WTW Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt. Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig. Rigtig god oplevelse

Oceniono na 5 z 5

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Pośrednik ubezpieczeniowy
  2. Konsultant ekonomiczny
  3. Konsultant – kwestie emerytalne

Napisane przez firmę

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

285 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Stort hjælp mod forsikringer

Stort hjælp med omkostningsoptimeringer ved arbejdsgiverbetalt pension-relateret forsikringer.
Fjernelse af dobbelt-dækninger og en del besparelse hentet.

16 stycznia 2025

Kære Abel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du har opnået en besparelse som følge af vores rådgivning.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt en gennemgang af min…

Jeg havde bestilt en gennemgang af min pension, da der er sket ændringer i mit liv, og jeg ville sikre mig at alt var som det skulle være.
Troels var super kompetent og jeg fik hjælp, og super rådgivning, med det jeg havde i tankerne.
Og resultatet blev en lille tilrettelse, så alt nu er på plads.
Så en god oplevelse.

16 stycznia 2025

Kære Christian,

Tusind tak for din feedback og flotte anmeldelse af WTW og vores kollega.

Jeg er glad for at læse, at I sammen har lavet en lille tilpasning, så alt er på plads. Det kan være de små ting, der skaber ro og tryghed, når det kommer til pension.

Super kompetent rådgivning

Jeg har været så privilegeret at have haft 2 arbejdspladser, hvor WTW har været tilkoblet som uvildig rådgivning på pensionsområdet og dertilhørende forsikringer.
Det har været og er en fantastisk gode, som jeg sætter stor pris på.
Derfor de allerbedste anbefalinger herfra om at få WTW tilkoblet virksomheden.
Du møder en yderst kompetent rådgivning, som sætter sig ind i din virkelighed og ønsker, du måtte have, når pensionen skal indfries.
Du bliver gjort opmærksom på hvordan det står til. Gode råd til at få optimeret opsparingen. Får taget stilling til om dækningerne på forsikring er korrekte. Hvad du skal være opmærksom på etc. Og på intet tidspunkt føler du dig presset til at beslutte/tage beslutning om noget, ift. at det bliver trukket ned over hovedet på dig. Der er masser af gode råd og vejledning at hente. Og det er uvildigt !!
Så hvis du er arbejdsgiver og læser med her - så kan jeg blot sige at dette er virkelig en gode, du kan slå på at have, for at få rekrutteret den gode arbejdskraft!

14 stycznia 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din virkelig flotte og dybdegående feedback og anbefaling af WTW.

Jeg er så glad for at læse om din oplevelse med os, og særligt det faktum at du altid har følt dig rådgivet og ikke presset. Vi skal nemlig ikke sælge noget, men sikre vores kunder den bedst mulige løsning til deres opsparing.

Derfor vil jeg på vegne af os i WTW sige stort tak for at du har taget tiden til at skrive en så flot anmeldelse af os, det sætter vi rigtig stor pris på.

Med efterløn i sigte

Med efterløn i sigte, indenfor de næste par måneder, mente jeg ikke det var relevant med et møde. (skift af pensionsselskab hos arbejdsgiver). Jeg blev af WTW opfordret til et lille kort møde og blev positiv overrasket. Der var en del at tage stilling til/ændre som gav god mening for de sidste par måneder på arbejdsmarkedet.

13 stycznia 2025

Kære Gitte,

Hvor er det bare skønt at læse, at du har haft et godt møde - selv med kun måneder tilbage på arbejdsmarkedet.

Tusind tak for din feedback - det er meget værdsat.

Pensionsmøde

Meget behageligt møde med Karsten Svinth. Velforberedt, og yderst kyndig rådgivning leveret effektivt.

8 stycznia 2025

Kære David

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega. Det glæder mig at læse, at du har haft et godt møde og modtaget kyndig rådgivning.

Møde med Christian Sandegrav

Møde med Christian Sandegrav. Kontante svar, hurtige beregninger og behagelig samtale. Christian kan anbefales som personlig rådgiver.

Kære Claus,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega. Det varmer at læse, at du har haft et godt møde og kan anbefale vores rådgivning.

Meget effektive og professionelle

Meget effektive og professionelle. Havde et godt og oplysende rådgivnings møde med en kompetent og velforberedt rådgiver.
Kan varmt anbefales.

Kære Eske

Tak for din varme anbefaling af WTW, det betyder rigtig meget for os, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Oceniono na 5 z 5

Good advice and very comprehensive

I had a counseling session which helped a lot to understand my insurance, risk profile and how it works as an international and the 53A option. The advisor was super helpful and gave me clear and objective advices on my investments.

Dear Maria,

Thank you for your positive review and feedback.
I am glad to hear that you've had a helpful session with our colleague.

Happy New Year,

Super håndtering

Efter at være blevet sendt rundt i et umuligt system uden nogen tog hånd om mig og problemet, var det en fryd at møde et så imødekomme og forstående menneske, der bare tog hånd om problemet og lavede løsninger, tak til Claes🤩

19 grudnia 2024

Kære Anne-Marie,

Tak for at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god og imødekommende samtale med vores kollega.

Det kan nemlig føles umuligt, men det behøver det slet ikke at være, når man får taget snakken på et oplyst grundlag.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Du ønskes en god jul.

Pensionsrådgivning

Jeg har haft møde med Trine Therland. Jeg kan varmt anbefale et møde med Trine, som er yderst kompetent. Hun er velforberedt, rolig og god til at forklare og sætte tingene i et perspektiv, så det hele giver god mening.
De varmeste anbefalinger herfra.

19 grudnia 2024

Kære Nadia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at læse, hvordan at du har haft et godt møde med vores kollega, og vi sætter stor pris på din feedback.

Med ønsket om en god jul.

uafhængig rådgivning

Er helt nede på jorden og tager en meget objektivt vinkel på netop mig. Er god til at rådføre uafhængig af de forskellige Pensions selskabers egne interresser

12 grudnia 2024

Kære Lars,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Det glæder mig at læse, at du har haft et godt møde med os.

Mie Vang Løjborg

Mie Vang Løjborg har altid ydet mig rigtig god support :-) med pensions spørgsmål.

12 grudnia 2024

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte ros af vores kollega, det sætter vi stor pris på-

Personlig og nærværende rådgivning

Jeg fik personlig vejledning af Troels Malherbes Jensen, og udover at han var super sympatisk, var jeg med det samme tryg ved, at jeg var i de bedste, kompetente hænder. Troels var hurtig til at afkode mine "bekymringer" og besvare alle mine spørgsmål, og da jeg gik fra vores møde, var jeg afklaret og havde et helt klart billede af mine muligheder og risici mht både forsikringer og pension. Tak for både personlig, grundig og nærværende vejledning

11 grudnia 2024

Kære Marianne,

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Det er skønt at høre, at du har oplevet en nærværende og personlig samtale, da det netop er den rådgivning, vi ønsker for vores kunder.

Tak for den flotte anmeldelse.

Møde med seniorrådgiver

Jeg var til møde med seniorrådgiver Lone Elsig Schrøder hos WTW. Det var en rigtig god oplevelse. Lone var fuldstændig forberedt og viste beregninger på skærm. Jeg har efterfølgende modtaget alle beregninger pr. mail. Lone kunne også svare på diverse spørgsmål. Der skulle lige undersøges et par ting, som jeg fik svar på samme dag.
Alt i alt en god rådgivning

4 grudnia 2024

Kære Karin,

Tak for en flot feedback af vores kollega. Det er skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og fået en velforberedt rådgivning.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent rådgivning. Var til møde med senior rådgiver Tina…

Var til møde med senior rådgiver Tina angående pensions udbetaling. Meget positiv oplevelse med kompetent rådgivning. Hendes rolige væsen og hendes overblik gjorde at jeg også blev beroliget.
Forinden havde jeg haft rådgivning af min banks pensionsrådgiver. Det var ikke uvildigt; samt jeg kunne ikke bruge rådgivningen til noget.

3 grudnia 2024

Kære Bente,

Tak for din rigtige flotte tilbagemelding til vores kollega om jeres møde.

Det varmer os i denne travle tid, at du har taget dig tiden til at give os denne feedback - det betyder mere for os end du tror.

Med ønsket om en rigtig dejlig jul.

Super rådgivning

Super rådgivning, let og forståeligt. Anita gjorde et godt stykke arbejde :-)

10 grudnia 2024

Kære KN Jensen,

Tak for din flotte feedback og ros til vores kollega, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Meget kompetent medarbejder som på en…

Meget kompetent medarbejder som på en uvildig måde, gennemgik min pension.
De får mine højeste anbefalinger.

9 grudnia 2024

Kære Poul,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW, det sætter vi stor pris på.

Senior møde vedr pension

Vi havde et møde med Randi Andersen fra WTW - det var det bedste og mest informative, godt planlagte møde jeg nogensinde har deltage i vedr pension

5 grudnia 2024

Kære Rudi,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og din feedback til vores kollega - det sætter vi stor pris på i denne travle juletid.

Emil, WTW

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej