Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel is er lekkage ontstaan, terwijl de ketel daarvoor probleemloos werkte. Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken wer... Zobacz więcej
Prima service gekregen voor de CV ketel. Alleen zouden er twee beugeltjes geplaatst moeten worden aan het afvoerkanaal volgens de huidige normen. Prijs 151 plus 44 euro (nieuwe afspraak). Beugeltje a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Incorrect company, just disappointed to them. I asked them to repair the thermostat, then someone came, did nothing, and invoiced 141 euros. I wrote 3 mails before what my problem is, but they was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.
Holandia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Betrouwbaar
Nette monteur die weet wat hij doet
En doet ook aanbevelingen voor een goede werking van de cv ketel . Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden.

Prima service,
Op tijd netjes gewerkt.
Goed gecommuniceerd

Odpowiedź od Warmtegroep
de twee mannen waren erg vriendelijk en vertelden duidelijk wat ze gedaan hadden en dachten goed mee met het probleem van kapotte ventilatieregelaar.
Ook werkten ze erg netjes.

Odpowiedź od Warmtegroep
Stugge en licht onvriendelijke monteur die aangaf alleen de ketel te mogen onderhouden

Odpowiedź od Warmtegroep
Er was een voorstel gedaan voor onderhoud.
Alleen kwam de tijd niet uit .
Deze was toen aangepast .
Daarna kreeg ik steeds nieuwe verzoeken voor een afspraak
En kon mij eerste afspraak niet meer doorgaan .
Heb toen gewezen op onze eerste afspraak dat deze bindend was.
Vond dit wel een rommelige onzekere situatie.
De Monteur heeft het netjes gedaan hoor .
Maar de planning heeft nog wat stappen te maken.

Odpowiedź od Warmtegroep
Een afspraak inplannen voor onderhoud is niet te doen, een tijdsbestek van 5 uur waar de monteur kan langskomen. Ik zou zeggen een betere workprepper inhuren, mevrouw aan de telefoon neemt op geeft geen naam door en is niet vriendelijk.

Odpowiedź od Warmtegroep
Wij hebben een hondje dat blafte in de woonkamer toen de monteur aan de deur stond. De monteur weigerde in eerste instantie om ons huis in te komen. Nadat ik hem enkele malen belooft had onze hond in de woonkamer te laten kwam hij binnen. Tijdens zijn werk keek hij telkens schichtig richting de woonkamer en had ik het idee dat hij drukker was met zijn angst dan met het onderhoud van mijn ketel. Vreemd dat een servicemonteur zo reageert en bijna zijn werk weigert te doen. Een lastige baan met zoveel huisdieren in ons land.

Odpowiedź od Warmtegroep
Waardeloze onpersoonlijke serviceverlening. Alles is gestandaardiseerd en zodra je iets wil afwijken daarvan, loopt het vast. Het is duidelijk dat het de werknemers niets uitmaakt of je klant blijft of niet, de vraag zal wel groter zijn dan het aanbod. Ik heb mijn service contract opgezegd.

Odpowiedź od Warmtegroep
I paid EUR225.00 for the maintenance of boiler system. They came home, replaced some parts and went out.
Then, 2 hours later the same error that was happening before showed up. I spoke to the lady on the phone and she told me I would have to pay extra EUR150.00 if I wish to have a new technician in my property. Also, she was very rude during the call. This company is a scam. Avoid it!!!
You went to my apartment on Feb 26th at 04pm. So, you know to whom you are responding. Please, don't pretend anything. That's a shame.

Odpowiedź od Warmtegroep
Goede ervaring met het plaatsen van de nieuwe CV-ketel. Ze waren erg snel met reageren en qua prijs de goedkoopste. De jongens hebben netjes en vakkundig de ketel geplaatst.

Odpowiedź od Warmtegroep
Keurige en aardige mensen. Maakten zeer competente indruk. Rookafvoer (en dus koolmonoxide-afvoer) was zeer slecht gemonteerd door vorige installateur. Lag voor een deel los op het dak. Had gevaarlijk kunnen worden. Het is nu in orde, met dank aan de Warmtegroep.
Van harte aanbevolen!

Odpowiedź od Warmtegroep
Upd: Warmte group reached out saying that they suggested to watch YouTube video just to save my money, even though it was not communicated over the phone. Warmte groep, you don’t decide for me, you offer options and I choose. If I feel uncomfortable to fill up the tank, I’ll better pay the money. Anyhow, the issue is not resolved, lady on the phone was not helpful. I would not recommend paying them a subscription.
Personnel is useless, you pay subscription for maintenance but no one will come to fix the issue, you will be advised to watch YouTube videos.

Odpowiedź od Warmtegroep
Wij hadden vrijdag 17-1 voordat de monteur kwam een werkende ketel, doordat hij lekkage had veroorzaakt is printplaat nat geworden en heeft hij probleem zelf niet meer op kunnen lossen.
Hij is vertrokken met de mededeling, maandag komt er pas weer iemand om probleem op te pakken.
Wij hadden bij dit bedrijf dus een service abonnement lopen om buiten kantooruren geholpen te worden, met een probleem wat door hen zelf veroorzaakt was wordt je dus letterlijk in de kou gezet. Ik heb uiteindelijk zelf probleem die dag nog op kunnen lossen wat te denken geeft over de technische kennis van de monteur.
Per mail reactie gegeven dat ik voor deze servicebeurt niet ging betalen, zeker gezien het feit dat monteur 8 uur bezig is geweest en mijn vrouw de hele dag vrij heeft moeten nemen.
Mijn grote frustratie in deze was dat ik niet de service heb gekregen waar ik recht op had.
Na heel wat mail verkeer denk je dat Warmtegroep met een nette oplossing komt maar niets is minder waar, zij begrepen de frustratie en de impact die het heeft gehad en na intern overleg stelden zij voor alsnog de servicebeurt uit te voeren maar begrepen ook mijn keuze daar vanaf te zien.
Voor mij was het een principekwestie en komen de de deur niet meer in.
In plaats daarvan wilde ze mij een credit factuur sturen waarmee de kosten voor de servicebeurt zouden komen te vervallen, mooie oplossing zou je denken voor een rekening van 290€ en de ellende die wij er van hebben gehad, als ik akkoord ging zou er een credit opgemaakt worden.
Vreemde gang van zaken was dat er voorafgaand aan hun voorstel per mail al een credit van 5€ was verstuurd voor het omzetten van het service abonnement naar een eenmalige servicebeurt.
Na mijn akkoord is er verder geen credit verstuurd en dit is naar mijn mening misleiding.
Heel slim, als je de service niet levert vanuit het abonnement maak je er maar een eenmalige servicebeurt van om dat te omzeilen.
Nadat er een betalingsherinnering was verstuurd kwam ik er achter dat dit dus echt de definitieve oplossing was van Warmtegroep, zelf geen verplichtingen nakomen maar wel het volledige factuur bedrag min 5€ opeisen.
Daarna vanuit mij nog voorstel verstuurd om alleen voor de materialen te betalen a 160€ maar ook dat werd afgewezen.
Uiteindelijk heb ik het bedrag van de servicekosten/abonnement a 130€ terug gekregen van mijn rechtsbijstand verzekering en hebben zij de vordering over genomen.
Gezien de hoogte gaan ze daar waarschijnlijk niets mee doen maar voor mij is het een stukje genoegdoening dat ik door hen in het gelijk wordt gesteld.
Er zal vast wel weer een mooi antwoord komen van Warmtegroep op deze review maar wordt tijd dat ze met hun gemiddelde cijfer een keer hand in eigen boezem steken en gaan werken aan hun klantvriendelijkheid en servicekwaliteit.
05-3-2025 n.a.v. reactie Warmtegroep
Redactie van warmtegroep dat mijn reactie hen verbaast verbaast mij nog meer.
In het mailverkeer is duidelijk naar voren gekomen dat ik het niet eens was met de door hen voorgestelde regeling welke in eerste instantie goed leek maar uiteindelijk iets anders in elkaar zat dan het over kwam (lachertje van 5 euro)
Dit is duidelijk gecommuniceerd per mail!! dat een monteur fouten kan maken is heel menselijk maar dan vervolgens geen actie ondernemen om het alsnog direct op te lossen is geen voorbeeld van servicekwaliteit en klantvriendelijkheid.
Ik heb juridische bijstand gevraagd omdat ik vond dat ik niet heb gekregen waar ik op dat moment recht op had en dat was service op het zelfde moment en niet na het weekend met een door warmtegroep veroorzaakt defect.
Ik betaal 130 euro voor het krijgen van service die ik niet heb ontvangen en dat was reden dat ik die niet bereid was te betalen, hierin werd ik door mijnrechtsbijstand in het gelijk gesteld
Op die basis heb ik geld van hen ontvangen en is de vordering overgenomen, maar zoals eerder gemeld gaat daar waarschijnlijk niks mee gedaan omdat dit meer gaat kosten dan dat het voor hen oplevert.

Odpowiedź od Warmtegroep
Monteur had snel in de gaten wat het probleem was en samen met Atag hulp werd het snel opgelost.
Vriendelijk personeel, goed bereikbaar.

Odpowiedź od Warmtegroep
Twee jaar geleden hebben we een nieuwe gasluchteenheid moeten aanschaffen voor €1.100. Tijdens de controle een jaar later was er niets aan de hand, maar bij de meest recente jaarlijkse controle beweerde de monteur opeens dat we wéér een nieuwe gasluchteenheid nodig hadden – dit keer van €1.300 – omdat de schroefjes ‘niet meer werkten’.
Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertrok de monteur zonder enige oplossing en liet ons een week lang in de kou en zonder douche achter, met een zogenaamd ‘afgekeurde’ cv-ketel. Alsof dat nog niet verdacht genoeg was, verdween onze koolmonoxidemelder ook nog ‘per ongeluk’ in zijn tas.
We hebben vervolgens geprobeerd contact op te nemen, maar drie mails bleven onbeantwoord (op twee torenhoge offertes na) en bij telefonisch contact kregen we de smoes dat ze onze mails "nog niet konden vinden." Pas na een week in de kou hebben we een second opinion aangevraagd – en wat bleek? Er was helemaal niets mis met onze gastluchteenheid dan wel cv-ketel.
Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar. We hebben direct al het contact verbroken en ons abonnement opgezegd. Pas nadat we ze eindelijk zover kregen om onze koolmonoxidemeter terug te geven – zonder excuses, gewoon door de brievenbus gegooid – hebben we besloten overal een waarschuwing te plaatsen aan de hand van een review.
Kijk vooral op andere reviewplatforms of het Radar-forum, dan weet je genoeg. Blijf ver weg van Warmte Groep!

Odpowiedź od Warmtegroep
Vriendelijke monteur(s) werken netjes en beantwoorden al je vragen

Odpowiedź od Warmtegroep
Vermijd dit bedrijf! Zijn niet gekomen en moest wel betalen voor het “onderhoud”. Ze gaven aan dat ze geen parkeerplaats konden vinden. In Amsterdam is dat natuurlijk een bekend probleem. Makkelijk geld verdienen zo…

Odpowiedź od Warmtegroep
Tijdens de koude dagen in januari hadden we een probleem met de verwarming. Bij Warmtegroep konden we snel een afspraak maken. De monteurs waren vriendelijk, zeer ervaren en ze hebben goed meegedacht. Een aanrader!

Odpowiedź od Warmtegroep
Ik maak al meer dan 3 jaar gebruik van dit bedrijf. Ze zijn echt goed en betrouwbaar voor jaarlijks onderhoud en ze regelden snel een afspraak en stuurden een monteur toen mijn boiler problemen had. De monteurs zijn deskundig en aardig.

Odpowiedź od Warmtegroep
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.