Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Na een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel is er lekkage ontstaan, terwijl de ketel daarvoor probleemloos werkte. Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken wer... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Prima service gekregen voor de CV ketel. Alleen zouden er twee beugeltjes geplaatst moeten worden aan het afvoerkanaal volgens de huidige normen. Prijs 151 plus 44 euro (nieuwe afspraak). Beugeltje a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Incorrect company, just disappointed to them. I asked them to repair the thermostat, then someone came, did nothing, and invoiced 141 euros. I wrote 3 mails before what my problem is, but they was... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pisanie życiorysów zawodowych

Napisane przez firmę

Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.

Dane kontaktowe

Prettige, vriendelijke monteur.
Gaf goede tips.

11 lipca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u onze monteur als prettig en vriendelijk heeft ervaren en dat zijn tips voor u nuttig waren.

Oceniono na 1 z 5

Onvriendelijk personeel en slecht behandeld

Tijdens de afspraak kwamen we erachter dat de CV-ketel niet op een veilige plek stond en de mannen waren binnen 2 minuten de deur uit. Wij waren absoluut verbaasd want het was ons totaal niet duidelijk gemaakt wat ‘veilig’ is. Vervolgens kregen we een rekening van vrijwel de volledige kosten toegestuurd als een soort ‘boete’. Wat ons ook totaal niet kenbaar is gemaakt voorafgaand aan de afspraak. We hebben geprobeerd in gesprek gegaan en gelijk gekregen. Maar toch bleven ze de rekening sturen en zelfs een incasso bureau op ons afgestuurd. Daarna ook nog geprobeerd te bellen en ze hingen gewoon op. Ik zou ze echt NOOIT aanraden.

7 lipca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.

Hoewel wij hier niet inhoudelijk op in kunnen gaan vanwege de specifieke situatie en het ontbreken van wederzijdse herkenning, lijkt het erop dat onze voorwaarden niet volledig zijn doorgenomen. Deze worden vooraf duidelijk gecommuniceerd, waaronder de kosten die verbonden zijn aan een afspraak, ook wanneer deze niet volledig uitgevoerd kan worden vanwege onveilige omstandigheden.

Wij streven altijd naar duidelijke communicatie en correcte behandeling, en vinden het vervelend als dit door u anders is ervaren. Mochten er alsnog onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons uiteraard per e-mail benaderen.

CVvwordt al jaren prima onderhouden

CVvwordt al jaren prima onderhouden

3 lipca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Fijn om te horen dat u de monteur als prettig en vriendelijk heeft ervaren. We geven onze klanten graag duidelijke uitleg en nuttige tips, dus mooi dat dit gewaardeerd wordt.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke monteur die geduldige…

Vriendelijke monteur die geduldige uitleg gaf over de werkzaamheden: onderhoud cv ketel, WTW unit en ventilatiekanalen.

18 czerwca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en de manier waarop hij de werkzaamheden heeft toegelicht. Wij vinden het belangrijk dat klanten begrijpen wat er gebeurt tijdens het onderhoud, of het nu gaat om de cv-ketel, WTW-unit of ventilatiekanalen.

Oceniono na 4 z 5

Twee professionals vandaag aan huis

Twee professionals vandaag aan huis, Mutalib en Joana. De rookgasafvoer vervangen en het onderhoud aan de cv-ketel gedaan. Loeihard doorwerken en in nog geen uur klaar. Geen tijd voor koffiedrinken.
Ga d´r maar aanstaan. En transparant ook, precies vertellen wat ze gingen doen. Ik noem ze vaktechnici. We zijn zeer tevreden, hulde!

27 maja 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

U kreeg vandaag bezoek van onze collega’s en fijn om te horen dat hun inzet en vakmanschap zo gewaardeerd worden.
We stellen uw tevredenheid enorm op prijs en geven het compliment met trots aan hen door. Bedankt voor uw vertrouwen!

Onderhoud, alles volgens afspraak

Volgens afspraak: op tijd, vriendelijke monteur en goed verzorgd onderhoud. En alles goed getest, werkend en schoon achtergelaten.

20 maja 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de monteur alles netjes en werkend heeft achtergelaten.

Professioneel en betrouwbaar

De Warmte Groep komt bij mij zeer professioneel over. Jaarlijkse onderhoudsbeurt en onlangs nieuw expansievat en beugels voor de buizen.
De communicatie is duidelijk vooraf, de prijs wordt vooraf besproken, het personeel is zeer netjes en opgeruimd.
Afrekenen gaat eenvoudig aan het eind.

Ik kan de Warmte Groep aan iedereen aanbevelen

16 maja 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Bedank voor uw positieve review.

Zeer klantonvriendelijk bedrijf

Zeer klantonvriendelijk bedrijf:
- onderdelen enorm duur
- voorbeeld: Remeha Tzerra onderhoudset C voor € 130 (waar € 70 tot € 80 gangbaar is en de goedkoopste op internet € 40)
- voorbeeld: beugel om pijp vast te zetten € 20 (kost elders overal minder dan € 5)
- onderdelen verplicht bij hen afnemen, je mag niet zelf een onderhoudset aanschaffen
- als je dure onderdelen weigert moet je ruim € 100 voorrijkosten betalen (onredelijk en feitelijk afpersing)
- monteur laat meetnippel open staan, moet ondanks hard bewijs echter naar de rechter om de schade van € 75 extra gasverbruik vergoed te krijgen, zelfs de rechter sprak er schande van
- wordt vervolgens zonder bericht als klant uit hun systeem gegooid, ondanks dat ik nog voor een jaar service heb betaald
Kortom, in plaats van uitspraak rechter te accepteren en excuses aan te bieden, wordt je nog eens bedonderd.

23 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Afzetters, leugenaars, schandalige winstmarges op materiaal

Concurreert met scherpe service tarieven. Maar rekent schandalige marges op het materiaal. Pakkingset normaal ca 20 euro, bij Warmtegroep exact 100 euro (incl. BTW)! Trap niet in het voorgeschotelde tarief. Je bent uiteindelijk veel duurder uit dan bij een gerenomeerd bedrijf. Dit zijn oplichters volgens het boekje.

Update 12-06-2025
Naar aanleiding van het commentaar van Warmtegroep (zie hieronder) op mijn review heb ik contact met ze opgenomen. Warmtegroep kwam met een merkwaardige verklaring voor de mega hoge kosten. Er zouden twee soorten van onderhoud zijn met aparte service sets. Ongeloofwaardig verhaal. Ik heb nagevraagd bij leverancier van de set en ook bij de fabrikant zelf. Verhaal van Warmtegroep blijkt uit de duim gezogen. Dit voorgelegd aan Warmtegroep. Ze waren niet bereid hun fout toe te geven en ook geen commentaar op hun leugen. Conclusie: het zijn niet alleen oplichters, maar ook nog eens leugenaars die je proberen te bedonderen en een poot uit te draaien. U bent gewaarschuwd!

9 października 2024

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Omdat deze review anoniem is geplaatst, kunnen we helaas niet inhoudelijk op uw situatie ingaan. We nodigen u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we uw klacht kunnen onderzoeken en waar mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

We willen u er vriendelijk op wijzen dat we graag een open gesprek voeren, maar dat het gebruik van termen als "oplichters" niet gepast is en niet bijdraagt aan een constructieve dialoog. We streven ernaar al onze klanten professioneel en respectvol te helpen.

Vriendelijk personeel

Aardige gasten! 2 man sterk nieuwe CV geplaatst en nieuwe pijp in het dak in 4 uurtjes.
Netjes uitleg gekregen en samen de app geïnstalleerd

13 maja 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Bedank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en uitleg door de monteurs.

Oceniono na 5 z 5

Onderhoud cv ketel! Prima !

Jaarlijks onderhoud aan mijn cv ketel laten uitvoeren. De ketel is weer netjes schoongemaakt en van een onderhoudsetje voorzien.

7 maja 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw review en het vertrouwen in ons voor het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Oceniono na 4 z 5

Een goede servicebeurt aan de cv

Een goede servicebeurt aan de cv. Monteur was vriendelijk en kwam op tijd. Hij vond een paar dingen die vernieuwd moesten worden waar je niet op hoopt bij een servicebeurt. De ketel is 9 jaar oud en het expansievat moest oa vervangen worden. De monteur was duidelijk in de kosten en de prijsopgave klopte met de factuur.

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de duidelijke communicatie en de aanpak van onze monteur. Soms komen er inderdaad tijdens een onderhoudsbeurt onverwachte zaken aan het licht, maar goed om te weten dat alles weer in orde is. We waarderen uw vertrouwen.

Deskundig en betrouwbaar

Het maken van de afspraak ging makkelijk en snel. Het omvangrijke onderhoud werd vakkundig uitgevoerd. De monteur was ook erg vriendelijk. Het geheel duurde zo’n drie kwartier, en het bedrag van de factuur viel erg mee

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Positief

Positief

Vriendelijke en professionele monteur. Duidelijk in zijn uitleg met wat hij gedaan had.

Odpowiedź od Warmtegroep

Goed om te horen dat het maken van de afspraak soepel verliep en dat u tevreden bent over het vakkundige onderhoud en de vriendelijkheid van onze monteur.

Goes onderhoud en advies

Een ervaren monteur, goed onderhoudsbeurt en goed advies met dank aan Warmtegroep.

27 marca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Oceniono na 5 z 5

Monteur gaf goede informatie ook over…

Monteur gaf goede informatie ook over keuzemogelijkheden. Hij was beleefd en deed heel rustig zijn werk. Hij leek me heel deskundig.
Hij was precies op tijd.

21 marca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat de monteur duidelijk en rustig te werk ging, en dat u tevreden bent over zijn deskundigheid en het advies over de keuzemogelijkheden.

Een slechte planning

Een slechte planning, onlogisch werkwijze, niet systematisch van afhandeling van klanten. Geen empathie voor de klanten.

Monteur komt van onze buurvrouw en als ik de desbetreffende monteur aanspreek en vraag ” goedemorgen komt u nu bij ons langs?” Word er ongeïnteresseerd gereageerd en naar de werktelefoon gekeken, Vervolgens verteld de monteur ik moet naar een andere huis nummer, welke vijf woningen naast ons is gelegen? “ Er zal wel een andere komen er zijn nog meer monteurs! “

Niet tussen de afgesproken tijden langs gekomen. We hebben hiervoor de zaak moeten bellen, wanneer en of de monteur nog langs kwam.
Overigens heeft de collega monteur goed onderhoud verricht aan de CV en netjes gewerkt, vertelde duidelijk wie hij was wat hij ging doen, en ook tijdens zijn werkzaamheden.
Hiervoor krijgt het bedrijf een ster ⭐️

27 marca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

Bedankt voor uw eerlijke feedback.
We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was en begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we nemen uw opmerkingen over de planning en communicatie zeer serieus. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt.

Het is fijn om te horen dat de tweede monteur wel naar tevredenheid heeft gewerkt en dat hij duidelijk in zijn communicatie was. We streven er altijd naar om zowel vakkundig als klantgericht te werken, en we waarderen het dat u dit heeft opgemerkt.

Nogmaals dank voor uw feedback. We zullen ons best doen om de punten die u heeft aangekaart te verbeteren.

Oceniono na 4 z 5

Goede service, fijne monteurs die helder uitlegden wat ze waarom gingen doen, bij een verandering steeds kwamen overleggen en alles piekfijn achterlieten.

14 marca 2025

Odpowiedź od Warmtegroep

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en de duidelijke communicatie van onze monteurs.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej