 3 sorter ikke været til at få liv i på trods af mine anstrengelser.
Det eneste gode ved bakker.dk jeg kan komme på er, at man kan bruge hjemmesiden til at få en ide om hvad man gerne vil have inden man går ud og finder det.

9 maja 2014

elendigt

Efter en måned får jeg en SMS med at min pakke ligger på det nærmeste posthus :-o planterne ligner noget der er løgn :-( de hænger alle og passer slet ikke med deres katalog, elendigt og meget dyrt produkt, det ville være meget meget billigere at tage til den lokale planteskole. Jeg handler aldrig der mere, aldrig.
HOLD JER VÆK.

30 kwietnia 2014

Aldrig mere!

Jeg har ventet en måned på en pakke med 2 kunstige blomster. Har nu fået meddelelse om, at de er på vej. De er desværre ikke sendt til min adresse, men til en pakkebox, som jeg desværre ikke har mulighed for at komme til, da den ligger langt fra hvor jeg bor.
Det har jeg betalt 95 kr. for!!!!!!
Der handler jeg ikke igen.....

29 kwietnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej