Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Va lite fundersam över alla dåliga kommentarer och kändes inte så hoppfullt. ARN har på riktigt blivit en rutten myndighet. Besluten är inkompetenta, dokumentation vrids till annat och ignoreras och v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick ett dörruppslag i bilen, trots lack med pärlemoreffekt beslutade försäkringsbolaget att endast lackera dörren. All praxis säger att man ska lackera mer ytor, allså anliggande ytor. Skickade in ti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helt ofattbart att de dömde till FLYTT-Expertens fördel med tanke på vad de ställt till med. Trasig bokhylla som vi fick vänta på i 5 månader. Slarvigt packat trasig CD samt trasiga oskyddade prylar.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sex månader efter att jag har skickat in all dokumentation och mängder av bevis frågar de efter bilens registreringsnummer. Det är svårt att beskriva det som något annat än ren amatörism. Resultatet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Ge administratören sparken

Jag fyller i uppgifter i 30 minuter och sedan hänger sig sidan. När den sedan till slut öppnar, ja då är alla uppgifter jag lagt in borta.
Klåpare är bara förnamnet.

18 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

De tar bara din tid och skyddar…

De tar bara din tid och skyddar smutsiga företag oavsett hur allvarligt det är så e dessa rövare värre än paragraffryttarna för dom använder iallafall paragrafer😅

7 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Man slössar bara sin tid

Man slössar bara sin tid, för jag hade 100 % rätt samt bevis som hjälpte inte att få mina pengar tillbaka.
Rekommenderar aldrig. Sämsta nämnden.

14 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Man kan ej ge minus stärnor OM skulle…

Man kan ej ge minus stärnor OM skulle jag ge så många jag skulle kunna !
I mitt fall o 2ggr o om nätkasino då jag bevisat dels 1 kasino ljuger + ett annat ärende så bevisar jag att jag skulle kunna sätta in pengar men kunde ändå sätta in 1000:-
O på ARNS hemsida står klart o tydligt dom gör om pröviningen om dom brustit !
Samt prövar dom ärendet även om motparten skiter i att svara !

O ändå lägger dom ner mina 2 fall SKRÄMMANDE!
Spelinspektionen hänvisar en till ARN o ARN skiter i det!

Men så går ju alla hand i hand med staten !
Men Spelinspektionen kan driva in miljoner i sanktionsavgifter o ARN näää!

ANMÄL dessa till DO o stäm dom !

8 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Jag hade tvist med ett företag

Jag hade tvist med ett företag, som såg ut att vara svenskt, men var egentligen från Hong Kong. Långvarig fajt med företagets kundservice gav inget resultat. Så jag gav upp. Jag anmälde ärendet till ARN, med massor av bevis från min sida (jag hade absolut rätt!) . Men att de till o med skickade brev till företaget i Hong Kong, var överraskande. Och företaget ville först betala tillbaka bara en del av "stulna" pengar, men ARN skötte allt, så jag är helt skadefri nu.
Jag har fullt förtroende. ARN är den bästa instansen att vända sig till, när man inte själv längre orkar fajtas.

5 czerwca 2021

ARN VARNING

Jag rekommenderar att vid en tvist inte vända er till ARN.
Min ex sambos lägenhet brann ned och allt blev förstört. I lägenheten som jag hade bott i många år hade jag många saker såsom gemensamma möbler och föremål som jag valde att lämna kvar tillfälligt för barnens skull.
Försäkringsbolaget Folksam som först inte hade lust att ersätta mig då de ansåg att bevis saknades. Ändrade sig dock två gånger och ljög dessutom om min maxersättning vilket de påstod var 40000kr men sanningen var 80000kr.
Trots inskickade kvitton till Folksam samt två vittnen ansåg ARN att jag inte kunde bevisa att jag hade dessa saker som jag uppgav vilket inte var några konstiga saker utan normala såsom möbler husgeråd m.m.
Hur ska man som konsument kunna bevisa något som har brunnit upp?
Folksam tog sig ens tid att undersöka och kvitton samt vittnen räcker tydligen inte som bevis för ARN.
Visserligen fick jag lite ersättning ifrån Folksam men ett vad jag begärde vilket var 40000kr och de betalade ut 28000kr för ett helt hem.
Så ARN och Folksam är ett skämt och jag varnar alla att täcka försäkring hos Folksam och uppstår en tvist gå till domstol direkt istället föratt kontakta ARN som ställer helt absurda beviskrav.
Jag kommer aldrig någonsin mer att vända mig till ARN då denna instans är in- kompetensen personifierad. Jag är inte förvånad att betyget på Trustpilot ligger där det ligger.
Jag hoppas att denna kalleanka myndighet som puffade upp 1968 puffas ned igen och att pengarna som pumpas in till ARN läggs på något annat istället för lagrådens fikabröd och oförtjänt höga löner.

29 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Jag fick jätte orättvis beslut angående…

Jag fick jätte orättvis beslut angående mitt hår som blev förstörd av en salong. Svårt att bevisa på bilder hur håret ser ut i verkligheten. Det fattas kontor/myndighet som kan fatta beslut på plats i sådana äränden som mitt. Någon borde träffa en människa och bedöma i verkligheten. Det påverkade mig jätte mycket mentalt och ekonomiskt i samband med ännu värre förlust. Efter beslut som kom efter 7 månader jag känner mig ännu sämre :(... inte värd att kämpa, allt är så orättvis nuförtiden. Dom som skadar, lurar, fuskar vinner för ofta. En ärlig människa förlorar... och jag vågar inte mer gå till frisör tyvärr...

29 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Ett företag som inte gör sitt jobb

Man anmäler till er och det händer absolut ingenting. Ni vill inte göra det jobb. Ni har inte svarat på Mail. Eller gett någon respons på mina uppdateringar. Ni bryr er inte. Ni kan inte. Ni vill bara sitta och softa på jobbet hela dagarna. Själv skulle jag få sparken om jag höll på så.

21 lipca 2020

Helt värdelösa tyvärr

Helt värdelösa tyvärr. Handlade två fina och ganska nya Skoda Octavia för flera år sen av en bilhandlare i Hedemora. Ena bilen gick sönder nästan varje vecka (punktering direkt efter köpet samt brand vid motorn dagarna efter, större delen av avgassystemet ramlade av lite senare etc) och bilen havererade fullständigt mitt i city Stockholm ett år senare ich. Där sålde vi den billigt till en köpare som hämtade den på stället. Vi kopplade tidigt in ARN för att avkräva säljaren kompensation med en gedigen bunt kvitton och intyg om en alldeles för trasig bil av verkstan. ARN gjorde ingen nytta alls i detta ärende och menade att vi skulle ha FLER bevis för att bilen varit undermålig. Helt tandlös organisation. Fy skäms Sverige med sina tragiska myndigheter. 👎🏾

9 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

ARN, gör inget emot resebolag som bryter mot lagen.

ARN gör ingenting i ett fall där det är uppenbart att ett resebolag (Sunweb) bryter mot paketreselagen.
Enligt ARN förekommer ingen tvist eftersom båda parter är överens om beloppet. Men företaget som enligt lag skall betala inom 5-10 bankdagar inte gjort det på 3 månader bryr de sig inte i.

17 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Trots att felen visat sig inom 5…

Köpte bil från kvd, och de har lurat mig med dolda fel... Anmält till ARN för att få rätten! Men tyvärr som vanligt ARN har blundat sig och brutit

konsumentköplagen som säger att:

20 a § konsumentköplagen stadgar att ett fel som visar sig inom 6 månader från tidpunkten då säljaren avlämnade varan till dig ska anses ha funnits vid avlämnandet, om inte säljaren kan bevisa motsatsen. Detta innebär att säljaren som utgångspunkt bär ansvaret för sådana fel, eftersom det dolda felet gör att bilen vid köpet ändå avvek från det som hade avtalats mellan er.

Trots att felen visat sig inom 5 månader, ARN beslutade att jag som köpare misslyckad bevisa felet funnits vid avlämnandet.
Enligt konsumentköplagen
20 a § det säljaren som borde bevisa. typiskt diskriminering mot kunder!!!

Det går inte överklaga och omprövning på ARN blind felaktigt omdömeslöst!!

Jag ska inte upp och kör vidare till domstolen!! Kämpa för rättvisa!!

28 maja 2020

Helt värdelösa

Helt värdelösa! Slöseri med mina skattepengar! Läser inte dokumenten som är inskickade! Beslut som inte kan överklagas. Företag behöver inte ens följa deras råd! Usch!

16 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Bra att det finns men tråkigt att…

Bra att det finns men tråkigt att företagen inte tvingas följa ARNs beslut. Har anmält flera företag och fått rätt i flera fall men endast ett av företagen har följt ARNs beslut. Känns ganska tandlöst i min mening.

20 kwietnia 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej