Zobacz, co mówią recenzenci
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt. Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig. Rigtig god oplevelse
Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Dane kontaktowe
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Dania
- 88 13 96 00
- infowillisdk@willistowerswatson.dk
- wtwco.com/da-dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gennemgang af pension og forsikring…
Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt.
Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig.
Rigtig god oplevelse
WTW god rådgivning uvildig og professionel
Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min egen personlig pensions opsparinger. stor anbefaling herfra.
Meget brugbar rådgivning i forbindelse…
Meget brugbar rådgivning i forbindelse med skift af pensionsselskab
En rådgiver, der er velforberedt og lytter.
Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår at skabe en rolig, tryg og behagelig atmosfære, hvor der er plads til spørgsmål. Randi er professionel og oprigtig interesseret. Vi fik lavet en flot nedsparingsplan for os begge til de næste 20 år.
Tak, Randi:-)
Kæmpe anbefaling herfra:-)

Odpowiedź od WTW Danmark
Super sympatiske Kenneth gjorde et…
Super sympatiske Kenneth gjorde et rigtig godt indtryk samt gav rigtig god rådgivning. Kæmpe anbefaling herfra.

Uvildig og grundig rådgivning
Yderst kompetent og meget velforberedt rådgivning for både mine forsikringsdækninger og mit opsparringsniveau og ikke mindst min risikoprofil for investering. Jeg fik hjælp til at tolke mit eget forhold til risiko og oversætte til det rette valg. Grundig gennemgang af alle aspekter af pensionsordning og god opsummering løbende af hvad vi var blevet enige om.

Odpowiedź od WTW Danmark
Upåklagelig god rådgivning og en stor anbefaling herfra...
Jeg talte med Simon i 1 time og vi var alle relevante emner igennem, så jeg uden problemer kunne tage stilling til min pension og prioriteringer i forhold til indbetalinger, investeringer og forsikringer. Simon var velforberedt og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at han er en rigtig dygtig rådgiver. Ordet 'uvildig rådgivning', kan det godt klinge lidt hult engang imellem, men her var jeg overhovedet ikke i tvivl om, at Simon ville MIT bedste - så et stort tak og en kæmpe anbefaling herfra :O)

Positiv oplevelse ifm…
Positiv oplevelse ifm pensionsrådgivning. Ikke noget salgs bluff, men reel og ærlig rådgivning,

Partenaire Transakauto à fuir
Partenaire Transakauto
J ai acheté une voiture auprès de la société Transakauto en novembre avec une garantie 3 mois comprenant moteur pont et boîte de vitesse .
1 mois après un voyant moteur s allume.
Je contacte donc cette société par l’intermédiaire de mon garagiste..
Mais il se défile et ne veulent pas prendre en charge les réparations.
Ils ne sont pas fiable du tout . Même pas de réponse à mon courrier en recommandé.
Ne leur faites pas confiance ils sont injoignables personnellement.

God oplevelse hos WTW
Venlig modtagelse i receptionen og af rådgiver Tina R.
Hun var rigtig godt forberedt, viste alt på storskærmen og var ikke karrig med at omformulere, hvis vi ikke lige forstod.
Atmosfæren var seriøs, men afslappet.

Odpowiedź od WTW Danmark
My recent interaction with Anders Skov…
My recent interaction with Anders Skov Jensen, Pensionskonsulent at WTW, was outstanding. He is incredibly knowledgeable about pension and savings, and he provided fantastic advice that was thoroughly explained and illustrated with practical examples. I deeply appreciate his supportive approach and the clarity he brought to understanding my pension plan.

Muhammed Özbellek - Imponerende professionalisme
Muhammed Özbellek tog mig igennem alle tænkelige scenarier, betænkeligheder, spørgsmål og fremtidsønsker med en yderst kompetent professionalisme, menneskelig forbindelse og generelt imponerende dygtighed.

Ros til Allan S for professionel og forståelig pensionsrådgivning
Stor ros til Allan S for professionel rådgivning i øjenhøjde med min begrænsede pensionsforståelse, leveret med godt humør og humor.

Professionelt og yderst forståeligt
VIRKELIG et behageligt og godt med med Jonas. Det var i øjenhøjde og super tålmodigt så jeg fik forståelse for de ændringer der kunne foretages, og var derfor meget tryg ved at ændre. Tak for det! Absolut godt investeret tid.
Tak for at hjælpe mig på en måde jeg kunne forstå. Det burde alle virkelig gøre!

Odpowiedź od WTW Danmark
Business set-up for a small business
Business set-up for a small business. We were customers for many years and at one point got access to an independant service to evaluate the set-up. We were paying way too much and the offers from WTW were off the charts - they did very little to optimize for us. We cancelled our engagement but they still claim their yearly fee for the following year even though they have done no work/offers for us. We offered to settle and pay for a quarter but they want the full year fee. They might be legally right but from a customer service/reputations view they lose big-time...
With a 1-star rating on Trustpilot they asked me to connect with them again which I did - still no response after 2 weeks...
I do not recommend WTW in any way...

Odpowiedź od WTW Danmark
Velforberedt og let forståelig…
Velforberedt og let forståelig konsulent, som tålmodigt besvarede alle vores spørgsmål. God oplevelse

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.