Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fortsettelse fra forrige/tidligere anmeldelse angående samme ordre: Bestillingen er nå tvangsreturnert til selger, da de ikke har svart på noen av mine mange henvendelser for dokumentasjon til Tollves... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Tandkrämen är mycket bra. Dock lovar ni fri frakt för köp vid köp över 500 kr. Detta funkade dock inte. När jag skrev och frågade varför fick jag inget svar. Beställde tandkrämen men det kom en plast... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Verkar som att alla utom jag har fått resultat av tandkrämen 🙄 Precis NOLL skillnad trots daglig användning. Ogillar dessutom smaken 🙈 Bortkastade pengar för min del tyvärr. Övertyga mig gärna... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra produkter! Använt tandblekningen ett par gånger nu under ett antal år och den ger alltid lika bra resultat och den håller länge trots intensivt kaffedrickande! Provade Morocco Argan shamp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia produktów pielęgnacyjnych

Napisane przez firmę

White One erbjuder lyxiga hälso- och skönhetsprodukter till bra priser, som ger dig snabba resultat och är enkla och säkra att använda hemma. Välkommen!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Utgångsräddaren

Perfekt innan man skall gå ut med vännerna en helgkväll

Hej Robin!

Vi undrar bara varför du inte klickat i 5/5 stjärnor, det låter som du bara har positiva saker i din recension? Berätta gärna, det hade kunnat hjälpa oss att bli bättre!

Mycket bra produkter!

Har använt The White One's tandbleknings produkter och kan säga er att jag är sjukt nöjd! Använde mig av pennan STRONG.
Att höra "HUR KAN DINA TÄNDER VARA SÅ VITA" nästan varje dag är så himla roligt! Bättre självförtroende +++++

The white one!

Har otroligt gula tänder och varit lite skeptisk mot tandblekningar, men fick chansen att testa The White Ones tandbleknings penna bland annat och den är verkligen underbar. Tyvärr har jag plast på en hel del av mina tänder och kan därför inte använda den maximalt vilket är synd. Men snabb leverans har The White One, vilket är väldigt uppskattad. Bra service, och lätta att ta kontakt med!

Oceniono na 3 z 5

Bra och spar

Den fungera når som helst, och på vilken tid på dagen eller kväll
Namn: Nivine Assaf
Adress: Närlundavägen 15 lgh 1406
Helsingborg 25275

Hej Assaf!

Vi undrar bara vad det är som vi hade kunnat göra bättre eftersom du inte klickat i 5/5 stjärnor? Det hade hjälpt oss att bli bättre!

Oceniono na 5 z 5

The white one - the one that works

Jag har provat flera andra tandblekningsprodukter, främst tandblekningspennor, och har blivit besviken gång på gång. The white one är emellertid den första jag provat som jag kan säga gjorde ett bra resultat på mina tänder. Numera är valet självklart och jag kan ju rekommendera alla att börja med att prova the white one istället för andra liknande produkter. Den är verkligen skitgrym!

Lätt, smidigt och effektivt

Fick nys om thewhiteone via en kompis som har grymt vita tänder. Finns nog inget mer smidigare och billigare sätt att få vita tänder. Plus att servicen är så god. Leveransen kommer som lovat dagen efter om du beställer innan 11 :)

Penseln och tandkrämen och du har vita tänder till sommarn ! Kör hårt och tålamod, The white one håller va dom lovar.

Oceniono na 5 z 5

Ett leende värt en miljon

Får du om du använder denna produkt!
Tänderna känns rena, munnen fräsch och tänderna blir verkligen vita!
Perfekt storlek på produkten att ha i handväskan också.
Rekomenderas varmt!

Mvh Ingrid

Toppen!

Munnen känns riktigt fräsch efter användning, har också fått komplimanger på att jag fått vita tänder, riktigt nöjd! Smidig att ha i väskan också :)

Oceniono na 5 z 5

Gryma produkter och väldigt snabb leverans!!

The White one har både super produkter och snabb service!
Jag är verkligen fäst vid tandbleknings pennan, och tillsammans med BlueLight så ger det en grymt bra effekt!
Jag har också provat 2 in 1 munspray och tyckte det tog bort den dåliga andedräkten på morgonen det kändes också som att sprayet bibehöll den vita nyansen på tänderna längre än utan sprayet, vilket är super!
Beställningen kom på rekord snabb tid.
Verkligen ett toppen företag!!

Bra, bra och bra!

Bra produkter och bra service, bra valuta för pengarna!

Hej Lydia!

Vi undrar bara vad det är som vi hade kunnat göra bättre eftersom du inte klickat i 5/5 stjärnor? Det låter på dig som allt är positivt i din recension? Berätta gärna, det hade hjälpt oss att bli bättre!

Perfekt!

Bra företag och bra produkter. Rekommenderas!

Hej Lydia!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej