Fortsettelse fra forrige/tidligere anmeldelse angående samme ordre: Bestillingen er nå tvangsreturnert til selger, da de ikke har svart på noen av mine mange henvendelser for dokumentasjon til Tollves... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tandkrämen är mycket bra. Dock lovar ni fri frakt för köp vid köp över 500 kr. Detta funkade dock inte. När jag skrev och frågade varför fick jag inget svar. Beställde tandkrämen men det kom en plast... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkar som att alla utom jag har fått resultat av tandkrämen 🙄 Precis NOLL skillnad trots daglig användning. Ogillar dessutom smaken 🙈 Bortkastade pengar för min del tyvärr. Övertyga mig gärna... Zobacz więcej
Otroligt bra produkter! Använt tandblekningen ett par gånger nu under ett antal år och den ger alltid lika bra resultat och den håller länge trots intensivt kaffedrickande! Provade Morocco Argan shamp... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
White One erbjuder lyxiga hälso- och skönhetsprodukter till bra priser, som ger dig snabba resultat och är enkla och säkra att använda hemma. Välkommen!
Dane kontaktowe
Mobilvägen 5, 246 43, Löddeköpinge, Szwecja
- info@whiteone.com
- whiteone.com
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
FÄNGSLANDE LEENDEN MED ETT SPRUTT
Sprayen gör dig ren och du får ett fängslande leende! Ett sprutt liksom och du får en fräsch andedräkt!
mycket bra munspray
Jag använder det varje dag och är jag mycket nöjd !!!
Håller det vi lovar!
Snabb leverans, håller vad det lovar, snygg design, bättre än så kan det inte bli!

Bästa tandblekningen
Jag och min mamma har båda testat denna produkten. Jag gjorde det mest för skojs skull, som man faktiskt kan göra när priset inte är så högt, och förväntade mig inte så bra resultat som det faktist blev. Jag hade rätt normala tänder från början och nu har jag värsta hollywood-smilet! Det ser jättebra och fräscht ut! Min mammas tänder har också blekts, mer än mina. Hon hade lite gulare tänder från början, troligtvis pga allt kaffedrickande. Väldigt enkel att applicera och snygg förpackning.
Hemsidan var snygg och stilren och beställningen och leveransen var smidig och snabb. Jag kommer definitivt att handla här igen!
Ett seriöst företag!
The White One AB är ett seriöst företag i min mening. Det är lätt att hitta på hemsidan samt att det står bra information om produkterna. Min mamma har beställt en Body Roller för mina acne ärr och vi är jätte nöjda. Produkten var bra, enkelt att handla på sidan, och produkten höll vad den lova. Skulle absolut rekommendera denna sidan till alla.
Räddare i nöden!
Hemma tandblekning när den är som bäst! Det går fort, är enkelt och du sparar massor med pengar. Jag har gjort "riktig" tandblekning och även testat denna metod. Skillnaden? Jag sparade pengar med The White One! Rekommenderas starkt! :D
vita som tusan
Er tanblekning är sjukt bra, tänderna blev vita som tusan efter bara några behandlingar! Är riktigt nöjd med resultatet och billigt oxå:)
Lätt att bleka hemma
Har gått till klinik en gång med det gav inga resultat. Jag har relativt vita tänder redan så en hemmablekning räcker med jämna mellanrum för att fixa till det.
Kebab?
Hade precis käkat en kebab och det var inge vidare när man sen skulle till tjejen direkt efter. Som tur fanns denna :D
Bra och smidig produkt!
Väldigt bra och smidig innan en dejt tex. Finns i fickan när man behöver den väldigt utmärkt.

fläckfri!
mina tänder blev vitare än ett blankt A4 papper efter jag använt produkten!
The White One AB är bra
Det ger ett bra resultat och man blir nöljd med det man köper!
Dom produkter jag har köpt från the white one Ab är bra, och dom passar mig!
Jag gillar deras hemsida som är snygg och enkel att surfa runt på, man hitar den info man vill veta.

Ger snabba resultat!
Jag hade tidigare använt olika tandblekningsmetoder och produkter, men av vilket jag inte kände mig riktigt nöjd över. Men sen när jag började använda The White One kunde jag snabbt se skillnaden och det hjälpte mig le utan att tvivla.
Riktigt bra företag
Riktigt bra företag med bra produkter! gillas starkt'

Odpowiedź od White One
Går inte att bli bättre, Snabb service och flexibilitet!
Lätt att beställa och snabba svar på mail. går verkligen inte att bli bättre. Supernöjd med mitt köp och kundbemötandet man fick!
Inga mer gula tänder!
Det är sant! Lätt att applicera och ger dig vita och skinande tänder! Du kommer klart få komplimanger!

grymt bra produkt
jag älskar dessa produkter, dom funkar kanon på morgonen och hela dan :-) har oxå rekommenderat dessa produkter till familj och vänner.
2in1 munspray är obeskrivligt bra!
på morgonen har väll alla dålig andedräkt, iallafall jag men när jag testade 2in1 munspray har jag en frisk andedräkt! rekommenderar rejält!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.