Har lige fået mit kørekort, efter et par måneder hos Bryde og hold da op hvor gør han det overskueligt. Der er gode tips og huskeregler i undervisningen og gør det også sjovt og relativt nemt at fo... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Skal du have kørekort til bil, motorcykel, generhverve, op til en vejledende helbredsmæssige køretest eller skal du op til en kontrollerende køreprøve, er du kommet til det helt rigtige sted.
Strandkærvej 39, 8700, Horsens, Dania
- 20130084
- brydes@brydes.dk
- brydes.dk
Fantastisk køreskole
Har netop generhvervet kørekortet ved hjælp af et weekendkursus hos Brydes køreskole. Bestod begge prøver i første forsøg. Bryde gjorde teorien til et mindre tørt stof, og hans måde at gå tingene igennem var rigtig god, så selv de mest "tunge" til sidst så "lyset". Mine problemer med borgerservice i min kommune, fik han løst igennem Horsens kommunes borgerservice. Kan absolut kun anbefale Brydes køreskole
Mega go køreskole også til generhverv
Jeg har netop været til teoriprøve hvor jeg bestod med 4 fejl de andre 2 gange havde jeg 8/9 fejl jeg generhver til alm kørekort b. Urenset hvor meget jeg selv øvede syntes jeg ik den sad i skabet så jeg tog et weekend forløb ved bryde som var alle pengene værd han kan varmt anbefales 👍🏻😀
Rigtig god oplevelse
Jeg kan helt klart anbefale Brydes Køreskole. Jeg er blevet hjulpet godt igennem hele forløbet og bestod både teori- og køreprøven uden problemer. Forløbet tog i mit tilfælde cirka 2,5 måned, og det har været en rigtig god oplevelse.
Fantastisk køreskole
Jeg tog kørekort hos Brydes og kan klart anbefale det til andre. Teoriundervisningen foregår i et behageligt tempo hvor Brydes også formår at gøre det sjovt. Køretimerne planlægges til teori og her gør han meget for at køretimerne ligger bedst muligt for alle. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
Vil helt klart anbefale køreskolen
Jeg begyndte at tage kørekort hos Bryde for 3 måneders tid siden. Alt ved det har bare været en positiv oplevelse. I teoritimerne bliver alting forklaret grundigt og i et godt tempo, så det er nemt at følge med. Hvis der er tvivl om noget, bliver det også gennemgået så alle kan forstå det.
Køretimerne har også altid været gode, da det hele bliver taget stille og roligt. Hvis man laver en fejl, bliver det også forklaret på en ordentligt måde, så man ved hvad, man skal gøre næste gang.
Jeg har altid følt at jeg har lært noget i timerne, og har derfor også bestået både teori- og køreprøven i første forsøg.
Jeg er meget glad for at have valgt Brydes Køreskole, og vil helt klart anbefale den til andre.
Køretimer
Man kan selv byde ind på en køretime, så man kan selv bestemme hvornår man gerne vil kører
Har lige fået mit kørekort
Der er gode tips og huskeregler i undervisningen og gør det også sjovt og relativt nemt at forstå. Den eneste køreskole der ville sende papirarbejdet til godkendelse før tid med kæmpe hensyn til ens lægeerklæring og andre skavanker, og så er bryde er også helt vildt flexibel. Fik både teori og køreprøve i første huk, takket været hans overskuelige regler og tips
Super godt sted
Super godt sted, stille og rolig tavleundervisning, og god til at lære fra sig.
Vil 100% anbefale

Odpowiedź od Brydes Køreskole
Han er en rigtig god kørelærer
Han er en rigtig god kørelærer, og han gør hvad der skal til for at hans elever består. Jeg bestod personligt selv teori og køreprøve i første forsøg
Super hurtigt og godt forløb!
Super hurtigt og godt forløb!
Kan varmt anbefales
Jeg kan varmt anbefale Brydes…
Jeg kan varmt anbefale Brydes køreskole, takket været hans indsats, var jeg velforberedt til både teori og køreprøven, som jeg begge bestod første gang.
Bryde står selv for undervisningen, han er rigtig god til at lære fra sig, så det både er forståeligt og til at huske, og han sikrer sig for at alle på holdet forstår det der er blevet undervist i.
Han har humor, han er munter, og er bare i det hele taget behagelig at være omkring, så kørslen kører derud af, og nerverne slipper man, ligeså snart man sidder i bilen.
Super oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse og køre hos bryde, eftersom det var hyggeligt men også at han ikke var efter en. Men hjalp en i stedet for at blive sur.
Så alt i alt en god oplevelse
Han er uden tvivl en af de bedste kørelærer
Teoriundervisningen var meget god. Det var rart, at det var undervisning uden bøger og andre programmer. som man har hørt at de gør andre steder. Bryde er god til at forklare tingene på en måde så man forstår og husker meget. Man kan nemt mærke at han har mange års erfaring. Pga. de mange års erfaring, har han også en masse tips og tricks til kørsel og prøverne.
Kan helt klart anbefales!
Kan stærkt anbefale Brydes køreskole
Hans timer er altid spændende og man lærer alt det man skal. Og kan helt klart anbefale at tage Brydes køreskole
Bryde er byens bedste køreskole
Bryde er byens bedste køreskole. Bryde er skide sød, forstående og god til folk, som godt kan være lidt nervøse ved kørsel.
God energi, altid godt humør og god humor
Rigtig god undervisning, både teori og kørsel. Bestod begge prøver i første forsøg
Bryde er en mega rar lærer!
Bryde er en mega rar lærer!
Han har kæmpe gåpåmod og energi som gør læring en del sjovere. Kan kun anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
👍👍👍👍
Fik min MC kørekort hos Bryde som jeg kan varmt anbefale. Det var en god, sjov, positiv og uforglemmelig oplevelse. Vh. Christophe
Køreskole kan stærkt anbefales!
Køreskole kan stærkt anbefales!!
Rigtig god køreskole med mange års erfaring og super dygtig kørelærer.
Virkelig god service👍
Denne køreskole jeg kan 100% anbefale til alle👌👌
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.