Autoescape

Oceniono na 1 z 5

Lejede en bil til et roadtrip fra seatlle til las vegas, drop off charges på 250 dollars skulle være med i prisen, da jeg så dukker op i lufthavnen skulle jeg betale 250 dollars alligevel.

Oceniono na 1 z 5

Havde booket gennem Autoescape og lejede bilen ved Goldcar i Spanien. Sådan er deres koncept. De har forhandlet en pris gennem de øvrige biludlejningsfirmaer. MEN blev nødt til at tegne yderliger... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De tager bevist elementer, som skal betales ud af deres tilbud, så de ser billige ud. Men der kommer afgifter efterfølgende, hertil også at påfyldning af benzin tillæggelse servicegebyr mm. Og det vær... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mail fra Autoescape... "Thank you for booking with Autoescape! Unfortunately the car you have booked could not be confirmed by our supplier in Barcelona. We have tried to find another ca... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

O Autoescape

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Auto Escape tilbyder billig biludlejning med totalpriser på 9000 stationer i 125 lande. Vi tilbyder totalpriser inklusiv fri kilometer, tyveri, kasko og ansvarsforsikring, gratis ændring og annullering. Bestil trygt din biludlejning gennem Auto Escape og få total frihed på ferien. Læs vores tip til køreturen i USA, Frankrig, Spanien og Italien. -Tip til billeje i USA -Tip til billeje i Frankrig -Tip til billeje i Spanien -Tip til billeje i Italien

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fås ikke bedre!

Det var let at finde , ingen problemer med afhentning eller aflevering.( dog kunne bedre skiltning ønskes)
Alt gik problemfrit.
Lækker ny bil.
Kan anbefales.

27 czerwca 2012

Minibus i Sydfrankrig

Som førstegangslejer af bil i udlandet er det spændende at se,
hvordan det spænder af. Vi bestilte en Audi A3 TDI i 16 dage
med afhentning og aflevering i Nice lufthavn. På voucheren var
denne blevet til en Peugeot 407 med et begrænset kilometertal
på 2400. Dette var ikke i overensstemmelse med de lovede fri
kilometer. En mail blev besvaret med en opringning fra Auto Escape. Man lovede her at dække en eventuel merudgift.
Ankommet til Nice (terminal 1) blev vi henvist til terminal 2.
Lidt besværligt men udmærket shuttlebus. Vi fik her hos
National/Citer/Alamo udleveret vores minibus. Dette var en
VW Touran TDI med 650 km på tælleren. Lidt stor til 2 personer og især bred til de sydfranske bjergveje, men en fin
komfortabel vogn med alt i udstyr. Aflevering uden problemer.
Alt i alt en positiv oplevelse med enkelte overraskelser.
PS. Vi fik ikke kørt mere end 2400 km.

27 czerwca 2012
Oceniono na 3 z 5

Man får hvad man betaler for

Det var billigt, men heller ikke noget at råbe hurra for. Vinduesviskeren var i meget dårlig stand og vi var meget bekymret for bremserne, der hylede som om det var stål mod stål.

25 czerwca 2012
Oceniono na 5 z 5

Havde en god serviecoplevelse bl.a. ved brug af Sweetdeal aftale. Alt fungerede fint.
Dog var tilbudet samlet set ikke billigere end købt via andre netudbydere.

25 czerwca 2012

Let og smidig billeje

Alt fungerede fint med billeje fra Rom Fuimicino. Det var dog svært at finde LocAuto i Roms lufthavn. Skiltningen er dårlig, så måske en kommentar om beliggenheden på voucher ville lette på det.

24 czerwca 2012

Fortræffelig service!

Vi lejede bil i Reykjavik gennem Autoescape, alt fungerede perfekt, fin service og dejlig bil, meget smidigt både ved udlevering og aflevering.

21 czerwca 2012

Forkerte biler.

2 stk. biler skulle lejes på gran canaria. (toyota yaris)
men vi fik et stk. vw polo + et stk. citroen c3. Det var ikke
dårlige biler, men hos hertz skulle der deponeres 670 euro.
Det er ca. 5ooo,-kr. som vi ikke havde regnet med fordi der
var betalt for kasko + dækning for den eventuelle selvrisiko.
Dårligt fra et stort selskabs side som hertz. Vi var sikre på
at pengene var tabt på forhånd, men bilen blev fotograferet
fra alle sider, for at være på den sikre side. Skidt oplevelse,
men pengene var udlånt en uge til hertz. K. Clemmensen

15 czerwca 2012

Super bil super betjening

Leje af bil var helt OK - bil klar da vi kom - lidt tøvende (uvidende) og langsom ekspedition ved ankomst - ellers ingen problemer med bil eller da vi afleverede.Ganske tilfreds med forløbet.

15 czerwca 2012

Alt stod klar

Bestilt bil fra Karup lufthavn til brug umiddelbart efter landing. Venlig betjening hos Budget, der var underleverandøren. Og næsten ny Aygo stod klar.

En lille ting. Vær opmærksom på at kilometerprisen for ekstra kilometer forekommer at være underleverandørens, og ikke nødvendigvis de 1,40 oplyst med småt hos Autoescape (i mit tilfælde 1,60, så småting jeg ikke tog mig videre af).

13 czerwca 2012

Uacceptabel oplevelse

Autoescape og Nezacars bruger jeg aldrig igen, jeg betalte langt mere end den forudbetalte leje, de tog et gebyr på 311,00 kr. for at de skulle tanke brændstof, (jeg skulle afleverer bilen tom) og 228,00 kr. for at hente bilen efter kl. 24.00

8 czerwca 2012
Logo Autoescape

Odpowiedź od Autoescape

Hej John
Vi beklager din oplevelse hos vores leverandør Niza Cars. De 228 kr for at hente bilen uden for kontorets åbningstid er helt normalt, men vi undrer os over beløbet på 311 kr for tankning. Du må meget gerne skrive til os på info@autoescape.dk så kigger vi på sagen.
Auto Escape

Billigt og nemt

Det er billigt og trygt at leje bil gennem autoescape. Dog var vi skuffet over at få udleveret en Fiat punto, når vi havde valgt at gi lidt ekstra for en vw :-/

8 czerwca 2012

Eet lille men

Irritationen var at der i kontrakten fra Auto Escape stod at bilen skulle fyldes op ved aflevering, men udlejningsfirmaet insisterede på at vi på forhånd skulle betale (overpris) for en fuld tank og så aflevere bilen tom. Det virker modsætningsfyldt. Vi lod det dog ikke spolere oplevelsen af en iøvrigt dejlig bil og biltur og en iøvrigt udmærket behandling af udlejningsfirmaet, som gav et lille nedslag i prisen.

31 maja 2012

Hjælpsomhed der varer længe

I forbindelse med Cimbers krak kom Autoescape spontant med tilbud om, at tilbagebetale pengene. Glimrende! Jeg valgte så Autoescape igen for erstatningsrejsen. Autoescape advarer ligeud mod at købe dyre forsikringer når man henter bilen, fordi alt allerede indgår. Perfekt!

28 maja 2012
Oceniono na 3 z 5

Middel - eaacptabel oplevelse dog med noget irritation

Hey - booking via hjemmeside var perfekt, information efter booking var perfekt med udførlig beskrivelse og info's vedr. "faldgrupper" en god og kort info med relevante ting. Hvad man ikke forstår er, at i dagens verden kan man booke flybilletter, betale via nettet, checke ind i flyet, udskrive boardingcards fra nettet, ja stort set alt i.f.m. en flyrejse. Men at forberede papirer i.f.m. udlevering af en simpel bil i en lufthavn . . . det er en by i Rusland. Jeg kan ikke forstå, at det skal tage så lang tid, at få udleveret en forudbestilt og forudbetalt bil i en lufthavn. Det er stadig helt østeuropæiske tilstande. Og det er desværre ikke kun gennem Autoescape og jeres samrbejdspartnere. Her i Malpensa var det Eurocar. Der var ganske enkelt en alt for lang kø i.f.m. udlev. og det tog alt for lang tid. Man burde kunne udfylde doc's via nettet, så det - mere eller mindre talentløse personale - bare skal checke kørekort og tage depositum fra et kreditkort. Det er skisme op af bakke. Jeg håber, at det bliver bedre med tiden ..... der er plads til forbedringer i.f.m. udlev. af biler i de kære lufthavne.

25 maja 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej