Wallstars Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beställde en tavla som skulle ta 2-5 arbetsdagar att få. Nu har det gått 3 veckor och jag hade ingen födelsedagspresent till min son.Jag har skrivit flera mail till dom utan att få svar. Deras chatt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Beställde 1 maj, nu är det 22 maj...enda svaret är att det måste vara transportföretagets fel! Blåst på 848kr!! Akta er noga för att beställa något från detta företag!! Obs! Det är samma bolagsägare... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

So impressed with this company’s customer service. My posters arrived pretty damaged due to negligent packing. I emailed customer support and honestly didn't have high expectations. To my surprise, I... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verkar omöjligt att kontakta företaget och känns som ett blufföretag? visar sig att recensionen inte är korrekt då det finns två identiska namn med o utan s. Wallstars med S kontaktade mig och för at... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami domowymi

Napisane przez firmę

Störst i Sverige på stadsposters! Över 15 000 motiv från Ystad till Haparanda. Snabba leveranser över hela landet. Handla tryggt med Klarna Checkout.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Köp inte Klövsjömål postern, Ni blir lurad!

Har tidigare köpt en Klövsjötavla, Den var hygglig men
Klövsjömål tavlan är den sämsta presentationen av Klövsjömål någonsin genom tiderna.

Det är så många felaktigheter i denna tavla med ord att kunden som köper den tavlan blir lurad.

Har skickat meddelande till företaget ett flertal gånger men utan gehör.

Påtalade felaktigheterna när en "Adam Larson" gjorde reklam för tavlan i en facebook-grupp nyligen
och då togs inlägget bort!

Vänligen köp inte Klövsjömål tavlan, det är inte roligt att presenteras såhär uselt.

Förstår ni på wallstars inte det? Adam, Johan, David Thornell eller vad nu ni heter.

21 listopada 2022

GRYM PERSONLIG TAVLA

Beställde en tavla åt min vän där de står hans namn och saker han har åstadkommit och så vidare! DEN BLEV SÅ BRA! Det gick snabbt och den blev snyggare än förväntat rekommendera starkt. Fin present att ge till någon!

10 października 2022

Odpowiedź od Wallstars

Stort tack för din beställning! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd och att det blev en fin present till din vän!

Snabb leverans och

Snabb leverans. Grymma posters! Jättenöjd

5 października 2022

Tack och välkommen igen!

Mycket nöjd kund

Toppen bra service och snabb leverans varje gång jag har beställt därifrån!

Jag kan varmt rekommendera wallstars.

5 października 2022

Odpowiedź od Wallstars

Vi är glada för att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Pinsamt företag och marknadsföring

Idén är superkul och printen snygga - MEN företaget och dess marknadsföring är UNDER ALL KRITIK. David och hans anhöriga (familj och vänner) går med i lokala Facebook grupper över hela Sverige och mer eller mindre låtsas vara engagerade privatpersoner som har lokal anknytning för att infiltrera grupperna och sedan övergå i ej för uppenbar reklam för wallstars.

Företaget tar även hjälp av medlemmarna i dessa grupper så att medlemmarna mer eller mindre gör tavlorna åt Wallstars utan ersättning (exempelvis samlar in platsnamn, aktiviteter, sevärdigheter etc som kan passa till posters) helt utan att tala om att det görs för ett företag och sedan ska säljas dyrt. Exempelvis så görs inlägg likt detta: "Jag håller på och gör en poster för **(ortsnamn). Körde fast lite då jag har plats kvar att fylla, men mina ställen tog slut. Kommentera gärna om ni vet fler ställen som skulle passa in att ha med, Mvh David" - utan någon hänvisning alls att det görs för företaget wallstars, utan lokal anknytning.

Flera grupper tar bort och blockerar företagets infiltrerare gång på gång, men dom kommer tillbaka i form av nya användare med nya namn varje gång (säkerligen någon väns profil, eller fejkprofiler) för att marknadsföra Wallstars. Som ett fall av envis illaluktande fotsvamp.

Det görs även inlägg med texter likt "Har tryckt upp några stycken för er som missat dom" och "Vi har några få liggandes, så gå in och köp" för att det såklart ska verka vara ett litet mindre företag som trycker upp i begränsad mängd.

Några av namnen som använts i lokala grupper för att göra "osynlig reklam" är "Linus L*rss*n", "Emma J*hanss*n", "Daniel Th*rn*ll", "David Th*rn*ll", "Johan Th*rn*ll" och "Kristian D*rny P*rss*n" (Jag har maskat namnen lite för säkerhetsskull - GDPR och sånt, ni vet).

Hade kunnat skriva mer, men det får räcka här. Hur som helst, stötta inte detta företaget. Kopiera bara deras poster (gör en egen alltså) och fixa ihop en egen poster i typ photoshop som du sedan kan skriva ut istället.
Och om du är admin för en Facebookgrupp, låt inte företaget göra reklam i din grupp, det känns bara extremt oseriöst. Radera och blocka.

För övrigt, en del (om inte alla) positiva omdömen här på trustpilot är dom själva eller deras vänner. Titta bara på namnen jag nämnde ovan, sen kolla på namnen som lämnat omdömen. På vissa stämmer både för, mellan och efternamn (om dom nu inte tar bort sina omdömen eller byter namn efter jag skrivit detta)..
Riktigt fult gjort alltså.

9 czerwca 2022

Odpowiedź od Wallstars

Tack för att du tycker våra prints är snygga! Beklagar att du inte gillar reklam. Ett tips är att välja dölj eller att blockera det du inte vill se. Trevlig helg!

Kungarnas posters!

Riktigt snygga och varierande posters; finns något för alla och även personliga inslag kombinerat med toppkvalitét. Enda stället att köpa sina posters på!

23 marca 2021

Bondfångeri

Dyrt tryck på billigt papper, inga blad.
Lurar in sig i grupper på FB och säljer in "exklusiva" tryck..... bondfångeri !!!

3 marca 2021

Fy så fult!

Fy så fult!
Ljuger sig in i lokala facebookgrupper med fakeprofiler enbart för att göra reklam för produkter som påstås vara lokala men inte är det.
Ägaren av wallstars är också med i grupperna och "hejar på" den falska profilen med likes och positiva kommentarer. Fy så fult att lura folk på det sättet!

11 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Grymt nöjd med mina posters

Grymt nöjd med mina posters, riktigt bra kvalité och snygga motiv! De pryder fint vårt hem, där många frågar oss vart dessa är inhandlade. Vi kommer definitivt att köpa fler!

30 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej