WTW Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt. Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig. Rigtig god oplevelse

Oceniono na 5 z 5

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Pośrednik ubezpieczeniowy
  2. Konsultant ekonomiczny
  3. Konsultant – kwestie emerytalne

Napisane przez firmę

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

285 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En rådgiver, der er velforberedt og lytter.

Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår at skabe en rolig, tryg og behagelig atmosfære, hvor der er plads til spørgsmål. Randi er professionel og oprigtig interesseret. Vi fik lavet en flot nedsparingsplan for os begge til de næste 20 år.
Tak, Randi:-)
Kæmpe anbefaling herfra:-)

24 czerwca 2026

Kære Tina

Tusind tak for den flotte feedback. Det er skønt at høre om jeres oplevelse.

At dømme fra din flotte anmeldelse virker det som om, at I har fået god rådgivning og kan se frem til jeres pension med ro i maven.

Virkelighedsnært

Virkelighedsnært, kompetent og imødekommende.

22 czerwca 2026

Hej Annika

Mange tak for din flotte anmeldelse af WTW. Det er vi rigtig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Super sympatiske Kenneth gjorde et…

Super sympatiske Kenneth gjorde et rigtig godt indtryk samt gav rigtig god rådgivning. Kæmpe anbefaling herfra.

16 czerwca 2026

Kære Stefan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din store anbefaling af WTW. Det er vi virkelig glade for.

Uvildig og grundig rådgivning

Yderst kompetent og meget velforberedt rådgivning for både mine forsikringsdækninger og mit opsparringsniveau og ikke mindst min risikoprofil for investering. Jeg fik hjælp til at tolke mit eget forhold til risiko og oversætte til det rette valg. Grundig gennemgang af alle aspekter af pensionsordning og god opsummering løbende af hvad vi var blevet enige om.

9 czerwca 2026

Kære Tom

Tusind tak for din meget flotte tilbagemelding og anmeldelse af WTW.

Det er dejligt at læse, at du har fået en kompetent rådgivning og den rette hjælp til at forstå og træffe det rette valg for din pension.

Oceniono na 5 z 5

Upåklagelig god rådgivning og en stor anbefaling herfra...

Jeg talte med Simon i 1 time og vi var alle relevante emner igennem, så jeg uden problemer kunne tage stilling til min pension og prioriteringer i forhold til indbetalinger, investeringer og forsikringer. Simon var velforberedt og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at han er en rigtig dygtig rådgiver. Ordet 'uvildig rådgivning', kan det godt klinge lidt hult engang imellem, men her var jeg overhovedet ikke i tvivl om, at Simon ville MIT bedste - så et stort tak og en kæmpe anbefaling herfra :O)

12 maja 2026

Kære Anette

Tusind tak for din dybtegående anmeldelse af WTW. Det er så dejligt at læse om din oplevelse, da det netop er den type møder, som vi altid bestræber os på at afholde.

Tak for din flotte anbefaling - det er vi rigtig glade for.

Positiv oplevelse ifm…

Positiv oplevelse ifm pensionsrådgivning. Ikke noget salgs bluff, men reel og ærlig rådgivning,

6 maja 2026

Kære Jan Martin,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og din positive feedback. Det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 1 z 5

Partenaire Transakauto à fuir

Partenaire Transakauto

J ai acheté une voiture auprès de la société Transakauto en novembre avec une garantie 3 mois comprenant moteur pont et boîte de vitesse .
1 mois après un voyant moteur s allume.
Je contacte donc cette société par l’intermédiaire de mon garagiste..
Mais il se défile et ne veulent pas prendre en charge les réparations.
Ils ne sont pas fiable du tout . Même pas de réponse à mon courrier en recommandé.
Ne leur faites pas confiance ils sont injoignables personnellement.

5 grudnia 2025

Hi Thiboust,

First of all, I am sorry I am not fluent in French, so I took the liberty to adress you in English. I am sorry to hear about your experience. I am currently trying to find more details about your case. I will look into this matter, and update this reply, when I have more information to share about your experience.

Best,

God oplevelse hos WTW

Venlig modtagelse i receptionen og af rådgiver Tina R.
Hun var rigtig godt forberedt, viste alt på storskærmen og var ikke karrig med at omformulere, hvis vi ikke lige forstod.
Atmosfæren var seriøs, men afslappet.

21 kwietnia 2026

Hej Lasse
Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega.

Det er skønt at læse, at I har haft et godt og produktivt møde.

Oceniono na 5 z 5

My recent interaction with Anders Skov…

My recent interaction with Anders Skov Jensen, Pensionskonsulent at WTW, was outstanding. He is incredibly knowledgeable about pension and savings, and he provided fantastic advice that was thoroughly explained and illustrated with practical examples. I deeply appreciate his supportive approach and the clarity he brought to understanding my pension plan.

20 kwietnia 2026

Hi Santosh,

Thank you so much for your glowing review of WTW and our colleague. It is very rewarding to read your impressions from the meeting, and I am glad to see, that you have been advised in accordance with our standards.

Muhammed Özbellek - Imponerende professionalisme

Muhammed Özbellek tog mig igennem alle tænkelige scenarier, betænkeligheder, spørgsmål og fremtidsønsker med en yderst kompetent professionalisme, menneskelig forbindelse og generelt imponerende dygtighed.

13 kwietnia 2026

Kære Philip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW og vores kollega. Det glæder mig virkelig at læse, at du har haft en god oplevelse.

De bedste hilsner,

Professionelt og yderst forståeligt

VIRKELIG et behageligt og godt med med Jonas. Det var i øjenhøjde og super tålmodigt så jeg fik forståelse for de ændringer der kunne foretages, og var derfor meget tryg ved at ændre. Tak for det! Absolut godt investeret tid.
Tak for at hjælpe mig på en måde jeg kunne forstå. Det burde alle virkelig gøre!

31 marca 2026

Kære Teresa

Tak for din flotte anmeldelse af vores kollega og din anbefaling af WTW. Vi er så glade for at læse, at du har haft en god oplevelse og føler dig væsentligt mere tryg i forhold til din pension.

Du er meget velkommen, og vi siger tak for at vi måtte rådgive dig.

Oceniono na 1 z 5

Business set-up for a small business

Business set-up for a small business. We were customers for many years and at one point got access to an independant service to evaluate the set-up. We were paying way too much and the offers from WTW were off the charts - they did very little to optimize for us. We cancelled our engagement but they still claim their yearly fee for the following year even though they have done no work/offers for us. We offered to settle and pay for a quarter but they want the full year fee. They might be legally right but from a customer service/reputations view they lose big-time...
With a 1-star rating on Trustpilot they asked me to connect with them again which I did - still no response after 2 weeks...
I do not recommend WTW in any way...

15 stycznia 2026

Update 31/3-26:

Hi Tom,

I am sorry that we have not been able to provide you with a sufficient answer since your first review. We are improving our service level on Trustpilot, but in the meantime I apologize for the long waiting time.

It is regretful that you have chosen another broker for your business set-up. We are sorry to hear that we have not been a right fit for for you. Our terms and conditions clearly state the conditions of cancellation and notice period, as per our agreement, and the conditions of this case does not change that.

-------
Hi Tom,

I am sorry to hear about your experience with us. I will happily investigate your case further, and I will request further information from you.
When I know more about the case, I will give you an updated answer right here.

Oceniono na 5 z 5

Velforberedt og let forståelig…

Velforberedt og let forståelig konsulent, som tålmodigt besvarede alle vores spørgsmål. God oplevelse

25 marca 2026

Hejsa,

Tak for en flot anmeldelse og feedback til vores kollega. Det glæder mig at læse at du har haft en god oplevelse.

Emil, WTW

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej