Apollo Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Övernattning vid hemresa på Rhodos är inte bra, man missar rätt mycket tid på Symi, nu fixade personalen på plats att vi kunde åka en senare färja på lördags kvällen, bättre men inte optimalt Har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det här var Första gången vi reste med Apollo🩷👌allt var Såå bra, hotellet med all sin fantastiska personal,fantastisk mat både vad gäller frukostbuffén och annan mat. Rent och snyggt på rummet,Såå f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hotell Glaros! Enkelt och mysigt hotell, med bästa läge tre meter från havet för morgondoppet. Bra varierad frukost, god mat och jättetrevligt värdpar. Läget är centralt med direkt tillgång til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra arrangerad resa! I väntan på avfärd med båten, fick vi tillbringa några härliga timmar på en resort, istället för att vara kvar på flygplatsen/vänta i hamnen, vilket var väldigt skönt! En mycket p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 301

Napisz recenzję

Bra hotell

Bra hotell. Alla är jätte trevliga. God mat. Finns något att göra för alla. Visst stranden är stenig men underbart vatten. Kommer absolut tillbaka.

10 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Så kul att höra att du var nöjd med resan och att du vill resa med oss igen! 😍

Bra och prisvärt boende

Bra och prisvärt boende. Rent, trevlig och hjälpsam personal samt närhet till strand, restauranger och butiker.

14 sierpnia 2026

Tack för din feedback! 🫶💙

Hela resan var toppen

Hela resan var toppen. Servicen från Apollo var superbra. Snabb feedback på eventuella frågor som vi hade runt hotellet o resans mål. Bra information om Apollos aktiviteter på resmålet också. 10 av 10 enligt oss.

31 lipca 2026

Vad kul att höra att ni var nöjda med Apollo. Tack för dina kommentarer! 😍🩵

Kan rekommendera Apollo

Apollo har för det mesta bra priser och AC och värdeskåp (om det finns på rummet) ingår nästan alltid. Flygresan, båtresan och hotellet var jättebra. Det enda negativa var att man fick vänta så länge på Skiathos på båtresan, det är jobbigt när man gått upp mitt i natten.. Det gick båtar tidigare som man kunnat ta och personalen på restaurangen där man fick vänta var inte så jättetrevliga. Apollos personal på plats var däremot jättebra! Hemresan var väldigt smidig.

8 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack så mycket för att du delar med dig! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med resan och Apollos service. Synd bara på den långa väntan på Skiathos. Hoppas på en ännu smidigare resa nästa gång! 🌸

Bra frukost

Bra frukost. Fria solsängar på stranden. A/C och saftybox gratis. Bra med både vinglas och drinkglas. Rent och snyggt.

7 sierpnia 2026

Tack för din feedback! 😍

Oceniono na 1 z 5

oerhört oseriöst undvik Apollo

oerhört oseriöst undvik. Bad sambon boka resa, i sista steget ändras priset i en liten ruta med nästan 5000kr. Tyvärr var hon inte uppmärksam. Fortfarande så är det felaktiga priset på hemsidan. Pratar med kundtjänst som säger att det gör dom ibland. aldrig varit med om att priset ändras i sista steget när man tycker bekräfta bokning. Lurendrejeri

1 września 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Vi beklagar verkligen att du upplevde bokningsprocessen på det här sättet och har full förståelse för att det känns frustrerande när priset ändras i samband med bokningen.

Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan, vilket innebär att priset kan förändras när som helst i boknings steget. Det pris som visas i det sista steget innan bokningen slutförs är det aktuella priset för resan.

Vi beklagar återigen upplevelsen och tackar för din feedback! 🩵

Bra service

Mycket serviceinriktad, trevlig personal från vi landade tills vi åkte hem. Fick mycket hjälp, tips och idéer. Stort tack! Kommer åka med er igen!

Hade lite svårt att förstå danska på en av utflykterna, då skulle man kanske kunna berätta på engelska också. Visst det stod skandinaviska som språk men finska och danska är rätt svårt som svensk att förstå.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att ni uppskattade servicen och all hjälp under resan. 💙

Vi tar självklart med oss den feedbacken i vårt fortsatta arbete! 🥰

Trevligt resa med Apollo

Trevligt resa med Apollo som jag tycker har trevliga och prisvärda hotell. Både enklare och med fler faciliteter och fler med närhet till havet. Alltid trevlig och välkomnande personal på de hotell och platser jag besökt, vilket är i Grekland. Kan varmt rekommendera Apollo 😊

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Åh tack för dina kommentarer! 😍

Oceniono na 5 z 5

Apollo mycket bra charter resa bolag…

Apollo mycket bra charter resa bolag men hotellet var väldigt dåligt denna gången jag alltid resa med Apollo

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Det är tråkigt att höra att hotellet inte levde upp till dina förväntningar den här gången. Vi tar självklart din feedback på allvar och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre hotellupplevelse vid din nästa resa med oss. ☀️✈️

Enkelt och smidigt

Enkelt att bok, dvs en utmärkt enkel hemsida! Bra info i appen före och under resans gång!

3 sierpnia 2026

Tack för din kommentar! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Playitas på Limnos har verkligen allt…

Playitas på Limnos har verkligen allt man kan önska sig. Mycket fint hotell och område, träning för alla och en riktigt trevlig stad som andas Grekland och inte massturism. Åk hit!

2 sierpnia 2026

Fantastiskt att höra att ni var så nöjda med Porto Myrina på Limnos! 😍

Oceniono na 5 z 5

Hotellet var rent och snyggt

Hotellet var rent och snyggt. Det var gott om utrymme i lägenheterna. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Apollo representant, Linnea Karlsson, var oerhört trevlig och hjälpsam. Vi har en mycket skön upplevelse med oss hem och vi rekommenderar vårt hotell.

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för att ni rekommenderar hotellet och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vi hoppas få hälsa er välkomna tillbaka snart igen! ✈️☀️

Oceniono na 4 z 5

Mysigt hotell med fin utsikt

Mysigt hotell och fina rum. Fin utsikt från hotellet eftersom det ligger i en backe. Väldigt nära till havet, 5 minuters promenad. Fräscha toaletter vid poolområdet. Dock jobbig backe att gå uppför till rummen. Ca 15 min promenad till centrum.

9 sierpnia 2026

Tack för din feedback! 😊💙

Oceniono na 5 z 5

Enkelt och bra att resa med Apollo

Enkelt och bra att resa med Apollo. Otroligt fint hotell och teamet på plats på Lesvos fanns alltid tillgängliga😍 Jättegod

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Åh tusen tack för dina fina ord. Vad kul att höra att ni var nöjda med resan! 🥰❤️

Bra upplevelse

Allt var bra förutom maten på flygplanet. Det var det sämsta jag har ätit.
Hotellet var superbra, men inte tillräckligt många solsängar. Folk gick upp 6 på morgonen för att paxa sängarna.

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Vad roligt att höra att hotellet var superbra och att ni i övrigt hade en fin upplevelse. 😊

Vi beklagar verkligen att maten ombord inte levde upp till era förväntningar. Vi tar självklart med oss er feedback vidare. Vi förstår också frustrationen kring solsängarna – att behöva gå upp redan klockan 6 för att få en plats är förstås inte en optimal lösning.

Tack för att ni tog er tid att dela med er av både det som fungerade bra och det som kan förbättras! 🩵

Oceniono na 5 z 5

Hotellet uppfyllde alla önskemål som…

Hotellet uppfyllde alla önskemål som jag hade. Hög standard på rummet. Fanns allt man kunde önska sig till frukost. Mycket vänlig och serviceinriktad personal. Någon gång svårt att få solsäng vid poolen men det berodde sannolikt på att det var röd flagg vid stranden så att man inte kunde bada där. Sista dagen då jag skulle resa sent på kvällen gick det bra att lämna väska i bagagerum och sen duscha vid gymmet. Jag är alltigenom nöjd med min vistelse på hotellet.

31 lipca 2026

Nyöppnat hotell

Nyöppnat hotell. Varm och vänlig personal sim gärna gjorde det lilla extra. Lugnt och avslappnande. Det enda man saknade var tillgång till att fylla på dricksvatten, men det ska ju heller kanske inte ingå på finare hotell. Samma med påfyllnad av kaffekapslar i Nespressomaskinen på rummet.

26 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej