Den 31. marts 2022 købte jeg en Asus Chromebook i den dyre ende (ASUS Chromebook Flip CX5 15,6" FHD) Jeg købte den fordi den lovede en batteritid på 10-11 timer. Efter at have opladet den 100% vist... Zobacz więcej
ASUS
så super ringe kundeservice.. de har slet ikke fattet pointen med at drive virksomhed. ALDRIG ALDRIG igen skal jeg eller nogen andre i mit netværk købe ASUS produkter.. OMFG jeg har aldrig oplevet n... Zobacz więcej
Gør dig den tjeneste at vælg en anden producent. Hvis skaden skulle ske at være ude er du overladt til dig selv. Lang ventetid, ekstra udgifter og ufuldstændige faktura og informationer. Evindelige... Zobacz więcej
Forbindelsen (kablet) mellem skærmen og bundkortet gik på min ASUS laptop, som kun er 2 år og 9 måneder gammel. Kontaktede ASUS.dk med henblik på reparation, men anmodningen blev afvist af ASUS. Det b... Zobacz więcej
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Sklep z akcesoriami komputerowymi
- Producent sprzętu komputerowego
- Sklep komputerowy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek’s InfoTech 100 for 12 consecutive years.
Dania
- www.asus.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
"In search of dissapointed customers" ja, det er i sku
D. 10 Marts 2016 købte jeg et bundkort af navnet Z97-A netop fra ASUS igennem Computersalg.dk
Jeg modtog bundkortet 3-4 dage efter, her kunne jeg konstatere et bukket bundkort (bukket printplade) og varen blev sendt retur igen.
Jeg fik et nyt tilsendt med det samme, og modtog det omkring 4 dage efter jeg havde sendt det gamle tilbage.
Her kunne jeg igen konstatere et bukket bundkort, denne gang i meget værre omfang (billede haves)
Jeg kontaktede Computersalg.dk som ikke præcis kunne fortælle hvordan dette kunne være sket for to bundkort i streg, da de ikke åbner hver kasse af hardware for at tjekke at det er intakt.
Jeg fik et nyt bundkort tilsendt igen, efter 4 dage.
Ja, i kender vel resten? Det tredje bundkort var skisme også bukket, det må jo komme ned til ASUS's kvalitetskontrol og den kontinuerlige dårlige kvalitet af ASUS?
Det er jeg jo nødt til at tro på, fordi hverken ASUS Danmark eller ASUS Global vil forsvare sig, eller svare på nogle af mine henvendelser.
Fra nu af holder jeg mig nok til noget andet.
Elendig service
Jeg havde haft et uheld med min asus-tablet og regnede som en selvfølge med, at jeg kunne få den repareret. Derfor henvendte jeg mig i butikken, hvor jeg havde købt tablet-computeren (Computer City i Århus). Der blev jeg henvist til et indleveringssted i Bruuns Galleri. Altså henvendte jeg mig her, men fik der oplyst, at asus desværre ikke leverer reservedele til den slags reparationer. Sådan!
Kan ikke hjælpe ordenligt i første omgang, og venter garantien ud!
Elendig og ynkelig service! Handler aldrig et asus produkt igen (og råder jer til heller ikke at gøre det - og kan se jeg ikke er den eneste der oplever ekstremt dårlig service fra ASUS - se trustpilot).
Oplever problemer med min bærbare computer ikke vil starte ordenligt op (der kommer lys i pærer, men sort skærm). Kontakter dem - Support/agenten kan ikke hjælpe mig ordenligt på stedet (vi får startet op, men vi har heldige, og han har ingen ide om hvordan det skete og hvad der skal gøres fremover), så han siger at han vil få en anden supporter til at kontakte mig.
De giver ingen respons og venter garanti-perioden ud. Da jeg så ringer ind igen, vil de sende den til service.
Herefter får jeg en mail om at jeg skal betale 1800kr for at få skiftet hd, transport og arbejdstid.
Sidste mail jeg sendte var for 7 dage siden, og har ikke fået noget respons.
Ringer ind, og kan ikke få lov til at snakke med nogen vedr. min klage. Kan ikke blive omstillet eller lign. Jeg kan skrive en mail, hvilket de så ikke gider svare på mere.
Skuffende er ikke ordet
Nu har jeg haft min første Asus i 3 uger og det har desværre ikke givet andet end problemer.
Problemerne er listet her:
1. Systemet fryser man kan se på lamperne at der intet sker på harddisken eller noget som helst, ved at trykke ctrl alt delete sker der intet og selvom den står i flere timer er den ikke til at få til at vågne, det eneste der kan få den til at vågne er at holde sluk knappen nede og få den til at slukke og starte op. Og det er ligegyldigt om maskinen arbejder eller noget som helst.
2. Forskellige problemer med at gå i slumre tilstand som er det jeg mest benytter mig af. Nogle gange går den ikke i slumre og bruger derfor alt strømmen på batteriet, og dette skaber ikke ligefrem en lang batteri levetid, andre gange så når den kommer fra slumre er den meget lang tid om at starte op, og når den så vågner op ja, så kan man ret hurtigt se at den har genstartet, og f.eks. google chrome er ikke blevet afsluttet korrekt så der trykker man gendan.
Først gik der flere dage før jeg fik svar på min første hendvendelse, og den handlede så om jeg skulle holde F9 nede imens jeg startede, dette hjalp ikke, derefter skulle jeg så trykke shift nede når man trykker genstart og så geninstallere windows, den arbejdede i 3 timer og nåede til 30% hvorefter den meldte der var op stået en fejl. Derefter kunne computeren på ingen måde starte op, fat i Asus igen igen og så skulle der nyt installations medie til, og der gav han mig så først det forkerte, 1 time senere kørte den nogen lunde, men først efter 10 mails frem og tilbage omkring f.eks. drivere til computeren ja så fik jeg til den side hvor jeg kunne gå igennem dem alle sammen og downloade og installere dem. Derudover havde jeg ingen produkt nøgle efter installering af windows, så det makkede jeg også i I et par timer med Asus før de sendte mig noget som helst fornuftigt.
Nu hvor jeg har fået den op og køre igen har jeg desværre oplevet at selvom den står til at slumre når skærmen er klappet ned så enten går den ikke i slumre eller også så vågner den selv fra slumre og bruger derfor af batteriet og dermed får jeg kortere batterie levetid.
Jeg syntes deres support er langsomme og uduelige, det skal ikke tage over 1 døgn og besvare en mail når man er supporter. Derudover er det helt galt at Asus ikke selv vælger og gøre noget i dette.
Jeg foreslog at Asus fik den ind og fik geninstalleret det hele uden beregning til mig men nej det var ikke en mulighed.
Computeren kører rigtig godt er en rigtig hurtig og stærk maskine det er super lækkert, men alt det andet er kun negativ og negativ, desværre.... Umiddelbart sidste gang jeg køber en Asus....
Super service, gerne flere logistik løsninger
Jeg har haft en ASUS bærbar, som jeg har været uheldig med. Der har været lidt knas med skærmen.
Jeg har haft fået fikset bærbaren 3 gange og ASUS har været hurtige til at lave den. Det har taget i gennemsnit under 7 dage fra bærbaren var sendt og at til den var hjemme igen.
Det skal også nævnes at det er nemt at komme i kontakt med ASUS både over mail og tlf.. Mail er generelt svaret samme dag og tlf. indenfor få minutter.
Problemet blev desværre ikke løst. ASUS testede derfor bærbaren igennem og fandt frem til en kreditering forholdsvist hurtigt, altså indenfor få dage.
Det eneste at bide mærke i, fra mit perspektiv, er at der ikke er nok logistik løsninger. Det er fornemt ASUS benytter løsninger, hvor pakker bliver afleveret og hentet ved døren. Det er bare ikke alle, inklusiv mig, som kan stå til rådighed indenfor det tidsinterval, som er angivet.
At kunne hente og sende selv fra posthus ville have gjort mit forløb perfekt.
Alt i alt, en god oplevelse. Tak ASUS.
Hold jer langt væk fra Asus!!!
Jeg købte en gamer skærm hos Asus, og den gik i stykker. Jeg kontaktede så deres kundeservice, og de informerede mig om at der ville komme en ny skærm.. De sendte en brugt skærm som ikke er lovligt i følge forbrugerservice, og fortalte mig at garantien var den samme som på den gamle skærm, altså ikke ny garanti på den brugte skærm de sende mig - kontaktede så Forbrugerstyrelsen igen og det var så heller ikke de rigtige regler...
De lyver og lyver, og er pisse ligeglade.. Jeg var ellers glad for deres produkter, men køber aldrig fra dem i fremtiden.. Hold jer langt væk fra Asus!!
asus = Skamligt
Garantien er 1år og 1år til reklamation. maskinen går i stykker ca. hver 3 måned. jeg giver op nu. efter to maskiner 1. til 5500 kr. og nu en til 8000 kr. må jeg sige at asus er det værste hardware jeg nogle sinde har mødt. at deres defekte maskine skal til Sverige for at reps. og de kommer defekte tilbage. jeg har dell og zepto og asus er det værste jeg nogle sinde har mødt 3 ord. "Hold jer væk"
Update efter en måned i reps afdelingen i sverige har de beslutte at sende den til Holland. hvor jeg måske kan få at viden noget om 14 dage!!! 6 uger rep..... min datter går på HTX og har ikke haft glæde af asus barbære i de 3 år på HTX. hun går til eksemer i næste uge... skamligt
Køb aldrig et Asus produkt........
Jeg må som PC forhandler og Pc reparatør råde ALLE til ikke at købe Asus produkter, ikke fordi de er dårlige, men pga. de bruger LetMeRepair Nordic AB til at servicerer deres produkter når de går i stykker, de er inkompetente og vil have betaling hvis de ikke kan finde en periodisk fejl feks. bluescreen, det eneste de gør er at sætte pc til fabriksindstillinger og siger nu er fejl væk, det skal du betale for.... ikke nok med du skal betale, du kan så ikke betale til en dansk konto og de tager heller ikke i mod kreditkort, nej du skal lave en international overførsel... Når du så får PC tilbage og der stadig er fejl på nægter de at lave en kreditnota..... Min søns pc som er købt privat til privat brug er stadig efter 4½ måned ikke repareret... Det er sørgeligt at en producent som Asus ikke har bedre styr på deres service leverandør.
Er en fejl ikke en fejl?
Jeg bestilte en asus computerskærm igennem komplett for lidt tid siden, da jeg modtager skærmen, er der sørme en pixel fejl i skærmen, pisse ærligeligt, men hva faan, det kan jo ske ik'?
Nå kontakter komplett som informere at reklamationen skal gå igennem asus da der er 3 års garanti på skærmen. Fedt tænker jeg, så skal den bare lige repareres eller skiftes ud, så er den sag lukket, meeen det viser sig, at skaden, fra fabriks NY, ikke er 'stor' nok, til at deres garanti dækker... det synes jeg simpelthen ikke kan være rigtigt. En skærm fejl fabriks ny, er vel da for søren da en fejl??
I sidste ende, ender det med at det er komplett der mander sig op og tager skærmen retur.
Ikke en god oplevelse fra ASUS...
Minus 3 herfra..
opdatering og ingen hjælp
Synes godt nok det er trist, at efter jeg har købt min første bærbar her i juni, som blev en Asus med hjælp fra en ven. Så fik jeg Windows 10 på min computer, og nu nogle måneder efter, står jeg desværre og skal gendanne min Windows og så skal jeg betale for det pga jeg ikke fik en backup af min win 8. Hvor skulle jeg vide det fra??. Hvis man bare som førhen fik en cd med, havde det ikke Været et problem, men nu skal jeg betale for noget som jeg i forvejen har betalt for da jeg købte min bærbar, med win 8 på. Det er sgu ufair!! Hvis det virkelig er sådan i sælger jeres varer, så springer jeg jer over en anden gang for mig selv og min familie!! Virkelig skuffe
Køb aldrig Asus produkter, de kan ikke repareres.
Jeg har 2 Asus Nexus tablets 2013 ver. begge har været til rep. med defekt oplader stik, nummer 2 jeg sender ind påstår de at jeg har brugt en uoriginal oplader det er et standard micro usb stik hvordan pokker kan det være det der er problemet når min familie bruger de samme oplader til div. telefoner/tablets uden problemer.
Det er simpelthen en hardware fejl der er blevet masse produceret og nu prøver man at begrænse tabet ved at spise folk af med sådan en gang pladder, de vil have mere for reparationen end en ny tablet vil koste og jeg kan ikke få den repareret andre steder da de ikke sælger den reservedel og fordi den skal kalibreres på et ASUS værksted.... med andre ord jeg er blevet bondefanget
Jeg køber aldrig Nexus produkter igen da de absolut ikke er pengene værd jeg har haft tablets til under 500 kr som har holdt længere end dyre nexus produkter!
ASUS TAG JER SAMMEN
Søgeord:
ASUS nexus mange fejl
ASUS nexus er det god kvalitet
skal jeg købe ASUS nexus eller ej
Nexus Tablet fra ASUS
Er ASUS nexus et godt mærke
Er ASUS nexus pengene værd
ASUS kundeservice
ASUS reparation
ASUS nexus Google produkter
Køb aldrig ASUS nexus produkter
Asus bare ikke godt nok..
Har købt en asus bærebar(751m) i Bilka. Den har nu på to måneder været til rep. to gange(passer på den) og den er stadig langsom, genstarter hjemmesider og fryser fast, også selv om der kun er udnyttet ca. 20 gb. ud af de 500 gb. den har..
Det er slet ikke en computer man kan arbejde med på nogen måder.Selv i Word er bogstaverne og ord´erne jeg skriver længe om at komme og maskinen opdatere dem langsomt.
Min gamle bærebar(7 år) køre lant bedre end den er..
Kan slet ikke anbefale en Asus og vil råde alle til at gå langt uden om dette mærke.
Det er jo undrende at ikke en gang Asus selv har kommenteret et eneste indlæg herinde.Dårlig kundeservice
Asus bærbar
Min datter købte en Asus notebook for sine konfirmations penge den 29.4.2013. Da vi har lille familie var det næsten alle hendes penge.. Inden der var gået en månede var den i stykker og blev sent og det forsatte så 4 gange mere ind i 2014 også. Det var samme fejl, men 3 gang forlød at det var en ny fejl, så ingen bytning. Nu er den gal igen og selvfølgelig lige efter garanti. Fona Aabenraa har gjort alt for hun kunne få en ny, men forgæves. Min datter har alt i alt aldrig nået at blive glad for den og jeg har næsten ikke haft min egen pc, da hun har skulle bruge en i skolen.
Godt produkt - nul support
Har et par efterhånden godt brugte bærbare som altid har været driftsikre. De kostede også derefter. Men al driversupport stoppede da de var et år gamle. Så jeg skyder en hvid pind efter Windows 10... Man regner egentlig med at man giver lidt ekstra for at supporten rækker lidt længere end til produktet er båret over kantstenen, men ikke i tilfældet ASUS.
Garantidækning
Jeg kan kun sige LAD VÆRE med at købe en Asus telefon for hvis skidtet går i stykker så er du virkelig på den. Har haft min telefon til rep 2 gange med samme problem med ladestikket på en Asus padfone 2. Stikket så ens ud begge gange, første gang var det garanti og denne gang er det så lige pludselig mig der har ødelagt ladestikket hmmm. Tænker også det er påfaldende at det først stik holdt ca 10 mdr og andet ladestik holdt sjovt nok også ca 10 mdr. Jeg føler mig så dårligt behandlet. Det er den dårligste garantidækning jeg nogensinde har været ude for. Så derfor tænk dig lige om inden du køber et Asus produkt - jeg har i hvert fald købt mit sidste ASUS produkt. Prøv bare lige og søg på ladestik og Asus telefoner så vil du se at de har et problem med deres produkter. Her anden gang kan de sjovt nok heller ikke give en ordentlig begrundelse for at det skulle være selvforskyldt.
Den bedste bærbar jeg har haft.
Købte en Asus G771JM og den virker fantastisk. Har tidligere haft en Acer og HP i samme prisklasse som på ingen måde kan hamle op med min ASUS.
Dårlig produkt N550JV!
Harddisken røg på cirka 3 måneder, dog blev den skiftet ud. Jeg var ikke tilfreds med hastigheden af Hdd, så jeg skiftet hd'en ud og dermed ryger garantien. Der er ikke nogle slots til hd eller ram som man har i nogen af de andre mærker. Det vil være med til at bevarer de 2 års reklamationsret som man har krav på. Skærmen røg et par uger efter. ØV ØV. Aldrig mere ASUS.
Aldrig mere ASUS
2400 er hvad ASUS vil have for at udskifte en skærm på en tablet - og det er endda kun en cirkapris, men hvis det bliver dyrere og jeg derfor ikke vil have den repareret - ja så kan jeg da få den tilbage hvis jeg betaler 500-900+ moms for fragt og ekspedition. Hvor er det bare ringe og sølle kundehåndtering.
Dertil kommer at ens indlæg bliver slettet på facebook fordi de ikke kan håndtere kritikken !!!
Hvor er de bare sølle !!!
Fejl på spritny router mv
Jeg har netop købt en Asus RT-AC87U router fra Wupti. Efter at have tilsluttet routeren konstateres det at der skal bruges login og pw. Kigger i quick guiden hvor der intet står. Ser herefter om jeg har fået en sms men det har jeg heller ikke. Næste dag ringer jeg til deres support og finder ud af at jeg skal kigge på deres FAQ sektion???
Nå nu er vi så igang med installation og efter omstænding opsætning for en ikke IT minded kan det konkluderes at jeg efter 1 time har hul igennem med kabel, da den kun kunne opsættes korrekt med kable jvf deres support. Jeg spørger så support hvor høj hastighed routeren kan levere wireless på min 1 GB linie, hvor der svares 90-95%. Jeg tester herefter med kable og routeren leverer en hastighed på 250 MB altså 25% OG MED KABEL.
Nå men nu til problemet. Efter at have opsat routeren med support (med kabel) tager jeg den bærbare med og prøver at forbinde via trådløst netværk. Kan konstatere at man ikke kan finde routeren på mit trådløse netværk og jeg ringer igen til ASUS support. Det er så en anden medarbejder jeg taler med og efter at have hørt mit problem siger han blot. "nåhr det er routeren der ikke virker" - altså den spritnye ASUS router til 1700 kr fra Wupti.
Med andre ord….. et helt ny router som ASUS selv siger at er itu, skal man nu igennem en omstændig reklamationsregistrering hos Wupti og herefter forbeholder de sig ret til at forsøge reparere routeren. Skal jeg så vente 14 dage på dette!
Nej tak. Aldrig mere WUPTI for med andre ord så WUPTI er pengene hævet og fejlbehæftet produkt afsendt og så kan jeg iøvrigt lige bruge 30 min på deres reklamationsprocedure og herefter muligvis vente yderligere 14 dage på at den sendes til deres serviceværksted for derefter de sikkert konstaterer at den ikke virker (som) producenten selv har konstateret!!!
Nu har jeg derfor annulleret købet jvf. købeloven. Ville blot advare andre om ASUS produkter der åbentbart ikke virker selv om de er fabriksnye.
Hurtig og problemfri service
Blot få dage før udløb af reklamationsrettighederne på min Padfone2 opdage jeg at kameralinsen, bag forglasset, var støvet godt og grundig til.
Opkald til Asus med efterfølgende, på nettet, udfyldelse af reparationsanmodning og derefter på anmodning fremsendelse af faktura pr. e-mail, gik alt sammen let og problemfrit. Jeg fik tilsendt en mail med vedhæftet fragtbrev til FedEx, vejledning om forsendelse og gode råd om indpakning.
Et opkald mandag til FedEx om afhentning af pakke tirsdag mellem 11.00 og 15.00 resulterede i at den blev afhentet 13:50 tirsdag.
Fredag kl. ca. 13:10 fik jeg telefonen retur med fragtfirmaet FedEx og alt i alt forløb hele operationen fuldstændig over alle mine forventninger. Ikke blot var kameralinsen var blevet renset men på den medfølgende ``Repair Report´´ stod der at følgende ``components have being replaced´´:
CMOS CAMERA MPDULE 13,25m
A68 SPEAKER SPONGE
A68 CAM LENS THICKER (BLACK)
Der foruden var telefonen blevet renset og testet, og alt sammen var foregået på et værksted i Uppsala, Sverige.
Bedre og hurtigere service (3døgn) kan man vist ikke forlange.