Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Zobacz więcej
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt. Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig. Rigtig god oplevelse
Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Dania
- 88 13 96 00
- infowillisdk@willistowerswatson.dk
- wtwco.com/da-dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Aftale om flytning af en ratepension bliver pludseligt til flytning af en hel ordning
Opdateret svar den 06-12-2024:
Jeg delte, det rådgiveren bad om på mødet. Dvs. vi kiggede i pensionsinfo sammen, og da alt ikke var at se der, ringede jeg op til det andet selskab, mens jeres rådgiver fortalte mig, hvad jeg skulle spørge om og få fat i til jer. Jeg spurgte endda, om vi skulle lave en fuldmagt, sådan at I kunne stå for korrespondancen med det andet selskab, men det sagde jeres rådgiver var for besværligt. Jeg skulle bare ringe for hende.
Jeg har ikke kendskab til, at jeg ville kunne give jer yderligere.
Mvh Helene
I forbindelse med flytning af en ratepension fra et selskab til det, som de arbejder for, flytter de ikke kun ratepensionen, men en hel ordning, der også indeholder en livrente. Da jeg gør dem opmærksom på fejlen nægter de fuldstændig. Tværtimod forklarer de mig på bagkant at en ordning kan indeholde mere end en pension. Når jeg forhører mig om det hos et andet selskab, kan de fortælle at mellem pensionselskaberne er der et system, hvor igennem de anmoder om flytninger mellem selskaberne. Her kan man vælge at bede om en hel ordning på et policenummer eller blot f.eks. en ratepension, som ligger på ordningen.
Jeg føler mig i den grad snydt og antager, at nogen har fået en større bonus ved at flytte mere end det aftalte.

Odpowiedź od WTW Danmark
Der var god forståelse og kemi fra…
Der var god forståelse og kemi fra start, med en rådgiver, der havde sat sig ind i det tilsendte materiale.

Pensions rådgivning
Med præcis og velforberedt konsultent der gjorde det overskueligt og enkelt at forstå

Odpowiedź od WTW Danmark
Har i flere omgange haft spørgsmål til…
Har i flere omgange haft spørgsmål til pensionsordninger og er altid blevet vejledt yderst professionelt

Odpowiedź od WTW Danmark
Det var et rigtig godt møde.
Det var et rigtig godt møde.
fik en god forståelse af min pension, og alle dækninger.

Varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale at tage en pensionssamtale med WTW.
Det var meget givtigt og øjenåbnende for mit vedkommende

Odpowiedź od WTW Danmark
Virkelig professionel og let…
Virkelig professionel og let forståelig.
Tina gav os et godt overblik og mulighed for at forstå hvordan fremtiden kan se ud.

3. arbejdsgiverbetalt rådgivning
Firmabetalt rådgivning for 3. gang indenfor 6 år. Altid tilfreds.

Odpowiedź od WTW Danmark
Good advise and clear communication
Highly professional, impartial and, more importantly, helpful. Communication was very clear.

Pensions gennemgang
Havde et godt møde med Randi, som er god til at skabe en komfortabel atmosfære og havde styr på alle detaljerne. Samtidig var hun god til at lytte...

Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Vældig forståelig presentation fra Tina som var min rådgiver.

Odpowiedź od WTW Danmark
Jeg har desværre erfaring med
Jeg har desværre erfaring med, at firmaet forsøger at undgå at dække en helt oplagt forsikringssag om en vandskade. Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte dem, da deres "hjælp" er yderst mangelfuld når man først har brug for den
Opdateret ud fra jeres svar nedenfor: Jeg har haft dialogen med WTW. I har afvist min sag, så min sag burde være nem at finde i jeres system. Jeg er klar over at I er mægler, der arbejder med underleverandører til jeres ydelse. Men det er jer, der har afvist min sag og jeg vil ikke blande mig i, hvilke underleverandører I arbejder med og i hvor høj grad de også er upålidelige

Super god service fra Mie
Super god service fra Mie.
Hun var simpelthen god at snakke med.

Odpowiedź od WTW Danmark
Jeg havde et rigtig godt møde med Maja
Jeg havde et rigtig godt møde med Maja, hun var sød, velforberedt og professionel.
Hun var rigtig god til at forklare forskellen og betydningen af de forskellige valg jeg foretog i min ordning, så det passer til hvordan mit liv ser ud lige nu.

Velforberedt til samtalen
Velforberedt til samtalen. Kom med god vejledning

Odpowiedź od WTW Danmark
En rigtig god oplevelse med Randi
En velforberedt Randi fik gennemgået materialet, besvarede mine spørgsmål, så jeg nu har et meget godt overblik på mine muligheder.

Anbefalingsværdigt.
Jeg havde en meget givende samtale med Christian Sandegrav, omkring min pension og forsikringer.
Anbefalingsværdigt!

Odpowiedź od WTW Danmark
Venlig, kompetent og uvildig rådgivning.
Venlig, kompetent og uvildig rådgivning.
Flink og let forståelig.
Rådgiver: Jacob H. Nielsen
29 October 2024 12.15-13.15

Super godt møde med Randi
Super godt møde med Randi, som har en herlig humor. Masser af god brugbar information, som straks skal sættes i arbejde.

Odpowiedź od WTW Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.