Apollo Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Övernattning vid hemresa på Rhodos är inte bra, man missar rätt mycket tid på Symi, nu fixade personalen på plats att vi kunde åka en senare färja på lördags kvällen, bättre men inte optimalt Har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det här var Första gången vi reste med Apollo🩷👌allt var Såå bra, hotellet med all sin fantastiska personal,fantastisk mat både vad gäller frukostbuffén och annan mat. Rent och snyggt på rummet,Såå f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hotell Glaros! Enkelt och mysigt hotell, med bästa läge tre meter från havet för morgondoppet. Bra varierad frukost, god mat och jättetrevligt värdpar. Läget är centralt med direkt tillgång til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra arrangerad resa! I väntan på avfärd med båten, fick vi tillbringa några härliga timmar på en resort, istället för att vara kvar på flygplatsen/vänta i hamnen, vilket var väldigt skönt! En mycket p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 301

Napisz recenzję

Underbar lugn liten by Pagonia

Personalen på flyget var trevliga, lyhörda för att jag var flygrädd. Hade inte direkt någon kontakt med apollos personal men det var för att det inte fanns något behov av det. Bodde bra i den lilla byn i pagonia. Hade inte gjort något om uteplatsen varit större och att det hade funnits ev ett parasoll då det var extremt varmt.

24 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Var lite missnöjd att planet var…

Var lite missnöjd att planet var försenat med 4 timmar från Landvetter.
Rhodos St.James var att fantastiskt ställe mycket trevlig personal, fina bad både i havet och poolen. Lugnt ställe och nästan bara vuxna. Kommer åka dit igen.

20 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Aldrig mer Apollo NÅGONSIN

Aldrig mer Apollo NÅGONSIN! Vill tillägga att hotellet och vistelsen var det absolut ingenting fel på. Tvärtom. Superbra hotell och toppenläge. MEN vår transferbuss dök ej upp påvägen hem. Vi stod utanför hotellet där vi fått direktiv att vi skulle stå 30 minuter innan buss skulle hämta oss. Buss kommer ej. Vi kontaktar Apollo om detta efter att det gått 30 minuter ÖVER avtalad tid. Personal på Apollo ber oss ta en taxi för att hinna med vårt flyg och säger att vi ska få pengar tillbaka för detta sedan. Jag behövde bara göra en reklamation. Vi gjorde en reklamation när vi kom hem, bifogade kvitto och förklarade situationen. Vi blir nekad reklamation då busschauffören påstår att han varit utanför vårt hotell och gått ut och ”letat” efter oss. Ingen buss kom, vi satt utanför hotellet istället för inne i lobbyn och svettades i 36 grader för att absolut inte missa bussen. En halvtimme innan utsatt tid! ”Vi väljer att lita på vår samarbetspartner”. TROTS att har visat bilder utanför hotellet med tidstämplar som visar att vi satt vid exakt samma plats som vi blev lämnade på. Vi har visat bevis på att vi var där långt innan utsatt tid och ändå så nekas vi ersättning. EFTER BEVIS! Apollo kan inte på något sätt visa bevis på att chauffören varit på hotellet förutom hens ord och bryr sig inte om att vi gjort allt vi skulle. Det här kommer vi ta vidare då det är helt bedrövligt att ha sådan otroligt dålig kundservice och bemötande. Att indirekt påstå att vi ljuger.. när vi motbevisat att chauffören ej kom. LÖS kunden eller förlora kunden och många fler speciellt när en samarbetspartner till er har har gjort fel och nu ert bemötande efteråt. Får ni problem på något sätt med Apollo så kommer dom fullständigt strunta i att kompensera er. Alla positiva reviews är om destinationerna/hotellet inte om deras kundservice och den är bedrövlig. Det handlar inte ens om pengarna, det handlar om att inte göra vad som är rätt för en kund som dessutom var så förstående att sådant här kan hända men kommer inte acceptera att behöva betala för någon annans misstag.
Vi betalade taxi för 900kr. Vi fick efter mycket tjat tillbaka 305kr för transfern vi betalat tillbaka till flygplatsen eftersom den aldrig kom men vi fick ingenting för taxin. Det är småpengar för vad man betalar för resan och Apollo vill inte göra vad som är korrekt. Akta er. ARN kommer kontaktas.

23 sierpnia 2026

Smidigt och proffesionellt

Allt var väldigt smidigt, från upphämtning med transfer till service av personalen på plats. Jag uppskattade särskilt att man kunde ha direktkontakt via sms om frågor uppstod under resan. Det var också bra med apollo-appen där man kunde se aktiviteter som erbjöds under resan eller vilka tider som gällde vid dit- och avresa. Hotellet var magiskt och var utsett till ett apolloduo-hotell, vilket levde upp till förväntningarna med råge. Inget att klaga på!

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Underbart att höra att ni var så nöjda med allt. Stort tack för din fina feedback! 😍🩵

Oceniono na 5 z 5

Apollo är aldrig en besvikelse

Har rest med Apollo ett flertal gånger och det är alltid jättebra. Bra priser när man bokar, tydligt och allt går smidigt väl på plats. Vi bokar alltid shuttle och det är trevligt personal, man känner sig välkommen och redo för semester. Tydlig information alltid både inför resa och hemresa igen. Toppen! Kommer att fortsätta boka med Apollo.

18 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tusen tack för dina fina kommentarer! Vi är glada att höra att ni vill fortsätta boka resor med oss 🥰❤️

Oceniono na 5 z 5

Var på Playitas på Fuerteventura i…

Var på Playitas på Fuerteventura i slutet av augusti. Allt var toppenbra! Massvis av träning, fina pooler, bra mat, rent i fräscht!
Åker gärna tillbaka!

18 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Kul att höra att ni var nöjda med resan och kan tänka er att åka tillbaka! 🫶❤️

Oceniono na 5 z 5

Det var andra gången jag var på cavo…

Det var andra gången jag var på cavo spada kreta. Första ggn var retreat, denna ggn med min man . De reseledare som var på plats hade bra information, trevliga och kämpade i värmen med alla aktiviteter under dagarna. Helt otroligt att höll humöret igång med positiv energi. Mvh Desirée & Tomas

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack snälla för din feedback! 😍❤️

Kroatien, Baska Voda

Reste till Kroatien och allt ifrån bokning till hemresa var väldigt enkelt. Vi fick ett sjukt barn på resan och fick snabbt kontakt med närmaste läkare via personalen på plats. Boendet överträffade våra förväntningar med råge och transfern var smidig.
Vi har rest med Apollo till Thailand tidigare och hade samma bra upplevelse då.

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Kul att höra att ni hade en bra upplevelse. Vi beklagar att ni råkade ut för sjukdom på plats, men skönt att det löste sig med att få kontakt med läkare! ❤️

Dansk personal

Vi åker alltid med Apollo, varje år. Tyvärr vara det bara danskar (och en svensk tjej) och ingen av dem ansträngde sig för att prata så vi svenskar och norrmän förstod. Det var helt omöjligt att förstå vad dom sa. Och när de (danskarna) kom till hotellet ställde dom upp en stor pärm framför ansiktet och satt och stirrade ner i mobilen istället för att sitta öppet och bjuda in till samtal. Annars är vi supernöjda med Apollo! Men inga fler danskar nästa år, tack!

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för din feedback och för att ni väljer att resa med oss år efter år! ☀️ Tråkigt att kommunikationen och bemötandet inte motsvarade era förväntningar denna gång. På våra destinationer har vi skandinavisk talande personal och om man inte förstår varandra så kan man alltid ta det på engelska. Vi tar självklart med oss dina synpunkter framåt. Härligt att ni i övrigt är så nöjda med Apollo, och varmt välkomna tillbaka! 💙

Rhodos augusti 2026

Eftersom jag inte varit på en charterresa på 30 år så var min resa något jag sett fram emot när jag bokade den. Jag tycker hela upplevelsen var mycket bra! Apollo som researangör och personalen på plats var vad jag sett fram emot och resmålet och vad man kunde göra fanns där, det var upp till mej att få det hända. Jag är glad att jag reste, jag önskar det hade varit liiite svalare men det var det ända som jag upplevde som en grej.. jag badade en del och ölen var kall så min upplevelse var finfin! :)

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Så härligt att du haft en bra resa och att du är nöjd med oss på Apollo. Tack för dina kommentarer! 😍

Bra restresa

Vi köpte restresa 2dgr innan till Ialysos Rhodos och hade låg förväntan. Blev jättebra! Ok hotell, bra pool med lediga stolar hela veckan. Bra bar/mat vid poolen och 2min promenad till havet var grymt. Helt ok pris på solstol/parasoll i 1a led. Trevlig personal på hotellet och Apollo info bra. Bokade 1 dyrt båtutflykt Skoj på Havet, heldag och vi hade kul!!
Enda trista var magsjuka vi fick avresedagen…men det är ju inte Apollos fel. Många drabbade.

12 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för din fina feedback! 💙 Härligt att resan överträffade förväntningarna och att ni fick en så bra vecka. Tråkigt med avslutningen, och vi hoppas att ni snabbt mådde bättre. Varmt välkomna tillbaka! 🥰

Härlig resa

Vi har rest med flera olika resebyråer men ingen så bra som Apollo! Väldigt trevlig personal både på flygplats och hotell. Bra och tydlig information via sms gällande både bränder och transfer. Rekommenderas !

31 lipca 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tusen tack för de fina orden! 💙 Så glada vi blir av att höra att ni är nöjda med både vår personal och informationen under resan. Vi hoppas få välkomna er på många fler härliga resor med oss! 😍☀️

Oceniono na 5 z 5

Reseledare som var aktiva och lätta att…

Reseledare som var aktiva och lätta att nå. Amoppi är ett fint ställe med ett lugn som blir välgörande. Hotellet Apolis är en fin liten pärla med bra och trevlig personal.

10 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för dina fina kommentarer! 😍

Oceniono na 2 z 5

Dålig information från Apollo och uråldriga bussar

Dålig information eller ingen Alls skulle jag vilja säga om upphämtning till bussen från 1 stället till 2 stället, då vi valde att ta en kombinations resa i grekland. Lefkas/ Parga.
Inget Sms eller någonting.

Sen Apollos buss som hämtade upp efter vecka 2 i Parga.
Både chaffören och Bussen måste varit från starten av 30 talet.
Nä super dålig avslutning , och hemska Bussar.. trasiga och skitiga,

7 września 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att informationen kring upphämtningen var bristfällig och att busstransporten inte motsvarade förväntningarna. Det är självklart inte den avslutning på resan vi önskar för våra gäster. Vi tar med oss dina synpunkter och ser till att de förs vidare till berörda parter 💙

Personalen var jättetrevliga

Personalen var jättetrevliga, maten var god, kunde varit lite mer utbud till frukostbuffén. Rummen var fina, städningen var jättebra. Det finns lite saker som behöver förbättras för att klassas som 4 stjärnigt, sargen runt poolen behöver bytas bla. Men själva helheten var jättebra, och stället låg perfekt med närheten till havet o stan.

10 sierpnia 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige

Tack för fina ord och värdefull feedback! Så roligt att ni hade en härlig vistelse och uppskattade både personalen, maten och läget. Vi tar med oss era synpunkter och hoppas få välkomna er tillbaka snart! ☀️🥰

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej