ASOS Recenzje

191 671

1,7

Nie da się zrobić reklamacji. Chce reklamowac wadliwy produkt a obsługa mówi że nie mogę go zwrócić po 28 dniach. Nie da się z nimi rozmawiać. Jestem na 10 chacie z obsługą. Nie odpowiesz w minu... Zobacz więcej

O dziwo ASOS dokonał zwrotu, choć na swoim koncie NIE MA DOKONANEGO ZAWROTU.?! Towar odesłałem via Poczta Polska w poniedziałek po południu, a zwrot pieniędzy był już we wtorek - nie wiem o co chod... Zobacz więcej

Chciałem zwrócić buty zakupione przez stronę asos. Wypełniłem formularz zwrotu na stronie asos. Miał przyjść kod do Inposta na maila lub sms. Do tej pory nic nie przyszło i zniknęla opcja z... Zobacz więcej

OSZUSTWO. Firma pobiera pieniądze za zamówienie. Po pozytywnym potwierdzeniu i opłaceniu zamówienia anuluje zamówienie, co jest niezgodne z prawem. Dodatkowo firma nie podała żadnej przyczyna. Wyko... Zobacz więcej

Bardzo słaba

192 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(191 671)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4124

Napisz recenzję

Przesyłka szybko dotarła

Przesyłka szybko dotarła, faktycznie 3 dni tak jak było napisane na zamówieniu. Ubranie super jakości, lecz markowa rzecz okazała się podróbką, mimo potwierdzenia na stronie, że jest od producenta, metka z Turcji.

11 marca 2022

The best 🙂

Biuro Obsługi Klienta bardzo pomocne. Sprawny kontakt, fachowa obsługa, rzetelność a przede wszystkim empatia i szacunek do drugiego człowieka, czego w dzisiejszym społeczeństwie brakuje.
Dziękuję 🙏🏽

20 lutego 2022

Sklep kompletnie niewiarygodny

Sklep kompletnie niewiarygodny

Zakupiony komplet dla żony nie przyszedł, w zamian za to przed Walentynkami dostałem... męską bluzę.

Strona www krzyczy, żeby jak najszybciej zrobić zwrot, więc robię zwrot przez paczkomat. Do tego piszę maila, że chcę żeby komplet bielizny dla żony został mi ponownie wyslany, mimo, że przyjdzie po Walentynkach.

Pani mailowo informuję mnie, że nie moga mi go wysłać, bo muszę zrobić zdjęcie... bluzie, którą kazali mi jak najszybciej odesłac paczkomatem.

Mogę zamówić jeszcze raz ten komplet, ale teraz jest 30% droższy i nie obowiązuje mnie promocja "dla nowych klientów".

W skrócie: nie polecam. Można pomylić zamówienia, ale w takim wypadku szybko naprawia się pomyłkę wysyłając zamówiony towar (już nie wspominam, że w takich wypadkach inne sklepy oferują vouchery jako przeprosiny)

14 lutego 2022

Polecam.

Czytając opinie zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam zamawiając rzeczy na asos. Jednak okazało się, że wszystko jest w porządku. Poczynając od płynnej strony z zamówieniem, klarownych zwrotów, po obsługę finansową. Musiałam zwrócić cześć rzeczy, bo były dla mnie za duże i rzadna rzecz nie została zakwestionowana. Będę tu robiła dalej zakupy.

9 lutego 2022

Asystent rozmiarów asos

Asos umożliwia kupno wielu ubrań, kupiłem ostatnio spodnie wzorując się na asystencie rozmiarw asos.
Asystent z choinki spadł, spodnie 2 razy za długie.

4 lutego 2022

Minus tryliard gwiazdek :/

Nie ma szans doprosić się zwrotu pieniędzy, ja już opadam z sił. To pisanie z botem jak ktoś już tu wspomniał. I te teksty do mnie "wiem że to frustrujące", serio? Oszukują masę ludzi finansowo i wysyłają nam maile pisane botem, że rozumieją naszą frustrację? Widzieliście ich siedzibę w Londynie? Jak takie coś może legalnie funkcjonować pod szyldem znanej marki?? To jakby Zara nagle zaczęła okradać ludzi, bez jaj, musi być jakiś bat na nich. Do mnie wypisują, że zwrot nastąpi do 10 dni, następnie (bo mijają 2 miesiące) że został zwrócony i to coś z moim bankiem nie tak, w banku kasy nie ma, zwrotu nie było, nie był zablokowany, za to jest jak byk ten który wyszedł do ASOS. Teraz, że pieniądze nie zostały pobrane z mojej karty, przysięgam mam ochotę wypieprzyć telefon przez okno jak czytam kolejne kłamstwa od nich. NIE POLECAM.

4 lutego 2022

Cześć

Cześć. Również zmawiałam w sklepie asos. Większość ubrań nadawała się do użytku, niestety 3 sztuki odzieży i kolczyki zwróciłam. Słaba jakość materiału i źle uszyte.Za trzy produkty otrzymałam zwrot pieniędzy ale za kolczyki żadnej informacji. Nie można się z nimi skontaktować.
B. Lato

28 stycznia 2022

Do wszystkich którzy nadal czekają na…

Do wszystkich którzy nadal czekają na zwrot środków! Udało mi się dziś znaleźć stronę z chatem ale po angielsku gdzie odbyłam rozmowę z jakimś konsultantem i po kilku minutach dostałam maila z potwierdzeniem zwrotu zamówienia i środków na konto. Na pieniądze czekam, ale jest to jakiś postęp że w ogóle ktoś się tym zajął. Wystarczy wejść na brytyjska stronę asosa tzn dopisując com i później w zakładkę kontaktu z nimi. Niestety tutaj linka wkleić nie mogę. Edit: w ciągu trzech dni od mojej interwencji na chacie pieniądze pojawiły się na koncie!

26 stycznia 2022

Radzę omijać ten sklep

Zamówienie złożone w grudniu. Na początku stycznia napisałam meila o informacje co się dzieje z moim zamówieniem. Po tygodniu dostałam odpowiedź że zamówienie nie może zostać zrealizowane i zostało anulowane. Do 10 dni roboczych miały być zwrócone pieniądze. Minęło 16 dni roboczych a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Już wiem czemu nie ma tam infolinii. Odpisuje automat. Nie polecam chyba że chcecie liczyć się z rozczarowaniem.

25 stycznia 2022

Oszustwo

Zamówione 4 rzeczy, dotarło zupełnie co innego. Po dokonaniu zwrotu kontakt urwany, a w końcu odmowa zwrotu środków i likwidacja konta. Złodziejstwo!!!

24 stycznia 2022

Wszystko prawidłowo

Wszystko przebiegło pomyślnie. Uzyskałam pomoc i rozwiązanie problemu dotyczącego mego zamówienia. Wszystko zostało wykonane sprawnie i należycie. Bardzo dobry kontakt z Działem Pomocy.

17 stycznia 2022

Najlepszy e-sklep z jakiego zamawiałam

Zamawiam na Asos (aplikacja) już dwa lata. Przesyłki otrzymuje zawsze w wyznaczonym terminie. Ubrania bardzo dobrej jakości. Biżuteria która wygląda jak złoto. Dobra jakość materiałów. Bardzo duże promocje i wyprzedarze.

16 stycznia 2022

Beware of scammers | Uwaga na oszustów

Beware of scammers. I ordered four items (Hollister tank tops, two T-shirts and a mask) purchased during the promotion. I received Puma sweatpants, a set (pants and jacket). I wrote to the customer service office and was informed that I would return the products and re-order my order at a higher price (no promotion). I regret that it is not possible to share files in the opinion because I have proof of everything. I report the matter to the office of the consumer ombudsman, because it is inconsistent with the regulations of the country where I live. The worst part is that I am not the only case of this with this company. My friends had identical situations, and from the feedback on Trustpilot, I can see that this is a notorious activity of ASOS.
———————
Uwaga oszuści. Zamówiłem cztery produkty (bezrękawniki marki Hollister, dwie koszulki i maseczkę) zakupione w czasie promocji. Otrzymałem spodnie dresowe marki Puma, set (spodnie i jacket). Napisałem do biura obsługi klienta i otrzymałem informacje żebym zwrócił produkty i zamówił ponownie swoje zamówienie w wyższej cenie (brak promocji). Żałuje, że nie ma możliwości udostępnienia plików w opinii bo na wszystko mam dowody. Sprawę zgłaszam do biura rzecznika praw konsumenckich, ponieważ jest to niezgodne z przepisany panującymi w państwie, w którym mieszkam. Najgorsze jest to, że nie jestem jedynym przypadkiem takiej sytuacji związanej z ta firmą. Moi znajomi mieli identyczne sytuacje, a po opiniach na Trustpilot widzę, że jest to notoryczne działanie firmy ASOS.

15 stycznia 2022