ASOS Recenzje

191 669

1,7

Nie da się zrobić reklamacji. Chce reklamowac wadliwy produkt a obsługa mówi że nie mogę go zwrócić po 28 dniach. Nie da się z nimi rozmawiać. Jestem na 10 chacie z obsługą. Nie odpowiesz w minu... Zobacz więcej

O dziwo ASOS dokonał zwrotu, choć na swoim koncie NIE MA DOKONANEGO ZAWROTU.?! Towar odesłałem via Poczta Polska w poniedziałek po południu, a zwrot pieniędzy był już we wtorek - nie wiem o co chod... Zobacz więcej

Chciałem zwrócić buty zakupione przez stronę asos. Wypełniłem formularz zwrotu na stronie asos. Miał przyjść kod do Inposta na maila lub sms. Do tej pory nic nie przyszło i zniknęla opcja z... Zobacz więcej

OSZUSTWO. Firma pobiera pieniądze za zamówienie. Po pozytywnym potwierdzeniu i opłaceniu zamówienia anuluje zamówienie, co jest niezgodne z prawem. Dodatkowo firma nie podała żadnej przyczyna. Wyko... Zobacz więcej

Bardzo słaba

192 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(191 669)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4124

Napisz recenzję

Brak zwrotu za niepełne zamówienie

Otrzymałem 1 produkt z 6 za które zapłaciłem.
Po kontakcie obiecali zwrot pieniędzy, a na następny dzień zablokowali moje konto na ich stronie. Potem dwa razy się upominałem, za każdym razem, było im bardzo przykro w związku z zaistniałą sytuacją.
Potem stwierdzili, że aktywność na moim koncie jest niezgodna z regulaminem, mimo że już kiedyś składałem u nich zamówienie. Cyrk na kółkach.
Oczywiście nic takiego się nie wydarzyło. :)

Nie polecam.

25 sierpnia 2023

Nie polecam. Składam zamówienie, płacę i następnego dnia otrzymuję maila "zamówienie anulowane". Kontakt tylko przez czat i to z sztuczną inteligencją. Czekam już ponad 10 dni na pieniądze. Omijać szerokim łukiem.

7 września 2023

Do trzech razy sztuka..

To było moje 3 zamówienie, 3 anulowane. Bez przyczyny
A wiecie co jest najlepsze? Że konsultanci okłamywali mnie przez 2 dni że moje zamowienie zostało wysłane, że do 22.09 będzie napewno. Żebym czekała!
Wiecie jakie bylo moje zażenowanie kiedy 21 dostałam email, że anulowali zamówienie, ale żebym się nie martwiła bo oddadzą mi pieniądze. Jak tak można drwić z klienta? Kolejny kontakt z obsługą- no cóż wydarzyło się jakiś wypadek z paczka i nie wysłali, ale mogę zamówić buty bo sa dostępne, ale uwaga 3 x droższe. Co to za praktyka ? Pobierają pieniądze, informują że zamówienie wysłane, po czym dostajesz email żebyś zamówiła sobie jeszcze raz 3 x drożej. Żadnego kodu rabatowego w ramach przeprosin i przetrzymywania moich pieniędzy nic. I najlepsze, że to się stało już 3 raz. Nie polecam, chyba że chcecie żeby ktoś trzymał Wasze pieniądze. No bo dziwny zbieg okoliczności że złożyłam 3 zamówienia i 3 anulowane
Fajne żarty z klienta, niech Pani czeka zamówienie będzie a potem anulowane żałosne, mam wszystkie dowody z rozmow

22 września 2023

OSZUSTWO.

OSZUSTWO.
Dodatkowo firma nie podała żadnej przyczyna. Wykonałam próbę kontaktu z firmą, po zapytaniu o przyczynę byłam przekierowywana od jednego "doradcy" do drugiego.
Całkowity brak profesjonalizmu oraz szacunku do klienta.

10 września 2023

Zamówiłem produkt

Zamówiłem produkt, kłamią że nie ma na stanie ( jest), potem kłamią że był problem techniczny - nie chcą go wysłać, czekam na zwrot ale ciągle go nie ma.

Omijać.

19 września 2023

Złożyłem zamówienie

Złożyłem zamówienie, zapłaciłem po 3 dniach przyszła wiadomość, że towaru jednak nie wyślą i zwrócą pieniądze. Wielki minus obiecałem córce buty a tu taki cyrk nie polecam tego gównianego sklepu

21 września 2023

Brak zwrotu środków za potwierdzone odebranie produktów przez Asos

Czekam już dwa miesiące na zwrot kwoty 740 zł. Mam potwierdzenie od ASOS że przesyłka do nich dotarła 17 lipca 2023. Na dziesiątki wysłanych maili nikt nie odpisuje. Adres mailowy na stronie chyba fikcyjny. Straszny zawód, w zeszłym roku byłam zadowolona z zakupów i nawet poleciłam sklep. Na ten moment ZDECYDOWANIE ODRADZAM, OSZUŚCI!!!!

17 lipca 2023

Od 1.5 roku czekam na zwrot pieniędzy

Od 1.5 roku czekam na zwrot pieniędzy , nikt się tym nawet nie interesuje, muszę szukać prawników bo każdy ma gdzieś żeby zwrócić mi pieniądze , porażka, nikt nic tam nie wie, nie polecam

16 września 2022

Brak zwrotu pieniędzy

Zamówiłam sukienkę w lipcu, otrzymałam ją 1 sierpnia. Gdy wyciągnęłam sukienkę z opakowania przeraziłam się marna jakością tej sukienki, była bardzo niska jakość, zamek wyglądał jakby miał się zaraz połamać, a kosztowała niemało bo 600 zł!
Minął miesiąc i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu( zwrot był nadany następnego dnia czyli 2 sierpnia). Zero kontaktu, nikt nie odpisuje na maile, czat tylko po angielsku, ale i tam nawet nie ma żadnej pomocy bo "rozmowa" jest z botem. Nie polecam!

6 września 2023

Bardzo niska jakość produktów

Bardzo niska jakość produktów. Nie można złożyć reklamacji na używany produkt, który po pół godziny używania sie zepsuł. Kontakt możliwy jest tylko z robotem, który nie rozumie kwestii reklamacji.

17 sierpnia 2023

Skóra w butach pękła po dwóch…

Skóra w butach pękła po dwóch miesiącach użytkowania. Kazali odesłać buty, po czym napisali że minął 14 dniowy czas na zwrot butów (od zakupu) i odesłali je z powrotem do mnie. Napisałam że nie zwracałam butów tylko je reklamowałam. Nie dociera to do nich, jak zdarta płyta powtarzają to samo. Stracone pieniądze.

29 czerwca 2023

Pełen profesjonalizm

Wszystko w klasie i w normie.Pełen profesjonalizm.Buty zamówione i opłacone w czwartek.We wtorek u mnie zgodnie z tym co było napisane.Oryginalne!!!
Jak najbardziej polecam!!!

25 kwietnia 2023

Nie polecam asos

zamówiłam drogą kurtkę na prezent
dostałam używaną przetartą z nieudacznie doczepioną metką , skropioną perfumami od których są plamy
reklamacja nie przyjęta dali mi 15 % zniżki na następne zakupy
Nie polecam sklepu bonto banda naciagaczy

14 marca 2023

Zakupy

Wszystko super , zamówienie przebiegło bezproblemowo, towar dostarczony w 3 dni . Gorąco polecam.

3 marca 2023

Niedokonanie zwrotu pieniędzy

Zwrotu towaru dokonałem prawie rok temu. Pisałem z obsługą klienta przez długi czas po czym kontakt się urwał. Upominałem się kilka razy o należne mi pieniądze aż w końcu sprawa trafiła do Rzecznika Praw Konsumenta.

3 lutego 2022

Polecam ten sklep!

Zamawiałam w tym sklepie wielokrotnie i za każdym razem byłam zadowolona. Bardzo dobra jakość ubrań, szybka obsługa zwrotów, dobry kontakt z biurem obsługi. Polecam!

22 września 2022