ASUS

Oceniono na 1 z 5

Den 31. marts 2022 købte jeg en Asus Chromebook i den dyre ende (ASUS Chromebook Flip CX5 15,6" FHD) Jeg købte den fordi den lovede en batteritid på 10-11 timer. Efter at have opladet den 100% vist... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

så super ringe kundeservice.. de har slet ikke fattet pointen med at drive virksomhed. ALDRIG ALDRIG igen skal jeg eller nogen andre i mit netværk købe ASUS produkter.. OMFG jeg har aldrig oplevet n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gør dig den tjeneste at vælg en anden producent. Hvis skaden skulle ske at være ude er du overladt til dig selv. Lang ventetid, ekstra udgifter og ufuldstændige faktura og informationer. Evindelige... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Forbindelsen (kablet) mellem skærmen og bundkortet gik på min ASUS laptop, som kun er 2 år og 9 måneder gammel. Kontaktede ASUS.dk med henblik på reparation, men anmodningen blev afvist af ASUS. Det b... Zobacz więcej

1. Sklep z komputerami i akcesoriami
  2. Sklep z akcesoriami komputerowymi
  3. Producent sprzętu komputerowego
  4. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek’s InfoTech 100 for 12 consecutive years.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Smid det langt væk!!!

Efter 4 måneder havde min bærbar computer mistet 7 skruer hvilket resulterede i at min skærm startede med at flimre indtil den efter 6 måneder var ubrugelig uden en ekstern skærm! SMID DET LANGT VÆK! FUSK OG BEDRAGERI!!!

23 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

Asus Transformer Pad 10,1"

I starten af december 2014 købte jeg en Asus Transformer i Webhallen, efter 10 dage måtte den til service, fordi jeg ikke kunne få den til at lade 100 %, hvis jeg var heldig kunne jeg få den op på 80 %, fik den retur med den besked at de ikke kunne finde nogle fejl, men de havde skiftet USB kablet. Den 23. januar måtte den af sted igen med samme fejl og skærmproblemer, efter at have rykket Webhallen den 06. februar, får jeg den besked at de ikke kunne finde nogle fejl med udstyret, og at jeg nok vil få en regning på den fejlsøgning de har lavet. Webhallen vil ikke bytte produktet eller give mig mine penge retur fordi at jeg selv havde kontaktet Asus, og fik det sendt til service

6 lutego 2015

aldrig asus mere

købte en asus for 2 år siden efter et år gik bundkortet
det tog 5 uger og få rep.
nu er tastatur gået og den er sendt ind gennem vores forsikring venter stadig på at få den retur 4 uger
har kontaktet forsikringens reparatør de siger at de kontakter asus hver uge men der sker bare ikke noget

30 stycznia 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårligste service jeg nogensinde har set!

ASUS er et super fint computermærke BORTSET FRA, at der KONSTANT er fejl med produktet. Jeg før haft en asus pc, men den var købt hos elgiganten og de fiksede det for mig (Fik pengene tilbage efter 4. reparation). Derefter valgte jeg at købe en ny asus-pc, hos en anden webshop, som jeg har fortrudt MEGET! Da jeg ringede første gang til webshoppen, fik jeg fortalt, at jeg skulle kontakte ASUS direkte. De reparerede den uden de helt store problemer. Anden gang, tog det dem ca. 1-2 måneder, før den var repareret og jeg modtog pc'en. Derefter fik jeg den retur, hvor der stadigvæk var noget galt med den (De havde sat blæseren forkert i) og den måtte sendes ind IGEN. Jeg har lige og lige snakket med dem i dag (5. gang jeg har sendt den ind). Og de fortæller mig, at de kun vil betale prisen for reparationen, og hverken kan få ny PC eller pengene retur. Jeg har nu gået på min HHX-uddannelse i ca. 15 måneder, og jeg har været uden pc i omkring 5 måneder. Det burde ikke være rigtigt, at jeg har skulle forklare mine lærere gang på gang, at jeg IGEN ikke har PC, fordi den er gået i stykker. Nu er jeg på mit andet år, og jeg er begyndt på alle de 'større' opgaver. Bla. har jeg en erhverscase næste uge, men jeg har ikke engang modtaget min computer endnu, som altså er sendt ind for 5. gang.

Desuden har selve kundeservice heller ikke været det bedste. Chefen gad ikke snakke med os i telefonen, vi er blevet truet pr. mail om, at ASUS var en større virksomhed, så de med grove ord fuldstændig ligeglad med os osv.

UTROLIG dårligt service af ASUS og man skal nok regne med en del reparationer af deres computere.

Vi har kontaktet toppen af ASUS samt forbrugerrådet i håb om lidt hjælp, da det ikke burde kunne passe.

Håber snart i får fingeren ud, og hjælper jeres kunder, da det er dem I lever af.

8 stycznia 2015

Fantastisk kundeservice!

Ringede ind for at høre om prisen på en ny skærm til min padfone, da jeg ikke kunne få denne fra min tele udbyder. Fik nævnt at jeg var interesseret i et kommende produkt og den pågældende medarbejder undersøgte dermed lancering på det nye produkt og pris på skærm til padfone, på trods af at medarbejderen kunne have skudt dette hen til at jeg burde kontakte en forhandler (som dog ikke har interesse i at assistere).
Det kalder jeg god kunde service :)

11 grudnia 2014

aldrig mere ASUS - en skrue kan ødelægge alt

Min søn købte en Asus for lidt mere 2 år siden. Den har tabt en skrue i bunden og er derfor lidt ledeløs. Han kan ikke undvære den da han læser og bruger den hver dag. Vi har forsøgt at kontakte ASUS Denamrk med de bad om at få den ind på værksted.
Jeg er uddannet IT tekniker. Og mener godt jeg kan skue en skrue i en PC. At sætte hele reparationsproceduren i gang for dette er ufleksibelt og dårlig service. Send dog den skrue i en kuvert og lad os alle komme videre. Jeg vil gerne betale for skruen og porto. Tænk at miste kunder og få dårlig omtale p.g.a. en skrue. Hvad siger ledelsen mon til dette?

8 listopada 2014

Dårlig service og vejledning

Har købt nogen zenbooks for lidt over 2 år siden, og tilkøbte udvidet garanti til den så der i alt var 3 års garanti på dem. Kontaktede deres kundeservice, umiddelbart efter købet, for at høre om det skulle registreres nogen steder, men fik at vide alt var i orden når den udvidede garanti var købt sammen med computeren.
Nu er der gået lidt over 2 år, og den normale garanti er udløbet og Asus gider ikke reparere computerne fordi den udvidede garanti ikke er registreret. Præcist det som jeg spurgte dem om og fik at vide man ikke skulle. Nu står jeg så tilbage med maskiner uden garanti pga en fejlinformation fra Asus, og de gider ikke høre på andre end dem selv. De forlanger beviser for at jeg er blevet misinformeret, men det er ret svært at bevise en telefonsamtale?
Så husk at få ALT på skrift fra dem, da de åbenbart ikke er til at snakke fornuftigt med.
Jeg køber aldrig Asus mere og kan bestemt ikke anbefale dem til andre, efter denne oplevelse.

5 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

8000 kr holde i 2 år og 2 mdr.

Jeg købte en Asus NV57VM for ca. 2 år siden.
Efter ca. 1,5 år var den blevet "sløv" hvorefter jeg for den "renset" i min lokale Expert hvor den også er købt.

Nu vil jeg så spille det nye Rome 2, men det vil den ikke - den hakker voldsomt i det så snart spillet bliver lidt "stort"

Tager kontakt til Asus support hvor jeg som sådan for en fin service.
Dog undre Asus kunde politik mig

1: Jeg har lavet en "recovery" og derved kan de ikke hjælpe mig.
2: de symptomer jeg beskriver tyder også på hardwarer fejl samt en mulig softwarer fejl

Vi snakker frem og tilbage hvor jeg kan få lov til at sende den til rep, men alt skal betales hvis den er uden for garanti, der er intet at gøre

Ergo har jeg efter lidt over 2 år noget som er lige til at smide ud.
Det kan siges den står fast på et kontor, hvor den ikke bliver flyttet så er ikke fordi jeg "smider" rundt med den, som kan give problemer.

Er det virkelig det man skal forvente ? - dette er min anden ASUS og den første havde jeg i 2 år og 6 mdr.

Ser frem til at hører jeres svar

8 września 2014

Inkompetent

personale finder man mange steder, men samlet på et sted til at yde KUNDESERVICE, finder man næppe andre steder der slår ASUS Danmark. Se følgende korrespondance mellem slutbruger, mig, og ASUS Danmark. Det er ren goddagMANDøkseskaft

Tilføjet 18. september 2014:

Retfærdigvis skal siges at ASUS kundeservicechef, eller hvad han nu var, kontaktede mig direkte og beklagede meget det hændte og tilbød uden videre en ny oplader.

Desværre lykkedes det ikke at sende den rigtige oplader første gang - brugt model samt forkert stik der IKKE passede i computeren. Jeg fik efter endnu en beklagelse tilsendt endnu en oplader, denne gang den korrekte. Så stort applaus for dette; dog var det måske den løsning man skulle have valgt første gang så jeg ikke som kunde bliver frustreret og sur. Samtidigt havde man jo sparet en masse tid i begge lejre.

Håber ASUS har lært noget af dette.

ASUS CASEID RWTM2014090502794409-984

Hej Jan,

Vi beder kunderne medsende adapteren som en anbefaling, eftersom det ofte underletter arbejdet for værkstedet. Det er dog intet ufravigeligt krav, eftersom det er så ofte at adapterne ikke medsendes, at det ville medføre store omkostninger og besvær for både os som kunde, hvis reparationerne skulle afvises pga manglende adaptere.

Jeg ville ønske vi kunne gøre mere i dette ærinde, men eftersom værkstedet holder fast ved, at ingen adapter medfulgte, står vi i stampe.

Best Regards,

think we could have done anything more to assist you please let us know by
replying this email. Your feedback will be passed to the person or persons
related.

Receive direct support for your ASUS All-in-One, Desktop, Eee family, LCD,
Notebook, PadFone and Wireless.

Sent 04-09-2014 16 27 09
To "techsupport asus.com"
Subject Re Re Re Re SV Re Re RE TSD Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor ID RWTM20140904034504856-228

CASEID WTM2014090502794409

Jeg prøver igen Der står i Jeres ordret citeret "Send ALTID opladeren med din
maskine, så vi kan kontrollere at alt fungerer sammen", hvilket jer har gjort. I kan så
ikke efterfølgende sige at I ANBEFALER samt at nogen ikke medsender
strømforsyningen giver Jer ret til at stjæle mit medsendte, udstyr. I skulle på den led
have gjort anskrig med det samme hvis I mente jeg ikke havde medsendt, hvad I
ønskede hvilket ikke er tilfældet. Altså, værkstedet har tyvstjålet mit tilbehør, som I
VILLE have medsendt.

Hvis du I kører Jeres bil på mit værksted jeg er automekaniker og jeg beder Jer om
at Jeres GPS eller andet er i bilen for at jeg kan kontrollere at alt virker sammen,
godtager I formodentlig heller ikke at noget af udstyret mangler ved modtagelse af
bilen retur?

Ergo, hvornår får jeg min oplader retur?

Forbrugerklagenævnet samt diverse medier får lov a offentligøre vores givtige
skriverier hvis jeg ikke ØJEBLIKKELIGT får tilsendt fraranet ejendom.
From ASUS TSD
Date 2014-09-04 14 57 55

Hej Jan,

Jeg har været i kontakt med vores værksted samt vores telefonsupport som du har
både talt og skrevet med flere gange.

Værkstedet oplyser mig, at de ikke har din oplader.
Vi skriver på vores hjemmeside, at vi anbefaler kunderne at medsende deres
adapter, men ganske ofte kommer maskinen alligevel ind uden adapter. Derfor
noterer værkstedet i sit system ved hver reparation, om de modtager eller ikke
modtager en medfølgende adapter. I denne sag står ingen adapter angiven, så
desværre kan vi ikke bekræfte, at denne har været sendt med ind.
Best Regards,

think we could have done anything more to assist you please let us know by
replying this email. Your feedback will be passed to the person or persons
related.

Receive direct support for your ASUS All-in-One, Desktop, Eee family, LCD,
Notebook, PadFone and Wireless.
Sent 03-09-2014 19 45 04
Subject Re Re SV Re Re RE Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RTM20140828203181-918
CASEID WTM20140904034504856
Hvordan ser det efterhånden ud med min ORIGINALE OPLADER. Får jeg den snart
retur? Jeg havde forventet svar mandag som næsten lovet?

Hej Jan,

Du må undskylde det ser ud til at min kollega har misforstået hvad du skreve. Jeg
har snakke med vores værksted og bedt dem om de kan finde den oplader som du
mangler

Jeg regner med at jeg har et svar fra dem mandag.

Thomas

and English.

Please rate this E-mail; your satisfaction is very important to us. If you think we could
have done more to assist you, please let us know by replying to this E-mail. Your
feedback will be passed on to the person or personnel related.

Receive direct support for your ASUS All-in-One, Desktop, Eee family, LCD, Notebook,

Sent 8/28/2014 5 19 09 PM
Subject SV Re Re RE TSD Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RWTM20140828420337274-047
CASEID TM20140828203181
NEJJJJ, nu må i sgu snart tage at læse hvad jeg skriver. Det ER den originale 90
watt
oplader jeg savner og det er den jeg har savnet hele tiden. Nu få I en sidste chance
til
at rette fejlen, ellers ryger sagen til Forbrugerklagenævnet samt kontakt til ASUS i
hjemlandet. Jeg gider ikke denne evindelige skriven frem og tilbage fordi I ikke gider
læse hvad der står i mailene til JER. Det er for dårlig kundeservice. Få nu denne
latterlige sag ud af verden og få fremsendt den oplader i en hvis fart. I har til midten
af
næste uge, hører jeg intet/har fået min oplader går sagen videre
Fra david_poulsen mailto techsupport asus.com
Sendt 28. august 2014 17 15
Til jka jankragh.dk
Emne Re Re Re RE Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RWTM20140828420337274-047
ASUS CASEID RWTM20140828420337274-047
God eftermiddag Jan,

Desværre, som nævnt, så er det stadig tilbehør, og vi skriver oplader, dette henviser
til
den 90 watt og 19 volt oplader du fik med, og skal ikke fortolkes som andet.
Vi har mistet din netadapter, og det er beklageligt, men desværre så er der ikke
noget
vi kan gøre. Værkstedet kan ikke finde den, og vi dækker ikke mistet tilbehør der
bliver
sendt med computere. Der er derfor ikke mere vi kan gøre i denne sag.

Sent 8/27/2014 8 20 33 PM
To "techsupport asus.com "
Subject Re Re RE Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RTM20140826203361-165

CASEID WTM20140828420337274

Kære, søde David - jeg ville ønske du læste hele min meddelelse første samt anden
gang. Jeg skriver højt og tydeligt netadaptor - altså IKKE netVÆRKSadaptor i mine
mails. Adaptor er andet ord eller synonym for omformer, hvilket lige nøjagtigt er en
oplader. Så jeg prøver igen Jeg savner min OPLADER som er medsendt
reparationsanmodningen. Jeg kræver stadig at få den tilbage. Hvis dette ikke kan
lade
sig gøre KRÆVER jeg en ny uden beregning, selvfølgelig samme model som den
mistede.

Jeg forventer helt klart denne gang at du læser min mail til ende og besvarer korrekt
på min forespørgsel og ikke mere med netVÆRKSadaptor eller andet
uvedkommende. Se i øvrigt subjekt-linien øverst i mailen netadaptor.

Jeg synes vi har bøvl nok med denne detalje efterhånden, det er min fjerde 4
henvendelse om samme OPLADER, der savnes.

From ASUS TSD
Date 2014-08-27 16 00 42
God aften Jan,

Desværre tæller din netværksadapter ikke som oplader, følger med computeren som
tilbehør. Vores instruktioner siger tydeligt oplader, og skal ikke fortolkes som andet.
Jeg fik svar fra værkstedet og de kan desværre ikke finde din netværksadaptor, så vi
kan desværre ikke sende den tilbage, og vi kan heller ikke erstatte den da vi ikke
tager
ansvar for mistet tilbehør. Hvis du ikke er tilfreds med dette, så vil jeg foreslå du
kontakter din forhandler.

Sent 8/26/2014 4 19 44 PM
Subject RE Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RWTM20140825231000025-520
CASEID TM20140826203361
Står klart og tydeligt på jeres instruktioner på ASUS.com - jeg har print af siden hvis
du
skulle være interesseret. Direkte citeret fra punkt 3 ".....Send altid opladeren med din
maskine så vi kan kontrollere, at alting fungerer sammen..." - fremhævet med fed
skrift. I min optik er en netadaptor det samme som opladeren, blot et mere korrekt
udtryk for det samme.

From techsupport asus.com
Subject Re Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor
ID RWTM20140825231000025-520
Date Tue, 26 Aug 2014 23 54 49 +0800

ASUS CASEID RWTM20140825231000025-520
God aften Jan,

Jeg får lige værkstedet til at kigge en ekstra gang efter den.

Jeg skal dog høre, hvor du fik besked på at sende den med ind? Vi beder som regel
kun om opladeren, og beder ikke om andet tilbehør.

Sent 8/25/2014 3 10 00 PM
To " techsupport asus.com"
Subject Satisfaction-DNK DA manglende netadaptor

Kundens kommentarer
Emne manglende netadaptor
Område 2. Service kvalitet
Beskrivelse
Vedr. RMA SE1480373 - jeg har fået repareret på ovenstående nummer.
Tilsyneladende med godt resultat, men jeg savner min netadaptor, som jeg
medsendte ifølge Jeres instruktion. Ifølge Jeres servicemedarbejder kan man ikke
finde den på værkstedet, hvorfor jeg ikke kan få den retur. Jeg må henholde mig til at
I
har bedt om af få den med og således skal jeg holdes skadeløs ved bortkomst på
Jeres servidepartners værksted. Jeg forventer at få tilsendt en ny lader af samme
model på Jeres foranledning og regning snarest. Af gode grunde kan jeg jo ikke
benytte min nyreparerede laptop uden lader, så reparation kan sålesdes siges at
være ufuldstændig/ligegyldig.

5 września 2014

asus sabertooth fx 990

samsung ssd disk som drev c
2x2 almindelige harddiske som drev d i raid 0
2x2 almindelige harddiske som drev d i raid 0
sammmensætningen skulle næsten lette fra jorden på grund af opsætningen
men hurtig er den altså ikke
cpu er flaskehalsen

dette bundkort har jeg
[link fjernet]

det bruger denne bios der kun kan bruge op til 4.2 cpu
SABERTOOTH 990FX BIOS 1604
bundkortet kan bruge op til 5.2 cpu
denne sidder i den
3.4 ghz cpu der kan overclockes til så den stadig er stabil 3.6 ghz

de har lavet det her der kan
sabertooth 990 fx rev. 2.0
[link fjernet]
FX-9590(FD9590FHW8KHK, 4.7GHz, 8C, L3:8M, 220W,rev.C0,AM3+) ALL 1708
altså næsten samme bundkort men lave en bios til næsten det samme bundkort første årgang har de ikke evnet endnu

supporten hos dem bruger ikke særlig dygtige personer som man enten skal skrive på dansk eller engelsk til - total forvirring
er ved at være godt træt af det og skifter sikkert over til gigabyte efter 20 års brug af asus kort
tænk sig at indenfor et år skal du købe nyt bundlort med samme bestykning fordi der ikke er lavet en bios der understøtter cpu til dit "gamle" kort

bios versioner er vist som eksempel og kan være forkerte men i det store hele er det det jeg mener
helt ærligt ASUS - jeg får knopper

prøv at ringe asus op via telefonen så skal i høre en mumler du ikke fatter en dyt af hvad siger
det er jeres egen skyld asus at jeres salg falder - i er blevet for store og gider ikke jeres kunde pleje mere
var ude for et par bundkort der stod af og fik byttet med div installationer til følge
derved kom jeg til at overskride microsoft grænse for hvor mange gange man måtte installere en win 7 ultimate OEM version
microsoft svarede at jeg bare kunne købe en ny licens
TAK FOR DET ASUS

tror i erhvervslivet i danmark har et problem

4 września 2014

Asus bundkort - denne anmeldelse er -måske- kun for PC nørder

Jeg har købt et Asus X 79 Deluxe bundkort og bygget min egen stationære supercomputer. Det arbejder fantastisk sammen med de andre dele !
Intel LGA 2011 4820K processor, Corsair Dominator platinum 16 GB hukommelse, Corsair 860i digitalt styret PSU, Kingston SSD, Scythe USB 3.0 cardreader, div Noctua PWM drevne kølere - dobbelte på CPU en. .XFX 3 GB GDDR 5 grafikkort - Lydløst. Antec kabinet med 20 cm topkøler der kører meget langsomt, eller er stoppet ved almindeligt brug og dermed lydløst.
Denne kombination giver en ekstremt hurtig computer - Ingen ventertider når man arbejder på den. Start tid 25 sekunder(Windows 8.1). Straks kører alt flydende, intet hakker. Sluk - 6 sekunder !!!
Asus fan-expert gør at blæserne bliver styret meget nøjagtigt, i forhold til varmeudvikling. I mit tilfælde gør det at computeren er lydløs Kun når jeg kører hårde test programmer speeder de op til et hørbart niveau styret af Asus Fanexpert Blæseren i strømforsyningen står stille, ved alm belastning, og høres derfor ikke. Bundkortet har et vælg af indbyggede features der kan forbedre ydeevnen og giver muligheden for at indstille meget selv. .Fantasisk at have en både lydløs og lynhurtig stationær computer, der kan klare alle pc opgaver incl HD video redigering mm. I mange danske datamedier bliver Asus produkter bedømt meget højt, derfor valgte jeg deres Bundkort. Mine varmeste anbefalinger.

20 sierpnia 2014

Uovertruffen service

Jeg har en Zenbook UX301LA, der efter et par måneder fik et harddisk problem.
Oprettede en RMA sag hos Asus og fik samme dag et nummer til FedEx, der samme dag hentede computeren hos mig.
4 hverdage efter fik jeg maskinen retur, igen med FedEx, hardisk (dual SSD) udskiftet. Udgift: 0 kr.

Svært at se at det kan gøres meget hurtigere eller bedre.

Maskinen er i øvrigt en drøm. Lydløs, lækker og rasende hurtig.

20 sierpnia 2014

ASUS min ubetinget dårligste PC

"Internet svarer ikke", "kan ikke åbne filen", "storicon er holdt om med at fungere", - jævnligt nye meddelelser om ting der ikke fungerer - og derudover mange andre ting der holder op med at virke- så kan man ikke SENDE mails fra Windows mail, men skal lokke ind på Google hver gang, så virker mails ikke fra hjemmesider, så kan den ikke åbne Pdf filer- selvom jeg har både acrobat reader og faktisk også hele Adobes program.. så kan jeg ikke udskrive til "one-note" længere....
Hele tiden besked om ting der ikke virker og uden løsning- jeg har prøvet at lave produktgendannelse, indbygget i computeren, men det virkede heller ikke - måtte have den til service- uendelig tid - nu er garantien udløbet så nyt forsøg med produktgendannelse, der sikkert stadig ikke virker- kommer til at koste....
ASUS er bare en lang frustration- KØB DET ALDRIG !!!

31 lipca 2014

kanon god service

Fik endelig taget mig sammen til at få sendt min bærbar til reparation efter den havde ligge i 3måneder. Allerede 2 uger efter jeg havde sendt den fik jeg besked på den var færdig. I forhold til reparationer på mit andet elektronik er det her helt klart den hurtigste og bedste service :-).
Problemet var at min harddisk bare brændt sammen:-))

25 lipca 2014

Hold jer fra ASUS

Jeg har ellers i gennem lang tid været meget begejstret for Asus produkter, men den tid er nu ovre.
Min nye lækre Google Nexus 7 tablet har fået en flænge i skærmen.
Jeg kontaktede supporten der ville have at jeg sendte tabletten ind til reparation. MEN de sagde at det kunne ende med at jeg skulle betale ca 800kr, hvis de fandt frem til at det enten var selvforskyldt eller ikke var dækket.
Jeg vil jo nødig betale 800kr bare fordi Asus måske vurderer til deres egen fordel at det ikke er dækket.
Det ligner simpelt bondefangeri at holde maskinen som gidsel som de har truet med.
Det bør være muligt at få en vurdering indenfor den lovpligtige garanti uden at man skal betale 800kr, men det mener Asus åbenbart ikke.

24 lipca 2014

Frustration

I maj månede 2012 købte jeg en ASUS NOTEBOOK jeg ville egentlig gerne have en MAC, men det var for dyrt og derfor faldt mit valg på ASUS NOTEBOOK.
det har jeg efterfølgende fortrudt - efter et lille år, gik skærmen ud, der var bare hvid skærm - den blev sendt til reperation gennem Telia, som jeg har købt den hos.
Dette gik helt galt, da Telia sendte alt mit udstyr til computeren med og jeg efterfølgende ikke kunne få det tilbage efter reparationen - ASUS tager IKKE ansvar for ting der er sendt med, dette er oplyst til de forhandler, der forhandler ASUS, men den manager der var i Telia på Falkoner alle på det tidspunkt, havde ikke læst disse oplysninger fra ASUS :-( MEGA meget mit uheld.
Da jeg får min PC retur, sidder skærmen skævt og kan kun stå i en position, jeg orker faktisk ikke at aflevere min pc til rep. Igen - det tager 4 - 5 uger og efter sidste oplevelse med rep. Beslutter je.g mig for at leve med den skæve påsatte skærm.
PC går i stykker igen efter et halvt år med samme fejl, pludselig hvid skærm. Jeg skal lave en back up på alle de ting jeg har lagt i PC, det tager lang tid, fordi jeg skal skaffe alt det udstyr som bortkom efter den første rep.
Det lykkedes med gode venners hjælp.
PC afleveret igen til Rep. Efter 4 uger modtager Telia den retur med besked fra ASUS, om at den skade der er på PC' en kan ASUS ikke reparer, fordi de siger at PC'en er i stykker pga. Pådraget skade..............
Jeg er helt uforstående og kontakter ASUS gør rede for forløb og tideligere fejl, jeg lover at blive kontaktet på mail af en medarbejder, da der er gået 14 dage og jeg intet har hørt kontakter jeg igen ASUS - en ny medarbejder undersøger sagen og jeg får meddelsen om, at ASUS ikke vil reparerer min PC, da de vurderer at det er en skade der er pådraget computeren - jeg opgiver og henter min PC hos Telia
Den har kostet 7500 kr. Har aldrig været tabt, udsat for stød, har altid været i hjemmet, har aldrig været i nærheden af børn................
Jeg er jo dybt chokeret over, at ASUS bare kan vælge at vurdere og gøre som de gør
Nu bliver det MAC og ALDRIG ALDRIG nogensinde ASUS og ALDRIG et godt ord om ASUS mere

20 lipca 2014

Elendig support

Fuldstændig ubrugelig telefonsupport.

Min splinternye VivoPc vil ikke bruge de interne højtalere, og efter mange forsøg på at løse problemet selv kaster jeg håndklædet i ringen og ringer til asus telefonsupport.

Først og fremmest er lyden på deres telefonmenu så dårlig at man næsten ikke kan høre hvilke menupunkter man skal vælge, for at komme igennem til den rigtige medarbejder.

Hvis så bare supporten var i orden. Men nej, deres support medarbejdere har ingen teknisk træning, det er sådan set bare telefondamer. Der blev ikke gjort nogen som helst forsøg på fejlfinding, og ikke spurgt ind til nogen som helst detaljer om mit system. Det ENESTE medarbejderen gjorde var at bede mig om at geninstallere audio og chipset driverne (hvilket jeg allerede havde gjort), og så ringe igen. Da det ikke virkede var næste trin at skulle sende PC'en ind til asus.

Det er uden tvivl den dårligste support jeg nogensinde har oplevet.

Hvis du har problemer med et asus produkt, så skal du ikke forvente nogen hjælp fra deres medarbejdere, og deres svar på alt er tilsyneladnde at skulle sende produktet retur. Og gad vide hvornår man så får sit produkt at se igen.

14 lipca 2014

Wow en svartid!

Asus har en helt igennem uovertruffen hurtig svartid på deres mail system!
Havde et problem med mit netværkskort hvor jeg skulle opdatere en driver inde på et link. har sendt 4 mails i alt og fået svar inden for 11-12 timer (har skrevet om aftenen, svar næste morgen) er virkelig imponeret over den service jeg fik af Dan Jensen!

Derudover har Asus nogle holdbare computere, lækkert design og rigtig god indmad i deres bærbare alt i alt en rigtig god oplevelse indtil nu :-)

11 lipca 2014
Oceniono na 4 z 5

God og semi-hurtig service

Har de sidste par år haft Padfone som min mobil tlf, med tilhørende dock.

Startede med Padfone Infinity, som jeg fik erstattet hos forsikringen med en Padfone "The New" da den var blevet totaltskadet grundet et hendeligt uheld.

Allerede med min Infinity fik jeg dog god service hos Asus. Fik problemer med højtalerne i docken, kontaktede asus, og sendte den ind dagen efter. En lille uge efter modtog jeg den retur, repareret og så god som ny.

Da jeg modtog min Padfone "The New" blev jeg desværre mødt af en fejl i højtalerne i docken igen, heldigvis tog det igen kun en lille uge at få det repareret hos Asus, under garantien.

Begge gange blev jeg modtaget af en udmærket kundeservice på deres tlf, og begge gange blev mit problem løst.

Kan kun anbefale Asus produkter, og udover min Padfone, har jeg da også et par i husstanden, som jeg er ganske glad for.

25 czerwca 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej