Det här var Första gången vi reste med Apollo🩷👌allt var Såå bra, hotellet med all sin fantastiska personal,fantastisk mat både vad gäller frukostbuffén och annan mat. Rent och snyggt på rummet,Såå f... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hotell Glaros! Enkelt och mysigt hotell, med bästa läge tre meter från havet för morgondoppet. Bra varierad frukost, god mat och jättetrevligt värdpar. Läget är centralt med direkt tillgång til... Zobacz więcej
Bra bemött vid ankomst av Apollo. Fräscht hotell, trevlig personal. bra 2rumslgh med bra städning, dock väldigt hårda sängar. Nära till pool och strand. Solstol ingick och det var inga problem och f... Zobacz więcej
Övernattning vid hemresa på Rhodos är inte bra, man missar rätt mycket tid på Symi, nu fixade personalen på plats att vi kunde åka en senare färja på lördags kvällen, bättre men inte optimalt Har... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!
Dane kontaktowe
Ynglingagatan 2, 11347, Stockholm, Szwecja
- 0771-373737
- www.apollo.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Nyöppnat hotell
Nyöppnat hotell. Varm och vänlig personal sim gärna gjorde det lilla extra. Lugnt och avslappnande. Det enda man saknade var tillgång till att fylla på dricksvatten, men det ska ju heller kanske inte ingå på finare hotell. Samma med påfyllnad av kaffekapslar i Nespressomaskinen på rummet.
Everything went well during the trip
Everything went well during the trip , the hotel was clean and tidy, the food was good and the beach was a bit small but calm for swimming
Trevligt resemål i Grekland
Trevligt resemål i Grekland. Älskar stränderna, vattnet och den mysiga staden med alla restauranger. Vårt hotell var toppen

Allt var bra
Allt var bra, förutom att ett sällskap hade betalat för att bli avsläppta först nere i Platanias (nästan nere i Gerani)
Vi blev mkt förvånade o förbannade att det bara går att göra så. Vi åker till Kreta två ggr/år och har aldrig varit med om något liknande. Apolloguiden bekräftade att det var så.
I övrigt en helt underbar vecka med mina nära o kära. Bra hotell, frukostbuffé mm. Kreta visar sig alltid från sin bästa sida.

En total katastrof
En total katastrof, befinner mig utan mitt baggage och får ingen som helst hjälp - personalen på plats tycker inte det är nödvändigt man heller skaffar nya plagg utan säger att man ”kanske” får ersättning

Allt var perfekt
Allt var perfekt , hotellet , maten och stranden , jag och min man var jätte nöjda om allt . Personalen var mycket vänlig , rummet städades varje dag , vi fick nytvättade strandhanddukar varje dag , så det finns ingenting att klaga , kan rekommendera stark . Vi tänker resa igen .

Santorini - Santo Miramare Resort
Så fint hotell som verkligen levde upp till bilderna Apollo hade på sin hemsida.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Nöjd med hotell och plats.
Nöjd med hotell och plats.
Hotellpersonal är mycket hjälpsamma och trevliga, maten varierande och god.
Poolområdet är fint. Stadskärnan mysig dock en bit att gå till centrum.

Över förväntan,Parga
Parga,resmålet var precis som det var beskrivet i annonsen.
Hotellet var jättefint!
Trevlig personal och fina stora rum med egen pool.
Två utflykter via Apollo,så bra dagar med turkost hav (båtresa)och kajak i floden.
Över förväntan.
Lugnt och skönt,5 min prom till havet.

‼️ÅK INTE MED APOLLO
‼️ÅK. INTE. MED. APOLLO. Jag var alltid stressad. Jag kunde inte slappna av. De var jätte dåliga på att svara och otydliga. Mitt flyg blev inställt och de hade inte en rutin för det och var alltid otydliga. När man ringde de svarade de inte även om de sa att de alltid skulle det. När de väl svarade var det som att prata med en vägg. Vi skulle fått 15 euro att få betala mat för när det blev framflyttat som det blev men den betalningen funkade inte ens.ÅK INTE MED APOLLO‼️

Lätt att boka med Apollo
Resan med Apollo till Zakynthos var perfekt. Snabb resa, bra hotell och lätta att boka i deras app.

Rhodos
Fantastiskt vecka,go mat, fint hotell, bra info fr Apollo .
Vi åker gärna med Apollo igen. Det enda negativa va flyget, SAS lite halvspydig personal och inga kalla drycker på resan till Rhodos. Men som plus - planet va ingen tid !!
Flygresan blev alldeles för lång pga…
Flygresan blev alldeles för lång pga mellanlandning i Köpenhamn.
Vi har varit på Fuerteventura förut, det här var tionde gången och alltid flygigt direkt.
Även väntetid på en ganska sliten hyrbil (Topcar) vid flygplatsen. Bilen var inte klar när vi anlände.
I övrigt var allt bra.
Resan jag genomförde med Apollo var jag…
Resan jag genomförde med Apollo var jag väldigt nöjd med. Allt funkade, flyg, transfer, hotell osv.
Stället
Stället, personalen, maten, allt är helt fantastiskt🤩 Om jag skulle verka fram något, så är flygtiderna förbättringsbara.
Det var vårt andra besök på Apollos…
Det var vårt andra besök på Apollos playitas hotel på Limnos. Jättebra träningsutbud, bra instruktörer. Gymmet är bra. Stor pool med många solstolar. Sandstranden är dock inte så fin ( tråkig) Rent och fräscht hotell. Jättetrevlig personal i receptionen.
Nära att gå in till lilla byn samt en mindre finare strand med många solbadar som är gratis mot att man tar något att dricka/äta. 1 km till stranden och 2 km till byn. Det är enkelt att promenera in för det finns en gångväg intill bilvägen, dock det är inte många bilar som passerar där. Att ta taxi hem från byn kostar 7 euro. Skippa maten på flyget för det var i stort sett oätligt. Vi kommer tillbaka.
Väldigt fin service från Apollos personal
Väldigt fin service från Apollos personal på Niños hotell. Särskilt sportinstruktören var trevlig och entusiasmerande!
Kombinationsresa Tilos och Rhodos
Kombinationsresa Tilos och Rhodos. Allt flöt smidigt med transporter och särskilt plus för att vi fick tillbringa väntan på båt till Tilos på ett trevligt hotellområde istället för i den lilla hamnen Kamiros. Hotellen på resp destination var också mycket bra och motsvarade förväntningarna.
Doświadczenie Trustpilot