Agoda Recenzje

51 849

2,7

Firma ma system, który wprowadza w błąd. W trakcie rezerqacji i problemów z płatnością, których nie powinno być, wróciłem do strony wybierania i system poinformował mnie, że pokój jest już zarezerwow... Zobacz więcej

Rezerwacja odwołana na 3 dni przed wyjazdem i radź sobie człowieku sam, zwrot na kartę która już nie istnieje i nie ma opcji awaryjnej. Radź sobie człowieku sam. Tragedia, omijać to dziadostwo szeroki... Zobacz więcej

Bardzo dobra apka. Znalazłam ten sam hotel dużo taniej niż w innych popularnych serwisach. Bardzo dobry kontakt po rezerwacji. Miałam mały problem, bo niechcący zdublowałam rezerwację ale obsługa z Ag... Zobacz więcej

Miałam okazję skorzystać z tej platformy kilka razy i wszystko było ok. Rezerwacja jest prosta, szybko przychodzi potwierdzenie. Nie miałam jeszcze żadnych problemów więc nie wiem jak by do tego podes... Zobacz więcej

1. Biuro podróży
  2. Agencja sprzedaży biletów lotnicznych
  3. Wyszukiwarka lotów
  4. Obsługa noclegów
  5. Hotel
  6. Agregator turystyczny

O Agoda

Agoda, a digital travel platform, helps anyone see the world for less with its great value deals on a global network of over 6 million hotels and holiday properties worldwide, plus flights, activities, and more.

Agoda.com and the Agoda mobile app are available in 39 languages and supported by 24/7 customer support.

Headquartered in Singapore, Agoda is part of Booking Holdings (Nasdaq: BKNG) and employs more than 7,000 staff in 27 markets, dedicated to leveraging best-in-class technology to make travel even easier.

Słaba

52 tys. recenzji

(51 849)

Agoda powinna zostać zweryfikowana jako…

Agoda powinna zostać zweryfikowana jako firma, która obsługuje wielu klientów - najemców i wynajmujących.
Wszystkich ma w głębokim poważaniu :///
Żadnych informacji, możliwość kontaktu, przy zgłoszeniu problemu odsyłanie od Kajfasza do Ajfasza :(
Smutne !
Nikomu nie polecam!
Usuwam ze swoich kontaktów.

9 marca 2021
Logo Agoda

Odpowiedź od Agoda

Hi Wioleta

We're sorry to reply to you in English and we are very sorry for the unpleasant experience. Agoda strives to provide every guest the best customer service experience. Please email the complaint to appsupport@agoda.com along with your Agoda booking ID, guest name, email address, and phone number. We will investigate and get back to you with an outcome. Your patience is appreciated.

Regards,
Dimas

Jakiś czas temu dokonałam rezerwacji…

Jakiś czas temu dokonałam rezerwacji noclegu w interesującym przez ze mnie hotelu , niechcący zaznaczyłam nie ten termin co trzeba i miałam problem aby dokonać zmiany . Z nie wiadomo jakiej przyczyny na profilu nie było numeru rezerwacji i nie miałam jak dokonać zmiany . Kontakt jest po prostu do dupy !! Musiałam anulować rezerwację . To jeszcze nic . Po dwóch dniach dostałam zwrot kosztu w kwocie podwójnej z Centrali Ośrodka Operacji , a po tygodniu w historii przelewów dostałam rozliczenie transakcji za kartę w kwocie odpowiadającej noclegowi. Po prostu kpina , jeszcze żeby można było się dodzwonić i dowiedzieć co tu jest grane . Ale nie , numer telefonu podany w internecie wskazuje że połączenie jest międzynarodowe i huj się dowiem . Po prostu żenada . Nigdy więcej nie zarezerwuję noclegu przez ten serwis !!

24 września 2020

Nie polecam! Nieuczciwy serwis. Zarezerwowalam hotel za ich pośrednictwem, W opisie „wspaniała” ocena hotelu, piękne zdjęcia, pokój z widokiem na morze, opcja pokoju na „wyższych piętrach”, co by sugerowało, ze hotel ma kilka pięter. Po dokonaniu rezerwacji sprawdziłam na Google Earth ten hotel i okszalo się, ze hotel ma tylko jedno piętro. Poza tym na zdjęciach Google wyglądał obskurnie i tylko tablica z napisem mówiła, ze to hotel bo wyglądu hotelu to coś wogole nie miało. To jeszcze nic, po przeczytaniu recenzji i obejrzeniu zdjęć na trustpilot doznałam szoku. Wszystkie opinie klientów negatywne. Pokoje w hotelach brudne, pościel i ręczniki nie zmienione po poprzednich gościach. W ścianach popsute kontakty ze zwisającymi kablami. Dwoje z klientów znalazło w pokojach narkotyki, była tez sugestia, ze hotel to burdel. Po takich rewelacjach zadzwoniłam do obsługi klienta Agoda i poprosiłam o odwołanie rezerwacji i zwrot kosztów. Napisałam również emaila z załączonymi zdjęciami i opiniami z trustpilot. Pani z obsługi Najpierw powiedziała, ze coś tam sprawdzi i oddzwoni do mnie za pół godziny. Rzeczywiście oddzwoniła i powiedziała, ze skontaktuje się z właścicielem hotelu, żeby zarezerwowany pokój był posprzątany. Kategorycznie odpowiedziałam, ze nie chce do tego hotelu jechac i ponownie poprosilam o anulowanie rezerwacji i zwrot Kosztów. Pani przyjęła to do wiadomości i odpowiedziała, ze wkrótce otrzymam emaila i otrzymałam z informacja, ze zwrot kosztów nie jest możliwy.
Na moje kolejne emaile, nie otrzymałam już żadnej odpowiedzi.
Co do opini o hotelu, to były prawdziwe, byliśmy tam i sprawdziliśmy.
Nie polecam wiec serwisu Agoda ani tez hotelu „Clacton Hotel” w Clacton on the Sea, UK.

9 września 2020

AGODA TO PORAŻKA !!

TA firma to porażka !!! Odwoływanie rezerwacji w dniu pobytu, nie zwracanie środków za aulowaną rezerwacje !!! Czekam juz kilka miesięcy. Strona tak skonstruowana tak żeby nie można był się skontaktować z tym złodziejami. ODRADZAM NIE RÓBCIE SOBIE KŁOPOTU !!!!

12 sierpnia 2020

Złodzieje

Zrobiłem rezerwacje u tych złodziei.Dostalem potwierdzenie rezerwacji z błędna data.Nie dało się zmienić daty wiec anulowałem rezerwacje.Od potwierdzenia do anulowania minęło dwie minuty.Zrobilem jeszcze jedna rezerwacje w tym samym obiekcie,jednak pieniędzy już nie oddali.Podzczas pobytu w obiekcie rozmawiałem z menadzerem i dowiedziałem się ,ze nie było żadnej wcześniejszej rezerwacji.Czyli przytulili cała kasę.Kontaktuje się z biodrem obsługi,tylko odpisują,jak znajda jakiś problem.Jak dostaną wszystkie informacje,cisza.

23 lipca 2020

Mieliśmy zarezerwowany apartament w…

Mieliśmy zarezerwowany apartament w Hiszpanii w czerwcu. Z racji koronawirusa Hiszpania była zamknięta w tym okresie na turystów. Brak możliwości odzyskania pieniędzy lub przełożenia rezerwacji na inny termin. Brak możliwości kontaktu (brak numeru telefonu, maila nie da się wysłać. NIE POLECAM!

16 lipca 2020

Jestem bardzo niezadowolony z polityki…

Jestem bardzo niezadowolony z polityki agoda.pl Brak tel itd. Przez pandemie straciłem bo zabrali mi zdobyte pieniądze do wykorzystania. A gdzie niby miałem je wykorzystać jak wszystko było zamknięte.

16 lipca 2020

AGODA - Nie polecam. OSZUSTWO!!!!

Zrobiłam online rezerwacje na pobyt w Niemczech. W ofercie było mieszkanie z pełnym wyposażeniem. Do wyjazdy było 3 tygodnie. Korespondowałam kilkakrotnie oraz upewniałam się telefonicznie z managerem zajmującym się apartamentami w Garmisch-Partenkirchen. Na miejscu byliśmy o godzinie 23 i okazało się, że manager sprzedał 2 razy nasz apartament i nie mamy gdzie spać. Na nasze stanowcze protesty dostaliśmy zamiennik, ale 120% droższy!!!!
Zapłaciliśmy. Mieszkanie było ładne, ale nikt nie pofatygował się przeprosić za wystawienie nas do wiatru. A może to normalna praktyka oferowanie zamiennika w dużo droższej cenie? Osoba odpowiedzialna za pobranie pieniędzy nie pofatygowała się nawet aby te pieniądze odebrać. Była zajęta innymi klientami. Lepszymi? A może z powodu niedogodności Agoda powinna nam zaproponować inny lokal ale w tej samej cenie? Przecież to nie nasza wina, że ktoś sprzedaje ten sam lokal 2 razy!!! Nie polecam!!!
Dr EB. Szwajcaria

5 czerwca 2020

Jestem spokojnym i zrównoważonym…

Jestem spokojnym i zrównoważonym mężczyzną ale to co zrobili przechodzi jakąkolwiek skandal. Przesłali voucher do lokalu, który chciałem wynająć w Warszawie (mieszkanie na jedną dobę). Pokazali restaurację, która była w bloku, w którym miałem wynająć pokój. I miała być całodobowa recepcja. W lokalu nic nie wiedzieli!!! Zero kontaktu to telefon do bookingu, który widniał również na vouczerze. Tam miła pani, że nic nie ma w systemie.....Telefon do tych złodziei tylko zagraniczny...

11 marca 2020

ZLODZIEJSKI BUSINESS

AGODA: Bad news: Took the money and sent no tickets.
Zgadzam sie zlodzieje: Wzieli pieniadze $3.4tys na bilety z Australii do Polski, w trakcie platnosci bylo "oops something went wrong i przeslali message: "Unfortunately, the booking you attempted to make recently was not completed. As a result, you did not receive a booking confirmation.No booking has been made, and we apologize for any inconvenience." Powiedzieli, ze zwroca pieniadze do 30 dni. W jedna strone zajelo minute, w druga kto wie ile to potrwa. A ja potrzebuje kupic bilet teraz. Na telefony odpowiada kobieta, ktora nic Ci nie pomoze, tylko w kolko mowi to samo. Wzieli kase moze dostaniesz ja back, biletow nie ma. Zapytalam czy mozna kupic jakis inny podobny bilet uzywajac te pieniadze. Opowiedz: "To nie jest mozliwe" I tyle.
ZLODZIEJSKI BUSINESS

31 stycznia 2020

ie polecam agoda przylecielismy do…

Nie polecam agoda przylecielismy do Kalkuty a hotel okazało się że od 6 miesięcy jest sprzedany i nie mieliśmy gdzie się zatrzymać w Indiach.. jakiś koszmar blakalismy się jak bezdomni bo wszystko wykupione NIE POLECAM

28 grudnia 2019

booking 261694827

booking: 261694827, offer was with breakfast included, this offer was cheaper than booking.com with breakfast, booking confirmation came without breakfast for price with breakfast, no point of choosing agoda scammers !! Prosze uważać, potwierdzenie przyszło bez śniadania, które było w ofercie, nie mozna złożyć reklamacji, nie ma polskojęzycznej infolinii, trzeba dzwonić do niemiec albo do anglii prosze uważać !! nie warto !! a pani na infolinii wciska kit ze widocznie taka ofertę wybrałem !!! proszę uważać !!

19 grudnia 2019

Oszuści

Oszuści. 3x trafiliśmy na to że w hotelu nie było rezerwacji mimo dokonanych płatności. Tylko część pieniędzy udało się odzyskać od Agody. Unikać szerokim łukiem!

9 grudnia 2019

Nie odzyskasz pieniedzy

Hotel w Las Vegas przyznal mi znizke za pobty z racji dlugiego oczekiwania na pokoj w srodku nocy. Niestety Agoda nie oddala mi roznicy uznanej kwoty. W konsekwencji zaplacilem prawie dwukrotnie za ten sam pobyt.

13 listopada 2019

Agoda nie polecam. Złodzieje.

Serwis do rezerwacji Agoda - Firma niewiarygodna. Odradzam. Nic przez nich nie rezerwujcie. Zarezerwowałam hotel Bangkoku. Rezerwując musiałam podać nr karty bo inaczej rezerwacji nie można było zrobić, przy czym płatność miała być w hotelu. Przyjechałam na miejsce, zapłaciłam gotówką w hotelu a Agoda pobrał opłatę z karty. Masakra. Czyli zapłaciłam podwójnie. Teraz nie ma kontaktu do Agody, na maile nie odpowiadają a nr telefonu nie ma żeby do nich zadzwonić. Złodzieje.

20 lipca 2019

Zarezerwowałem noclegi

Zarezerwowałem noclegi. I co się okazało? Pieniądze wzięli przez PayPal, ale rezerwacji nie zrobili, dobrze, że sprawdziłem! PayPal zadba o zwrot środków, ale obciążenie rachunku zrobili natychmiast, a zwrot pieniędzy dopiero po 30 dniach.
To mój pierwszy i ostatni raz, z tą firmą.

25 czerwca 2018