Så nydelig å ha en mulighet til god vask av bilen tilgjengelig hele tiden . Vaske abonnement er gull! Fornøyd med kvalitet av vask. Innimellom har ikke maskinen klart å lese bilskiltet og har ikke få... Zobacz więcej
Rambekkvegen 1, 2816 Gjøvik, NO
Reakcja na opinię
Hei Vaskeprogrammet er bra, hastigheten god nok. Men jeg kunne ønske meg en kraftig, god overspyling før tørkesesjonen starter. Dette fordi det er igjen den del støv nederst på bilen foran og ba... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vasker bra, lite kø ved hallen. Savner at porten åpner seg automatisk uten at trenger å bruke "panelet år du har kjøpt et abonnement. En av få maskiner i området som tar større varebiler
Reakcja na opinię
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Rambekkvegen 1, 2816, Gjøvik, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The rest of the car is clean, but the rear end is always a bit smudgy, not much, but a big. End stage: clean enough to still have me as a custumer :-)

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Premium er bra til prisen, men blåser veldig lite uten ekstra tørk.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Fornøyd når det virker, men det har vært feil med maskinen noen ganger.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
The cars lower backside was not washed any good.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Kommer altfor ofte til stengt vaskehall, uten om å få beskjed om det. Dette har flere ganger gått over fler dager, uten å få noe fratrekk på faktura.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Washworld på Gjøvik har alt for mye driftsproblem. Og alt for mye stengt på grunn av det.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Etter mange måneder uten vaske abonnement kjøpte jeg i dag nytt abonnement. Det første som skjer er igjen at maskinen feiler jeg står midt i vaskehallen med børsten midt på bilen med masse såpe ringe kundeservice og den må igjen stanse anlegget og der så jeg med masse såpe rester på en halv vasket bil. Dette var også foranledningen til at jeg sa opp abonnementet sist, under bare meg uflaks tviler jeg på. 500 kr. bortkastet penger pluss 60 kr. med selvvask som jeg synes dem kunne dekket på tross av feil og stengt maskin igjen! Ikke blitt noe bedre altså!🙄

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Savner melding/beskjed når anlegget er ute av drift.

Odpowiedź od Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.