Nie da się zrobić reklamacji. Chce reklamowac wadliwy produkt a obsługa mówi że nie mogę go zwrócić po 28 dniach. Nie da się z nimi rozmawiać. Jestem na 10 chacie z obsługą. Nie odpowiesz w minu... Zobacz więcej
O dziwo ASOS dokonał zwrotu, choć na swoim koncie NIE MA DOKONANEGO ZAWROTU.?! Towar odesłałem via Poczta Polska w poniedziałek po południu, a zwrot pieniędzy był już we wtorek - nie wiem o co chod... Zobacz więcej
Chciałem zwrócić buty zakupione przez stronę asos. Wypełniłem formularz zwrotu na stronie asos. Miał przyjść kod do Inposta na maila lub sms. Do tej pory nic nie przyszło i zniknęla opcja z... Zobacz więcej
OSZUSTWO. Firma pobiera pieniądze za zamówienie. Po pozytywnym potwierdzeniu i opłaceniu zamówienia anuluje zamówienie, co jest niezgodne z prawem. Dodatkowo firma nie podała żadnej przyczyna. Wyko... Zobacz więcej
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
- Sklep ze strojami kąpielowymi
- Sklep z bielizną
- Sklep z odzieżą damską
Visit ASOS.com – The Online Fashion Store.
Zjednoczone Królestwo
- www.asos.com
Najgorszy sklep internetowy z jakim…
Najgorszy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia. Zamówiłam sandały Steve Madden, a w paczce znalazłam identyczny model z tym, że firmy Public Desire i znacznie gorszej jakości... Po skontaktowaniu się z Biurem Obsługi Klienta nie otrzymałam żadnej odpowiedzi po ponad 24 godzinach. Nigdy nie spotkałam się z takim błędem i przez ich niedopatrzenie nie mogę już kupić wybranego modelu, ponieważ mój rozmiar jest już wyprzedany.
Szkoda czasu
Szkoda czasu. Zamawiałam dwa tygodnie temu i nic. Co prawda zwrócili mi kasę, ale nie wiem z jakiego powodu. Nie odpowiadają na maile.
Obsługa klienta bardzo rzeczową i…
Obsługa klienta bardzo rzeczową i pomocna. Chciałam nadac zwrot lecz się rozmyslilam i wszystko zisralo mi wytłumaczone. Polecam.
Polecam wszystkim ten sklep
Polecam wszystkim ten sklep. Towar oryginalny,sprawna, szybka wysyłka i dostawa,wszystko doskonałe tak jak w opisie. Z przyjemnością skorzystam z usług tego sklepu jeszcze nie raz.:):):)
Problem jest taki ze zamówiłam paczkę …
Problem jest taki ze zamówiłam paczkę 26.12 planowana data była na 30.12 a dzisiaj jest 6.01 a paczka nadal ma status ,,przyjęta” pisałam do nich ale nikt nie odpowiada miał ktoś podobna sytuacje i potrafi pomoc ??
Jestem bardzo zodowolona zamówiłam 2.01…
Jestem bardzo zodowolona zamówiłam 2.01 i przyszło 5.01. Towar jest super zgodny z opisem, już kompletuje następne zamówienie bo takie promocje 😁🎉
Czas przesyłki masakra …
Czas przesyłki masakra Zamowienie złożone 24.12 a dostarczone 04.01. Produkt bardzo ładny, konkretny. Wszystko ok.
Kupiłam buty za prawie 400 zł - reklamacja odrzucona
Kupiłam buty za prawie 400 zł, po niespełna 2 miesiącach podeszwa odpadła w jednym bucie, zaś w drugi pękła. W zasadzie buty nadają się na śmietnik. Złożyłam reklamację, prawie miesiąc cisza, gdy się przypomniałam, na koncie sklepu wrzucono mi voucher o wartości tych butów. Zażądałam zwrotu należności, bo nie zamierzam kupować tego towaru na stronie. Otrzymałam informację, że magazyn nie uznał reklamacji bez jakiejkolwiek informacji nie uwzględnienia reklamacji. Jutro składam skargę do UOKiK i rzecznika praw konsumenckich. Oszustwo i tyle, nie odpuszczę oszustom.
Zamówiłam pierwszy raz
Zamówiłam pierwszy raz. Jestem bardzo zadowolona!!! Przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie! Jakość rzeczy super!! Napewno jeszcze nie raz złożę zamówienie. Polecam bardzo serdecznie!
Przyszły koszulki i leginsy zamówienie…
Przyszły koszulki i leginsy zamówienie w święta. Zamówienie zrobione 25.12 i odbiór dziś 30.12 Wszystko spoko
Dla osób o mocnych nerwach.
W połowie listopada zamówiłem 2 produkty. Termin dostawy za tydzień. Po tygodniu paczki nie ma. Piszę, do supportu, przepraszają i paczka będzie za tydzień. Mija kolejny tydzień i paczki nie ma. Znowu kontakt z supportem. Tym razem przeprosili i obiecali, że jutro wyślą paczkę. Paczkę wysłali, dostałem jakieś dziwne informacje o zwrocie i okazało się, że 2 produktów, tylko 1 do mnie dotrze.
Tracking oczywiście nie działał, na szczęście w dniu dostawy dostałem smsa od kuriera. Na paczkę czekałem równy miesiąc. Zwrot pieniędzy za niedostarczony produkt miał być kilka dni temu, a dalej nie ma.
Standardy tej firmy to jakaś porażka.
Polecam tylko płacić kartką lub PayPal i w razie problemu zakładać spory. Okropna firma, polecam trzymać się z daleka.
Zamówiłem czapkę w kwietniu
Zamówiłem czapkę w kwietniu, zapłaciłem z góry i do dzisiaj żadnego odzewu, przysłali tylko mail o tym czy byłem zadowolony ze sklepu. Kpina totalna tym bardziej ze mamy 28.Grudnia a do nich nie ma żadnego maila ani telefonu…. Porażka
Na paczkę czekam miesiąc czasu i w…
Na paczkę czekam miesiąc czasu i w dalszym ciągu jej niema..
Paczka została opłacona pomimo pisanych meili zero odpowiedzi.
Wcześniejsza była dostarczona po 4dniach..A teraz cisza.
2 sukienki, które do mnie przyszły są fatalne. Totalna rozbieżność między tym co na zdjęciu, a rzeczywistością.
Chwilę mi zajęło znalezienie możliwości…
Chwilę mi zajęło znalezienie możliwości kontaktu z biurem obsługi klienta. W mailu opisałem problem z zakupionym towarem .Musiałem dosłać @ zdjęcia wady produktu. Zwrot całości zapłaconej kwoty dostałem na 4 dzień od momentu uwzględnienia mojej reklamacji. Całość korenspondecji zajęła 3 dni + 4 dni na zwrot pieniedzy. Odpowiedzi otrzymywałem bardzo szybko.
I dlatego 5 gwiazdek.
Miło i sprawnie.
Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupu.
A kiedy kontaktuję się z działem obsługi w jakiejś sprawie,to zawsze jest ona rozwiązana. Za każdym razem bardzo miło i sprawnie,tak oceniam zakupy w ASOS i kontakt.Bardzo dziękuję Paniom, które tam pracują,życzę wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia.😊
Bardzo szybka i miła pomoc działu…
Bardzo szybka i miła pomoc działu obsługi klienta z problemami dotyczącymi zwrotu pieniędzy za odesłany towar.
Paczka zamówiona za 470 złotych
Paczka zamówiona za 470 złotych, mija 10 dzień a paczki nie ma. Ma ktoś może do nich kontakt ?
Banda złodziei
Banda złodziei, w dużym zamówieniu brakowało kurtki za 1200 zł, po wypełnieniu odpowiedniego formularza dostałem informacje że moje konto jest niewiarygodne (konto na którym robiłem już wcześniej zakupy i nie było problemu) i środki nie zostaną zwrócone a konto zostało zablokowane. Wszystkie moje Miele są ignorowane a nowe konta po dodaniu moich danych i karty również z automatu blokowane. Przecież to chore!!!! Po dłuższym czasie od tej sytuacji stwierdziłem, ze dam im jeszcze szanse, założyłem kolejne konto, kupiłem buty. Środki z konta zostały pobrane a następnego dnia konto zablokowane z informacja że nie przeszło ono weryfikacji i zamówienie nie zostanie wysłane. Ogólnie nawet nie wiem jak to skomentować…