Lejede en bil til et roadtrip fra seatlle til las vegas, drop off charges på 250 dollars skulle være med i prisen, da jeg så dukker op i lufthavnen skulle jeg betale 250 dollars alligevel.
Autoescape
Havde booket gennem Autoescape og lejede bilen ved Goldcar i Spanien. Sådan er deres koncept. De har forhandlet en pris gennem de øvrige biludlejningsfirmaer. MEN blev nødt til at tegne yderliger... Zobacz więcej
De tager bevist elementer, som skal betales ud af deres tilbud, så de ser billige ud. Men der kommer afgifter efterfølgende, hertil også at påfyldning af benzin tillæggelse servicegebyr mm. Og det vær... Zobacz więcej
Mail fra Autoescape... "Thank you for booking with Autoescape! Unfortunately the car you have booked could not be confirmed by our supplier in Barcelona. We have tried to find another ca... Zobacz więcej
O Autoescape
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dem bruger jeg igen næste gang
De kan pga stordriftsfordele tilbyde bedere priser end dem jeg selv kunne få. Yderligere giver de mulighed for at man kan tegne en forsikring imod selvrisiko ...super fedt.
Kan kun anbefale dem!
Ugennemsigtigt og utrygt
AutoEscape har vist ingen biler selv, men fungerer som mellemled mellem alle mulige biludlejere, hvilket med al sandsynlighed betyder at det er billigere at gå direkte til forhandleren.
Vi skulle til Barcelona og skulle hente vores bil hos en temmelig skummel udlejer ved navn SOL-MAR. Man kan ikke på bestillingstidspunktet se hvilken forhandler der er tale om, og hvis der er ekstra omkostninger hos forhandleren (f.eks. hvis der skal være to chauffører) kan man ikke få oplyst prisen før man står og skal modtage bilen.
Desuden prøvede udlejeren at prakke os en forsikring på, som vi allerede havde købt af AutoEscape, og det efterlod en del tvivl om hvad og hvordan vi egentlig var dækket. Det betød f.eks. at selvom vi hos AutoEscape havde købt selvrisikoannullering, så skulle vi stadig betale selvrisiko, hvis noget gik galt og derefter tage slagsmålet med AutoEscape. Det var bestemt ikke det jeg havde betalt for.
AutoEscape er et ekstra mellemled og hvis noget går galt er der pludselig en ekstra spiller der kan fraligge sig ansvaret og så bliver man let fanget mellem to firmaer. Mit råd er at man går direkte til en forhandler istedet for at bruge et (sikkert) fordyrende mellemled, som leverer en uigennemsigtig ydelse.

Odpowiedź od Autoescape
Både afhentning og aflevering forløb helt perfekt.
Vi troede, at der var en tankstation i nærheden af lufthavnen. Det var der ikke, hvorfor vi afleverede bilen uden at tanke den op.
Jeg har i dag fået en ekstra regning på 858,78 kr.! Det var meget for en "bøde" på ca. 150 kr. samt 3/4 tank på en Panda! Er der nogen mulighed for at se, hvordan man er nået frem til dette beløb?

Odpowiedź od Autoescape
Perfekt
Bestilte en bil i klassen Mercedes c klassen, til vor ophold i London.
Bilen fik vi i Gatwick lufthavn, en Volvo XC60 næsten sprit ny.
Alt var tip top, nemt at finde bilen og rigtig nemt da vi skulle aflever den igen. Alt i alt en god oplevelse, både med bil, udlejningsfirma men også booking via autoescape.
Kan kun varmt anbefale til andre :-)
God og hurtig ekspedition hos Autoescape
Autoescape fungerer rigtig fint, og kan varmt anbefales :-)
Bestil en Aygo og få en Polo
Efter en masse supplerende spørgsmål om forsikring og lign., som alle kunne være stillet ved bestillingen fik vi udleveret en Polo.
Den var i pæn stand og ren. Desværre var der en meget kraftig lugt af parfume i kabinen.
Okay standard car, but paid for full tank
Okay standard car, but we had to pay for a full tank, though we did not use it.
Let og enkelt, samtidigt en god pris
Det var let at afbestille og få en anden, det virkede godt. Lidt irriterende at de firmaer man fik bilerne fra ikke akcepterede ophævelsen som aftalt med autoescape.
perfekt
jeg fik den bil jeg havde bestilt og til stor overraskelse talte personalet godt engelsk.
Eneste bemærkning var at det tog lidt tid at finde frem til bus-kontoret i parkeringskælderen. Det kunne afhjælpes med flere skilte.
Fint inforamtionsniveau i processen frem til mødet med underleverandøren Goldcar men derfra savnede jeg muligheden for at komme i kontakt med Autoescape om lørdagen
Da jeg havde brug for at komme i telefonisk kontakt med Autoescape om lørdagen mødte jeg en telefonsvarer som meddelte at jeg havde kontaktet dem uden for åbningstid og måtte ringe igen mandag.
God, fornuftig service
Selvom vi ankom til lufthavnen kl. 23.50 var to personer på arbejde, så det gik nogenlunde hurtig, selvom køen ved Europcar var den længste. Vi blev vist korrekt hen til pladsen, hvor bilen var parkeret, men selve bilen var en skuffelse - vi havde lejet, hvad der skulle svare til en peugeot 207 e.lign. og havnede i en Lancia papbil, som ikke var egnet til de snoede veje på Sicilien, men både bilen og vi overlevede.
OK biler - Billig forsikring
bilerne og priserne er som alle andre hos autoescape (og man henter sin bil hos hertz,avis eller andre)- det der gør forskellen er en selvrisikoforsikring, der koster en brøkdel af hvad den koster hos de andre selvskaber, så hvis i lejer dyre biler er der meget at spare.
tilfreds
God sikker registrering af bilens stand før og efter brug.
OK, men lidt lang transport fra transithal i lufthavn til og fra bilen
Sådan lejer du en bil
Gennem Cimber Air lejede vi en bil, som stod klar i Malaga Lufthavn. Ingen ventetid ved hverken afhentning eller aflevering. Perfekt service. Kan anbefales.
God pris og service.
Vi bestilte en bil til en 3 ugers tur rundt i USA.
Prisen var god og info-materialet var fyldestgørende.
Endnu vigtigere: bilen var klar da vi ankom til USA og der var ingen problemer undervejs.
Kan bestemt anbefales.
fin bil, lang ventetid ved udlevering af bil, uklarheder omkring forsikringer
Vi ventede meget lang tid på at få udleveret bilen, havde desuden svært ved at finde bilen, det havde andre Hertz kunder også, det ville hjælpe, hvis vi vidste hvilke nummer bilen holdt på. Der var ikke noget at udsætte på bilen. Det var uklart, hvilke forsikringer vi havde betalt for, pludselig skulle vi betale for yderligere forsikring, det troede vi, vi havde gjort hjemmefra.
Glimrende
Den sidste * mangler, fordi I samarbejder med nogen der vil sælge unødvendige ekstra og dyre forsikringer (Hertz).
Fin og billig billeje
Vi havde en dejlig ny bil i 3 uger til meget god pris