1driver.dk - køreskole Recenzje 179

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Det har været helt igennem en god oplevelse at tage kørekort hos 1driver. Teoritimerne blev gjord sjove så det ikke føltes som 3 timer når man var afsted. Min kørelærer Malene har været så sød og rar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos 1st driver. De har både gode og erfarende kørelærer men også god teoretisk undervisning. Jeg havde Jesper og ham anbefalet jeg 100% Mvh. Sofie V... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en mega god oplevelse med kørekort hos 1driver! Havde en mega sød kørelærer Malene, hun var både meget tålmodig og fik mig igennem begge prøver i første hug! Alt i alt mega god oplevelse og... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastisk køreskole

Kan kun anbefale 1driver.dk. Har haft flere forskellige kørelærere til teori, og de alle er super søde og imødekommende.

Jeg kørte selv med Helle, som er mega dygtig og sød. Følte mig tryk hele tiden og glad bag rattet, hun er helt klart grundet til at min søster også skal tage kørekortet hos 1driver og Helle, jeg kun anbefaler det til alle

18 marca 2024

Fantastisk køreskole

Jeg kan i stor grad anbefale denne køreskole. Hele teamet er fantastisk og min kørelærer Per var rigtig god. Bestået køreprøve og teori på første gang.

19 marca 2024

Perfekt kørerskole!!

Virkelig god køreskole, der virkelig guider en igennem det hele! Dygtige, kompetente og søde kørelærere som altid kommer med smil og masser af læring. Jesper kan jeg 100% anbefale, han er både dygtig, tager hensyn til skole/arbejds tider og der er altid godt humør på køreturene!!

4 marca 2024

Mega godt!

Super godt forløb i trykke rammer og med gode mennesker. Alle kørelærere og ansatte var fænomenale. Kan helt klart anbefale Jesper, han er sku god nok!

Kæmpe anbefaling

Det har været en sand fornøjelse at tage kørekort hos 1stdriver. Et godt og trygt forløb med en række gode teorilærere og en særdeles god kørelærer. Der er styr på tingene - både humøret og det faglige.
Jeg kørte med Jesper, som var den bedste kørelærer, jeg kunne drømme om. Jeg så frem til hver køretime, og jeg blev lært alt, hvad der skulle til for at bestå køreprøven i første forsøg.

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Tak for den fine anmeldelse John

Et trygt forløb!

Kan kun give vores bedste anbefaling til 1driver.dk, hvor begge vores piger har taget kørekort. God kommunikation undervejs, teori, førstehjælp m.m. godt planlagt. Prikken over i’er er nu kørelæreren Jesper. Han er genial, humoristisk og han forstår de unge og får
det bedste frem i dem.

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Vi er glade for din anmeldelse. Vi gør hvad vi kan både Jesper og vi andre

Kørekort - Jesper

Jeg fået kørekort takket været Jesper. Han er en kørelære med humor synes han selv. Få ham og du har sikret et kørekort i trygge rammer! Under kørsel lod han mig lære af mine fejl, rørte kun pedalen ved behov. Derimod lod Jesper mig tage det i mit tempo efter behov.

Mvh. Emma, der havde den skaldede blomst som kørelære😁🚗🌸

Det lyder helt fantastisk

Stor anbefaling herfra

Jeg vil til enhver tid anbefale 1driver køreskole. Min erfaring med Jesper som kørelærer har været særdeles positiv. Han er en virkelig professionel, venlig og kompetent kørelærer. Det har været en fornøjelse at færdiggøre mit kørekort hos 1driver ⭐️

5 lutego 2024

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Rigtig mange tak vi er glade for tilfredse kunder og hør alt vi kan for at alle er tilfredse
John

Oceniono na 5 z 5

Tag Kørerkort i Horsens ved 1driver den…

Tag Kørerkort i Horsens ved 1driver den bedst kørerskole i byen. Vælg Jesper som kørerlærer hvis du vil have det mega fedt under kørsel og lærer rigtig meget😃

11 listopada 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Dejligt du er tilfreds og har haft det godt med Jesper - vi lover lignende oplevelser med alle vore kørelærere

Oceniono na 5 z 5

Efter en længere pause fra at køre bil…

Efter en længere pause fra at køre bil valgte jeg at kontakte Jesper hos 1 driver, efter en anbefaling fra en kollega.

Jesper får min varmeste anbefaling, han fik mig hurtigt overbevist om at det ikke stod så skidt til som jeg gik og troede. Efter et par timer med Jesper føler jeg mig igen klædt på til at køre bil 🙂🚙

26 listopada 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Dejligt vi også kunne hjælpe dig

Oceniono na 5 z 5

Største og varmeste anbefaling herfea

Hele holdet bag 1driver er grunden til at du skal vælge 1driver!!
Alle kørelærerer jeg har mødt, er dygtige, kompetente og helt nede på jorden.
Også er der stjernen, Tine, som holder styr på det hele og sikrer at man kommer til teori og køreprøve super hurtigt.
Der er fuld valuta for pengene!
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse ved 1driver, og er du så heldig at få Jesper som kørelærer, så kan du godt glæde dig! Dygtig, kompetent og bare super rar at køre med.
Startede i begyndelsen af august og er færdig dags dato.
Er du i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, så overvej 1driver! Du vil helt sikkert ikke fortryde det!

9 listopada 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Mange mange tak for dr pæne ord / vi glæder os over at lykkes held og lykke ude på vejen og tillykke med dit kørekort John

Sjov og lærerig køreskole

For mig var det en vildt god oplevelse at tage kørekort hos 1driver. Jeg bestod i teori og praksis i første forsøg på baggrund af en sjov og lærerig proces, hvor lærerne går i øjenhøjde med eleverne når de underviser. Jeg tror ikke jeg kan forestille mig en bedre kørelærer end Jesper, både fagligt og socialt. Jeg kommer næsten til at savne det. Varm anbefaling herfra.

31 października 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Dejligt sådanne beskeder elsker vi ikke mindst Jesper

Oceniono na 1 z 5

dårlig oplevelse

Forsøgte at få min datter igennem på et turboforløb sommeren 2023 - det gik nogenlunde med teori-delen og det er grunden til den ene stjerne - men køretimerne, kommunikationen og opfølgningen til den praktiske køreprøve har været skandaløst dårlig og vi har nu efter gentagne forsøg på at få en dialog omkring det videre forløb, opgivet 1driver og fundet en anden køreskole der kan føre min datter op til den praktiske køreprøve.....

23 października 2023

En god & tryg oplevelse

Kompetent, professionel og ordentlig. 1driver's hjemmeside opfylder det den lover, og fra første kontakt var der hurtig og god vejledning, kørelæren er super professionelt. Jeg havde en meget tryg oplevelse. Mine bedste anbefalinger

12 października 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Mange tak og tak for nogle dejlige timer selvom de blev få

God køreskole

God køreskole, og god kørelære, Helle💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

18 września 2023

Dejligt - tillykke med kortet

Lynkursus hos 1driver

Jeg tog et lynkursus hos 1driver hen over sommerferien. Det var en super god oplevelse og kan klart anbefales til dem der hurtigt vil igennem den ellers lange proces. Hos dem er der styr på tingene og de er alle super flinke og hjælpsomme. Har ikke fortrudt mit valg af køreskole. Kan klart anbefales!

13 września 2023

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole

Tak for din anmeldelse - vi elsker også lynhold - og der fortsætter vi med

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej