Aakirkeby Dyreklinik Recenzje

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hjemmesiden for Aakirkeby Dyreklinik. Hos Aakirkeby Dyreklinik er det vores mål at give den mest optimale vejledning for det enkelte dyr og dets ejer.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

42 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Dårlig service

Man kan ikke få oplyst en pris på bedøvelse af hund, da de slet ikke kender prisen. Man skal åbenbart komme forbi og få behandlet sit dyr, uden at vide hvad prisen er. Da jeg så siger, så må jeg jo prøve andetsteds, så er jeg mere end velkommen til det. Virkelig virkelig dårlig service!

21 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Trods aftalte 4 tænder blev der trukket…

Trods aftalte 4 tænder blev der trukket 10 tænder. Aftalen var truffet med Annette, men op blev foretaget af D.D. Hun var informeret af mig om hundens hypersensibilitet, men har slet ikke lyttet. Hund blev meget alvorlig syg med flere slemme følgesygdomme. Aldrig mere til behandling af dyr i den klinik, som bryder bare sådan en alvorlig aftale. Min mail blev aldrig besvaret ! Jeg er meget meget rystet.

12 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Den absolut bedste dyreklinik på Bornholm.

Åkirkeby dyreklinik er den absolut bedste dyreklinik på Bornholm og anbefales herfra.
Dyrlægernes professionelle, ærlige og empatiske tilgang til deres job er beundringsværdig. Jeg har kun gode oplevelser fra denne dyreklinik i modsætning til de oplevelser, jeg har haft hos Dyrlægården i Rønne. Tak til jer og tak til dygtige Sofie.

6 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Exceptionelt venligt og imødekommende personale.

Nu er det sjældent at jeg skriver en anmeldelse herinde, men da jeg skulle lede efter en e-mail faldt jeg over disse anmeldelser og blev mildest talt overrasket over den relativt lave score, da det slet ikke flugter med vores oplevelser eller de ca. 5 andre dyreejere vi kender, der også benytter sig af Åkirkeby Dyreklinik.

Vi har nu igennem ca. 1,5 år brugt Åkirkeby Dyreklinik - vores dyrlæge er Carsten - og vi har altid fået en ualmindelig venlig og kompetent behandling når vi har været inde med såvel katte som vores Schæferhund.

De andre dyrlæger har jeg ikke kendskab til, men Carsten er i hvert fald noget af det rareste og mest dyrevenlige man kan tænke sig, så vi har altid følt os i gode hænder.

Derudover er det noget billigere end i Århus hvor vi kom fra.

1 września 2025

Jeg ringede en søndag

Jeg ringede en søndag, fordi min kanin ikke ville spise, og jeg var selvfølgelig bekymret. Jeg fik besked på at ringe igen, hvis det fortsatte – og det gjorde det. Da jeg ringer igen, bliver jeg bedt om at tage ham med op på klinikken.

Men da jeg så kommer derop, kigger dyrlægen på ham i 15 minutter og fortæller mig undervejs, at hun ikke er ekspert på området. Hun ender med slet ikke at gøre noget og siger, at hun først ville kunne hjælpe dagen efter. Det forstår jeg simpelthen ikke – hvorfor blev jeg så bedt om at komme med ham med det samme? Jeg spilder min tid og stresser min syge kanin for ingenting.

Det gør det ikke bedre, at jeg aldrig blev informeret om prisen – og pludselig står jeg med en regning på 1.535 kroner. Det føltes ærligt talt som en dyr og unødvendig oplevelse, som ikke hjalp min kanin det mindste.

Senere på aftenen fandt jeg selv ud af, hvad problemet var – der sad en lille hårsæk fast i hans mund, som jeg selv fjernede.

Det her efterlod mig med en virkelig dårlig smag i munden, både som kunde og som kæledyrsejer. Det må kunne gøres bedre.

29 kwietnia 2025

PER FORTJENER EN POLITIANMELDELSE

Egentlig skal Per slet ikke have stjerner.
Du har ansvaret for Visenterne i Almindingen ikke?
Se så at få givet dem noget foder!!!
Føj en behandling af dyr.

Der florerer videoer af Per, der tilser de udmagrede og syge bisoner, selvom de ikke har mad gør Per absolut ingenting!

DET ER BARE IKKE OKAY!

Hele Bornholm ved, at du kun tænker penge. Hvad med din ed som dyrlæge?

Du tilser udmagrede bisoner uden at gribe ind, du anbefaler aflivning af dyr der er raske og du behandler ikke folks dyre ordenligt!

FOLK SKAL HOLDE SIG LANGT VÆK HVIS DE ELSKER SIT DYR

11 kwietnia 2025

Hånlig sur ubehøvlet receptionist

Vi har været kunder i 15 år, men det slutter nu. Ikke på grund af dyrlægerne. Vi har haft kontakt ned især Per og Ditte og har været så tilfredse hver gang, de er søde og dygtige.
MEN den i receptionen har vi nu flere gange blevet mødt med direkte hånlig og ubehøvlet.
Jeg ringer fordi vi for første gang har lopper, vi har dryppet dyrene, vasket ALT på 60, vasket gulve osv. Efter 1,5 uger var der stadig lopper. Jeg ringer ind og spørger lidt forsigtigt om der mon er flere gode råd jeg ikke kender. Hun spørger mig meget surt om jeg har et sygt dyr eller hva, og ikke skal ringe med det der bare fordi jeg ikke kan lære at gøre rent, og så lægger hun på. Så nu skifter vi dyrlæge.

9 kwietnia 2025

Misbrug af sin Dyrlæge Ed

Dyrlægen Per burde ikke have med store dyr at gøre
Han har flere gange tilset de udmagrede bisoner i Almindingen og godkender dem trods de alle er udsultede og fyldt med orm
Siden efteråret har der gået en meget syg og afkræftet tyr, som han godkender
Nu har den stået samme sted over en uge og Dyrlæge Per har igen tilset den uden at gribe ind
Den er så afkræftet at den i over en uge ikke har kunnet bevæge sig efter vand
Den står blot lidende og venter på organerne sætter ud, ikke engang hjælp til at give den fred vil han give den, han er ikke sin dyre læge Ed værdig og ville betakke mig for at bede ham om hjælp til mine “store” dyr!
En dyrlæge som er medvidende til et ellers prægtigt dyr, skal lide på det groveste er ikke en dyrlæge med hjertet på rette sted!
Føj han bliver røde skamme sig og finde sig et job hvor han ikke behøver at bruge sin empatiske side, hvis den findes!!

9 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Har altid været glad for klinikken.

Jeg og resten af familien har brugt Aakirkeby Dyreklinik siden 93 og har aldrig haft andet end gode oplevelser!

Det er en tryg oplevelse for både hund, kat og og smådyrene i hjemmet - og der er altid en hjælpende hånd hvis man akut finder et dyr som har brug for hjælp ❤️

9 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Har været der mange gange og de giver…

Har været der mange gange og de giver intet andet end smerte stillende jeg have ødelagt min hund hvis jeg ikke have fået behandling hos Betina hundedyrelining den dag er han uden smerter fik også ordnet tænder hos dem gik 4 dage, han fik børstet tænder, men den grimme lugt var tilbage men ikke nogen hjælp jeg kunne få nået gelé til betændelse måtte selv finde ud af at man kan få piller mod paradentose.
Holder i af jeres hund så tag Rønne dyreklinik det er bedre og billiger i længden. Og jeg har stolet på dem hvilket har gjort at min hund har haft smerter i tænder og ben.
Så hvis det er i elsker jeres dyr gå aldrig der til.

19 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og behandling af…

Fantastisk service og behandling af vores elskede gamle hund.
Dyrlæge Sofie er ikke bare fagligt dygtig, hun besidder også evnen til at vi som ejer af et kæledyr, føler os trygge og hørt.
Tak for en suveræn oplevelse og behandling.
Mvh Lene og Jakob ( kunder gennem 22 år)

24 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Kom ind med hund vi troede havde…

Kom ind med hund vi troede havde øjenbetændelse. Det havde den ikke, men der sad et lille frø under øjenlåget. Det blev fjernet og alt var ok. Dyrelægen virkede meget dygtig, og samtidig meget venligt personale. Vi ringede fredag og fik en tid samme dag, lige inden weekenden.

28 lipca 2023

Ferien er reddet !

Vores store hvalp havde fået øjenbetændelse første på vores rejse til Bornholm. Vi søgte på nettet hvor der lå en dyrelæge. Valget fald på Aakirkeby Dyreklinik. Vi tog chancen og kørte dertil uden at ringe i forvejen. Her blev vi mødt at rigtig sødt personale der lige kunne “klemme” os ind til trods for vi ingen tid havde bestilt. Dyrelægen var rigtig rar og informativ og vi følte vi var i rigtig gode hænder. Kun de varmeste anbefalinger herfra

23 kwietnia 2023

Fantastisk behandling!

Min hund fik en diskusprolaps og bliver pludselig lam i begge bagben, og en anden dyrlæge vil aflive hende. Jeg ringer til Anette og beder om en second opinion - Anette siger med det samme, at min hund skal have en chance til. Vi besøger Anette og min hund bliver tilset og får medicin. Dagen efter går min hund igen som om intet er hændt. Jeg har fået fantastisk behandling hele vejen igennem og vil til enhver tid give Anette min bedste anbefaling! 10 hundepoter fra Happi ❤️

26 grudnia 2022

Misrøgt af visenterne.

Egentlig skal Per slet ikke have stjerner.
Du har ansvaret for Visenterne i Almindingen ikke?
Se så at få givet dem noget foder!!!
Føj en behandling af dyr I fangenskab. Der går rigtig mange rygter om, at du kun tænker penge. Hvad med din ed som dyrlæge?

Sonja Pedersen
Østjylland

10 grudnia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej