Anabella.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget Earth healer uddannelsen og Numerologi for begyndere hos Anabella. Det har været en fantastisk oplevelse med massere af nærvær og læring. Kan varmt anbefale Anabella som lærer, hun tag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været så heldig, at tage endnu en uddannelse/kursus hos Anabella, nemlig Numerologi. Det har været meget lærerigt for mig og Anabella er en fantastik underviser og god til at formidle sin vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget numerologi kursus hos Anabella. Det har været en super koncentreret og god oplevelse. Anabella ved hvad hun taler om og er en formidabel formidler

Oceniono na 4 z 5

Jeg har i efteråret 2022 deltaget på Anabellas aromaterapiuddannelse. Wauw siger jeg bare… En helt ny verden har åbnet sig. Hvis jeg kunne ville jeg gerne downloade al den information og viden, de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zajęcia z aromaterapii
  2. Szkoła akupunktury
  3. Kurs

Napisane przez firmę

Mød Anabella - din guide på rejsen mod spirituel opvågning. Med en dyb passion for at vække det indre lys i alle hun møder, er Anabella dedikeret til at hjælpe dig på din vej mod et liv i indre fred, autentisk selvkærlighed og spirituel oplysning. Inspireret af hendes egen spirituelle rejse har Anabella udviklet en række dybdegående transformationelle forløb, workshops og uddannelser. Disse programmer er skræddersyet for at styrke din egen personlige og spirituelle udvikling. Hver session er designet til at guide dig gennem dit indre landskab, udforske dine indre verdener og fremme selvopdagelse på en sjælfuld og autentisk måde. Hvorfor vælge Anabella? Fordi hun bringer en unik blanding af dyb indsigt, empati, og praktisk spirituel visdom til hvert møde. Hendes metoder kombinerer gammel visdom, moderne teknikker og intuitiv vejledning, sikrer et helhedsorienteret perspektiv på din spirituelle udvikling. Ved at vælge Anabella, tager du det første skridt ind i en verden, hvor din spirituelle vej føles klar, din indre visdom vokser, og du opnår dybere selvindsigt. Dette er ikke kun en investering i dig selv, din spirituelle vækst og fremtid, det er begyndelsen på din egen unikke rejse mod autentisk lykke og indre fred. "Jeg er her for at guide dig på hver etape af din rejse - fra din første undersøgende skridt ind i spiritualitetens verden, til det øjeblik, hvor du modigt træder frem som dit mest autentiske, oplyste selv." - Anabella. Du kan købe skræddersyet spirituelle udviklings forløb, deltage på spirituelle workshops, være en del at Earth Healer uddannelsen og Next Level Clairvoyance uddannelsen. På hjemmeside finder du også en stor spirituel blog samt en af Danmarks største spirituelle Podcast "Det Spirituelle Kompas".

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

67 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Stor anbefaling til Anabella

I 2022 begyndte jeg at følge Anabella, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har blandt andet modtaget en introduktion til Doterra, hvor Anabella gavmildt delte ud af sine store viden om æteriske olier. Jeg har modtaget healing af Anabelle, som var en smuk oplevelse. Jeg har købt flere af Anabellas online kurser, f.eks. hendes Julekalender. Alle de online kurser jeg har købt, har være at høj kvalitet med krystalklar formidling. Anabella har en utrolig stor viden om det spirituelle område, som tydeligt mærkes i hendes podcast og kurser. Anabella er et sandt livs stykke, som spreder varme og god energi. Tusind tak for alt dit fantastiske arbejde Anabella.

8 października 2024

Rigtig god oplevelse

Jeg har været hos Anabella 2 gange og har været virkelig glad for mine besøg. Anabella er virkelig sød og har en god energi. Det var helt vildt, hvad hun kunne kanalisere og fortælle til mig. Det var en rigtig god oplevelse, og jeg gik opløftet derfra. Bestemt noget jeg kan anbefale andre!

5 października 2024

Anabellas univers

Jeg faldt over Anabellas univers, da jeg lyttede på nogle andre podcasts. Det var helt sikkert ikke en tilfældighed. Det kom til mig, da jeg havde en svær periode i mit liv og havde brug for personlig udvikling. Hendes evne til at formidle er helt specielt. Det kommer helt inde fra hendes indre. Et lys der spreder sig ud i verden med kærlighed og forståelse. Tak for dig og alt det du gør for os alle. Tak for dine skønne olier og historierne omkring dem. Jeg ville ønske at din skønne butik lå lidt tættere på min bolig. Mvh. Pia

4 października 2024

10 ugers online forløb

Jeg har taget 10 ugers online forløb og vil gerne anbefale det til andre, der er interesserede i at lære sig selv at kende på et andet niveau. Jeg havde ikke særlig meget erfaring med meditation og synes det var en fed måde at få det lært og integreret i min hverdag. Jeg lærte at holde af det, selvom jeg i starten følte stor uro når jeg prøvede. Anabella gav mig troen på at det jeg gjorde var rigtigt og med tiden begyndte meditationerne at give ro i en hverdag med mange indtryk og som bonus var der med tiden også nogle der gav større indsigter end jeg havde troet jeg kunne få ud af meditationen.
Materialet er letforståeligt og der er meget mere materiale end jeg kunne rumme i min proces, så jeg udvalgte de elementer jeg følte talte til mig.
Som relativ ny indenfor denne tilgang til det spirituelle var det meget værdifuldt for mig at have Anabella til rådighed til at oversætte meditationer, svare på de spørgsmål der opstår i processen, forklare mine fornemmelser og oplevelser ud fra de strømninger og generelle temaer hun oplever lige nu og oversætte vedvarende drømme. Alt i alt en virkelig spændende måde at arbejde med sig selv på, som har været meget mere givende end jeg havde forventet på forhånd.

18 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

En vej ud af hovedet gennem kroppen og ind i hjertet...

Jeg er virkelig glad for mit møde med Anabella, som er et sandt livs stykke uden lige. Længe har jeg lyttet til hendes fantastiske formidling i podcasten Det Spirituelle Kompas og kunne mærke, at der var stor resonans. Gennem clairvoyantuddannelsen Next Level har Anabella på sin kærligt omfavnende måde fået mig ud af hovedet og i kontakt med min intuition og andre kanaler gennem og omkring kroppen. Anabella møder dig lige, hvor du er og hvor du vil hen i din personlige udvikling og på din rejse. Gennem sin dybdegående formidling og undervisning får du hul igennem til sider, som du måske ikke aner, du har eller måske bare har glemt - og gennem praksistræningen får du mulighed for at øve dig i teknikker og åndelig kontakt med og på andre, så du ikke er i tvivl om dine menneskelige egenskaber og ressourcer. Jeg er utrolig taknemmelig for den udvikling og de læreprocesser uddannelsen har givet mig - og ikke mindst den åbning af muligheder, som den har skabt i mit liv. Mit spirituelle kompas er klart blevet åbnet og styrket. Tak, Anabella for ihærdigt at vise mig det❤️

18 sierpnia 2024

Next Level uddannelse

Jeg har i maj måned 24 afsluttet uddannelse Next Level hos Anabella med stor tilfredshed.
Dette er min anden uddannelse taget hos Anabella og denne gang var lige så fyldsgørende som den første uddannelse jeg gennemførte.
Mit mål med uddannelsen var at få styr på de forskellige værktøjer/evner, som jeg til daglig benytter mig af og har benyttet mig af igennem hele livet. Få dem skilt fra hinanden, således det nu er blevet tydeligt for mig hvilke redskaber/evner som jeg har i min værktøjskasse og derfor nu kan benytte med 100% bevidsthed.
Anabella har hjulpet mig til at stå stærkt i min egen energi, hjulpet mig igennem når tvivlen var størst og hjulpet mig til at stole på mig selv og mine evner.
Hele uddannelsen var godt tilrettelagt og Anabella sørgede for en god dialog, et trygt og holdt rum til udviking i eget tempo og skabte plads til de forskelle vi alle bærer på.
Jeg blev mødt, set og rummet for mig og den jeg er, så jeg med ro kunne udvikle mine vinger og flyve.

Mine største anbefalinger herfra.

3 lipca 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

TUSIND TAK for den fine anmeldelse og TAK fordi du valgte mig til at være din underviser på din spirituelle vej <3

Oceniono na 5 z 5

Jeg tog next level hos Anabella

Jeg tog next level hos Anabella. Det var en sindsyg oplevelse. Jeg har været glad for mit forløb og fik langt mere end det jeg troede jeg skulle have ud af det.
Anabella er god til at forklare så alle forstår. Man får sindsygt meget materiale man kan dykke ned i og der bliver skabt en dejlig stemning hvor man altid føler sig velkommen.
Min udvikling kommer stadig bag på mig men det har givet mig en bedere forståelse af mig selv og mit liv på mange områder. Så tusind tak for det♥️😊

28 maja 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

Sødeste Maja, det var en fornøjelse at være ved din side, på din smukke og vilde spirituelle rejse. Så dygtig og fin måde du fik åbnet op for dine evner.

Earth healer uddannelsen

Har taget Earth healer uddannelsen hos Anabella og er super taknemmelig for Anabellas måde at holde rum på, hun gir plads og læsser en masse redskaber i ens spirituelle værktøjskasse. Anabella er super dygtig til at formidle på en forståelig måde, ligemeget hvor meget eller lidt erfaring man kommer med har man lært en masse når uddannelsen er slut. Jeg er kommet i en dybere kontakt med mig selv og mine powerfulde evner.
Anabella forstår at samle og skabe noget unikt på hvert hold, de andre på mit hold bor nu i mit hjerte, er dybt taknemmelig for at ha været på Earth healer uddannelsen

21 stycznia 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Katt, tak fordi du valgte mig og min uddannelse, det var en fornøjelse at lære dig at kende og følge dig på din spirituelle rejse.

Earth Healer

Er uddannet Earth Healer ved Anabella, som har ført mig gennem materiale og øvelser like a walk in the park og været utroligt gavmild med sin viden og erfaringer, også ift tips og gode råd til at blive selvstændig.
Samtidig føler jeg mig så taknemmelig over at være en del af netop dét hold, med denne sammensætning af skønne kvinder, der hver især har bidraget til denne uddannelse med deres unikke væsen samt energi, sammen med mig. Jeg føler mig hjemme hér.  Tak tak tak!

7 marca 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Anja, det var så smukt at se dig i din udvikling, tak for dine søde ord og for at vælge præcis dette hold. Alt det bedste til dig.

Next Level

At sætte ord på mit forløb hos Anabella er sværere end svært, for hvordan omformer man alle de oplevelser, følelser, magiske øjeblikke, væksten vi har været igennem og alt der imellem til ord.

Anabella er unik i det hun gør bla. fordi at hun formår at se hele dig, selv i en gruppe af flere.

Anabella er proppet med viden og deler rundhåndet ud af den. Vi har på uddannelsen være igennem alle de måder hvorpå man kan være clairvoyant så vi til sidst kunne finde den vej der passer til præcis den vi er hver især.
Det rum Anabella holder er trygt og professionelt og sjældent er jeg blevet guidet og skubbet så kærligt og fast som Anabella formår at gøre det - altsammen for at jeg kunne lægge mit ego på hylden og se hvad der gemte sig bag.

Ved sidste modul brugte Anabella tid på at tale om forretning/business og også her har Anabella rigtig meget erfaring og viden så man bliver klædt godt på at starte sin karriere som clairvoyant.
Selv her hvor vi er færdige står Anabella til rådighed med peptalks, viden, erfaring og kæmpe krammere.

Aldrig har jeg haft en lærer der har troet så ægte på mig og heppet så hårdt som Anabella har gjort og stadig gør.

Jeg har ikke ord for hvad det her forløb betyder for mig og jeg er evig taknemmelig for at have oplevet den vækst jeg har været igennem med Anabella som guide - hun er hamrende dygtig og får mine varmeste anbefalinger

20 lutego 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Kristina, Tusind tak for at vælge mig og min uddannelse til. Det var så smukt at følge dig og din udvikling, du er et natur talent.

Earth healer uddannelsen

Healing er for mig et kæmpe forunderligt univers hvor vi trækker på nogle store kræfter.
Anabellas healer uddannelse har givet mig en ramme og nogle værktøjer jeg kan bruge. Jeg vil anbefale den til dem der godt kunne tænke sig en indføring i energisystemer og viden om forskellige energier man kan trække på for at støtte op om sit eget og sine klienters energisystemer.
Ligeledes en indføring i muligheder for at opstarte praksis.
For mig har det været en værdifuld grunduddannelse som jeg nu bygger videre på. Og jeg har lært fantastiske mennesker at kende.😊

1 lutego 2024

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Julie, tusind tak for din fine anmeldelse, og tak for en fantastisk tid, hvor jeg nød at se dig udvikle dig på din spirituelle rejse.

Jeg er glad for

Jeg er glad for, at jeg valgte at tage next level claivoyance uddannelsen hos Anabella. Det har virkelig været en helt fantastisk rejse!
Anabella forstår at sætte gode rammer for undervisning, hun sætter sig ind i sine studerendes unikke egenskaber og hjælper med at udvikle dem bedst muligt.
Selvom vi nu er færdig uddannet, så slipper Anabella os ikke helt, jeg låner et af hendes rum i klinikken, til at starte min egen personlige rejse som clairvoyant rådgiver.
Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på earth healer uddannelsen til foråret.
Tak for dig Anabella. ❤️

5 grudnia 2023

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Anne, tusind tak for dine fine ord og din oplevelse med mig og NEXT LEVEL uddannelsen.

Anabellas podcast

Anabellas podcast, Det spirituelle Kompas, er en helt utrolig inspirationskilde, som har hjulpet mig til at træffe et valg om et skoleskift for min datter.
Jeg har skrevet til Anabella og fortalt hende, hvordan hendes podcast har inspireret og hjulpet mig til at træffe en beslutning om et skoleskift, og det vil jeg gerne dele her også:

Kære Anabella.

først vil jeg gerne sige dig tak for en virkelig skøn podcast. Jeg hører altid dine podcasts lige så hurtigt som du får dem udgivet, og derefter venter jeg i spænding og længsel efter en ny❤️
Det håber jeg aldrig du stopper med, for jeg bliver simpelthen så mega inspireret af alle de søde mennesker du har i studiet, og af jeres snakke🌺
Jeg er selv i en proces med at finde hoved og hale på det hele, og det hjælper din podcast mig med, så 1000 tak endnu engang🌻

men jeg skriver faktisk til dig, fordi jeg vil fortælle dig, at netop din podcast episode med Jette Møller om traumer, virkelig fik sat skub i at jeg kunne træffe en beslutning på min datters vegne. Hun gik i en skole som bare ikke var god for hende, og det kom til udtryk på flere måder hos hende. Trods tæt dialog og samarbejde med skolen har det bare ikke ændret noget, og jeg føler oprigtigt at hvis hun forsatte i den skole, I den klasse, ville det udvikle sig til noget i stil med det din datter har gennemgået, når de bliver større ( hun er kun 9 år, men der er nogle grimme tendenser allerede).
Men det er en svær beslutning at tage, at skulle flytte skole, fordi det jo også i perioder har været okay, og fordi lærerne har været gode til at sige, at de nok skulle vende skuden, og gøre noget ved det. Det har ført til en følelse af handlingslammelse hos mig, tror jeg, fordi forhåbningen om at "nu gør de noget, nu hjælper det, nu bliver det bedre" har været der, men lige meget hjalp det.
Men da jeg hørte jeres podcast episode, mærkede jeg en stærk handlekraft og beslutningstagen om, virkelig at sætte foden ned og sige stop på min datters vegne, og det har ført til at hun nu skal starte på en ny skole efter sommerferien, som jeg er sikker på bliver SÅ god for hende❤️

Tak for en skøn podcast!❤️

29 czerwca 2023

Odpowiedź od Anabella.dk

Kære Charlotte, tusind tak for dine søde ord, de varmet helt ind i min sjæl. Hvor er jeg glad for at jeg kunne inspirere dig til at træffe et modigt og rigtigt valg. Alt det bedste til dig. Kærligst Anabella

Earth healer uddannelsen

Efter at have landet i at være blevet certificeret Earth healer kan jeg kun sige at det har været den bedste beslutning jeg har taget. Jeg havde selv mine tvivl i hvorvidt jeg skulle tage uddannelsen eller ej, så derfor startede jeg med Anabellas 1 dags workshop i earth healer som giver et sindsygt godt indblik i hvad det vil sige at arbejde med energi.
Jeg syntes at Anabellas formidling af stoffet, hendes hjertevarme væsen og små hold er helt fantastisk og gør at man føler sig tryg og ikke mindst hørt for der er tid til den enkelte.
Jeg giver 5 ❤️ til Anabella og 5 ⭐️ til hendes uddannelse

8 stycznia 2023

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Malene, tusind tak for dine søde og skønne ord. Du er en fantastisk sjæl og en powerfuld healer, jeg er så stolt af dig og taknemlig for at du deltog på min uddannelse. Kærligst Anabella

Aromaterapeutuddannelsen

Anabella er en fantastisk underviser og lærermester. Hun er dygtig, tålmodig og meget grundig.
Udover undervisning følger der også fysisk undervisningsmateriale med og der er adgang til online videoer mm.
Jeg kan på det varmeste anbefale Anabellas uddannelser og workshops.

19 listopada 2022

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Angelique, tusind tak for dine søde ord og tak for at være en del af min uddannelse. Jeg er stolt af at du er blevet så dygtigt. Alt det bedste til dig. Kærligst Anabella

Oceniono na 4 z 5

Aromaterapeutuddannelse

Jeg har i efteråret 2022 deltaget på Anabellas aromaterapiuddannelse.
Wauw siger jeg bare… En helt ny verden har åbnet sig. Hvis jeg kunne ville jeg gerne downloade al den information og viden, der gemmer sig om aromaterapi og olierne i Anabellas hoved. Jeg må ”nøjes” med det fantastiske undervisningsmateriale hun har lavet, både i print og på pod-cast. Jeg er imponeret.
Min intention med uddannelsen er, at jeg skal bl.a. bruge det både som selvstændige behandlinger, men også som et mix sammen med andre behandlingsformer.
Jeg føler mig godt klædt på til at starte mit eget ”liv” som aromaterapeut.
Tak for det, Anabella

19 listopada 2022

Odpowiedź od Anabella.dk

Kære Anette, tusind tak for dine søde ord og din anmeldelse, jeg er stolt af at du har arbejdet dig til en masse erfaring. Alt det bedste til dig. Kærligst Anabella

Clairvoyance

Jeg bestilte nemt tid online til en session med clairvoyance.

Bliver på dagen mødt af Anabella, som står klar med en fantastik energi og byder mig varmt velkommen i hendes fine lokale. Alt, som blev nævnt under clairvoyancen var spot on, følte mig set, forstået og fik bekræftet en masse ting jeg nu kan arbejde videre med.

Hjemmesiden er overskuelig, der er masser af inspiration at finde både i de mange gratis podcasts og i kursuskalenderen.

Et møde med Anabella er med sikkerhed anbefalelsesværdigt.

19 sierpnia 2022

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Julia, tusind tusind tak for dine søde ord, og tak fordi du bookede en tid hos mig. Kærligst Anabella

Oceniono na 5 z 5

Jeg har mødt Anabella flere gange nu

Jeg har mødt Anabella flere gange nu, Hver eneste gang er lige fantastisk. Anabella er en kvinde med begge ben plantet på jorden, samtidig med at hun kan formidle budskaber der er højt oppe.
Hendes måde at kommunikere på er så ren og klar.
Der er så stor rumlighed til hver enkelt menneske.
Jeg vil altid anbefale Anabella

16 czerwca 2022

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Susette, Tusind tak for din fine anmeldelse, dine ord rammer mit hjerte. Jeg gør mig altid umage og glæder mig over at hjælpe dig.

Spirituelle inspirationsdage i pinsen 2022

Jeg har deltaget i de Spirituelle Inspirationsdage hos Anabella i pinsen 2022. Det var mit første bekendskab med Anabella - men bestemt ikke det sidste. Kombinationen af Anabella's kærlige og varme energi sammen med en masse inspirerende mennesker, var en kilde til glæde og stor inspiration. Tak Anabella for at skabe så dejlig en weekend for både deltagere og oplægsholdere. Hos dig er der højt til loftet og plads til alle personlighedstyper. Jeg nød det meget.
Kærligst Katja Halladin Rauh

14 czerwca 2022

Odpowiedź od Anabella.dk

Kæreste Katja, Tusind tak for dine søde ord, de går lige ind i hjertekuglen. Jeg elsker at være sammen med andre spirituelle mennesker og kan jeg inspirere på andres vej, fyldes mit hjerte med glæde. Kom endelig igen :D
Kærligst Anabella

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej