Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Apollo Sverige skötte sig utmärkt och hjälpte oss mycket i vår svåra sits. Hotellet var det sämsta vi någonsin har bott på. Resan 33881963 och hotell Los Mariachis. Vi fick hjälp av Apollo att byta h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rekommenderar verkligen Hotell Baía Azul på Madeira. Vårt rum hade havsutsikt, somnade till vågornas brus varje kväll. Hotellet är väldigt fräscht med inomhus- och utomhuspooler, gym. Frukostbuffén va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk resa till Dubai och vad är det som gjorde den bra? Bra flyg med Emirates, fantastiskt hotell Marriott The Palm och personalen var så gästvänlig, rummet magiskt och vi fick med havsutsikt me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt hotell och service Detta är ett väldigt fint hotell jag verkligen rekommenderar. Fantastisk service med underbar personal som ger ALLT för att vi ska trivas. Glada och service minded ”... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Flyget var jättebra.

Flyget var jättebra.
Personal i hurghada var fantastiska, kunde svara på alla frågor som dök upp.
Hotellet var det bästa vi bott på i Egypten detta var fjärde gången

17 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Mycket bristande hantering av…

Mycket bristande hantering av reklamation av kundservice. Hade under en vistelse på Sri Lanka problem med lösspringande hundar inom hotellområdet. Detta förekom dagligen och även på hotellets restauranger. Personalen på hotellet var medvetna om problemen och kunde inte göra så mycket åt det. Jag vill hävda att ett så stort problem borde tydligt framgå i hotellbeskrivningen och inte i mer svävande text som Apollo hänvisar till i den generella beskrivningen av landet. Är det vid enstaka tillfällen hade det varit sin sak, men dagligen och utan att Apollos representation på plats eller deras jourhavande kundservice inte tar ärendet på allvar är en stor besvikelse på en dyr resa. Vid reklamation tas inte ärendet på allvar utan kundservice skickar enbart generella svar. Jag kommer att gå vidare med en anmälan till ARN.

23 grudnia 2025

Dåligt kundservice

Det är anmärkningsvärt och beklagligt hur ansvariga för Apollo väljer att hantera kritik genom att radera personer från sin Facebook-sida, blockera dem och förhindra fria kommentarer samt kundomdömen. Ett sådant agerande uppfattas inte som professionellt, utan snarare som ett undvikande av ansvar och en brist på mognad i ledning och kundhantering.
Istället för att bemöta kritik på ett öppet, sakligt och ansvarsfullt sätt – vilket är kännetecknande för seriösa och etablerade företag – väljer man att tysta missnöjda kunder. Detta ger intrycket av att företaget saknar vilja att lyssna, förbättra sin service och ta kundernas synpunkter på allvar.
Det väcker därför en legitim fråga:
Är det verkligen en del av företagets affärspolicy att undvika dialog, blockera kunder och begränsa deras möjlighet att uttrycka sina åsikter och utvärdera kundservicen?
Ett sådant förhållningssätt riskerar att skada förtroendet för företaget och står i kontrast till grundläggande principer om transparens, ansvarstagande och god kundservice.

2 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Smy Tahona hotell Fuerteventura

Jag visste att vi inte hade bokat ett 5☆ hotell. Smy Tahona hotell på Fuerteventura 12/12-19/12 2025 men iomed att det regnade när vi kom så är det ofta inte varmt på dom öarna nackdelen var att det var så stora springor i dörren så temperaturen som var ute var nästan samma som inne. Jag fick täta springorna med handdukar för att kunna hålla värmen någorlunda bra i rummet.Det var så många gäster som ville ha extra filtar så dom tog slut men dom inhandlade inte heller några fler så det fick man fixa själva. Poolbaren som var det enda stället som serverade alkohol "förutom restaurangen men det var tidsbestämt" där var det hål i taket överallt så det gick inte att sitta där det fullkomligen forsade vatten och var svinkallt. Vi hade oturen att det regnade 3 dagar i rad när vi kom ner. Maten var helt okej, personal okej, nära till allt. Flyget var bra upplevde att det var bättre benutrymme "SAS" än dom vanliga charterflygen. Bra personal från Apollo på plats.

19 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Va nyligen i Egypten Hurghada och Bode…

Va nyligen i Egypten Hurghada och Bode på Bella Vista . Helt ok men inget märkvärdigt. Maten i restaurangen va sisådär , de var ganska högljutt. Lite dåligt informerat om var all-inclusive gällde på området. Rummen va ok men lyhört. Badrum behöver en facelift.Drinkarna i baren va inte goda. Läsken va ljummen.

11 grudnia 2025

Att inte ljuga folket

Att inte ljuga folket ! Vi köpte resa till 4 stjärnor hotel och vi fick 2 stjärnor istället !!! Svaret på klagomål i ett annat språk än svenska . Ska aldrig resa med er igen ! Och jag ska vända mig till konsument verket !

5 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej