Still waiting for a refund of a student hat that had the ribbon on wonky and partly covering the name, parts coming off on the side of the hat, the kokarde was upside down, and several other iss... Zobacz więcej
Loorte huer, de ser slet ikke ud som på deres hjemmeside. Udover det hvis i vælger at tilkøbe forsikring, så skal i slet ik forvente at få tilsendt forsikringshuen inden for de 10 dage som der står... Zobacz więcej
Alt for dårligt produkt til prisen. Min datter fik først leveret en hue, hvor kokarden sad helt skævt for midten. Fik leveret en ny hue, hvor kokarden faldt af på dimissionsdagen fredag. Kundeservic... Zobacz więcej
Jeg blevet hævet igennem alt fra en ugyldig faktura, til rod i deres indbetaling system. Til problemer med at læse mine beskeder. Og nu til jeg stadig mangler mine penge fra en ugyldig faktura jeg bet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Nordens største leverandør af studenterhuer! For en skoletid værd at mindes.
Marsvej 26, 6000, Kolding, Dania
- 70 22 14 21
- info@abcgruppen.dk
- www.abcgruppen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kæmpe kæmpe respekt
Torsdag d. 28 Juni var jeg på vogntur med min klasse. Desværre mistede jeg mit emblem på min studenterhue og opdagede omkring klokken 15. Jeg ringede derfor ind til ABC-gruppen for at bestille en ny. De sendte den med det samme og med hurtigeste fragt muligt.
Dagen efter klokken 9 kommer en GLS-fragtmand med mit emblem. Så nu kan jeg tage til dimition med min smukke studenterhue.
ABC-gruppens service er i topklasse.
Dårlig service
Først virkede deres kundeservice rigtig god. Men efter at have sendt min hue tilbage to gange for at blive udvidet og den endnu ikke er blevet det, står jeg med en hue jeg ikke kan passe. Jeg er dybt skuffet over deres service. Desuden løj de og sagde at den var bliver udvidet, hvilket jo så ikke er sandt.
Ekstrem dårlig service.
Min datter fik rigtig god service og…
Min datter fik rigtig god service og hjælp til at opfylde sine ønsker for huen. Hun fik farve, betræk og skrift som ønsket og medarbejderen gjorde hvad hun kunne for at give min datter det hele :-)
Da der efterfølgende opstod lidt uoverensstemmelser i klassen, var der ingen problemer med at få pengene retur på den blå bog. Sød ung dame jeg talte og skrev sammen med.
Kan kun anbefales af os
Kundeservicen er den bedste…
Kundeservicen er den bedste kundeservice jeg nogensinde har været vidne til. Man får svar med det samme næsten, og de er så hjælpsomme !! Jeg havde ved en fejl valg forkert farve på mine knapper, men det ændrede hun uden problemer i min ordre ! Uden det ville forsinke den. Glæder mig til at modtage huen.
Havde problemer med en hue jeg fik…
Havde problemer med en hue jeg fik tilsendt, men de var super hurtige til at komme ud på min skole for at få ordnet det, hvorefter jeg fik tilsendt en ny. Ydermere er deres kundeservice rigtig flinke, forstående og hurtige. Fantastisk arbejde!
Super god kundeservice
Super god kundeservice!
Da jeg fik leveret min hue, var den bagerste knap i betrækket i utakt, og der blev derfor af ABC-gruppens repræsentant, der var til stede bestilt et nyt, godt en måned efter fik jeg så min pakke, med en forventning om et nyt betræk. Til min store overaskelse lå der ikke bare et nyt betræk, men en helt ny hue.
Det er hvad jeg vil kalde for god kundeservice.
Fantastisk kundeservice
ABC-gruppen var ude til oplæg om studenterhuer på Maribo Gymnasium. Vi stod på daværende tidspunkt i den meget uheldige situation, at de studietrøjer vi havde bestilt fra andet firma, havde narret os. Spurgte derfor Martin omkring reglerne og hvordan vi stod stillede i en sådan situation overfor det firma vores studietrøjer var bestilt fra. Han ville tjekke op på sagen, og dagen efter vendte han tilbage med tilbuddet om, at ABC-gruppen ville lave 31 studietrøjer til os uden beregning! Det må siges at være fantastisk service! Vores klasse takkede dog nej, da vi ville prøve at løse problemet med vores oprindelige firma. Men hele klassen var meget taknemlige for, at et firma, som ingenting havde at gøre med vores fejltagelse, valgte at tage ansvaret for det. Syntes bestemt man skal tage ABC til overvejelse hvad end det drejer sig om studenterhuer eller studietrøjer - for deres kundeservice er helt i top!
Jeg vil anbefale ABC
Overordnet set er jeg super tilfreds med min hue og handel med ABC. Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner, er at der lige er nogle småting de kan forbedre ved produktet - servicen har været i top.
For lige at uddybe, så har jeg været helt vildt tilfreds med følgende:
- Super flot hue og god kvalitet
- Alcantara-båndet
- Ingen fejl ved navn på både hue og glas
- Den ligner den hue jeg designede
- Nemt og overskueligt design-program
- Rigtig fin kasse til huen
- Champagne-glas fint pakket ind i bobbelplast
Og mindre tilfreds med dette (det er kun småting):
- Udvidenhed om leveringstid før købet
- Glasset var lidt beskidt/ikke pudset
- Hueregler dækket af stof fra skyggen
- Små snore hist og her (mindre problem, da de nemt kan klippes af)
Ny hue
Da jeg modtog min hue, var der desværre nogle ting som jeg var lidt utilfreds med. Jeg kontaktede ABC-gruppen og der var komplet forståelse og ingen problemer i at få en ny hue. Jeg har nu fået en ny hue, som jeg er fuldt ud tilfreds med.

Odpowiedź od ABC-Gruppen
Super service!
Super service!
Huen passer, og fik super hjælp til at få ændret farven da jeg havde valgt forkert.
Ordrenummer:
0d338b1c17

Odpowiedź od ABC-Gruppen
Jeg havde desværre valgt det forkerte…
Jeg havde desværre valgt det forkerte uddannelsesbånd på min hue, så kontaktede ABC-gruppen, som sagde de ville sende mig en helt ny hue, gratis.
Studen glas
Et videunderligt sted, mit studere glas fra 2017 gik desværre i stykker, og det var jeg ret ked af, så jeg skriv ind til ABC, og de var så søde at lave et nyt studen 2017 glas til mig, uden beregning. Og det er jeg virklig taknemlig over for.
Jeg vil iværdifal råde andre til at bestille deres huer her fra!!
M.V.Hilsen Zara en glad (gammel) studen.
Den bedste service
Den bedste service, fik ikke betalt til tiden, så jeg skrev en mail til firmaet, og fik svar med det samme, og jeg spurgt om jeg kunne betale næste måned, og istedet fik betalings frist i marts måned, og de fjernet 50 kr som de tilføjet som rykker, fordi jeg ikke betalt til tiden, og det var dejligt
ABC-gruppen er godt!
ABC-gruppen er et rigtig godt sted, at købe sin studenterhue. Jeg havde ved en fejl glemt at bestille nogle ting, så min hue, som jeg ønskede at den skulle have. Jeg skrev til dem over deres kundeservice, og blev tilbudt en ny hue gratis grundet de manglede ting på den hue, som jeg modtag i første omgang :-)
Sindssygt!!
Nok det bedste sted, at bestille huer fra. Der er mange muligheder og man kan få sine ønsker opfyldt. Der er super god service og de er meget hurtige til at svare! Kan helt klart anbefales.
Super god service!
Super god service! Da vi prøvede vores huer opdagede jeg at der var nogle enkelte ting jeg gerne ville have rettet, talte derfor med den medarbejder som var med ude på min skole og fik af vide jeg bare kunne skrive en mail til deres kundeservice. Samme dag skrev jeg en mail og fik kort efter svar, de ting jeg ville have lavet om blev helt uden omkostninger, tak for det!
Kan klart anbefales!
Super fed service
Super fed service, fik en ny hue uden det mindste problem. Flink og hurtig service, 5 store stjerner her fra. :D
Hurtig og nem service mange tak
Huestørrelse for stor
Min hue var for stor i størrelsen da den ankom til mig, så jeg kontaktede dem med det samme. Inden der gik 1 time, havde vi allerede skrevet sammen og de sendte en ny hue med det samme - Selvfølgelig i en mindre størrelse. Det var jeg yderst taknemmelig for!