Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Rambekkvegen 1, 2816 Gjøvik, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Så nydelig å ha en mulighet til god vask av bilen tilgjengelig hele tiden . Vaske abonnement er gull! Fornøyd med kvalitet av vask. Innimellom har ikke maskinen klart å lese bilskiltet og har ikke få... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hei Vaskeprogrammet er bra, hastigheten god nok. Men jeg kunne ønske meg en kraftig, god overspyling før tørkesesjonen starter. Dette fordi det er igjen den del støv nederst på bilen foran og ba... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vasker bra, lite kø ved hallen. Savner at porten åpner seg automatisk uten at trenger å bruke "panelet år du har kjøpt et abonnement. En av få maskiner i området som tar større varebiler

Oceniono na 4 z 5

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Myjnia samochodowa

Napisane przez firmę

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 171

Napisz recenzję

Bilen ble rein.😄

24 marca 2025

Hei Magne 😄
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – så godt å høre at bilen ble skikkelig rein!
Akkurat slik vi ønsker det skal være 🚘✨
Velkommen tilbake til Wash World!

Oceniono na 3 z 5

Syns det ikke tørkes godt nok

Syns det ikke tørkes godt nok. Og det var fortsatt møkkete på støtfanger bak, eller bak generelt.

19 marca 2025

Hei Anne-Toril
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Vi er lei oss for å høre at vasken ikke levde helt opp til forventningene denne gangen – spesielt når det gjelder tørking og resultatet bak på bilen. Det skal selvfølgelig ikke være slik 🚗🧽
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både kvalitet og opplevelse, og din tilbakemelding hjelper oss i det arbeidet.
Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang

Litt kø

Litt kø. Men det gikk fort allikevel bilen ble ganske bra. Burde nok bedt om tilbudspakke på 50,- men førnøyd

28 lutego 2025

Hei Per,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er godt å høre at vasken gikk raskt til tross for litt kø, og at du er fornøyd med resultatet. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg igjen snart.

Yahya

Standard vask

Bilen blir ikke ren nok

6 lutego 2025

Hei Ingvild,
Takk for tilbakemeldingen din! Hvis du ikke er fornøyd med vaskeresultatet, hjelper vi deg gjerne. Du kan kontakte kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på vår nettside, så de kan se nærmere på det.

Dårlig touchskjerm ute

Dårlig touchskjerm ute, samt at issvuller ute gjør så bilen sklir vekk fra terminalen.
Har opplevd både i desember -24 og i januar-25 at hallen har vært stengt. Ergo betaler man for en vare man ikke får.

21 stycznia 2025

Hei Tom.
Takk for at du deler din opplevelse. Jeg beklager virkelig utfordringene med touchskjermen, isforholdene og at hallen har vært stengt ved flere anledninger – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Jeg anbefaler at du kontakter kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden, slik at de kan hjelpe deg med dette. Opplever du at vaskehallen ikke åpner eller at det skjer feil under vasken, kan nødtelefonen brukes for øyeblikkelig hjelp.
Takk for tålmodigheten din, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse fremover!
Aden

Oceniono na 3 z 5

Måtte vaske to ganger for at den skulle…

Måtte vaske to ganger for at den skulle bli ren.Da var den heller ikke så skitten før vask

20 stycznia 2025

Hei Vemund,
Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du måtte vaske bilen to ganger for å få den ren, spesielt når den ikke var så skitten i utgangspunktet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeprogrammene for å sikre best mulig resultat hver gang.
Om du opplever lignende problemer igjen, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden – vi hjelper deg gjerne videre.

Oceniono na 2 z 5

ALT for ofte ute av drift

Bra vask, men ALT for ofte ute av drift. Surt å betale for månedsabonnement når vaskehallen er i ustand store deler av måneden.

9 grudnia 2024

Hej Johanna,

Det verkar som att du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi självklart ledsna över, eftersom vi alltid strävar efter att ge den bästa servicen till våra kunder. Jag vill därför uppmuntra dig att skriva till vår kundtjänst och beskriva din upplevelse, så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

De bästa hälsningar,
Jasmin.

Oceniono na 5 z 5

Veldig godt fornøyd med vasken. Vil vel etterhvert gå inn og endre vaskeprogram. Men helt ok. Så jeg kommer igjen.

Ja nok en gang fornøyd med vasken. Vil etterhvert gå over til annet vaskeprogram. Men helt fornøyd.

17 grudnia 2024

Hej Asgeir.

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse og de 5 stjernene! Det er flott å høre at du er fornøyd med vasken og at du kommer tilbake. Skulle du ha spørsmål om våre vaskeprogrammer, står vi alltid klare til å hjelpe.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart!
Aden

Oceniono na 3 z 5

Vasker bra og raskt men for mye ute av…

Vasker bra og raskt men for mye ute av drift.

4 grudnia 2024

Takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for at du er fornøyd med vaskeresultatet, men vi forstår at det kan være frustrerende når anlegget er ute av drift. Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold og forbedringer for å minimere nedetiden. Takk for at du gir oss beskjed, og vi håper på å kunne gi deg en enda bedre opplevelse fremover!

Moiez

Oceniono na 2 z 5

Billig vask, men bilen blir ikke ren

Billig, men de klarer ikke å vaske bilen din helt ren. Jeg har nå hatt abonnemanget hos wash World i tre måneder. Veldig fint siden maskinen ligger på vei hjem fra jobb.
Problemet er bare at de ikke klarer å gjøre bilen ren. Først fikk jeg en mail om at sånn skal det jo ikke være og de beklaget. Nå etter tredje gangen får jeg beskjed om at dette er helt normalt.
Løsningen de har til meg er at jeg skal forvandle bilen min der deres børster ikke tar (som er hele baksiden av bilen). Dette har de jo manuell vaskehall for ved siden av. Jeg har sagt opp mot abonnemang og kjører heller en tur til konkurrenten.

5 grudnia 2024

Kjære Rune,
Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du har hatt en utilfredsstillende opplevelse med våre vasker. Det er selvfølgelig ikke vårt mål at forventningene dine til en ren bil ikke blir oppfylt.
Vi beklager at rengjøringen av bilens bakside ikke har levd opp til standarden, og at våre tidligere løsninger ikke har vært tilstrekkelige for deg. For områder som maskinen kan ha utfordringer med å nå, tilbyr vi muligheter som manuell vask eller tillegg som høytrykkspyling eller underspyling.
Vi tar kritikken din på alvor og vil bruke den til å forbedre våre tjenester fremover. Hvis du på et tidspunkt ønsker å gi oss en ny sjanse, er du velkommen til å kontakte oss direkte, så vi kan sørge for en bedre opplevelse for deg.
Med vennlig hilsen,
Andreas
Kundeservice, Wash World

Oceniono na 3 z 5

BRA VASK, FOR OFTE UTE AV DRIFT.

BRA VASK, MEN FOR OFTE UTE AV DRIFT NÅR JEG ØNSKER Å VASKE OG VÆRET TILLATER DET.

30 listopada 2024

Hej Knut,

Takk for din ærlige anmeldelse! Det er fint å høre at du er fornøyd med selve vasken, men jeg beklager at tilgjengeligheten har vært utfordrende. Vi jobber løpende med å forbedre driftsstabiliteten, slik at våre kunder kan vaske når det passer best for dem.

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse – din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre.

Imran

vaske ikke hele bilen

vaske ikke hele bilen. delen under døren på hele bilen ble ikke vasket. selv med All Inclusive program. veldig skuffa da det er der det trenges vask pga rust fare.

2 grudnia 2024

Hello Tin,
Thank you for your feedback
We apologize that the sink did not meet expectations. Your experience is important to us, and we will investigate the matter.
Best regards,
Amalie

Oceniono na 1 z 5

Svært dårlig vaskeresultat og en dårlig kundeopplevelse

Kjøpte abonnement på Premium vask hos Wash World 13. November og allerede ved første vask så ble ikke hele bilen vasket.
Henvendte meg til kundeservice som først krediterte ny vask, noe som ikke hjelp meg da jeg allerede hadde abonnement, da jeg på pekte det fikk jeg en "All inklusive" vask for og sjekke om mitt valg av abonnement var for dårlig.
Tok så turen for og benytte meg av denne supre vasken, da jeg kom frem til automaten hadde jeg ingen valg for og velge denne vasken. jeg kjørte inn og fikk kun en dårlig vask. Selve besøket var heller ikke registrert på nettsiden. Jeg hadde nok fått vasken til noen andre :)
Ventet noen dager før jeg tok turen igjen og da fikk jeg valgt den fantastiske "All inklusive" vasken deres, i tillegg valgte jeg gratis underspyling. Når vasken var ferdig var bilen fortsatt like møkkete på de plassene den var det tidligere.
Jeg henvendte meg igjen til kundeservice og ba om kreditering av abonnement, men det var dessverre ikke mulig og jeg måtte eventuelt selv si opp dette på nettsiden. Ettersom jeg sa opp dette abonnementet 22. November så sier reglene at jeg dessverre må betale også for Desember.
Jeg har prøvd og få dette endret, men det ser ikke ut til at er umulig.
Så om noen lurer så er jeg i hvert fall ikke spesielt imponert over vaske resultatet hos Wash World

Hei, Tom

Takk for din grundige tilbakemelding og for å dele din opplevelse med oss. Jeg beklager virkelig at vaskene og håndteringen av abonnementet ditt ikke har levd opp til dine forventninger. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Jeg forstår frustrasjonen din over at vaskene ikke har vært tilfredsstillende, og at det har vært utfordrende å få løst saken rundt abonnementet ditt. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp, anbefaler jeg at du kontakter kundeservicen vår igjen, slik at de kan se nærmere på situasjonen og finne en løsning som kan hjelpe deg best mulig.

Takk for at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksomme på dette – vi setter pris på tilbakemeldingen din og jobber alltid med å bli bedre.

Ofte stengt

Altfor ofte fungerer ikke vaskehallen på Gjøvik.

20 listopada 2024

Hei,

Det utføres både hyppig service og rengjøring av maskinene, men i slike tilfeller er de kun midlertidig stengt, og det samme gjelder ved tekniske feil.
Det er selvsagt ikke meningen at man skal få følelsen av at vaskehallene ofte er stengt.
Du må derfor gjerne kontakte vår kundeservice via nettsiden, så vi kan se på saken og hjelpe deg på best mulig måte.

Jasmin.

Helt ok

Drypper litt med på panser etter tørk

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen

Hei Jon. Takk for din tilbakemelding og for at du gir oss 🌟🌟🌟🌟! Jeg beklager at tørken ikke ble helt optimal denne gangen. Jeg anbefaler å kontakte kundeservice via hjelpeseksjonen på vår nettside for å se nærmere på dette. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning! 😊

Jacob

Tørker litt for dårlig

Brukbar pris

12 listopada 2024

Hej Aage,

Takk for din anmeldelse. Hvis tørkingen ikke levde helt opp til forventningene, vil jeg anbefale å kontakte vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på vår nettside, hvor de kan hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen,
Lana

Oceniono na 1 z 5

Børstene rørte ikke engang baksiden av…

Børstene rørte ikke engang baksiden av bilen. Jeg har bilder fordi det er en parodi og ikke en vasket bil.

11 listopada 2024

Hei Damian,
Takk for at du gir beskjed. Det er beklagelig at vasken ikke oppfylte forventningene dine, spesielt hvis enkelte områder ikke ble dekket.
Kontakt gjerne kundeservice, så hjelper vi deg videre.

Ingen kø og ren bil

Hej! Kjetil.

Tak for din fine feedback og de 5 stjerner! 🌟 Det glæder mig at høre, at du slap for kø og fik en ren bil – præcis som det skal være! 😊

De bedste hilsner,
Jacob

Hurtig vask

11 listopada 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige vask.
Vi glæder os til at se dig igen!

De bedste hilsner,

Oceniono na 2 z 5

Vasker og tørker for dårlig

Vasker og tørker for dårlig. Meldt i fra om dette i ett år nå, så nå kommer jeg til å si opp abbonementet.

9 listopada 2024

Hej Erik!
Tack för din feedback, även om det är tråkigt att höra om din upplevelse. Jag beklagar att tvätten och torkningen inte har levt upp till förväntningarna, trots att du har meddelat oss om detta tidigare. Din feedback är viktig, och jag tar det vidare så vi kan förbättra oss. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.

De bästa hälsningar,
Yahya

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej