Still waiting for a refund of a student hat that had the ribbon on wonky and partly covering the name, parts coming off on the side of the hat, the kokarde was upside down, and several other iss... Zobacz więcej
Loorte huer, de ser slet ikke ud som på deres hjemmeside. Udover det hvis i vælger at tilkøbe forsikring, så skal i slet ik forvente at få tilsendt forsikringshuen inden for de 10 dage som der står... Zobacz więcej
Alt for dårligt produkt til prisen. Min datter fik først leveret en hue, hvor kokarden sad helt skævt for midten. Fik leveret en ny hue, hvor kokarden faldt af på dimissionsdagen fredag. Kundeservic... Zobacz więcej
Jeg blevet hævet igennem alt fra en ugyldig faktura, til rod i deres indbetaling system. Til problemer med at læse mine beskeder. Og nu til jeg stadig mangler mine penge fra en ugyldig faktura jeg bet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Nordens største leverandør af studenterhuer! For en skoletid værd at mindes.
Marsvej 26, 6000, Kolding, Dania
- 70 22 14 21
- info@abcgruppen.dk
- www.abcgruppen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
naja og agnes var pisse gode til at…
naja og agnes var pisse gode til at fortælle om produktet, ser frem til huen kommer
Fantastisk oplevelse og kanon service!!
Har bestilt min hue gennem to unge friske piger, mener de hedder Naja og Agnes. Det var en fyldestgørende præsentation af de forskellige huer, og pigerne var gode til at svare på mine spørgsmål meget smilende. Fed oplevelse og rigtig god service.
Nu glæder jeg mig bare til min hue kommer!!!
Jeg blev meget positiv over…
Jeg blev meget positiv over præsentationen af huerne fra Henriette og Rikke. Super dygtige piger, der havde styr på det.
Min hue er bestilt, og de hjalp mig med at vælge den helt rigtige, så tak for det :)
Super godt
Naja og Agnes er super gode repræsentanter for ABC-gruppen!!
Den bedste oplevelse
Henriette og Rikke er helt klart de sødeste piger, jeg nogensinde har mødt! De gav absolut den bedste service til en!
I kan helt klart være stolte af de 2 piger!!
Agnes og Naja
Agnes og Naja, var super gode til vores oplæg. De var gode til at hjælpe og guide os til at finde lige præcis det design og størrelser vi skulle bruge.
Agnes og Naja gav den absolut bedste…
Agnes og Naja gav den absolut bedste service, da de var både hjælpsomme og tålmodige! Jeg er utroligt tilfreds.
Fantastisk flotte huer
Fantastisk flotte huer - solgt af meget friske piger som havde styrede for vildt, vi vil gerne se Naja og Agnes igen 👍🏻☀️😎
Fremragende service
Fremragende service! Naja og Agnes er fremragende repræsentanter og kunne ikke forestille mig et bedre match mellem to repræsentanter! Kan varmt anbefales (og så ser de også godt ud!)
Bedste opmåling med Agnes og Naja
Agnes og Naja var skide sjove og hjælpsomme!!
Naja og Agnes er så fkn dejlige
NØØØØJJJJJ hvor jeg elsker Naja og Agnes. De udfører deres arbejde lige så godt som Abdul nede i den lokale pizzaria <3
Alt kærlighed til Naja og Agnes
Meget tilfreds med hue og service
Jeg har været meget tilfreds med min studenterhue fra ABC. Jeg havde meget høje forventninger til den hue jeg selv havde designet, og den levede helt klart op til dem. Min hue står efter studentertiden stadig helt skarpt! Udover huernes høje kvalitet er ABC-gruppen også enormt gode til at hjælpe dig, både inden du bestiller din hue og efter, bl.a. ved deres kvalitetstjek. Jeg kan varmt anbefale at du bestiller din studenterhue fra ABC!
Stærk anbefaling herfra
Yderst tilfreds med min hue fra abc-gruppen. Den står stadig lige så skarpt som da jeg fik den leveret. Jeg var selv en del af hueudvalget og fik derfor lov at opleve kommunikationen mellem min skole og abc.
Servicen var i top og resultaterne var over al forventning. Kan klart anbefales!!
Topkvalitet & god service!
Virkelig lækker og flot hue, af totalt topkvalitet! Og fantastisk service lige fra da vi skulle designe vores huer, til studentertiden var ovre!
Kan helt bestemt anbefale ABC-Gruppen !
Tre studenterhuer, alle med betydelige fejl
Jeg har fået leveret tre studenterhuer fra ABC-gruppen, på baggrund af en reklamation, fordi de alle har været med fejl. To gange har hageremmen gået i stykker inden for 5 minutter af normalt brug, og tredje hue har en forkert farve på betrækbåndet. Det vil sige at alle de tre huer jeg har fået har været fyldt med fejl. Jeg købte den dyreste studenterhue, og havde derfor også forventningen at jeg ville modtage et luksusprodukt, som ikke var mangelfuldt. Man skulle næsten tro, at de på tredje forsøg skulle kunne finde ud af at lave en studenterhue så den kan holde til normalt brug, eller som den er bestilt.
Godt nok har de været gode til at ombytte og imødekomme disse fejl, men her er det vigtigt at huske at dette ikke er en ekstra service de tilbyder, men hvad de er forpligtiget til, i følge købeloven.
God kundeservice
God kundeservice
Jeg fik, en ny stormrem efter den gamle under normalt brug gik i stykker :) selv uden hueforsikring.
Lynlåsen i huen og andre små detaljer, er tilgengæld i dårlig kvalitet især når man kigger på prisen.
Ellers et godt produkt og et godt firma!
Top service
Min skole mistede huen, og abcgruppen er nu i gang med at lave en ny til mig.
Lækkert produkt og kundeservice i…
Lækkert produkt og kundeservice i topklasse!
tusind tak for den flotteste…
tusind tak for den flotteste studenterhue, som nu er fyldt med gode minder.
Super kvalitet og fantastisk service hele vejen igennem
Alt for dårligt produkt til prisen
Kundeservice var at man kunne indtale en besked på tlf svarer. Ringede til dem senere på dagen og de har sendt nye kokarder og en mulepose, leveret efter 3 dage (mandag), hvor huen har været båret med et hul og uden roset og kokarde. Ikke fedt for en nyudklækket student Kan ikke anbefales på grund af kvaliteten. Også andre fra min datters klasse har oplevet, at kokarden er knækket af.