Det har været helt igennem en god oplevelse at tage kørekort hos 1driver. Teoritimerne blev gjord sjove så det ikke føltes som 3 timer når man var afsted. Min kørelærer Malene har været så sød og rar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Zobacz więcej
Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos 1st driver. De har både gode og erfarende kørelærer men også god teoretisk undervisning. Jeg havde Jesper og ham anbefalet jeg 100% Mvh. Sofie V... Zobacz więcej
Jeg havde en mega god oplevelse med kørekort hos 1driver! Havde en mega sød kørelærer Malene, hun var både meget tålmodig og fik mig igennem begge prøver i første hug! Alt i alt mega god oplevelse og... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften
Dane kontaktowe
Borgergade 15, 8700, Horsens, Dania
- 42 33 75 78
- john@1driver.dk
- www.1driver.dk
Perfekt!
Perfekt!! Malene var min kørelære, hun var forståene og tålmodigt og forstod sig mega godt både på kørslen men også på relationen med sin elev. Selve systemet er super, bestod det hele i første omgang!!
Mega god køreskole
Mega god køreskole. Deres system er mega fedt, gode teoritimer og virkelig gode kørelærer. Bestod både teori- og køreprøve i første forsøg takket været deres gode læring. Jeg havde Jesper som kørelærer og han kan varmt anbefales! Han er en god underviser og gøre det på en fed måde.
Super god oplevelse
Jeg havde Malene som kørelærer og det var en super god oplevelse. Hun var tålmodig, forstående og god til at lærer fra sig. Jeg bestod alt i første hug.
Jeg har lige taget kørekort
Jeg har lige taget kørekort hos dem og fik det i første hug. Jeg havde Malene som kørelærer, hun var super sød og rolig, det hjalp super meget især til køreprøven. Teori delen har også været virkelig god og alle lærer har været søde og venlige
Kørekort hos 1Driver
Jeg havde Malene til kørelærer, og hun var fantastisk. Hjælpsom og nem at snakke med. Jeg havde en virkelig god oplevelse :)
1st driver
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg tog kørekort hos 1st driver. Jeg havde Jesper som kørerlærer, og han var super god. Han er både tålmodig, god til at lære fra sig og sjov på samme tid.
Kæmpe anbefaling herfra
Tak per
Jeg har haft et skønt forløb med Per Kappel, som simpelthen har været den bedste lære jeg kunne ønske mig. Han er sjov, sød, tålmodig og god til at lære fra sig.
Virkelig godt sammensat forløb der…
Virkelig godt sammensat forløb der gjorde mig klar til at til både teori og køreprøve. Jeg havde Per som kørekærer og alt gik perfekt fra start til slut.
Det bedst kørekort
Jeg fik det bedst mulige kørekort. Det var sjovt, jeg hyggede mig under mine køretimer og jeg fik lært en masse! Det kan klart anbefales.
Forløbet gik rigtig godt
Forløbet gik hurtigt, og der var rigtig god guidning igennem det hele. De er rigtig gode til at planlægge efter hvad man selv ønsker, og inddrager dig i hele dit forløb. Jeg er rigtig tilfreds med mit kørekort forløb.
Brug 1driver Horsens
Efter manøvre banen troede jeg aldrig at det kørekort ville komme i hus. Jeg ramte en kantsten i forsøge på at parelle parkerer, og kørte også lidt op på græsset. Heldigvis stod Kasper klar, venlig og professionelt fik han mig igennem alle øvelserne. Den første tur på vejen fik jeg med Jesper, og det er jeg evigt taknemmelig for, ud over at få mig til at grine hele vejen igennem forløbet, var han også meget lærerig og imødekommende. Jesper har presset mig og hjulpet mig som nødvendigt, og på trods af, at jeg for 2 måneder siden aldrig troede det ville lade sig gøre, så fik jeg igår mit kørekort i første forsøg uden anmærkninger.
Kørekort hos 1st driver
Jeg startede til kørekort ved 1st driver den første uge efter sommerferien og afsluttede nu i går med at bestå min køreprøve. Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort sammen med en fantastisk kørelærer(Jesper) og jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig da jeg meldte mig til at jeg ville få sådan nogle gode og sjove oplevelser med i et kørekortforløb.⭐️kæmpe anbefaling herfra.
Jeg var meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg var meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg har haft bedste kørelærer Faridon.
Jeg vil anbefale 1Driver.
Mvh Samangol

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole
Jeg vil helt klart anbefale køreskolen…
Jeg vil helt klart anbefale køreskolen 1stDriver. Jeg tog et lynkursus i sommerferien, og det var en rigtig god oplevelse. Underviserne var rare, professionelle og dygtige til at lære fra sig. De gjorde timerne sjove og spændende, hvilket gjorde det meget nemmere at tage kørekort. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven, og jeg bestod begge dele i første forsøg.
Kan godt anbefale
Jeg tog kørekortet ved 1driver og det var et meget godt forløb hos dem. Til teoriundervisningen var Jesper både god og mega sjov. Jeg havde Faraidon som min kørelærer og han var virkelig god.
1driver vil jeg godt anbefale.
Super oplevelse!!😀
Jeg har lige taget kørekort ved 1driver, og bestod i første forsøg!!🤩 Mega gode kørelærer, som virkelig hjalp mig igennem hele forløbet. 1driver kan helt sikkert anbefales til alle, som søger et kørekort og en god oplevelse😃
Klar anbefaling
Rigtig glad og tilfreds med mit kørkortsforløb hos 1Driver. Høj service og fleksibilitet hos dem, og min kørerlærer Jesper fandt altid en løsning på evt. udfordringer. Han var herudover super flink og imødekommende og gjorde både kørslen og teori til en fornøjelse. Kan klart anbefale 1Driver og Jesper👍👍
FANTASTISK OPLEVELSE🤩
FANTASTISK OPLEVELSE🤩
Hvis man ønsker kørekort i første gang kan man 100% vælge 1driver🙌
Uanset hvor usikker man har været fik køreskolen os sikre igennem, og var gode til at hjælpe hvis vi havde spørgsmål eller hvis det skulle passe med et evt. job ved siden af✨
En ting er helt sikker jeg havde ikke fået mit kørekort hvis ikke det var for min dygtige (til tider sjove) kørelærer Jesper😇🎉
Mvh Stine😅
Vildt god oplevelse
Vildt god oplevelse, med både sjov og ballede til køretimer, men også sindssygt god læring😍

Odpowiedź od 1driver.dk - køreskole
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.