Jeg er så træt at stå i kø for de alle skal bruge jeres app for at handle så hvis i vil give et godt tilbud så fjern jeres app kommer ikke i Aldi før den bliver fjernet fra jeres butik Med venlig hi... Zobacz więcej
Bedste af discount forretningerne - næsten altid sikker på at tingene er i rigtig god kvalitet ift prisen Kører f.eks. stadig rundt på en nu 20 år gammel cykel til 2000 kr. ; den er som er som ny... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldi hold med en medarbejder som har lyve over for dem det den medarbejder siger passe ikke men Aldi Skanderborg tro på hvad medarbejdere siger når med spør dem om men må se overvågning på det så sige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selv om Aldi er lukket i DK, så vil jeg alligevel skrive følgende: Aldi kunne godt være lidt snusket, men de havde mange varer - både spot og egne - som have bedre kvalitet fx. deres egen ketchup,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
I Danmark har ALDI 190 butikker fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Albertslund i Storkøbenhavn. ALDI Danmark hører til ALDI Nord gruppen, som er en af de førende detailvirksomheder i Europa og repræsenteret i ni lande. Gennem de seneste år har ALDI Danmark været i konstant forandring. Vi har introduceret mange nye varer i butikkerne for konstant at følge med efterspørgslen fra vores kunder. Vi kan nu tilbyde et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. I ALDI ønsker vi dog ikke blot at udvikle vores vareudbud, men også butiksoplevelsen for vores kunder. Derfor har vi siden juni 2017 igangsat en storstilet moderniseringsplan, hvor ALDI's butikker blandt andet får nye kassebånd og indkøbsoplevelsen bliver i top. Dette vil vores kunder mærke i løbet af 2018 og 2019. ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Da størstedelen af vores varer er vores egne mærker, kan vi stille strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktionen af råvarer. ALDI - Kom hjem med mere.
Herstedøstervej 27-29C, 2620, Albertslund, Dania
- 7070 7417
- Kundeservice@aldi.dk
- www.aldi.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
jeg skriver denne anmeldelse af butikken på grund af dårlig service
jeg skriver denne anmeldelse da jeg har været i Aldi i Odense på havnegade og de har stort set aldrig det de køre med i deres tilbudsavis og butikken er generelt ikke særlig god og de har tit kun en medarbejder rendende og medarbejderen er kun i kassen så der er ikke nogen man kan henvende sig til og så har de ikke ret mange kunder og har tit oplevet at kunderne vælger Rema frem for Aldi kan ikke forstå den kan blive ved med at køre rundt

Odpowiedź od ALDI Danmark
Hej, det her er sku ikke godt nok
Hej, har netop været i jeres butik Rejsbygade 8 på Vesterbro i København. Bruger den jævnligt, og har faktisk haft lidt ondt af jeres personale, konstant underbemanding, presset, hvilket jo også giver en rodet butik. I dag var tre medarbejdere, en pige, der som sædvanlig arbejdede hårdt med at få varer på plads og så to drenge, vel lige over konfirmations alderen. Disse to passede kassen, og på mit spørgsmål om der skulle to til kassen når butikken så ud som den gjorde, svarrede den ene, samtidig med han gabte, at han underholdt den anden, det burde jeg vel i øvrigt kunne se.
Jeg kan godt forstå ALDI har problemer i Danmark, hvis det her er måde af drive forretning på.

Odpowiedź od ALDI Danmark
Har været i flere aædi butikker siden…
Har været i flere aædi butikker siden fredag hvor de har kærgården på tilbud men de har ikke noget i hverken brørup vejen eller ribe så lad dog være med at ha det på tilbud når i ikke har det det er sku for dårligt skod butikker
den dårligste chef nogensinde i Faaborg (5600)
Fik den dårligste service nogensinde hos aldi i faaborg (5600) af den klagende leder .
Det er anden gang, jeg har klaget over denne butik på grund af den grimme adfærd, de har over for kunder, især lederen af Aldi-butikken i Faaborg.
Jeg vil aldrig købe fra denne butik igen, og jeg foreslår mine venner at undgå at gå og købe fra denne butik. En chef, der ikke ved, hvordan han skal håndtere kunder, bør fyres

dårlig måde og være på
jeg skriver om aldi i struer
jeg synes måden de snakker på til en når man kommer og vil bruge penge i deres butik er fuldt ud til grin..
hverken hej eller god aften
der mangler priser på utrolig mange vare i butikken har selv arbjedet der nede og en af grunden til jeg sagde op der nede er fordi de ikke har styr på en skid hverkend vagt plan lønseld osv de kan ikke finde ud af og drive en butik hvliket er en skam

Nul stjerner
Kommer ned i Aldi Ebeltoft kl. 09 i morges for at købe søndagstilbudet op Stryhns grovhakkede leverpostej, men der står kun tomme kasser. Kan da ikke passe, at kunderne skal gå forgæves hele dagen.

Odpowiedź od ALDI Danmark
ALDI på grønløkkevej ny chef
ALDI på grønløkkevej i odense har fået ny butikschef.
Hun har virkelig sat sit præg på butikken,som ellers var en stor rode butik.
Der er nu orden på tingene og hun er altid rar og venlig.
Håber hendes gode humør og ordensans kan smitte af på noget af personalet,som mangler venlighed og kundetække.
Håber hun bliver belønnet og rost for sin indsats.
I går fredag var der så mange kunder i butikken at man flere gange måtte åbne kasse 2.
Det var der tidligere meget langt imellem man måtte.

Jeg har i dag kl 18.05
Jeg har i dag kl 18.05
Få den dårligste betjening nogen sinde i aldi i Hune (9492) klager over han tar for meget for de øl jeg har købt, får et beskidt svar, det er det de koster, det vil han ikke lave om på. Jeg beder ham tjekke prisen, men han kan jo ikke rende fra kassen, men til sidst gir han sig jeg får mine 15.00kr tilbage.

Aldi..
Aldi... Hvis du skal bruge dine varer idag.!
Jeg er så træt af at skulle tjekke datoer på indkøbte varer i Aldi.
Men et godt råd, hvis du skulle handle der...
Tjek datoer på alle dine varer, da jeg oplever de holder måske et par dage, hvis du kigger på udløbsdatoen!
Og i flere tilfælde er udløbsdatoen overskredet! :( Uden at der bliver gjort opmærksom på dette!
Troede ikke man måtte sælge for gamle madvarer, hvor udløbsdatoen er overskredet! :(
Min mave er fuldstændig gået i ubalance, efter indtagelse af for gamle madvarer, som jeg desværre ikke havde opdaget før indtagelse... :(
Tænker på om man skulle søge om tabt arbejdsfortjeneste hos aldi, iforhold til at jeg måtte stoppe arbejdet i 2dage, pga mavekvaler!
SÅ PAS PÅ DERUDE... LÆS ALTID PÅ UDLØBSDATOEN NÅR DU HANDLER I SAMTLIGE ALDI'ER I 4800 OMRÅDET.
Ps.
Mine fremtidige indkøb ville helt sikkert ikke være i Aldi Danmark længere.

Jeg har i dag kl 17.52
Jeg har i dag kl 17.52
Få den dårligste betjening nogen sinde i aldi i Maribo (4930) klager over hun tar for meget for vindruerne 30kr kg og de koster 20, får et beskidt svar, det er det de koster, det vil hun ikke lave om på. Jeg beder hende tjekke prisen, men hun kan jo ikke rende hele dagen, men til sidst gir hun sig jeg får mine 16.50kr tilbage og hun smider druerne hen af båndet.

Total dårlige butikker
Total dårlige butikker, Ufærdigt bake off, Det er så klamt for og sige det lige ud, og Total klamt gulvt der ikke har været vasket, og ryddet butik, Sætter aldrig mine ben i sådan en ulækker butik igen nogen sinde!!!
Svar 07-10-2022
Det er butikken i Vordingborg - 4760
Jeg har også oplevet at der sad en oppe på det bord de bruger til bake off det er lidt ulækkert og tænke over
Svar 09-11-2022
Har i haft gjort noget ved dette?

Odpowiedź od ALDI Danmark
100% serviceminded salgsassistent i…
100% serviceminded salgsassistent i Svendborg.
Ikke så ofte man møder en SÅ storsmilende, udadvendt, kundefokuserede og serviceminded salgsassistent i en dagligvarebutik. Som jeg oplevede i Aldi, Vestergade, Svendborg sidst på eftermiddagen i dag.
Som afd. chef i stort varehus her på fyn. Anerkender jeg i den grad fokus på kunden og at kunden er prio 1.
Lige fra jeg tog kontakt til hende med mit ønske om at finde en af deres tilbudsvare. Hjalp hun mig på fornemste vis og jeg fik de vare med. Jeg var gået efter...
Så her skylder jeg i svær grad. At give Frøkenen, som jeg desværre ikke så navneskilt på, andet end "NY". Fem fede grønne stjerner for hendes fokus på kunden.
Kære "NY"...... Du har fundet din rette hylde.
og til Filiallederen i Aldi Vestergade......
Tillykke med jeres "NY" ansættelse.
Hun kan fan.... noget O",)
De fornemste hilsner
Jens R. Hansen
"En glad kunde"

Odpowiedź od ALDI Danmark
THIS SUPERMARKET IS DADDY!
ALDI HOLSTEBRO
Personalet kunne ikke svare på, hvornår de fik rugbrød hjem igen.
Måske på lørdag, fik jeg at vide.
Idag er det tirsdag.

ALDI JÆGERSPRIS!
ALDI JÆGERSPRIS!!
Mest elendige service man kan få af den gamle dame som var på arbejde her til morgen! flabet og ubehøvlet, da man endnu en gang kom her til morgen, og ingen morgemad var. Sådan har de sidste oplevelser været gang på gang - intet morgenbrød. Virkelig dårlig stil når man reklamere med det!

Stor ros til Aldi
Stor ros til Aldi, Runevej, Tilst. Altid rent og orden i butikken, søde medarbejdere og aldrig fejl på inkøbsbon.

Odpowiedź od ALDI Danmark
Er i sød at sige dem som køre lastbiler må kun køre 50km,t inde i byen også om natten
Er i sød at sige til jers chauffør at der kun må køre 50 km inde for by zone og ikke 100 km måske under 9m kmt i Ollerup by. Jeg er meget chokeret over at de køre alt for hurtig i byen med varevogn og busser. Der bor små børn. Jeg bor på svendborgvej 33A 5762 Vester Skerninge. Mvh Frank

ALDI Hurup Thy
ALDI Hurup Thy
Her er det mere reglen end undtagelsen, at man som kunde kan stå i laaaaaaang tid ved kassen og vente på, at en medarbejder gider komme til kassen og ekspedere, så man kan betale sine varer og komme ud af butikken. Det er oftest galt om aftenen, men det er også oplevet flere gange i dagtiden.
Dertil oplever jeg MEGET ofte, at ganske almindelige basisvarer såsom vatpinde, håndsæbe, vatrondeller, toiletpapir og mange andre ting, kan være udsolgte i flere uger inden der igen kommer varer på hylden. Vil man gerne sælge varer og tjene penge, er det vel et must, at de varer kunderne efterspørger også er på hylderne? Ellers finder man som kunde hurtigt ud af at gå i andre butikker og handle.
Og så vil jeg til slut bare lige nævne, HOLD SÅ OP HVOR ER I BLEVET DYRE SAMMENLIGNET MED ANDRE DISCOUNTKÆDER!!! Der var engang, hvor det virkelig kunne betale sig at handle i Aldi - nu kan det bedst betale sig at lade være.

Odpowiedź od ALDI Danmark
I ugen der er gået solgte Aldi danske…
I ugen der er gået solgte Aldi danske pærer til kr. 20,- kg. Jeg lod mig friste - det skulle jeg ikke have gjort for torsdag solgte Rema 1000 de samme pærer fra samme avler til kr. 12,- pr. kg. Altså en forskel på 8,- kr.
I den kommende uge har de Buko rejeost til kr. 15,- Det er den alle andre supermarkeder har på tilbud til kr. 10,- - se bare avisen fra Lidl!
Er Aldi overhovedet en discountbutik længere? Jeg vil i alle tilfælde passe meget på, hvad jeg fremover køber hos dem!

Odpowiedź od ALDI Danmark
Aldi i Brabrand virker ligeglade med at…
Aldi i Brabrand virker ligeglade med at give penge tilbage når man har travlt med noget andet bagefter. De personalet virker små racistiske & minder ikke om at de andre kunder skal holde afstand fra en der eventuelt kunne rende rundt & være en rask smittebærere af diverse virusser 🤬 Skruppelløse korrupte kriminelle ansatte 🤬