Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!
Dane kontaktowe
Thomas Malthusweg 2, 1689ZP, Zwaag, Holandia
- +31 (0)85 00 41 412
- support@workliving.nl
- workliving.nl
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Goede snelle levering
Snelle levering, product kwalitatief goed en service dat hij al in elkaar gezet is.

Odpowiedź od Workliving
Goede service, maar stoel voldeed niet.
Snelle levering en duidelijke communicatie. De stoel was helaas niet wat ik zocht, maar retourneren was eenvoudig geregeld. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Fijne ervaring ondanks de retour.

Mooi
Mooie produkten en bestellen is lekker eenvoudig. Alleen is de levertijd best lang. Montage service was ook zo gereed!

Odpowiedź od Workliving
Alles ging vlot en volgens afspraak.
Zeer behulpzaam ook toen bleek dat een…
Zeer behulpzaam ook toen bleek dat een stoel bij transport was beschadigd. Direct een nieuwe gestuurd. Alleen hun administratie is -zacht uitgedrukt - zeer voor verbetering vatbaar
de bestelling op zeer korte termijn…
de bestelling op zeer korte termijn perfect afgeleverd. De verpakking garandeerde dat het geleverdr tijdens de reis geen schade op zou kunnen lopen.
Ze luisteren hebben mijn bureaustoel…
Ze luisteren hebben mijn bureaustoel voorzien van een nieuwe gasveer stoel opgehaald en weer terug gebracht.

Snelle levering. Degelijk materiaal
2e keer dat ik hier bestel. Een aanrader

Uitstekende service
Goede communicatie / informatie, snelle service, mijn opdracht is uitstekend uitgevoerd.

Odpowiedź od Workliving
Snelle levering en goede kwaliteit.
The quality of the chair
snel, betrouwbaar, betaalbaar
snelle en betrouwbare levering en betaalbaar, goede firma!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.